کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 11 رای - 4.27 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شناخت گناهان (برگرفته از کتابهای گناهان کبیره و قلب سلیم)
۹:۴۹, ۳۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام خدمت همه دوستان بزرگوار
خداوند به بنده توفیق داد تا بتونم دو کتاب ارزشمند اخلاقی «گناهان کبیره» و «قلب سلیم» اثر استاد بزرگ اخلاق «شهید عبدالحسین دستغیب» رو مطالعه و نکات مهم اونها رو یادداشت برداری کنم. به گفته خود شهید دستغیب رحمه الله علیه، این دو کتاب حاصل عمر ایشون بوده. این اهمیت این کتابها رو می رسونه خصوصا کتاب قلب سلیم که نکات بسیار ریز و دقیقی درونش گنجونده شده.

خدا رو شکر با مطالعه کتاب تازه فهمیدم چرا معصومین علیهم السلام اینقدر روی استغفارات روزانه تاکید داشتن. همیشه از گناهان خودمون استغفار می طلبیدم اما توی دلم هم می گفتم خودمون خدا حالا منو ببخش اما منم خیلی گناه نمیکنم ها... بعد هم یه تشر مثلا به خودم می زدم که مقابل خدا دچار غرور نشو. شاید خیلی کارات گناه باشه خودت ندونی... اما از درون فکر میکردم کارم درسته.

خلاصه تا اینکه توفیق مطالعه این کتب و جند کتاب اخلاقی دیگه برای بنده حاصل شد. تازه می فهمم که چقدر بار گناهان ما سنگینه. چه گناهان درونی زشت و پلیدی داریم که اصلا نمی دونیم اونها گناه هستن اونهم اینقدر خطرناک. مگر خدا خودش بهمون رحم کنه و با فضلش با ما کنار بیاد که اگر بخواد با عدل خودش باهامون تا کنه، خیلی خیلی زشت میشه....

جزوه ای حدود 30 صفحه از یادداشت های خودم تهیه کردم که چون احساس کردم میتونه برای عزیزانی که قدم در راه تهذیب نفس گذاشتن مفید باشه تصمیم گرفتم اون جزوه رو کم کم در این تاپیک در اختیار دوستان قرار بدم. ان شاءالله که مفید واقع بشه.
حقیقتش چند وقتی هست که این جزوه رو تایپ کردم اما می ترسیدم با ارائه این جزوه دیگه دوستان هیچوقت سراغ اصل کتابها نرن. اما وقتی جزوه رو به یکی از دوستان دادم، ایشون بسیار اظهار علاقه کردن و بلافاصله رفتن و کتاب قلب سلیم رو خریدن. متوجه شدم اگر کسی واقعا برای خدای خودش احترام زیادی قائل باشه حاضره همه جوره براش هزینه کنه. چه مالی چه زمانی. اینه که تصمیم گرفتم مطالب رو اینجا هم بگذارم.

پس یه بار دیگه تاکید میکنم که حتما به فکر تهیه و مطالعه این دو کتاب خصوصا کتاب قلب سلیم باشین.

در ادامه تاپیک به مرور عین متن جزوه رو ارائه میدم. البته نسخه word و pdf این جزوه هم آماده هست که ان شاءالله آخر کار تقدیم دوستان میشه تا هر طور خواستن استفاده کنن.

ادامه دارد ان شاءالله...

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، rastin ، fazel ، ali.khm ، تازه مسلمان ، ترنم ، shakiba ، yamin ، محیصا ، میلاد.م ، فاطمه خانم ، Hadith ، علی 110 ، نسیم ، Agha sayyed ، EMPERATOR ، Abasaleh ، zarati313 ، Admirer ، meshkat ، Mahdy2021 ، ELENOR ، Seyed Mohsen ، mohamad ، ANTI satan ، mohammad727 ، N.Mahdavian ، MESSENGER ، منتظر کوچولو ، MohammadSadra ، fardinho ، jj167akm ، محمد667 ، abas_341 ، یا صاحب الزمان ، taleb ، فاطمه الزهرا ، Farzaneh ، احیاء ، مفقود الاثر ، منادی حق ، kashkol-ir ، آفتاب ، مصباح ، mahramaneh ، fiftynine ، حضرت عشق ، ali0077 ، السا ، help me ، N2376DIR
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
شناخت گناهان (برگرفته از کتابهای گناهان کبیره و قلب سلیم) - بیداری اندیشه - ۳۰/آذر/۹۰ ۹:۴۹

[-]