کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: کدام آواتار را برای دهه فجر که در پست 114(صفحه 12) آمده می پسندید؟
این نظرسنجی بسته شده است.
مورد اول 2.08% 1 2.08%
مورد دوم 4.17% 2 4.17%
مورد سوم 6.25% 3 6.25%
مورد چهارم 2.08% 1 2.08%
مورد پنجم 45.83% 22 45.83%
مورد ششم 37.50% 18 37.50%
مورد هفتم 0% 0 0%
مورد هشتم 2.08% 1 2.08%
تمام 48 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 13 رای - 3.92 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا موافقید؟(آخرین مهلت برای شرکت در نظرسنجی)
۱۵:۱۵, ۲۵/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۰ ۱۵:۲۰ توسط انصارالمهدی.)
شماره ارسال: #44
آواتار
سلام
بسیار طرح خوبی هست و با یکسری تدابیر لازم میشه به نحو احسنت اجراش کرد .
خوب ابتدا صحبت های دوستان بررسی کنیم و بعد نظر بنده حقیر

عرض کنم که دوستان توجه داشته باشید اینجا یک فضای مجازی هست و فضای مجازی محدودیت های خاص خودشو داره . دوست عزیزی که این طرح را شروع کردند پیشنهاد دادند که این طرح برای انجمن خودمون پیاده کنیم نه برای شهر خاصی نه برای کشور نه برای فضای خاصی مثه مترو با ورزشگاه و غیره .
البته بهتره ابتدا پست اول بخونیم بعد جواب بدیم . دوست عزیزی که تاپیک ایجاد کردند تعیین اهداف هم کردند و گفتند که برای انجمن یه طرح واحد در یک روز خاص دارند . به هر حال

(۱۳/آذر/۹۰ ۱۸:۱۵)Havbb نوشته است:  خوب مگه ما چند نفریم؟ حالا گیرم که همه هم این کارو کردیم.... اون وقت چی میشه؟ حالا اگه میومدیم تو خیابون و اینا بازم یه چیزی.... مگه به جز خودمون کیا میان مارو ببینن؟

نظر شما بسیار متین هست . دوست عزیز در شهر همدان در دهه پیروی انقلاب اسلامی 12 تا 22 بهمن و در هفته دفاع مقدس اکثریت تاکسی های شهر همدان همگی یک پرچم ایران را به خودروی خودشون متصل می کنند . مصداق صحبت های شما . دوست عزیز ما مامور به انجام وظیفه هستیم حالا به هدف برسیم یا نرسیم انشاالله خدا بقیه کارها درست می کنه .

(۱۴/آذر/۹۰ ۰:۰۵)عبدالوهاب نوشته است:  با سلام
دوستی سوال کرده آیامیدانیدکه چرا حسین(علیه السلام)در کربلا تنها ماند؟
با دلی پر دردمیخواهم بگویم آری من خوب میدانم که چرا تنها ماند، به همین دلیلی که امروز اسلام تنهامانده آن حضرتش تنهاماند.
امروز که قرن بیست و یکم و قرن ارتباطات نام دارد ، با وجود اینهمه رسانه من هنوز نمیدانم که کی راست میگوید و کی دروغ، من هنوز نمیفهم که کی دوست است و کی دشمن . دوست و دشمن همه سنگ اسلام و سنگ کشور را به سینه میزنند.
هر کس و هر گروهی عمدا و یاسهوا ، آگاهانه و نا آگاهانه به نیت خدمت به اسلام و خدمت به کشور ، خود سرانه برنامه ریزی کرده و دست به اقدامات غیر قانونی میزند و با این کار مسبب هرج ومرج و بلاتکلیفی ملت و دولت میشود .
دوست عزیز ، برادر بزگوار کشور اسلامی ایران هم رهبر فرزانه دارد و هم دولتی مقتدر و ما ملت ایران با رای خود تمامی اختیارات دین و کشور را واگذار به رهبر و دولت نموده ایم . هر گونه دخالت و یا تصمیم گیری خود سرانه موجبات سر خورده گی و هرج و مرج میگردد .
اگر ما دایه های دلسوز تر از مادر اجازه بدهیم ، رهبر عزیز و دولت مقتدر اسلامی خوب میداند که چگونه باید پوزه دشمنان اسلام و کشور را به خاک بمالد . اگر ما جوانان و دانشجویان حقیقتا قصد خدمت به اسلام و میهن را داریم باید خوب درس بخوانیم و خوب به وظایف شرعی خود عمل نماییم و فقط گوش به فرمان ولایت باشیم تا اسلام و حسین زمان تنها نماند.

دوست عزیز , قدیمی صحبت می کنی . من یادمه بچه که بودم بعضی اوقات بهم می گفتند " تو کاری به این کارها نداشته باش تو درستو بخون " حالا بزرگ شدیم اومدیم انجمن بیداری اندیشه بازم شما همون حرف های اون دوران . ما با این کار داریم میگیم که " رهبر اگر فرمان دهد جان را به قربانش می کنیم "

(۱۴/آذر/۹۰ ۱:۳۸)Havbb نوشته است:  
(۱۳/آذر/۹۰ ۲۲:۳۸)beautiful-mind نوشته است:  
(۱۳/آذر/۹۰ ۱۸:۱۵)Havbb نوشته است:  خوب مگه ما چند نفریم؟ حالا گیرم که همه هم این کارو کردیم.... اون وقت چی میشه؟ حالا اگه میومدیم تو خیابون و اینا بازم یه چیزی.... مگه به جز خودمون کیا میان مارو ببینن؟

دوست عزیز به نظر شما سیستم های اطلاعاتی کشورهای غربی چگونه اطلاعات جمع آوری می کنند؟
میان در خونه من و شما یه فرم نظر سنجی میدن خدمتمون بعد تهش می پرسن نظرتون درباره اقدامات خصمانه امریکا ( یا هر کشور دیگه ) چیه؟
من نمی گم اونا فقط روی محیط مجازی تمرکز می کنن ولی مطمن هستم روی اون حساب ویژه ای باز می کنن.

