کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیشنهادات و انتقادات در مورد بخش اصول عقاید شیعه
۸:۴۶, ۲۷/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۰ ۸:۴۹ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #11
آواتار
سلام من تازه عضو این سایت شدم راستش وقتی که اسم سایت را دیدم دریافتم که میتونه خیلی کمکم کنه هم بیداری و هم اندیشه خب این دو اصطلاح بسیار مهمه.
من در ابتدا میخواستم با طرح شبهاتی (بهتر بگم سوالات) در مورد سیره بزرگان تشیع یه فضایی ایجاد بشود که بتوانیم با همفکری هم جوابی در خور داشته باشیم برای شبهاتی که سایت های مخالف ما باقدرت تمام طرح میافکنند ولی با کمال تعجب و حیرت دیدم که به بدترین شکل با این قضیه برخورد شد. با اینکه استقبال خوبی شد و در طی تنها یکساعت حدود صدواندی بازدید داشت و بسیاری از دوستان شرکت کردند و حتی جواب یکی از شبهات هم بسیار جالب داده شد ولی در کمال ناباوری دوستان مدیر تالار آن را بستند فقط با یک توجیه که قانون تالار است گویی که این قانون وحی مسلم قرآن است.
من عین این مطالب را به چند نفر از آقایان امام جمعه چند شهرستان نشان دادم و تنها تاسف خوردند....ای کاش یا روند تالار عوض شود در این رابطه و یا حداقل نام سایت را عوض کنید....ببخشید اگر کمی تند نوشته ام.

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، مجید املشی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: پیشنهادات و انتقادات در مورد بخش اصول عقاید شیعه - سید ابراهیم - ۲۷/آذر/۹۰ ۸:۴۶

[-]