|
منتظران اگر نخوانند، فکر کنم پشیمان شوند! (شاید هم نشوند) تا شماره ی 4
|
|
۱۹:۴۴, ۱/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/دی/۹۰ ۱۹:۴۹ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
من فکر نمیکنم جایی در نوشته ام نوشته باشم اول معصوم شوید بعد بروید سراغ جامعه
من گفتم مگر سنخیت پیدا کردیم سنخیت بدون عمل و قبل از عمل تحصیل اعتقادات درست به دست نمی یاد سنخیت هم نیاز به حرف شنوی داره به عنوان مثال وقتی تأکید میشه از طرف امام زمان به انس با زیارت جامعه کبیره، زیارت جامعه کبیره ای یک دوره کامل امام شناسی است ما چه قدر به فرازهای عمیق این دعا اندیشیده ایم و رفتیم سراغ مباحث اعتقادی کتابهایی مثل اصول کافی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حرف زیاد زده شده در این 1200 سال ایام غیبت اعتقاد حقیقی و عمل مطابق با اعتقاد حقیقی پیدا نشده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و این همان اصل کاری هست که اگه داعیه انتظار حقیقی داریم باید بریم دنبالش و اگه میخوایم پایان دهنده ی زندان غیبت مولایمان باشیم سختی هایش راهم به جان بخریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [size=xxx-large][/size] این همه دعا و دعوت و کتاب و سخنرانی و مستند و ... چه قدرش عملی شده آیا به قدر کفایت عملی شده |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
منتظران اگر نخوانند، فکر کنم پشیمان شوند! (شاید هم نشوند) تا شماره ی 4 - علی 110 - ۳۰/آذر/۹۰, ۲۱:۰۵
RE: منتظران اگر نخوانند، فکر کنم پشیمان شوند! (شاید هم نشوند) شماره ی 1 - Tolou - ۳۰/آذر/۹۰, ۲۱:۴۱
RE: منتظران اگر نخوانند، فکر کنم پشیمان شوند! (شاید هم نشوند) شماره ی 1 - yamin - ۳۰/آذر/۹۰, ۲۳:۴۱
RE: منتظران اگر نخوانند، فکر کنم پشیمان شوند! (شاید هم نشوند) شماره ی 2 و 3 - hamed313 - ۱/دی/۹۰, ۱۰:۰۵
RE: منتظران اگر نخوانند، فکر کنم پشیمان شوند! (شاید هم نشوند) شماره ی 2 و 3 - saloomeh - ۱/دی/۹۰, ۱۰:۲۸
RE: منتظران اگر نخوانند، فکر کنم پشیمان شوند! (شاید هم نشوند) شماره ی 2 و 3 - علی 110 - ۱/دی/۹۰, ۱۴:۱۶
RE: منتظران اگر نخوانند، فکر کنم پشیمان شوند! (شاید هم نشوند) تا شماره ی 4 - ema1392 - ۱/دی/۹۰, ۱۸:۱۷
RE: منتظران اگر نخوانند، فکر کنم پشیمان شوند! (شاید هم نشوند) تا شماره ی 4 - علی 110 - ۱/دی/۹۰ ۱۹:۴۴
پاسخ به: منتظران اگر نخوانند، فکر کنم پشیمان شوند! (شاید هم نشوند) تا شماره ی 4 - تازه مسلمان - ۲۸/فروردین/۹۳, ۲۳:۴۰
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اعلام خطر...!!! منتظرانی که هنوز گناه کار هستند وارد تاپیک نشوند ...!!! | mortaza27 | 1 | 1,439 |
۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۶:۲۹ آخرین ارسال: aboutorab |
|
| شاید تو آن یک نفر باشی! | N.Mahdavian | 2 | 1,569 |
۲/خرداد/۹۱ ۱۹:۳۴ آخرین ارسال: azade |
|