|
«تا ثریا» زیر ذره بین
|
|
۱۵:۰۶, ۱۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، نشست نقد و بررسی مجموعه تلویزیونی «تا ثریا» که این شبها از شبکه یک سیما روی آنتن میرود، به همت خبرگزاری فارس در دفتر سازندگان سریال برگزار شد.
قسمتی از مصاحبه : ** به نظر میرسد در این سریال سن روابط خارج از عرف بین دختر و پسر کاهش داده شده و آن را از سنین جوانی به نوجوانی کشاندهاید، ضمن اینکه ترویج این روابط در سنین بزرگسالی نیز در این سریال مورد توجه قرار گرفته است؟ -قضاوتهای زود هنگام راجع به سریالها همیشه وجود دارد. مادر و پدری که نیازهای فرزند 18 ساله خود را انکار میکنند بعدها این عدم توجه به یک گندی میرسد و با گریه و زاری مجبور میشوند کوتاه بیایند. در حالی که ما پیشتر از بروز این گند به خانوادهها هشدار میدهیم که بچهها در سن 18 سالگی دچار تغییرات فیزیکی و روحی می شود و پدر و مادرها باید اینها را ببینند و نیازهای آنها را درک کنند و به آنها نزدیک شوند نه اینکه انکار کنند و بچه از جایی سر در بیاورد که نه پدر و نه مادر کاری برایش نتوانند انجام دهند. خیلی باب شده است که صورت مساله را پاک می کنند تا دیگر مسالهای برای حل کردن نماند؟ چرا فیلمساز و بازیگران ما زحمت میکشند و چنین مسائلی را انتخاب میکند که این همه او را اذیت کنند و متهمش کنند؟ حتما یک ارزشهای انسانی هست که بین این کار و کاری بیخاصیت این را انتخاب میکند و باید به همه هم جواب بدهد. ضمن اینکه ما در لحظه به لحظه این سریال میگوییم که این روابط غلط، خطا و اشتباه است و آن را انجام ندهید. ما کی گذاشتهایم برای آخر سریال؟ آن سیلی که من به محبوبترین فرزندم در آن شرایط میزنم نشانه چیست؟ این از عدم حسن نیت است. کسی که این نظر را میدهد اصلا کارشناس نیست و نباید نظر بدهد، چرا چنین مواردی را در جامعه تکذیب میکنید؟ خود من مادر دو دختر هستم و هنرآموز دارم. یک عمر در جامعه زندگی کردهایم. حال بیاییم و بگوییم که وضعیت جامعه بدتر بشود؟ فرزند آقای مقدم چند سال دیگر هم سن پویای سریال میشود و آن وقت بخواهد بیبند و باری را ترویج بدهد؟به چه چیزی در ما شک دارند؟ خودشان بیایند فیلم بسازند. برخی پدر و مادرها نیازهای جوان ۱۸ ساله خود را به قدری انکار میکنند تا چنین ماجراهایی به گندی میرسد که دیگر قابل درست کردن نیست. فرقش این است که ما قبل از اینکه چنین جریانهایی به گند برسد به خانوادهها تلنگر میزنیم که حواسشان باشد و فرزندشان به سنی رسیده است که از لحاظ جسمی و روحی دچار تحولات جدید شده که باید دیده شود. ما به پدر و مادرها میگوییم که این تحولات را ببینند و به فرزندانشان نزدیک شوند. در چنین شرایطی فرزندان به پدر و مادر خود نزدیکتر میشوند. این تحولات اگر نادیده انگاشته شوند؛ فرزند از جای دیگری سر در میآورد که دیگر نمیتوان کاری برایش کرد. جدیدا خیلی باب شده است که صورت مساله را پاک کنیم تا به راه حل هم نرسیم و خیلی اشتباه است. آیا الان در جامعه ما همه چیز سر جایش است؟ چرا فیلمساز و بازیگران ما ۴ ماه پدر خودشان را در میآورند تا به معضلات اجتماعی بپردازند؟ چرا چنین سوژه هایی را انتخاب میکند که تازه این قدر هم او را متهم میکنند و اذیتش میکنند؟ ارزش انسانی وجود دارد که بین این کار و یک کار بی خاصیت دیگر سریال تا ثریا را انتخاب میکند؟ به همه هم باید جواب بدهد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |