کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(B+)فعل معصوم ضامن بقای دین + پاسخ به یک شبه#
۲۲:۰۵, ۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
(۲۹/آذر/۸۹ ۲:۴۸)mohamad نوشته است:  با سلام
سوالی که مطرح کی کنم شاید ربطی مستقیمی به این بحث نداشته باشه، ولی در صورت امکان پاسخ دهید، ممنون
شب قبل با فردی بحث می کردم که معتقد بود امامان ما معصوم نیستند و مثال خود را با امام علی شروع کرد.
البته ایشان کلی از امام علی تعریف و تمجدید کرد ولی معصوم بودن امام را رد کرد.
من نیز نتوانستم او را قانع کنم. نه بوسیله بحث در مورد کرامات، نهج البلاغه، غدیر، حدیث ثلقلین، یا هر چیز دیگر.
لطفا کمک کنید.

سلام

همونطور كه علي110 گفتند اين مشكل از اونجا ناشي ميشه كه نقش امام رو نمي دونند چيه ؟!!!
كسي كه نقش و وظيفه امام رو بدونه شبه هاي اينجوري اصلا براش بي معني .
در اين جور موارد اولا سعي كنيد از شخص دفاع نكنيد و روي از مقام امامت دفاع كنيد به اين صورت كه اول ثابت كنيد انسانها بعد از پيغمبر براي هدايت احتياج به امام و يا تخصصي تر احتياج به حجت خدا روي زمين دارند ( كه در تمام دورانها بوده اند ) حالا ان فرد هر كي ميخواد باشه ( مي توانيد از اسم هادي خدا استفاده كنيد و خدشه اي كه در صورت نبود امام به آن وارد مي شود استفاده كنيد ) و در مرحله بعد ثابت كنيد كه از شرايط لازم شخصي كه حجت خدا باشد اين است كه صفات خدايي در وي متجلي باشد كه از لازمترين آنها عصمت از گناه و خطاست . بعد هم در مراحل بعد بقيه صفات را بيان كنيد و بگوييد كه در اين عالم خدا حضرت علي (علیه السلام) را امام قرار داده است و اين صفات در وي به تواتر رسيده است .

خدا لعنت كند وهابيت را ...
چند سالي است كه وقتي ميبينند نمي توانند مستقيم با اهل بيت سر شاخ شوند شروع مي كنند مرحله به مرحله آنها را در حد آدم عادي پايين مي آوردند و سپس آرام آرام سه خليفه ديگر را به آنها نزديك مي كنند .

حواستون باشه بحث هايي مثل فاميلي بين ائمه و خلفا و مسائلي مانند تعدد زوجات و .... هم از هم جا آب ميخوره
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: فعل معصوم ضامن بقای دین + پاسخ به یک شبه - ياسر - ۷/بهمن/۹۰ ۲۲:۰۵

[-]