|
درد دل یک دختر 18 ساله
|
|
۰:۲۳, ۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۲/دی/۹۰ ۱۸:۰۳)7zahra7 نوشته است: تنها بودن اما تو جمع بودن خیلی سخته وقتی حس میکنی هیچ کس باهات نیست با تو همفکر نیست هم درد نیست به حرفات می خندنعزیزم شما خودت رو مشغول کن به کاری که دوست داری. مثلا یکی نقاشی کردن رو دوست داره,یک نفر نوشتن رو(همان طور که دکتر هم در پست های قبلی فرمودند).من خودم واقعا از نوشتن لذت میبرم.حالا هرطوری که باشه.خاطره,دل نوشته,شعر.من چون کلاس زبان هم رفتم(از ترم 1 شروع کردم و الان که ترم 7 هستم,تموم شده)دل نوشته ها یا متن هایی که دوست دارم رو به انگلیسی مینویسم.خیلی هم جالبه.مثلا کتابای من رو نگاه کنی,امکان نداره توش یک متن کوتاه انگلیسی نباشه.این کلاس زبان رو حتما برو یک آموزشگاه.خیلی به درد میخوره.نمیدونم الان کجایی ولی بالاخره توی هر شهر یک آموزشگاه زبان پیدا میشه. راستی وبلاگ داری؟ میتونی یک وبلاگ بسازی و مثلا خاطرات ,یا داستانهات,یا اصلا هرچی که دوست داری توش بذاری. خیلی جواب میده.چون ذهنت درگیر میشه که چی توش بنویسی,چطوری طراحیش کنی. استاد ها تحقیق میدن یا کنفرانس میخوان ,حتما شرکت کن. راستی,بهترین راه تاثیر گذاری,انجام عملی کارهاست. شما عامل باش,خدا تاثیرش رو در دل دوستات قرار میده. یک مورد از خودم بگم:دوستم بعد از 3 سال برگشته به من میگه تو تاثیر خوبی روی من داشتی.من الان دیگه نماز اول وقتم ترک نمیشه. درحالی که من اصلا حرفی نزدم.فقط نهار خوردن رو به بعد از نماز موکول میکردم. این نمونه را گفتم که دلت قرص بشه و مطمئن بشی که عمل تو حتما تاثیر میذاره. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شعرخوانی جالب دختر 8 ساله درباره حیا و حجاب | سیمرغ | 2 | 1,687 |