|
تو این موضوع میخوام نظر شما رو هم بشنوم...
|
|
۱۱:۲۴, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت دوستان با دانش و ارزشمند بیداری اندیشه. خیلی خوشحالم که این انجمن رو پیدا کردم. یه مسئله ای هست که خواستم باهاتون درمیون بذارم و نظرات شما رو هم بشنوم
. ما تو یه جامعه ی به ظاهر اسلامی داریم زندگی می کنیم. به نظر من با زندگی کردن تو این جامعه ما شاهد روز افزون تظاهر ها به دین خواهیم بود. چنانچه هم اکنون هم هستیم. من اسلام رو دوست دارم. جمهوری رو هم دوست دارم. ولی جمهوری اسلامی رو نه. تو هر حکومتی رشوه خواری هست, اختلاس هست, فساد هست, بزهکاری هست و... ولی این موارد اگه تو یه حکومت مذهبی پیش بیاد باعث میشه که تمام این کارها به نام همون دین و مذهب تموم بشه. مثلا تو کشور ما اختلاسی که رخ داده , مسلما اسم بدی از ایران و مسلمان به جا میمونه. یا اصلا شرایط فعلی جامعه مون رو در نظر بگیرید. یک خارجی داره میاد ایران. وقتی به طرز پوشش خانمها و یا حتی آقایون رو ببینه به نتیجه میرسه که حجاب چیز واقعا بیهوده اییه. چون همه یه پارچه انداختن سرشون. و خیلی نتایج دیگه. من سوالی که دارم اینه. آیا امام علی(علیه السلام) وقتی 25 سال خانه نشین شد, آیا هرگز گفت که ای ملتی که منو میشناسید. من واستون اسلام واقعی رو میارم. نه خلیفه ها. آیا در طول حکومت خودش اصلا اسمی از اسلام آورد؟ نه. فقط با عقل و منطق حکومت کردند. چون دین اسلام تماما عقلانی و منطقیه. ولی مشکل اینجاست که ما این طرز تفکر عقلانی و اسلامی رو تو هیچ جای کشور نمیبینیم. نظر شما چیه؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
تو این موضوع میخوام نظر شما رو هم بشنوم... - rAsTiNv - ۱۰/اسفند/۹۰ ۱۱:۲۴
RE: تو این موضوع میخوام نظر شما رو هم بشنوم... - فرید - ۱۰/اسفند/۹۰, ۱۱:۴۴
RE: تو این موضوع میخوام نظر شما رو هم بشنوم... - abas_341 - ۱۰/اسفند/۹۰, ۱۱:۵۲
RE: تو این موضوع میخوام نظر شما رو هم بشنوم... - rAsTiNv - ۱۰/اسفند/۹۰, ۱۱:۵۶
RE: تو این موضوع میخوام نظر شما رو هم بشنوم... - فرید - ۱۰/اسفند/۹۰, ۱۲:۵۶
RE: تو این موضوع میخوام نظر شما رو هم بشنوم... - سجاد313 - ۱۰/اسفند/۹۰, ۲۳:۴۳
RE: تو این موضوع میخوام نظر شما رو هم بشنوم... - mohammad727 - ۱۰/اسفند/۹۰, ۲۳:۵۹
|