|
موسیقی ؛ بال رسانه ای فراماسون
|
|
۹:۴۴, ۲۸/مهر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۸۹ ۱۴:۵۸ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
البته تصویری که از مایکل جکسون گذاشته اید مربوط به موزيك they don't care about us (آنها به ما توجه نميكنند) -که چهارمين تك آهنگ از آلبوم history است- میشود . ترانه نويسي اثر نيز بوسيله خود مايكل بوده است. دو موزيك ويدئو براي اين ترانه ضبط شد. يكي از نسخه ها در منطقه فقيرنشين برزيل ضبط شد و ديگري مايكل جكسون را در زنداني به تصوير ميكشد. نکته مهم این است که ترانه آنها به ما توجه نميكنند يكي از جنجالي ترين آهنگ هاي اعتراضي-اجتماعي مايكل جكسون است. او از افرادي از اقشار گوناگون سخن ميگويد كه فقط به فكر منافع خويش اند. افرادي كه چهره زيبا و بي نقصي دارند و بسيار مهربانند اما وظيفه اي كه مردم از انها توقع دارند را فقط نمايش ميدهند. كساني كه ديگران را به عنوان عروسك خيمه شب بازي براي رسيدن به اهداف خودشان استفاده ميكنند. مایکل در این موسیقی به افشای انجمنها و افراد قدرتمند می پردازد و خود را با فقیران و زندانیان همدرد نشان میدهد. او در این موسیقی ار فشارهای جسمی و روانی که روی اوست سخن می گوید و از روزولت (رئیس جمهور امریکا که توسط فراماسونها ترور شد) و مارتین لوتر کینگ(رهبر سیاهپوستان آزادی خواه آمریکا) یاد میکند. بعد از این موسیقی و چند اقدام بحث برانگیز دیگر مایکل بود که به او تهمت بچه آزاری زدند و همه رسانه های صهیونیستی به او حمله کرده و ترور شخصیتی کردند و بعد از مدتی هم که ناپدید شد. ترجمه موزیک این موسیقی: سر هاي لخت ، سرها ي كهنه همه بد شده اند اوضاع ، در حال بدتر شدن همه ادعاها (ي بي مورد ) ميكنند . در مجالسي مجلل . در اخبار همه غذاي سگ ميخورند بنگ بنگ ، بزنيد بكشيد همه ديوانه شده اند همه چيزي كه ميخواهم بگويم اين است كه انها حقيقتا به ما توجه نميكنند همه چيزي كه ميخواهم بگويم اين است كه انها حقيقتا به ما توجه نميكنند شلاقم بزنيد ، از من متنفر باشيد (اما) هرگز نميتوانيد مرا شكست دهيد خواسته هاي خودتان را بر من تحميل كنيد . مرا به وحشت بيندازيد . (اما) هرگز نميتوانيد مرا بكشيد مرا يهودي كنيد ، به نام قانون (خودتان) مرا تعقيب كنيد همه با من اينگونه رفتار ميكنند به من لگذ بزنيد. به من لگد بزنيد (اما) هرگز نميتوانيد مرا سياه يا سفيد كنيد همه چيزي كه ميخواهم بگويم اين است كه انها حقيقتا به ما توجه نميكنند همه چيزي كه ميخواهم بگويم اين است كه انها حقيقتا به ما توجه نميكنند به من بگو كه در زندگيم چه اتفاقي رخ داده است من يك همسر و دو كودك دارم كه مرا دوست دارند اكنون من قرباني وحشيگري هاي پليس شده ام من از قرباني نفرت (شما) شدن خسته شده ام شما غرورم را ميشكنيد اه . حداقل به خاطر خدا بهشت را ميبينم كه مملو از پيغام هاي خداوند است (پس) رهايم كنيد سر هاي لخت ، سرها ي كهنه همه بد شده اند اوضاع ، در حال بدتر شدن همه ادعاها (ي بي مورد ) ميكنند . در مجالسي مجلل . در اخبار همه غذاي سگ ميخورند مرد سياه . پستچي سياه برادرت را در زندان رها كن همه چيزي كه ميخواهم بگويم اين است كه انها حقيقتا به ما توجه نميكنند همه چيزي كه ميخواهم بگويم اين است كه انها حقيقتا به ما توجه نميكنند به من بگو . چه بر سر سرو سامان هايم امده اند. انقدر مرا به رسميت نشناختيد كه من نامرئي شدم . اگهي تو مرا به ازادي مژده داد از اينكه دائم قرباني شرم شوم خسته شده ام انها مرا در كلاس با اسمي بد صدا ميكنند . نميتوانم باور كنم كه اين همان سرزميني باشد كه از ان امده ام ميداني حقيقتا از به زبان اوردنش نفرت دارم حكومت نميخواهد حقايق را ببيند . اما اگر روزولت زنده بود عمرا ميگذاشت اين اتفاق ها رخ دهد . نه نه . موقعيت اجتماعي . زمين خواري همه دعوي قضايي دارند كتكم بزنيد . مرا به وحشت اندازيد ولي هرگز نميتوانيد از ارزشم كم كنيد كتكم بزنيد . تير اندازي كنيد اما هرگز نميتوانيد مرا در اختيار (خودتان) بگيريد چيزي در زندگي وجود دارد كه انها نميخواهند ببينند . اما اگر مارتين لوتر زنده بود غير ممكن بود كه بگذارد اين اتفاق ها رخ دهد موقعيت اجتماعي . تبعيض نژادي همه اظهارات بي موقع دارند به من لگد بزنيد . كتكتم بزنيد . ولي هرگز نميتوانيد روحم را خدشه دار كنيد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اگر نسبت به موسیقی شبهه داری یا معرفی یک نوع موسیقی حلال... | Femme Moderne | 12 | 10,764 |
۲۴/شهریور/۹۰ ۱۴:۱۹ آخرین ارسال: Reza2035 |
|