|
حاج بخشی ، عشق سال های جنگ / تصاویر
|
|
۲۳:۵۲, ۲۳/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/دی/۹۰ ۰:۳۲ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
حاج ذبیح الله بخشی در روزهای پایانی عمر خود گفتگوی جالبی را با هفته نامه پنجره انجام داده است که مهمترین قسمتهای ان :
الهدی کار میکردم. بعدش هم که با بچههای حزب «ندای اسلام» که آنها هم زیر نظر آقای علمالهدی بودند، کار کردم. بعد از اهواز آمدیم لرستان، پلدختر. آن جا هم مبارزهایی بودند که با آمریکاییها و انگلیسیها میجنگیدند. مدتی هم با آنها بودم.مادرم هم مبارز بود، تفنگ برنو داشت. گلنگدنش هم نقرهای بود. من همیشه با همین تفنگ بازی میکردم. میزدیم، گیرمان هم نمیآوردند، چریک بودیم دیگر. هرکاری که در سینما میکردند، ما هم یاد میگرفتیم و در همان منطقه پیاده میکردیم. بعد از لرستان آمدیم تهران و از آنجا با بچههای موتلفه کارم را ادامه دادم. خانه مان در میدان خراسان بود. یک روز رفته بودم میدان قیاسی نان بخرم. شهید نواب صفوی از کوچه کنار نانوایی آمدند بیرون و من اولینبار ایشان را آنجا دیدم. شهید نواب مرد بود. حرف که میزد، پای حرفش میماند و حتما آن را عملی میکرد. خیلی چیزها از او یاد گرفتم. [*] رفتیم قبرستان بقیع. خدا لعنت کند برخی ها را که باعث عقب ماندگی ما شدند. کروبی آمد صحبت کرد، وزیر شعار هم آمد و گفت توجه بفرمائید شعارهای غیر از میکرفون را کسی تکرار نکند؛ منظورش شعارهای من بود. دم قبرستان بقیع دیگر شلوغ شد. تو شلوغی ها «ماشاءالله، حزب الله» را شروع کردیم. من پرچم گرفتم از بالای سردر بقیع رفتم بالا، پرچم را بالا گرفتم، مردم شروع کردند به شعار دادن: «الله اکبر، خمینی رهبر». شرطه ها دست پاچه شدند.[/list]
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
حاج بخشی ، عشق سال های جنگ / تصاویر - mohammad1369 - ۱۴/دی/۹۰, ۹:۳۷
RE: حاج بخشی ، عشق سال های جنگ / تصاویر - پیرو - ۱۴/دی/۹۰, ۱۱:۳۱