|
نقد و تحلیل warcraft
|
|
۱۱:۱۴, ۱۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
من قبلا هم گفته بودم ، گیم پلی ، تصاویر ، حرکتها ، جادوها و ... همه و همه از دنیایه فوف انسانی میاد که میشه شیطانی هم نامیده بشن .
شما اگه خواستید خود بازی رو نقد کنید یه حرفه ، اگه میخواید خود داستان رئ نقد کنید یه حرف . یه چیز عمده تو بازی Class بازی کناست Warrior Rough Hunter Death Knight عمده ضربه ای که به حریف وارد میکنن با اسلحه ست مثلا شمشیر Sword و تبر Axe و کمان Bow و تفنگ Gun و خنجر Dagger در مقابل اینا به HERO هایی میرسیم که با Spell ضربه میزنن یا شفا HEAL میدن ! آره ، شفا میدن ... کسایی که بازی کردن و دقت کرده باشن دیدن که موقع CAST کردن دستا به شکل دعا کردن قرار میگیره ... Priest Shaman Warlock Mage Paladin قدرت Spell دارن ، البته Paladin (فهرمان افسانه ای در اروپا) هم از سلاح های معمول استفاده میکنه و هم از جادو ... Priest & Shaman بیشتر برای شفا Heal استفاده میشن جالبه بدونید که این heal اولین بار توسط یکی از شخصیت های Night Elf ، در حالی که داشت واسه ی کسی که مجروح شده بود دعا میکرد بهش ، به صورت نوری در دستاش منتقل میشه ... خواهش میکنم به اسم ها دقت کنید Mage جادو گر Warlock کسی که قدرت جادویی داره ( البته در Dictionery های قدیم خائن دیده میشد ) Shaman & Priest کاهن ... این بازی داره به راحتی عموری مثل جادو و جادوگری رو به مردم القا میکنه ، به طوری که تا چند سال دیگه این امور واسه ی مردم عادی میشه ... در هر ضمینه ای خواستید بگید واستون عکس و دلیل بیارم . متشکرم /. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نمادهای ماسونی در بازی ورد آف وارکرافت World of warcraft | مسافر | 20 | 25,141 |
۹/آبان/۹۳ ۵:۱۵ آخرین ارسال: Hidaren |
|
| World of Warcraft: Mists of Pandaria | دل خسته | 7 | 7,689 |
۸/تیر/۹۱ ۱۵:۳۵ آخرین ارسال: revenger |
|