نقل قول:کلا رفتیم زیر ؟ .
اگر این طور هست که شما می فرمایید کلا چرا میایم تالار؟
صبر کن ببینم ، نکنه شما به خاطر خودنمایی میای اینجا؟ و با این خیال که این چیزی که مینویسی رو هزاران نفر که همه شون هم غربی هستند میان میخونن؟!
من که فکر نمیکنم اینطور باشه ، این در جواب این که گفتید " کلا چرا میایم تالار"

و اما این که میفرمایید سیستم های اطلاعاتی کشور های دیگه و فلان از این طور حرفا ، اونا مثلا یه نفر رو میگذارن مسئول اینکه بیاد توی سایتهای مذهبی بگرده و واکنشها و جو رو بررسی کنه و به اونا گزارش بده ، بیکار نیستند که همه شون بلند شن بیان تالار و بعد وقتی ببینن ما فلان آواتار رو گذاشتیم بترسن که.....

خلاصه به نظر من ما سودی از این کار نمیبریم. فقط خودنمایی برای خودمونه ، البته از این جهت که شاید ما رو در این مسیر که داریم میریم بیشتر وحدت ببخشه شاید موثر باشه.....

سیستم های اطلاعات غربی اعم از سیا دیا اف بی آی و . . . به گوش باشند که لو رفتند. بچه ها فهمیدند که شما چجوری اطلاعات جمع آوری می کنید . بابا جون این صحبت ها شاید گوشه ای از اون طرح ها باشه یعنی نسبیه مطللق نیست .
البته نظر شما محترم هست و هر کدوم از دوستان نظر خودشو داره .

دوستان توجه داشته باشید که در مورد امام زمان عجل الله, غربی ها پرونده ای برای امام مهدی فکرکنم در سازمان سیا تشکیل دادند و گفتند که پرونده امام عزیزمون فقط یه عکس کم داره اونها تمامی روایات و کتاب های پیرامون ایشون مطالعه کردند . اونوقت ما ادعامون میشه شیعه هستیم .
کیا کتاب های الغیبه نعمانی , طوسی , الفتن و ملاحم پیرامون فتنه های آخرالزمان , مکیال المکارم خوندند

فقط کسانی که این کتاب هارو کامل خوندند تشکر بزنند
دیگه کسی برای این پست تشکر نزنه

[b]

(۱۵/آذر/۹۰ ۰:۵۷)Havbb نوشته است:  
نقل قول:من می گم که اگر میایم این جا و به قول شاعر که میگه : ((خود گویی و خود خندی/عجب مرد هنرمندی))
باشیم، یعنی مصداق این شعر باشیم، پس داریم می ریم به ترکستان.
چرا میریم به ترکستان؟! خوب خودمون مقاله میگذاریم خودمون هم میخونیم و نظر میدیم دیگه ، نگه غیر اینه؟ من میذارم شما میخونی شما میذاری من نظر میدم.... خلاصه تبادل اطلاعات میکنیم. اسمش روشه دیگه: تالار گفتگوی بیداری اندیشه

دوست عزیز شما رشتتون چیه ؟ تمامی مطالبی که ما در این انجمن بحث می کنیم در موتورهای جست و جو ایندکس میشه و با یک سرچ مرتبط به این مطالب دست پیدا می کنید در مورد مقالات علاقه مندان و پژوهشگران جوان حتما استفاده می کنند
به عنوان نمونه خدمتون عرض کنم که در صفحه اصلی انجمن تعداد کاربرانی در 24 ساعت گذشته به انجمن مراجعه کردند میزنه یه قسمت هست که نوشته "بازدیدکنندگان تالار طی 24 ساعت گذشته" مثلا آمار 24 ساعت گذشته شده 2400 مهمان + خودمون ( کاربران انجمن )

خوب پیشنهاد بنده
طراحی آواتار ( که دوستان گفتند ) + طراحی بنر انجمن که تطابق خیلی زیادی با آواتارها داشته باشه (بنر باید طرح توسعه یافته ای از آواتار باشه) + طراحی لوگو برای حمایت و قرار دادن در سایت ها و وبلاگ های دوستان . طراحی امضا هم فراموش نشه

به نظرمن بهتره برای روز 9 دی شروع کنیم و دو سه روز قبلش هم کارها کامل شده باشه و لوگوها هم در وبسایت دوستان قرار داده بشه . اگه دوستی دارید که سایت سا وبلاگی داره لطف کنید بگید که این لوگو برای یک هفته یا 10 در سایتش قرار بده ( 3 روز قبل شروع و تقریبا 4 یا 5 روز هم بعد طرح برای 9 دی ) برای 22 بهمن که دهه هست و کلا فکر کنم اونجا 2 هفته بشه .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، jkb
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پیام در این موضوع
RE: آیا موافقید؟ - shafagh_mah - ۱۱/آذر/۹۰, ۱۲:۰۶
RE: آیا موافقید؟ - GreeN.boy - ۱۱/آذر/۹۰, ۱۲:۴۴
RE: آیا موافقید؟ - shafagh_mah - ۱۱/آذر/۹۰, ۱۲:۵۳
RE: آیا موافقید؟ - MohammadFC - ۱۱/آذر/۹۰, ۱۳:۰۵
RE: آیا موافقید؟ - انتصـار - ۱۱/آذر/۹۰, ۱۳:۰۶