|
.::حلقه ی نقد دسته جمعی : انیمیشن رنگو-Rango ::.
|
|
۱۷:۲۹, ۱۰/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۰ ۱۷:۳۸ توسط خاک.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
با تشکرات فراوانات از دوستان و البته آمیگو ادمیرر عزیز در مورد شیوه نقد دو رویکرد که ما می توانیم دنبال کنیم اولی خرد نگری و تجزیه گرایی یعنی اجزای تشکیل دهنده یک پدیده دومی کلی نگری و اینکه به روابط و کشش ها و کنش ها دقت کردن یعنی این پدیده چه نقشی در کل داستان دارد اما بهتر است هم تجزیه محور باشیم و هم فرایند نگر خیر الامور اوسطها نقل قول: رنگو که بود؟ چه ویژگی هایی داشت؟ از کجا شروع کرد رنگو مارمولک ( آفتاب پرست) خود شیفته و جویای نامی که در دنیایی مصنوعی و آسایش و آرامشی کاذب مثل آکواریوم می زیست مثل رنگو درون آکواریوم ، مثل نیو ( شخصیت اصلی فیلم ماتریکس ) است قبل از خارج شدن از دنیای مجازی !!!! ![]() نقل قول: به کجا رسید؟ رسد آدمی به جایی که بجز خدا نبیند ....!!!!! رنگو به جایی رسید که خودش را باور کرد و به خودش و توانایی هایش ایمان آورد اومانیسم انسان محوری !!! مفهومی که در فیلم کونگفو پاندا و فیلم های دیگر نیز وجود دارد البته اینها همه عادی است مثلا اگر من هم توی جامعه ای زندگی می کردم که پارادایم آن ( حوضه و چهارچوب غالب فکری) اومانیسم بود شاید ساخته هایم بوی اومانیسم می داد نقل قول:هیش کی نمی تونه از داستان خودش بکشه بیرون این حرف حرف خوبی است ولی این داستان چه داستانی است که رنگو نباید خودشو از آن بیرون بکشه ؟؟؟؟!!!!!! نقل قول:رسالتش چه بود؟ رسالتش را بعدا میگمبزارید فکر کنم خوب .....
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| .::حلقه ی نقد دسته جمعی : فیلم به موقع - In Time ::. | Admirer | 48 | 29,575 |
۲۵/تیر/۹۱ ۱۹:۱۳ آخرین ارسال: DOROOD |
|

![[تصویر: review_rango_6.jpg]](http://www.mwctoys.com/images/review_rango_6.jpg)
انسان محوری !!! مفهومی که در فیلم کونگفو پاندا و فیلم های دیگر نیز وجود دارد
رسالتش را بعدا میگم