|
manoto1&2 دسیسه ای بعد از farsi1
|
|
۱۴:۱۸, ۱۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله سلام دوستان اونهایی که ماهواره دارن میدونن که جدیدا دوتا کانال بنام من و تو 1و2 راه اندازی شده که من به شما میگم قضیه از چه قراره الان... ![]() من کار ندارم این کانال مال کیه و صاحابش چیکاره ست میخوام یه سری از برنامه هاشو زیر سوال ببرم مخصوصا منوتو2 ببینید دوستان این کانال از وقتی که اومد مثل فارسی1 جنجال بپا کرده همش برنامه های علمی تاریخی میده و اطلاعات واقعا مفیدی در اختیار مردم میزاره ولی اون وسط هاش یه چیزهایی به خورد ملت میده که بیا و ببین... یکی از این برنامه ها اسمش تکامل هست. رسما نظریه تکامل رو ترویج و تبلیغ میکنه. همونطور که میدونید تکامل قرآن و بُعد روحانی انسان رو زیر سوال میبره. حالا این کانال اومده و داره این نظریه رو ترویج میکنه یعنی چی؟؟؟ این نظریه اینقد مسخره است که نگو جدیدا دارم یه سری اطلاعات جمع میکنم اندر باب عدم صحّت این نظریه و در اختیارتون میزارم بزودی. حالا بگذریم... برنامه بعدی اسمش زمان فاجعه هست که من خودم این هفته کامل دیدمش راجع یه حوادث 11سبتامبر بود اومده بود میگفت: اینایی که هواپیما رو ربودند مسلمان بودند و نشون میداد که وقتی داشتند حمله و گروگانگیری رو شروع میکردند الله و اکبر میگفتند و وقتی هواپیما داشت اصابت میکرد به برج ها الله اکبر میگفتند و این برنامه همش در بین فیلم تیکه هایی از آیات قرآن رو میخوند و زیر نویس میکرد اندر باب جهاد و کشتن کفّار و اینها... بعد زیر نویس میکرد : جملاتی از کتابدستی تروریست ها من برام سوال شد که این هواپیما مگه منفجر نشد؟ کتابدستی تروریستهارو اینا چطوری پیدا کردن؟ و خلاصه یک مزخرفاتی راجع به اسلام و مسلمانها به خورد ملّت داد که نگو... البته اگه موفق به ضبط این برنامه شدم و تکرارش رو داد حتما براتون آپلود میکنم ببیند. البته برنامه های جالبی رو هم میده ها ولی وسط هاش برنامه های ضداسلام پخش میکنه. خب ببینید چطوری دارن با مسلمون ها مبارزه میکنن، چطور اسلام رو با قاتل بودن برابر میکنن و... من موفق نشدم ریاد برنامه های منوتو1 رو ببینم و براتون تحلیل کنم ولی اونجاهم 2بار دیدم که داره فیلمهایی با پس زمینه فمنیسم پخش میکنه... بهر حال سگ زرد برادر شغال هست دوستان! بدونید و آگاه باشید که دشمن نمیاد مفتی مفتی براتون کانال بزنه و برنامه علمی براتون پخش کنه حتما هدفی هست پشت هر قضیه ای. شاعر میگه چی؟ میگه : گربه در راه رضای خدا موش نمیگیره... یا الله
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۱۳, ۱۹/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۸۹ ۲۳:۵۴ توسط آزاد اندیش.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان به نظر من مشکل اصلی از این چیزها خیلی مهمتر است!! هدف دشمن سرگرم کردن شما با برنامه هایی است که سودی برای شما و ضرری برای آنها نداشته باشد. آیا یک مهندس و دکتر و یا هر تحصیل کرده متشخص را میتوان پای کانالهای مبتذل و سیاسی بند کرد؟ پس این جور افراد را چگونه باید پای ماهواره نشاند تا به سخنان شبکه های داخل و واقعیات گوش ندهند و به دین و زندگی خود نیاندیشند؟ جواب خیلی ساده است؟ ایجاد یک کانال ظاهرا علمی که از صبح تا شب سر آنها را گرم کنند. حال محتوای این کانال ها چیست؟ 1- اطلاعات عمومی تاریخ گذشته و بی ارزش ( مثلا هواپیمایی که در جنگ جهانی فلان شهر را بمباران کرد چند تا چرخ داشت) 2- بیان علوم مختلف از دیدگاه سکولاریستی ( مثلا نظریه داروین و ...) 3- و ... و .... هزار تا چرت و پرت دیگه آیا همه اینها نمود اصلی علم لاینفع نیستند که ائمه ما را از تفکر در آنها برحذر داشتند؟ |
|||
|
|
۰:۳۷, ۲۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام روزبه خیر دوستان
درباره نظربه داروین ارجاع می دم دوستان رو به کتاب مبانی فرماسونی دکتر هارون یحیی جواب های دندان شکنی داده. من باب این شبکه باید گفت باید دید که مخاطب این شبکه ها چه کسانی هستند و چه کسانی رو مخاطب خودش قرار داده چون میفهمیم روی کدوم طیف متمرکز شدند تا راه های مقابله با اوون رو دونست. نکته ای هم که باید به اون توجه کرد این هست متاسفانه در بین گروه خاصی از مردم یک بی اعتمادی کاذبی نسبت به رسانه ملی به وجود امده و با وجود عمل کرد ضعیف رسانه داخلی این انتظار رو میشه داشت که این افراد به این نوع شبکه ها اعتماد بیشتری پیدا کنند. اما جالبه ......بگذار دین رو هرجور دوست دارند بکوبند چون مردم ایران این رو در همه جای تاریخ ثبت کردند که با دین شوخی ندارن و این نوع برنامه ها نمی تونه تاثیری زیادی روی قشر جوان بگداره مگر خانواده و یا افرادی که اشنایی با دین ندارند و یا به صورت کامل قبله رسانه ای انها این رسانه های صهیونیستی باشه. به هر حال باید گوش به زنگ بودد و تدبیر خاص مواحهه با این شبکه ها اندیشیده بشه. |
|||
|
|
۱۴:۴۷, ۲۰/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۸۹ ۱۵:۱۲ توسط سینا.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
نقل قول:-تکامل (نظریه شیطانی داروین) و ... نقل قول:تکامل داروین (شیطان)و چند جا دیگه در مورد نظریه تکامل اینجا موضع گرفته شد ...من به عنوان یه زیست شناس وظیفه خودم دونستم موضوع گیری کنم ،هر چند که خود من به صورت شخصی نظریه تکامل رو قبول ندارم باید خدمت دوستان عزیزم عرض کنم که فعلا این نظریه پر طرفدارترین نظریه در این مورد در دنیا است و(ضمن تمام احترامی که برای دوستانم قائلم باید بگم که: ) این چنین موضوع گیری های بچه گانه . نا پخته همچون شیطانی خاندان آن و طرح سوالاتی بدون داشتن ابتدایی ترین اطلاعات که به ظاهر در دفاع از اسلام است تنها زیر سوال بردن اسلام استف چند تا پست رو من قبلا از یه جا دیگه گذاشته بودم الان اینجا هم میزارم فققط برای اینکه به دوستان بگم تضادی بین اسلام و نظریه تکامل وجود داره و هدف این نظریه هرگر زیر سوال بدن خدا نیست! آیا بین قرآن و علم تعارض وجود دارد؟ این مبحث زیر مجموعه مبحث گسترده علم و دین است. برخی صاحبنظران تعارض واقعی بین علم و دین را غیرممکن و برخی دیگر راه حل تصرف در ظواهر آیات را برگزیدهاند، از جمله، جعفر سبحانی با اشاره به تعارض قرآن و علم در مورد نظریه تکامل مینویسد: «ولی با این همه، هر گاه فرضیه تحول انواع، در آینده رنگ علمی به خود گرفت و روی دلایل قطعی و روشن ثابت شد که انسان کنونی، پس از تحولات جوهری و تبدلات نوعی، موجودی دو پا و صاحب نفس ناطقه شده است و این ثبوت به مرحلهای رسید که مسئله تحول انواع در شمار مسائل قطعی و روشن که جای هیچ گونه انکار نباشد وارد ساخت؛ در این صورت ظواهر قرآن، طوری نیست که قابل تأویل و تفسیر نباشد.1] . نک: سبحانی، جعفر، مجله تخصصی کلام، ش 1 (بهار 1371 ش)، ص 7. نظر اسلام در باره ی تکامل انواع چیست؟ پرسش: نظر اسلام در باره ی تکامل چیست؟ منبع پاسخ: پایگاه حوزه2670، 2670 پاسخ: فرضیه تکامل و تنوع انواع یک نظریه قدیمی است و سابقه آن چنانکه«شبلی شمیل»نویسنده کتاب«فلسفة النشوء و الارتقاء»گفته است؛ به بیش از 2500 سال پیش میرسد که بعدها و در قرون اخیر این نظریه توسط داروین و لامارک؛ با دقت بیشتری بیان گردیده است. این مسأله سالها در محافل دینی؛ بین خدا پرستان و مادیون؛ مورد بحث قرار گرفته است و دانشمندان مسلمان جوابهایی بدان داده اند و کتابهای زیادی در این زمینه نوشته اند ، و ما بعضی از آنها را برای اطلاع بیشتر شما معرفی میکنیم. 1ـ تفسیر المیزان ج 16/ علامه طباطبایی ره 2ـ فیلسوف نماها /آیت الله مکارم شیرازی 3ـ داروینسم یا تکامل انواع/ آیت الله جعفر سبحانی 4ـ خلقت انسان از نظر قرآن /ـ آیت الله مصباح یزدی 5ـ توحید و تکامل/ استاد شهید مطهری 6ـ علل گرایش به مادیگری/ شهید مطهری 7ـ مبانی انسان شناسی در قرآن/ دکتر عبدالله نصری 8ـ آفرینش انسان/ علامه محمد تقی جعفری آنچه لازم است مورد توجه قرار گیرد؛ مرکز اصلی بحث و محل اشکال و چگونگی تعارض تئوری تکامل و تبدل انواع با خلقت آدم و حواست، زیرا نظریه تکامل و تبدل انواع میگوید: انسان همانند سایر موجودات، خلقت حدوثی نداشته بلکه بصورت تدریجی و از طریق تبدل انواع،به شکل امروزی آن درآمده است؛ اما آنچه در قرآن مجید آمده است؛ اینست که آفرینش انسان؛ بصورت تبدل انواع نیست . و همین باعث شده است تا عدهای فکر کنند که آنچه که آیات قرآن فرموده است با نظریه تکامل در تضاد است. آنچه از مطالعه و جمع بندی کتابهای استاد شهید مطهری استفاده میشود این است که:فرضیه«تبدل انواع»یک فرضیه زیست شناسانه است و از نظر علمی، علم زیست شناسی متکفل بحث و بررسی و رد و اثبات آن است و از حوزه مباحث دینی و کتابهای آسمانی خارج است زیرا حوزه دین شامل مباحث ماوراء طبیعت، احکام، حقوق و مسائل اخلاقی است. البته در بسیاری از آیات قرآن مجید مسائل علمی و اسرار عالم بیان گردیده است که در این موارد باید به نحوه بیان آیات الهی توجه داشت ، گاهی قرآن مجید یک مطلب علمی یا تاریخی را بیان میکند ولی منظور از بیان آن یک نتیجه گیری اخلاقی است که طبیعتا در این موارد نباید انتظار داشت که قرآن تمام جنبههای تاریخی و یا علمی آن قضیه را صریحا بیان کرده باشد. و نگاه قرآن در مسأله خلقت؛ اینگونه است پس نمیتوان انتظار داشت که اگر قرآن این مساله را بیان میکند همانند یک کتاب زیست شناسی،تمام زوایا و جزئیات آنرا مورد بحث قرار دهد. زیرا اساسا زبانِ بیان قرآن کریم با زبان فنی و تخصصی علوم طبیعی و تجربی متفاوت است .بنابراین فرضیه تکامل هر چه باشد و چه رد شود یا اثبات گردد و بطور مثال چه بیولوژی ثابت کند که پروتئینها در تمام موجودات حتی انسانها شبیه به هم هستند و چه ثابت نکند و صرفنظر از اینکه دانشمندان علوم زیست شناسی از این اثبات یا عدم اثبات چه نتیجهای بگیرند، این اثبات و نتیجهگیری ، منافات و تضادی با آنچه که در قرآن مجید درباره خلقت آدم و حوا آمده است ، ندارد. زیرا تناقض دارای شروطی است و یکی از شرایط آن«وحدت حمل»است یعنی اینکه باید بین دو نظریه متناقض؛ سنخیت زبانی وجود داشته باشد و سخنی میتواند با یک نظریه علمی تناقض داشته باشد که با زبان علمی بیان شده باشد. بنابراین سخنی که به زبان سمبولیک بیان شود؛ هیچگاه نمیتواند با سخنی به زبان علمی متناقض باشد و همینطور سخنی که به زبان فلسفی بیان شده با سخنی که به زبان علمی (علم تجربی) بیان شده است؛ هیچگونه تناقض و تضادی ندارد. در باب خلقت انسان(آدم و حوا)زبان قرآن یک زبان سمبولیک است که در آن ثبوتی و تبدلی بودن خلقت قابل اثبات نیست؛ بلکه مهم بیان جنبههای اخلاقی آن است. یعنی قرآن داستان آدم و حوا را از نظر سکونت در بهشت، اغوای شیطان،طمع،حسد،رانده شدن از بهشت،توبه و ... به صورت سمبولیک بیان کرده است. نتیجهای که قرآن از این داستان میگیرد از نظر خلقت حیرت انگیز آدم نیست و در باب خداشناسی از این داستان هیچ نتیجه گیری نمیشود.بلکه تنها از نظر مقام معنوی انسان و از نظر یک سلسله مسائل اخلاقی داستان آدم را مطرح میکند. بهرحال این سخن قرآن در باب خلقت انسان(آدم و حوا) با فرضیههای مطرح شده در باب تبدل و تنوع انواع،هیچگونه تضاد و تعارض ندارد و این گونه مطالب را بهانه انکار قرآن و مذهب قرار دادن خلاف انصاف علمی است تا چه رسد به اینکه با تمسک به آنها خدا را انکار نماید . بررسی و نقد هر مسأله و گزاره علمی باید با متد و شیوههای خاص آن علم صورت بگیرد مثلا مسائل شناختی را نمیشود با علوم نقلی تحقیق کرد چنان چه علوم نقلی را با علوم زیست شناسی نمیتوان بررسی نمود مثلا حوادث تاریخی را نمیشود با ادله فلسفی و براهین عقلی ثابت نمود پس هر علمی را باید با شیوه و متد آن نفی یا اثبات نمود. در مورد نظریه تکامل انواع (ترانسفورمیسم) یا اصالت انواع(فیکسیسم) باید گفت که اینها نظریههای زیست شناختی هستند و جز با متد آن قابل پاسخگویی نیستند اما بررسی نظر قرآن با دو پیش فرض در این زمینه میتواند مقبول و مطلوب باشد: الف: قرآن وحی و کلام الهی است. ب: در قرآن باطل راه ندارد و آن چه گفته است مطابق با واقع است. با این دو مقدمه میتوان با نظر قرآن در مورد این اصل زیست شناسی قضاوت نمود. البته نباید از نظر دور داشت که تصویر عامیانه از تطور انواع با تصویر عالمانه آن بسیار متفاوت است و این جا گنجایش پرداختن به آن را ندارد. ظاهر قرآن در مورد بشر نظریه فیکسیسم است و نه ترانسفورمیسم و اگر فرض شود که نظریه ترانسفورمیسم قطعی است چارهای جز توجیه ظاهر قرآن نیست و دانشمندان برای اصل این تعارض دست به توجیهاتی زدهاند چنان چه شهید مطهری داستان خلقت بشر در قرآن را زبان سمبلیک میداند البته نه به این معنا که (آدم) نام شخص نبوده و وجود عینی نداشته است بلکه به این معنا که از نظر خلقت حیرت انگیز آدم در قرآن از آن نتیجه گیری نشده است [1] و مصباح یزدی به فرض صحت این نظریه خلقت انسان را معجزه میداند و میگوید قرآن کتاب علم نیست و برای شناساندن طبیعت نیامده است و اگر مطالبی راجع به علوم و... در آن مطرح شده اصالتا مورد توجه نبوده است چرا که مقصود اصلی هدایت بشر و ساختن انسان است.[2] در این میان آیت اللّه مشکینی آیات مربوط به خلقت را به 5 دسته تقسیم کرده است که بعضی از آنان با نظریه تکامل انواع مخالفت ندارند و آقای مشکینی میخواهد با این بیان بگوید که اولا زبان قرآن با علوم هماهنگ است و ثانیا نظریه تطور انواع با توحید ناسازگار نیست. ولی مرحوم علامه طباطبایی در تفسیر المیزان عقیده دارد که اگر چه در قرآن برای نفی و اثبات این نظریه نص (سخنی که هیچ گونه احتمال دیگر در آن نباشد) نداریم و هر چه داریم ظواهر قرآن است (که این ظواهر بسیار بیّّن و قریب به نصّ است) میفرماید: منتهی شدن بشر موجود امروزی با تناسل به یک زن و مرد مدلول ظهوری قریب به نص آیات شریفه بوده و قابل تفسیر نمیباشند و اگرچه (قبول این مطلب) از ضروریات دین نیست ولی از ضروریات قرآنی میباشد [3] و هم میفرماید: ظاهر قریب به تصریح آیات قرآن دلالت بر این دارد که بشر امروزی از نسل دو نفر زن و مرد معین هستند و مرد در قرآن آدم نامیده شده است و آن مرد و زن از پدر و مادری به وجود نیامده بلکه از خاک یا گل یا گل پخته و یا از زمین پدید آمدهاند [4] و هم فرموده است : اما اعتقاد به این که نسل بشری به فردی از انسان کامل (از جهت فکری) از طریق توالد بر اساس قوانین تنازع در بقا و انتخاب اصلح میرسد که او از انسان غیر کامل به دنیا آمده است با آیه زیر دفع میگردد که «إِنَّ مَثَلَ عیسی عِنْدَ اللّهِ کَمَثَلِ آدَمَ خَلَقَهُ مِنْ تُرابٍ ثُمَّ قالَ لَهُ کُنْ فَیَکُون�برای مطالعه بیشتر به کتب معارف قرآنآیت الله مصباح یزدی، علل گرایش به مادیگری شهید مطهری خلقت انسان دکتر ید اللهسحابی، تکامل در قرآن آیت الله مشکینی، تفسیر المیزان جلد 16، و موضع علم و دین درخلقت انسان احد فرامرز قراملکی رجوع شود. دوستان عزیز باز هم میگم من به شخصه خودم هم نظریه تکامل رو قبول ندارم (به دلایلی که اونجا که این پست ها رو ازش برداشتم گفتم ) ولی خواستم اینو به دوستانم بگم که وقتی بزرگانی که که در بالا اسمشون اومده ایچنین محافظه کارانه موضوع گرفتند خوب است ما هم تند نرویم .... (اونجا که این پست ها رو ازش برداشتم اطلاعات مفید دیکری هم هست که من نذاشتم اینجا اگه کسی مایل بود می تونه بره اونجا بخونه : جامعه مجازی دانشجویان ) ..................................................................................................................................................... در مورد موضع اصلی تاپیک هم ما که ماهواره نداریم ولی ولی ترسی از دیدن این شبکه ها نیست(اگر بحث نقد و اینهاست نه تصاویر فاسد و اینها) چرا که خدای متعال در قرآن می فرماید "فبشر عبادالذين يستمعون القول و يتبعون احسنه اولئك الذين هداهم الله و اولئك هم اولوالالباب [ زمر / 18] "
|
|||
|
|
۴:۳۴, ۵/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۸۹ ۴:۳۷ توسط aseman.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بحث جالبیه میدونستم دارن مارو به یه سمتی میکشونن اما نمیدونستم کجا/؟؟؟؟/
![]() در زمین آیاتی برای خردمندان هست
|
|||
|
۱۲:۴۳, ۵/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۸۹ ۱۲:۴۶ توسط G.M.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
جالبه ها!!!
بالاخره ما نفهمیدیم، ماهواره حلال است یا حرام؟ شما چه طوری ماهواره را می بینید؟ در مورد بحث بسیار پخته و ارزشمند دوستمان، آقای سینا ، بنده یک بار دیگر ضمن تشکر از ایشان عرض می کنم که: این نظر شخصی من است) اول این که ما در فیلم مستند ظهور، این مطلب را می بینیم که نظریه تکامل هدیه شیطان است. دوم این که بنده هم زیست شناسی خوانده ام و باید به عرض برسانم که شروع هر کتاب معروف و پذیرفته شدهً زیستی در تمام دنیا، با بحث دربارهً منشاً حیات و نظریه تکامل است. (زمانی هم که ما درس زیست می خواندیم، در کتاب های درسی خودمان هم این طور بود). حالا دوستان مدام این نظریه را بکوبند. اولاً در خود فیلم ظهور به این مطلب اذعان می شود که هیچ چیزی در این فیلم به غیر از آیه های قرآن حقیقت مطلق نیست (و من نمی فهمم چرا دوستان هرآنچه را که در این فیلم آمده 100% درست می دانند) دوم، در باب نظریه تکامل، من به شخصه و به لحاظ علمی، این نظریه را تا حد زیادی منطقی می دانم. دوستان توجه کنند که این مطلب به هیچ عنوان، رد آفرینش انسان توسط خدا نیست. اصل حرف این نظریه آن است که برای وجود داشتن و امکان حیات داشتن هر موجودی، نیاز به یک سری مقدمات است، مثلاً مقدمات طبیعی، تا زمانی که جو زمین هوا نداشته باشد، نمی توان انتظار داشت که موجودی روی زمین زندگی کند که تنفس هوازی داشته باشد. روی همین اصل است که نظر بر این است که حیات، ابتدا در آب شروع شده و سپس به تدریج به خشکی منتقل شده است. اما این مطلب بدین معنی نیست که خوب با این حساب الان همه موجودات باید روی زمین باشند نه در آب، نه خیر این مطلب روند گسترش حیات را می رساند. گسترش حیات چیزی است که ادامه دارد (به لحاظ تعداد، انواع و آمار موجودات زنده) و این مطلبی که دوست عزیز دیگرمان راجع به فسیل سنجاقک گفته اند، دلیلی بر رد این نظریه نیست. بسیاری از موجودات به لحاظ سازگاری های بالایی که داشته اند، میلیون ها سال است که به همان صورت اولیه، ادامه حیات می دهند (که عمدتاً در گروه حشرات جای می گیرند). اما برای روشن تر شدن مطلب، توجه دوستان را به چند عکس که تا حدودی ثابت کننده نظریه تکامل است، جلب می کنم (البته عذر می خواهم که بنده به کتاب های تکامل دسترسی نداشتم تا عکس و مطلب آنها را ارئه کنم): ماهیان دست دار شناسایی این ماهی های عجیب بر اساس عواملی مانند تعداد مهرهها و پرههای باله ها، رنگ آمیزی، اندازه گیری های نسبی ابعاد بدن و دیگر موارد انجام گرفته است. تمامی 14 گونه شناخته شده ماهیهای دست دار در اعماق کم آبهای ساحلی جنوب استرالیا زندگی میکنند. به گفته دانشمندان حتی بر روی گونه های شناخته شده نیز مطالعات چندانی صورت نگرفته و اطلاعات محدودی از رفتار و بیولوژی آنها وجود دارد. ![]() ![]() ماهی دست دار صورتی ماهیهای دست دار لکدار یکی از گونه های شناخته شده اما در حال انقراض از این ماهی ها هستند که در جزایر تاسمانی زندگی کرده و از دستهای خود برای راه رفتن در بستر دریا، جایی که به شکار بی مهرگان کوچک، کرمها و سخت پوستان می پردازد، استفاده می کند. حرکت آهسته این ماهی و اشتیاق آن برای ماندن در زیستگاهش این موجود را به هدفی دست یافتنی برای شکارچیان تبدیل کرده است. اما محققان معتقدند این جاندار سلاحی مخفی دارد، پوستی سمی که میتواند اکثر مهاجمان را در کمتر از یک ساعت از پا درآورد. بر اساس گزارش نشنال جئوگرافی، امروزه تمامی این نوع از ماهی ها را می توان در اطراف جنوب شرق استرالیا یافت اما در حدود 50 میلیون سال پیش این جانداران در سرتاسر جهان زندگی میکرده اند. برای مثال فسیلهای این جانداران را در مناطق مدیترانه نیز یافته