|
چیستی و کیستی دجال!!!
|
|
۱:۴۵, ۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
سخنان پست های قبل و ویدیو آقای قنبریان رو دیدم بنظرم یه نکته رو همین الان براتون روشن کنم که دجال بی یار و یاورش و بی آنکه قدرت و افرادشو کاملا جمع نکنه وارد معرکه نخواهد شد هرچند یک فرد باشه و یا یه گروه!!!!!خودم الان واقعن حس می کنم فردی به نام دجال 100 درصد وجود داره!!!فقط نکته خیلی مهمی که این جا وجود داره اینکه همینطور که یارای حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) با تزکیه نفس و صبر و پافشاری بر حق انتظار آقاشون رو می کشن و هر لحظه درتلاش برای ایجاد موقعیتی برای اذن پروردگار برای ظهور هستند شیاطین و نیروهای دجال نبز با تقویت خود به دنبال پیدا کردن دجال هستند!!!! یعنی چی پیدا کردن؟؟؟؟ یعنی خدا کارو برای اونها نیز سخت و طاقت فرسا کرده بنظرم این جریان فراماسونری و اینکه اونها تا این حد آماده شدن خودشون را ظاهر و اطلاعاتشون لو بره بیشتر به منظور همین بوده!!!یعنی فراخوانی و دعوت از دجال برای ظهور علنی!!!البته من فکر می کنم این فردی که دجال واقعی هست خودشم کامل به توان مندی هاش واقف نیست و نیاز به فعال سازی یا wakeupproject داره!!!یعنی دجال یکی از ego های این فرد هزار چهرست!!!!و اون خودشو ظاهر نمیکنه چون ترس از جونش وجود داره و منتظر تا همچی براش هلو برو تو گلو شه!!!!! نمیدونم چرا این حرف فراماسون ها رو که دجال از ایران ظهور می کنه رو باید قبول کرد چون تنها این طوری عمق سختی کار فراماسون های بیچاره قابل درکه!!!! پیدا کردن فردی که قابلیت های خاصی داره اونم تو کشوری که شیعه و در دست مسلموناست انقلاب اسلامی کرده!!!! وقتی پایگاه تو کشوری نداشته باشی و تنها راه ارتباطی با یک فرد کاملا وجود نداشته باشه تنها را دادن سیگنال های مختلف به امید بیداری می باشد!!! نظریم چقدر می تونه درست باشه؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
چیستی و کیستی دجال!!! - hed_gol - ۱۳/شهریور/۹۰, ۲۳:۴۴
RE: چیستی و کیستی دجال!!! - hed_gol - ۱۴/شهریور/۹۰, ۱۸:۳۷
RE: چیستی و کیستی دجال!!! - alizard - ۱۵/شهریور/۹۰, ۰:۰۰
RE: چیستی و کیستی دجال!!! - hed_gol - ۱۵/شهریور/۹۰, ۱:۱۷