|
مباحثی پیرامون دکتر علی شریعتی
|
|
۱۳:۵۹, ۲۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
کدام عقل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این همه اکثرهم لایعقلون ، اکثرهم لایفقهون ، اکثرهم لایشعرون ، اکثرهم لایعلمون ، اکثرهم لا... در قرآن که در مقابل کسانی که انبیا بهشون داده و اطلاعات داده بودن مال چیه؟؟؟؟؟ ما عقل داریم تا عقل!!!!!!!! اون عقلی که عین دین هست و توی قرآن با لفظ لُب ازش یاد میشه (یا اولالباب) به عقل خالی از هوا و هوس میگن یعنی عقل معصوم!!!!! نه عقل من و شما!!!! چرا تقوا به آدم فرقان میده؟؟؟؟؟ فرقان یعنی چی؟ یعنی قدرت تشخیص حق از باطل!!!!!! تقوا هوای نفس رو کنترل میکنه و حالا هر چی هوای نفس کنترل شد بیشتر عقلی که بهش میگن لُب تجلی پیدا میکنه و حق و باطل رو میتونه تشکیل بده هوای نفس بر منطق و استدلال عقل کاملاً اثر مستقیم داره هیتلر هم و چنگیز هم با استدلالهای عقلانی و منطقی از نظر خودشون به اون فجایع دست زدند و یه ذره هم شک نداشتند که دارند کار درستی میکنند اینگونه عقل محوری ازمبانی تفکرات اومانیستی هست و عقل خود بنیاد بشر که تعیین کننده ی درست و غلط و مطلوب و نامطلوب رو خودش تعیین میکنه از این نوع عقل گرایی در میاد کار عقل طبق تعالیم اسلام و تشیع رسیدن به اصول توحید و معاد و نبوت و امامت و عدل هست و بعد از اینکه عقل این اصول رو تأیید کرد همین عقل میگه برای سعادت باید در چهار چوب تعالیم الهی گام برداری و اگه کسی بگه من باید خودم به درستی و فلسفه ی تمام احکام خدا پی ببرم و واضح و مبرهن بشه که به سودم هست و بعد اطاعت میکنند به این دیگه نمیگن بندگی خدا !!!!!!!!! مطالب کاملاً واضح هست و قد تبین الرشد من الغی (هدایت از گمراهی شناخته شد) مشکلما این هست که دوست داریم به سایز خودمون مسلکی پیدا کنیم تا اینکه خودمون رو بکنیم به سایزی که خدا گفته!!!!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |