کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: با توجه به مطلب زیر چگونه با این کانال رفتار کنیم؟ اول مطلب رو بخونید
آگاهانه نگاه کنیم
نگاه نکنیم
برنامه هایی که به نظرمون خوب هست رو فقط نگاه کنیم

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 13 رای - 3.77 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
manoto1&2 دسیسه ای بعد از farsi1
۱۲:۴۳, ۵/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۸۹ ۱۲:۴۶ توسط G.M.)
شماره ارسال: #15

جالبه ها!!!
بالاخره ما نفهمیدیم، ماهواره حلال است یا حرام؟ شما چه طوری ماهواره را می بینید؟
در مورد بحث بسیار پخته و ارزشمند دوستمان، آقای سینا ، بنده یک بار دیگر ضمن تشکر از ایشان عرض می کنم که:
این نظر شخصی من است)
اول این که ما در فیلم مستند ظهور، این مطلب را می بینیم که نظریه تکامل هدیه شیطان است.
دوم این که بنده هم زیست شناسی خوانده ام و باید به عرض برسانم که شروع هر کتاب معروف و پذیرفته شدهً زیستی در تمام دنیا، با بحث دربارهً منشاً حیات و نظریه تکامل است. (زمانی هم که ما درس زیست می خواندیم، در کتاب های درسی خودمان هم این طور بود).
حالا دوستان مدام این نظریه را بکوبند. اولاً در خود فیلم ظهور به این مطلب اذعان می شود که هیچ چیزی در این فیلم به غیر از آیه های قرآن حقیقت مطلق نیست (و من نمی فهمم چرا دوستان هرآنچه را که در این فیلم آمده 100% درست می دانند)
دوم، در باب نظریه تکامل، من به شخصه و به لحاظ علمی، این نظریه را تا حد زیادی منطقی می دانم. دوستان توجه کنند که این مطلب به هیچ عنوان، رد آفرینش انسان توسط خدا نیست.
اصل حرف این نظریه آن است که برای وجود داشتن و امکان حیات داشتن هر موجودی، نیاز به یک سری مقدمات است، مثلاً مقدمات طبیعی، تا زمانی که جو زمین هوا نداشته باشد، نمی توان انتظار داشت که موجودی روی زمین زندگی کند که تنفس هوازی داشته باشد. روی همین اصل است که نظر بر این است که حیات، ابتدا در آب شروع شده و سپس به تدریج به خشکی منتقل شده است. اما این مطلب بدین معنی نیست که خوب با این حساب الان همه موجودات باید روی زمین باشند نه در آب، نه خیر این مطلب روند گسترش حیات را می رساند. گسترش حیات چیزی است که ادامه دارد (به لحاظ تعداد، انواع و آمار موجودات زنده) و این مطلبی که دوست عزیز دیگرمان راجع به فسیل سنجاقک گفته اند، دلیلی بر رد این نظریه نیست. بسیاری از موجودات به لحاظ سازگاری های بالایی که داشته اند، میلیون ها سال است که به همان صورت اولیه، ادامه حیات می دهند (که عمدتاً در گروه حشرات جای می گیرند).
اما برای روشن تر شدن مطلب، توجه دوستان را به چند عکس که تا حدودی ثابت کننده نظریه تکامل است، جلب می کنم (البته عذر می خواهم که بنده به کتاب های تکامل دسترسی نداشتم تا عکس و مطلب آنها را ارئه کنم):

ماهیان دست دار
شناسایی این ماهی های عجیب بر اساس عواملی مانند تعداد مهره‌ها و پره‌های باله ها، رنگ آمیزی، اندازه گیری های نسبی ابعاد بدن و دیگر موارد انجام گرفته است. تمامی 14 گونه شناخته شده ماهی‌های دست دار در اعماق کم آبهای ساحلی جنوب استرالیا زندگی می‌کنند. به گفته دانشمندان حتی بر روی گونه های شناخته شده نیز مطالعات چندانی صورت نگرفته و اطلاعات محدودی از رفتار و بیولوژی آنها وجود دارد.
[تصویر: images%3Fq%3D%25D8%25AF%25D8%25B3%25D8%2...29,r:2,s:0]

[تصویر: images%3Fq%3D%25D9%25BE%25D8%25B1%25D9%2...;amp;ty=61]

ماهی دست دار صورتی

ماهی‌های دست دار لکدار یکی از گونه های شناخته شده اما در حال انقراض از این ماهی ها هستند که در جزایر تاسمانی زندگی کرده و از دستهای خود برای راه رفتن در بستر دریا، جایی که به شکار بی مهرگان کوچک، کرمها و سخت پوستان می پردازد، استفاده می کند. حرکت آهسته این ماهی و اشتیاق آن برای ماندن در زیستگاهش این موجود را به هدفی دست یافتنی برای شکارچیان تبدیل کرده است. اما محققان معتقدند این جاندار سلاحی مخفی دارد، پوستی سمی که می‌تواند اکثر مهاجمان را در کمتر از یک ساعت از پا درآورد.

بر اساس گزارش نشنال جئوگرافی، امروزه تمامی این نوع از ماهی ها را می توان در اطراف جنوب شرق استرالیا یافت اما در حدود 50 میلیون سال پیش این جانداران در سرتاسر جهان زندگی می‌کرده اند. برای مثال فسیلهای این جانداران را در مناطق مدیترانه نیز یافته اند.
منبع: http://www.iran-forum.ir
[تصویر: images%3Fq%3DDarwinius%2Bmasillae%26hl%3...,r:8,s:216]
اما در مورد عکس فوق، مدت زمان زیادی است که محققان و دانشمندان به دنبال یافتن این موجود در جستجو بوده اند و آن را در چرخه تکامل، حلقه مفقوده بین انسان و میمون می دانســـــــــــته اند و حتی به افتخار چارلز داروین آن را Darwinius masillae نامیده بودند.
این موجود ظاهری مانند لمور دارد، اما انگشتان آن بسیار شبیه انگشتان انسان هستند و در عوض ناخن هایی مانند پنجه جانوران دارد. دانشمندان این فسیل را جام مقدس تکامل انسانی نامیده اند. آنها می گویند پاهای عقبی این جانور گربه-جثه شاهدی برای تایید تغییرات تکاملی نخستین یان است که به آنها اجازه داده بر روی دو پا بایستند و این کشف سرانجام می تواند تئوری تکامل داروین را ثابت نماید.
Execeetidaeخانواده .
ماهی های پرنده

[تصویر: images%3Fq%3D%25D9%25BE%25D8%25B1%25D9%2...;amp;ty=49]

سنگواره‌ها نشان می‌دهند میلیون‌ها سال از آغاز حیات روی زمین می‌گذرد و این در حالی است که جلوه‌های آن مرتب در حال تغییر و تکامل هستند. تکامل یا فرگشت به چگونگی این تغییرات در جانداران و علل سازگاری آنها با شرایط پیچیده زندگی و رقابت روی زمین می پردازد. بخشی از این تغییرات در باله‌ گونه‌های متعددی از ماهی‌های پرنده رخ داده که می‌تواند برای سازگاری بهتر آنها با محیط زیست و فرار از دندان تیز شکارچیان صورت گرفته باشد. روند تکامل در این ماهی‌ها از الگوهای متعددی تبعیت می‌کند
محققان در کانادا و آمریکا دارند روی نحوه تکامل باله‌ها در این ماهی‌های پرنده تحقیق می‌کنند. تکامل در این ماهی‌ها باله‌های آنها را به اندامی شبیه به بال تبدیل کرده تا بتوانند مسافتی را بر فراز اقیانوس شنا کنند.
[تصویر: images%3Fq%3D%25D8%25AF%25D8%25B3%25D8%2...;amp;ty=68]
عجیب ترین ماهی دنیا که دست و پا دارد
اکسولوتل ( Axolotl ) مخلوق کوچک و ناشناخته که محبوبیت زیادی بعنوان یک حیوان خانگی دارد. این حیوان به “ماهی راه رونده مکزیکی” مشهور است، اکسولوتل همانند قورباغه و وزغ واقعا دوزیست است.
[تصویر: images%3Fq%3D%25D8%25AF%25D8%25B3%25D8%2...;amp;ty=52][تصویر: images%3Fq%3D%25D8%25AF%25D8%25B3%25D8%2...9,r:12,s:0]
اکسولوتل خویشاوندی نزدیکی با سمندر مکزیکی دارد، سمندر در جزیره زندگی میکند اما اکسولوتل کاملا وابسته به آب می باشد. هردو آنها دارای شش میباشند اما تنفس اصلی آنها بیشتر از آبشش است که در طول بدن و در میان پوستشان قرار دارد.

اکسولوتل در ترمیم اعضاء بدنش در بین مخلوقات معروف است، آنها میتوانند قسمتهای آسیب دیده بدنشان را احیا کنند یا در صورت قطع شدن آن اعضاء دوباره آنرا اضافه کنند. دم، پوست و هر عضو عمده بدنشان مثل قلب، جگر و کلیه قابل ترمیم یا اضافه شدن است.

ببخشید که این مطالب این قدر طولانی شد.
حالا برمی گردیم سر مبحث قبل، یعنی نظریه تکامل،.اصلاً چرا این نظریه مطرح شد؟
علت اصلی آن دیدن همین موجودات میانی و شباهت های آنها به موجودات بالاتر و پایین تر از خود بود.
بودن تمام این شواهد، به هیچ عنوان ردکننده این موضوع نیست که خدا خالق همه موجودات است، بلکه به نظر من، نشان دهندهً روند آفرینش موجودات بر روی کره زمین است. این روندی است که تا زمانی که کره زمین وجود داشته باشد (قبل از دمیدن در صور که همه موجودا ت زمین را می میراند) ادامه خواهد داشت.
نظریه تکامل، نشان دهندهً روند آفرینش موجودات است و اصلاً چیز بدی نیست.
انسان اشرف مخلوقات است، لذا برای حیات داشتن، به ملزومات بیشتری در مقایسه با سایر موجودات (مثلاً ماهی ها ) نیاز دارد. نظزیه تکامل (از دید بنده) فقط بیانگر ان است که انسان زمانی بر روی زمین ظاهر شد که این ملزومات برای او ایجاد گشت و قبل از او موجودات پست تری زندگی می کرده اند (و اگر بخواهد این طور گفته شود که نعوذ بالله، انسان اولیه از آمیزش دو میمون به وجود آمده، صدالبته که غلط است).
خدا هم زمانی انسان را آفرید که این ملزومات، برای حیات وی ایجاد شده بود.
پیوست مطلب: بنده تا به حال عکس نگذاشته ام، امیدوارم کار بکند.

ای آقا، اصل مطلب، عکس ها بود که نیامد. لطفاً من را راهنمایی کنید، مگر نباید از منوی بالا، گزینهء قرار دان تصویر را گذاشت؟ پس این که عمل نکرد؟:-/
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حلما
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: manoto1&2 دسیسه ای بعد از farsi1 - G.M - ۵/اسفند/۸۹ ۱۲:۴۳
RE: manoto1&2 دسیسه ای بعد از farsi1 - hesam110 - ۷/فروردین/۹۰, ۱۴:۰۹
RE: manoto1&2 دسیسه ای بعد از farsi1 - sasa - ۱۸/اسفند/۸۹, ۱۷:۲۷
RE: manoto1&2 دسیسه ای بعد از farsi1 - K-1 - ۲۲/اسفند/۸۹, ۲۰:۵۵