|
بررسی و تحلیل اثار اقای صدا !!!
|
|
۲۲:۵۴, ۱۰/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۰ ۲۳:۱۷ توسط Ahmad-A.R.M.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:من در تعجب هستم از شما ها که ادعای مذهبی بودن دارید و اینجوری از کسی دفاع میکنید که ترانه هایی علیه کشور خودش خونده و به امام راحل توهین کرده ...انگار که سالها رفیق و یار و همراه سفره های شما بوده ....ترانه نون و پنیرو سبزی رو که با داریوش ملعون خونده بود یادتون نمیاد .این آهنگی رو که شما میگید نشنیدم.خب ولی اگر مثلا شما کار حرامی رو انجام دادین من باید بیام یه مشت اوهام رو به شما نسبت بدم؟ نقل قول:این اقا دائم الخمره و شما که سینه چاکش هستید این رو بدونید دوستی و دوست داشتن شراب خواران حرام است و سیعات اخروی دارد.[/b]..در هر صورت این تحلیله که اینجا در مورد این خواننده انجام شده شما سعی کنید کاسه لیس این جهنمی نباشید ...شما هم میدونستید غیبت حرام است؟ تهمت حرام است؟ سوءظن حرام است؟ و... حدیثی رو که نقل کردین به خودتون بر میگردونم حضرت علی علیه السلام میفرماید ...بیچاره کسی است که اخرتش را به دنیایش بفروشد و بیچاره تر از ان کسی است که دنیایش را به اخرت دیگران بفروشد (۱۰/دی/۹۰ ۲۲:۴۵)Blank Mind نوشته است: اى كسانى كه ايمان آوردهايد براى خدا به داد برخيزيد [و] به عدالتشهادت دهيد و البته نبايد دشمنى گروهى شما را بر آن دارد كه عدالت نكنيد عدالت كنيد كه آن به تقوا نزديكتر است و از خدا پروا داريد كه خدا به آنچه انجام مىدهيد آگاه است (مائده - 8) (۱۰/دی/۹۰ ۲۲:۳۷)blue.blood نوشته است: عزیزم ، دلیل ، برهان ، منطق ... آقای vahrakan و zohur12.ir دقت کنید،تامل کنید،تعقل کنید،تفکر کنید،تعمق کنید.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |