|
تو این موضوع میخوام نظر شما رو هم بشنوم...
|
|
۱۱:۵۲, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۰/اسفند/۹۰ ۱۱:۲۴)rAsTiNv نوشته است: من اسلام رو دوست دارم. جمهوری رو هم دوست دارم. ولی جمهوری اسلامی رو نه. تو هر حکومتی رشوه خواری هست, اختلاس هست, فساد هست, بزهکاری هست و... ولی این موارد اگه تو یه حکومت مذهبی پیش بیاد باعث میشه که تمام این کارها به نام همون دین و مذهب تموم بشه. مثلا تو کشور ما اختلاسی که رخ داده , مسلما اسم بدی از ایران و مسلمان به جا میمونه. سلام دوست عزیز هیچ کس نمی گه که "جمهوری اسلامی" اسلام ناب محمدی داره بلکه هدف ما این هست و ما زمینه سازیم برای اسلام ناب محمدی حضرت بقیه الله این حکومت هم تاریخ انقضاء داره و اون زمانی هست که امام و رهبر ما حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور کنند و این اختلاص و فساد ها به گفته خودتون توی همه کشورها هست اما طرز برخورد با اون باید در راستای اسلام باشه و برخورد با اینگونه مسائل ما رو به حکومت عدل امام علی نزدیک می کنه حالا با این شرایط راه برای همه باز است صراط مستقیم یا صراط غیر مستقیم پیشنهاد می کنم در مورد علائم ظهور تحقیق بیشتری انجام بدید تا شک و شبهه شما بر طرف بشه یا حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
تو این موضوع میخوام نظر شما رو هم بشنوم... - rAsTiNv - ۱۰/اسفند/۹۰, ۱۱:۲۴
RE: تو این موضوع میخوام نظر شما رو هم بشنوم... - فرید - ۱۰/اسفند/۹۰, ۱۱:۴۴
RE: تو این موضوع میخوام نظر شما رو هم بشنوم... - abas_341 - ۱۰/اسفند/۹۰ ۱۱:۵۲
RE: تو این موضوع میخوام نظر شما رو هم بشنوم... - rAsTiNv - ۱۰/اسفند/۹۰, ۱۱:۵۶
RE: تو این موضوع میخوام نظر شما رو هم بشنوم... - فرید - ۱۰/اسفند/۹۰, ۱۲:۵۶
RE: تو این موضوع میخوام نظر شما رو هم بشنوم... - سجاد313 - ۱۰/اسفند/۹۰, ۲۳:۴۳
RE: تو این موضوع میخوام نظر شما رو هم بشنوم... - mohammad727 - ۱۰/اسفند/۹۰, ۲۳:۵۹
|