|
قاتلی بنام استر (هولوکاست ایرانی)
|
|
۰:۲۱, ۲۵/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۰ ۰:۳۴ توسط ali73.)
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
(۵/بهمن/۸۹ ۱۶:۱۳)fazel451 نوشته است: سلام دوست عزیز - در همون کتاب یهودی ها یعنی کتاب مقدس فصلی به نام استر وجود دارد که داستان را بطور کامل تشریح کرده است و شما میتوانید نظر یهود را در این مورد بدانید و ضمنا در کتاب تلمود نیز ذکر شده است.زمان جنگ جهانی بوده؟جنگ اول جهانی.زماندلیران تنگستان؟ اون زمان همشون انگلیسی ها نکشتن بلکه برای بسیاری از اونها عامل مرگ بودن یعنی با کم شدن آذوقه مردم بسیاری از مردم بر اثر گرسنگی مردند (۱۴/بهمن/۸۹ ۱۷:۲۴)bamzi64 نوشته است: جان GreeNآخی آخی من هم از اظهار نظر شما سوختم. بد توهین کردید به یهودیا . درسته که یهودیای غیر صهیونیست هم دینشون مشکل داره ولی باز هم رفتار اینچنینی از جانب یک پیرو امامامن معصوم جالب نیست. سوختم چون با این حرفتون ممکنه مدرک درست کنید که فردا یهودی بکنن تو بوق و کرنا که مسلمونا با کل یهودیت مشکل دارن نه با صهیونیست ها و اونموقع است که ما میسوزیم من جلو جلو سوختم (۲۳/اسفند/۸۹ ۱۱:۰۲)مهدی یاور نوشته است: سلام و خسته نباشیدمن یه جستجو تو اینترنت کردم آقای پور پیرار رو نادیده بگیرید چون شیعه رو هم زیر سوال میبره.حرفاش کاملا بی اساسه و بسیاری از مارکش هم هم جعلیه |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |