کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 9 رای - 2.56 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
«تا ثریا» زیر ذره بین
۱۸:۰۸, ۱۴/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/بهمن/۹۰ ۱۹:۰۲ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #4
آواتار
من زیاد این سریال رو ندیدم اما با استناد به همون چند قسمتی که نگاه کردم انتقاد بچه ها مبنی بر نشان دادن روابط دوستانه بین جنس مخالف رو قبول دارم.
در جواب به این انتقاد من اطرافیان میگن که تا آخر فیلم خیلی مونده ، فیلم که نمیگه پسره و دختره دارن کار درستی میکنن ، حتما تا آخر فیلم متنبه میشن و به سزای کاراشون می رسن و ...

اما به نظر من لزومی نداره فیلم انقدر وارد جزئیات روابط دوستانه با جنس مخالف شود زیرا این کار بیشتر از مفید بودن باعث تبلیغ این امور میشه.

انتقاد دیگه ای هم که دارم و متاسفانه توی فیلم ها و سریال های ایرانی بسیار دیده میشه اینه که ثریا خانم که مثلا نقش مثبت این فیلم را بازی می کنند خیلی راحت دروغ می گوید.
مثلا در قسمت های اول برای خروج از خانه و ملاقات با سرهنگ دلایل دروغ می آوردند که وقتی من این نکته را نیز به خانواده متذکر شدم بنده را متهم به تک بعدی بودن و تند روی کردند. و دلایلی مثل اینکه "این فیلم در حال به تصویر کشیدن حقایق موجود در جامعه است " آوردند.

اما از نظر بنده همه حقایق ارزش به تصویر کشیدن را ندارد. دروغ گناه بزرگیست و با به تصویر کشیدن آن (آن هم به وسیله شخصیت مثبت داستان ) قبح این گناه در بین مردم ریخته میشود.

نکته منفی دیگری که در این سریال دیدم و در خیلی از فیلم های دیگر امروزی از قبیل (ورود آقایان ممنوع و...) هم مشاهده می شود ضعیف النفس نشان دادن بانوان (آن هم بانوان چادری که باید در فیلم های ما نماد عفت و حیا باشند) می باشد.
همان طوری که خودتان شاهد بودید ثریا خانم شخصیت مثبت فیلم با دعوت مرد غریبه به گردش و کافی شاپ و ... می رود.

متاسفم از فرهنگی دانسته یا ندانسته در فیلم های امروزی به خورد مردم می دهند...

البته فیلم نکات مثبت زیادی هم دارد اما با توجه به موضوع تاپیک بنده فقط بخش منفی آن را مطرح کردم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SARV ، alitalebi ، Maysam-1st ، ztb ، میقات
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: «تا ثریا» زیر ذره بین - یا ثارالله - ۱۴/دی/۹۰ ۱۸:۰۸
RE: «تا ثریا» زیر ذره بین - revenger - ۱۳/بهمن/۹۰, ۲۰:۱۶
اوشینی به نام ثریا! - hosseingmn - ۱۶/بهمن/۹۰, ۲:۱۳
RE: «تا ثریا» زیر ذره بین - ترنم - ۱۶/اسفند/۹۰, ۱۴:۵۷