|
قاتلی بنام استر (هولوکاست ایرانی)
|
|
۱۶:۳۲, ۲۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
|
سلام خسته نباشید
یک فیلم هم در این مورد هست البته همراه با اون تعریفاتی که آقای رائفی پور در موردش می گن اسم فیلم night with the king این فیلم تو دانشگاه فردوسی پخش و مورد نقد قرار گرفت دیدن خود فیلم لطفی نداره چون خوب تماما در مورد اینه که استر چه آدم بد بخت مظلومی بوده و این یهودی ها باز هم مثل تمام تاریخ توسری خور بودن و هی مثل همین هلوکاست یک عده می خواستن اینا رو قتل عام کنن سوال این جاست با وجود این حجم زیاد قتل عام ها در کنار اون همه بلای طبیعی که به بعد کشتن پیامبرا سر این قوم می اومده و این که ازدواجاشونم داخلیه و هیچ کس هم تو دینشون راه نمی دن هنوز تمام گروه های دوازده گانه منقرض نشدن(نزدیک است انشا الله)؟؟؟؟؟.... ولی اگر کسی بتونه خود سخن رانی استاد رائفی پور را در این زمینه بذاره خیلی مفید خواهد بود . نکته ای که درمورد شخصیت های فیلم برای من جالبه اینه که واقعا تنها شخصیتی که شبیه ایرانیای امروزه همون هامانه که تو فیلم یک سادیسمی به تمام معناست بخش هایی از فیلم هامان در حال شوراندن مردم در مورد یهودی هاست: خواهران و برادران من زمان آن فرا رسیده که خیانت کاران را از جمعمان ریشه کن کنیم چه کسی خواهان ضعف و زوال ماست؟مگر نه این که هرگاه محصولات یک مزرعه به بیماری آلوده شوند آن را در آتش میریزیم؟ از من سوال شده که این بیگانگان و خائنینی که در میان ما هستند کیستند؟ مردم: قوم یهود هامان: نه نه قوم یهود نه من خودم یهودیان بسیاری میشناسم که ار اینکه آنان را دوست بخوانم به خود میبالم!!ولی گذشته از این یهودیان مصر چیست؟آشور بابل چیست؟ این جا برای حرف هاش از پاپیروسی از کتابخانه ی سلطنتی دلیل می آورد: نقشه ی بزرگ یونانیان و قوم یهود جهت غلبه بر تمام دنیا چون یهودیان و یونانیان هردو با یک تفکر شیطانی زندگی می کنند و آن این که تمام افراد یکسانند شما فبول می کنید که با یک برده برابر باشید همه :نه ولی در میان کاخ چنین افکار شیطانی دارند... شما می بینید که استر اسنادی پیدامی کند که این هامان و خانواده اش جد اندر جد دنبال کشتن یهودی ها بودن و پدر و مادر خودشم کشتن علامت دست بندی که به دست هامان هست هم جالب توجه است چند تا چیز مسخره تو صحبت های هامان هست: 1-اشاره به تفکر هیتلر :یک باغبان خوب علف های هرز را از بین میبره و البته خود یهودی ها در این اعتقاد از همه راسخ ترن 2-من یهودی های بسیاری میشناسم که به دوستی با اون ها افتخار میکنم این ها شبیه صحبت های ما نیست؟؟ 3-یهودی ها و یونانی ها هردو تفکر برابری دارند ولی مردم ایران که هامان در میان آن ها صحبت می کند ندارند در این مورد زیادنمی شه صحبت کرد مدرک کمه مثلا هیچ کس فیلم گلادیاتور را ندیده(دست صدا و سیما درد نکنه صد و بیست بار نشون داده) یا هیچ کس نمیدونه که یهودی ها نژاد پرست ترین قوم دنیان؟؟؟تا جایی که با حضرت مسیح مخالفت میکنن که تو میگی منجی از بنی اسرائیل نیست فوقع ما وقع |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |