کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: چه قدر به حرف های رادیو فردا اعتماد دارید ؟؟
بیش از 80%
حدود 50%
کمتر از 30%
حدود 10%
اصلا چرت و پرت می گه بابا !!!

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رادیو فردا
۲۳:۰۲, ۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام به همگی
راستش نمی دونم تاپیک رو درست زده باشم یا نه اگه اشتبه بود شرمنده HeartHeart

از این حرف ها گذشته می خوام در مورد رادیو فردا صحبت کنم اما اولش به مطلب زیر توجه کنید :

رادیو فردا یک ایستگاه رادیویی فارسی‌زبان است که به هزینه کنگره آمریکااداره می‌شود. این رادیو زیرمجموعهٔ رادیو اروپای آزاد/رادیو آزادی است که مرکز آن در پراگ، پایتخت جمهوری چک قرار دارد.

«رادیوفردا» در سال 2003 میلادی با مضمون خبرها و گزارش‌هایی از رویدادهای سیاسی، فرهنگی، ورزشی، اقتصادی و اجتماعی ایران و جهان را در کنار مجموعه‌ای برگزیده از موسیقی ایرانی و غربی، هفت روز هفته، در تمام ساعات شبانه روز، به روی امواج کوتاه و متوسط و هم‌چنین ماهواره، اینترنت و بر روی تلفن‌های همراه افتتاح شد

نا گفته نماد پیش از افتتاح این رادیو ، برنامه‌های رادیو اروپای آزاد/رادیو آزادی به زبان فارسی از سال ۱۹۹۸ پخش خود را آغاز کرد که مدیریت آن با استیو فیربنکس بود. رادیو آزادی به مدت پنج سال، هفت روز هفته، در ابتدا روزی نیم ساعت خبر و گزارش همراه با یک آهنگ پخش می‌کرد که بعدها این زمان به سه ساعت افزایش یافت و در سه ساعت بعدی گزارش‌ها بازپخش می‌شدند. در سال ۲۰۰۱، شورای اطلاع‌رسانی آمریکا تصمیم گرفت که رادیویی ۲۴ ساعته به زبان فارسی راه‌اندازی کند که بخش عمده‌ای از زمان آن به پخش آهنگ‌های فارسی و غربی اختصاص داشت.

از برنامه های این رادیو می توان به لیست زیر اشاره کرد :
مجله اقتصادی / نگاه تازه / جنگ فرهنگی / دیدگاه‌ها / صدای دیگر / گفت و گو / صدای شما / رادیو پس‌فردا

فکر کنم همین اطلاعات کافی باشه

اما سوال من چقدر به حرف های رادیو فردا اعتماد دارید ؟؟

راستش من رادیو فردا گوش می کنم و در بیشتر اوغات اینققدر کفرم در میاد که اعصاب ادم خورد می شه AngryAngryAngry
سر تسخیر سفارت بریتانی رسمی تو برنامه ی رادیو پس فردا ایرانی ها رو وحشی می خوند راحت تر بود AngryAngry

از این ها گذشته خیلی تناقض تو حرف هاشون هست برای مثال زمانی که ایالات متحده می گفت ما هواپیمای جاسوسی به ایران نفرستادیم این رادیو فردا خیلی می گفت که ایران از خودش این حرف ها رو در میاره با هزار تا دلیل و مدرک اما همین که ایالات متحده به این کار اعتراف کرد رادیو فردا هم ایران رو یه تهدید دونت واسه جهان HuhHuhHuh

از طرفی خیلی از مردم به حرف های رادیو فردا توجه می کنند که به نظرم این یه مشکل بزرگه ؟؟ و باید برای اون اطلاع رسانی بشه ؟؟؟

مصاحبه کننده گان با رادیو فردا هم اگه واقعا تو ایران باشند واقعا باید خوشون رو بکشن چون هر چی تو دهنشون در میاد به ایران می گن AngryAngry

خلاصه این که نظرتون در مورد رادیو فردا چه ؟؟؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، حسن.س. ، فاطمه خانم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
رادیو فردا - Gryffen - ۷/دی/۹۰ ۲۳:۰۲
RE: رادیو فردا - shafagh_mah - ۷/دی/۹۰, ۲۳:۰۴
RE: رادیو فردا - hadiboro - ۸/دی/۹۰, ۰:۳۰
RE: رادیو فردا - Mohammad Trust - ۸/دی/۹۰, ۰:۳۶