|
خیلی بی معرفتیم !
|
|
۲۰:۰۷, ۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
23 سال از پایان جنگ می گذرد , اما حالا باید ببینیم افرادی را که آن روز رشادت ها و جانفشانی ها کردند امروز در پیچ و خم زندگی کمرشان خم شود...!
ماجرا , ماجرای احمد سلامی هست . از روز اول تاسیس سپاه پاسداران عضو سپاه شد . در ماجرای کردستان و در دفاع مقدس هم حضور داشته است . البته در دفاع مقدس تا سال 61 و عملیات مسلم بن عقیل هم بوده , بعد ماجرا شروع می شود .حالا احمد 9 بار مجروح شده و هشت بار موج انفجار او را گرفته است .دو سال به خاطر موجی شدن خانه نشین می شود . بعد به خاطر ناتوانی از سپاه بیرون می آید و او را به صنایع هوایی معرفی می کنند . باز هم از کار ناتوان است . موج انفجار شوخی نیست . آخر سر هم در آموزش و پرورش در هنرستان مشغول می شود . اول انقلاب مدرکش فوق دیپلم بوده است . در آموزش و پرورش تنها می تواند سوال طراحی کند . البته دیگر نمی تواند , الان شش ماهی است که نتوانسته از خانه بیرون رود ... او خود می گوید :"فرماندهان سپاه مجروحیت و مشکلات مرا تایید کرده اند , اما مدارکم که به بنیاد رفت , تایید نشد ! و فقط 15 درصد جانبازی برایم زده اند . در حالی که من موجی شده ام , مدارک , آسیب کمر مرا تایید می کند , البته خود آن ها هم گفته اند . حالا فقط با بیمه خدمات درمانی کارکنان دولت سر می کنم . داروهایم قیمتش سر به فلک می کشد . ترکش هنوز در کتفم هست , اگر در بیاورم , کتفم آسیب جدی می بیند . تنها حقوقی هم که می گیرم از آموزش و پرورش است . بنیاد جانبازان هم هیچ کمکی نمی کند . اگر ارث پدری هم نبود , حتی خانه هم نداشتم . قبلا که می توانستم شب ها دست فروشی می کردم حالا دیگر کاملا از کار افتاده شدم ... ... عید پارسال چون پولی نداشتیم که پذیرایی کنیم , شرمنده میهمانان بودیم . ما بقی مسائل را هم نگویم بهتر است ... آیا رواست سلامی و امثال او که زیادند رها شوند ؟ اینان حافظان شرف و ناموس ما بودند . به قول خود آقای سلامی , نامه فلان هنرپیشه زن برای برخی مسولان معتبرتر است از نامه جانبازان ... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |