کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شيوه عزاداري در ماتم شهادت سيدالشهداء (ع)_قسمت اول تا چهارم
۲۳:۲۶, ۱۹/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۸۹ ۲۳:۲۹ توسط Seyed Mohsen.)
شماره ارسال: #25
آواتار
(۱۴/بهمن/۸۹ ۱۶:۵۵)bamzi64 نوشته است:  Seyed Mohsen
اولا اهل بیت هیچوقت بخاطر حتی از دست دادن عزیزاشون توجیهی برای نادیده گرفتن فرامین الهی جور نمی کردن.اگر هم جسارتی بوده از سمت دشمن بوده.دوما شما ببینید فرق عزاداری تو جامعه امروز با اونروز تو دشــــــت کربالا چیه؟
سوما بیشترین انحرافات در نوع عزاداری و اصلا خود روایات در زمان صفویه بوجود اومده.
و در آخر اگر ائمه حتی ناله ای سر دادند برای آگاهی غافلان عقبمانده از کاروان هدایت بوده ولاغیر.

(۱۱/دی/۸۹ ۱۶:۱۹)علی 110 نوشته است:  اولاً ما احادیثی در مورد چاک زدن پیراهن بر سر صورت زدن توسط خود ائمه معصومین در سایر منابع موثق تر شیعه مانند اصول کافی هم داریم که به زودی تقدیم دوستان میکنم
ثانیاً بزرگان تشیع مانند حضرت امام و سید طاووس و حسینقلی همدانی (کسی که 110 شاگرد تربیت میکنه مانند آیات حق، میرزا جواد آقاملکی تبریزی ، آیت الله بهاری و استاد عرفان آقای قاضی و... ) و بسیاری از بزرگان دیگه تشیع این اعمالی رو که در بالا گفتم و سینه زنی رو در مراسم عزاداریشون انجام میدادند!!!!
در مورد علم و زنجیر و طبل بله این ها از زمان صفویه باب شده

لعنت به دل سیاه شیطان
التماس دعای فراوان!!!!!!!
برادر عزیز
ای کاش تمام نظرات و پاسخها رو میخوندید چون جواب سوالی که مطرح کردید و سوالهایی که ممکن است در ذهن داشته باشید، پاسخ داده است.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، MAHDI59
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: شيوه عزاداري در ماتم شهادت سيدالشهداء (ع)_قسمت اول تا چهارم - Seyed Mohsen - ۱۹/بهمن/۸۹ ۲۳:۲۶

[-]