اند. منبع: http://www.iran-forum.ir اما در مورد عکس فوق، مدت زمان زیادی است که محققان و دانشمندان به دنبال یافتن این موجود در جستجو بوده اند و آن را در چرخه تکامل، حلقه مفقوده بین انسان و میمون می دانســـــــــــته اند و حتی به افتخار چارلز داروین آن را Darwinius masillae نامیده بودند. این موجود ظاهری مانند لمور دارد، اما انگشتان آن بسیار شبیه انگشتان انسان هستند و در عوض ناخن هایی مانند پنجه جانوران دارد. دانشمندان این فسیل را جام مقدس تکامل انسانی نامیده اند. آنها می گویند پاهای عقبی این جانور گربه-جثه شاهدی برای تایید تغییرات تکاملی نخستین یان است که به آنها اجازه داده بر روی دو پا بایستند و این کشف سرانجام می تواند تئوری تکامل داروین را ثابت نماید. Execeetidaeخانواده . ماهی های پرنده ![]() سنگوارهها نشان میدهند میلیونها سال از آغاز حیات روی زمین میگذرد و این در حالی است که جلوههای آن مرتب در حال تغییر و تکامل هستند. تکامل یا فرگشت به چگونگی این تغییرات در جانداران و علل سازگاری آنها با شرایط پیچیده زندگی و رقابت روی زمین می پردازد. بخشی از این تغییرات در باله گونههای متعددی از ماهیهای پرنده رخ داده که میتواند برای سازگاری بهتر آنها با محیط زیست و فرار از دندان تیز شکارچیان صورت گرفته باشد. روند تکامل در این ماهیها از الگوهای متعددی تبعیت میکند محققان در کانادا و آمریکا دارند روی نحوه تکامل بالهها در این ماهیهای پرنده تحقیق میکنند. تکامل در این ماهیها بالههای آنها را به اندامی شبیه به بال تبدیل کرده تا بتوانند مسافتی را بر فراز اقیانوس شنا کنند. ![]() عجیب ترین ماهی دنیا که دست و پا دارد اکسولوتل ( Axolotl ) مخلوق کوچک و ناشناخته که محبوبیت زیادی بعنوان یک حیوان خانگی دارد. این حیوان به “ماهی راه رونده مکزیکی” مشهور است، اکسولوتل همانند قورباغه و وزغ واقعا دوزیست است. ![]() ![]() اکسولوتل خویشاوندی نزدیکی با سمندر مکزیکی دارد، سمندر در جزیره زندگی میکند اما اکسولوتل کاملا وابسته به آب می باشد. هردو آنها دارای شش میباشند اما تنفس اصلی آنها بیشتر از آبشش است که در طول بدن و در میان پوستشان قرار دارد. اکسولوتل در ترمیم اعضاء بدنش در بین مخلوقات معروف است، آنها میتوانند قسمتهای آسیب دیده بدنشان را احیا کنند یا در صورت قطع شدن آن اعضاء دوباره آنرا اضافه کنند. دم، پوست و هر عضو عمده بدنشان مثل قلب، جگر و کلیه قابل ترمیم یا اضافه شدن است. ببخشید که این مطالب این قدر طولانی شد. حالا برمی گردیم سر مبحث قبل، یعنی نظریه تکامل،.اصلاً چرا این نظریه مطرح شد؟ علت اصلی آن دیدن همین موجودات میانی و شباهت های آنها به موجودات بالاتر و پایین تر از خود بود. بودن تمام این شواهد، به هیچ عنوان ردکننده این موضوع نیست که خدا خالق همه موجودات است، بلکه به نظر من، نشان دهندهً روند آفرینش موجودات بر روی کره زمین است. این روندی است که تا زمانی که کره زمین وجود داشته باشد (قبل از دمیدن در صور که همه موجودا ت زمین را می میراند) ادامه خواهد داشت. نظریه تکامل، نشان دهندهً روند آفرینش موجودات است و اصلاً چیز بدی نیست. انسان اشرف مخلوقات است، لذا برای حیات داشتن، به ملزومات بیشتری در مقایسه با سایر موجودات (مثلاً ماهی ها ) نیاز دارد. نظزیه تکامل (از دید بنده) فقط بیانگر ان است که انسان زمانی بر روی زمین ظاهر شد که این ملزومات برای او ایجاد گشت و قبل از او موجودات پست تری زندگی می کرده اند (و اگر بخواهد این طور گفته شود که نعوذ بالله، انسان اولیه از آمیزش دو میمون به وجود آمده، صدالبته که غلط است). خدا هم زمانی انسان را آفرید که این ملزومات، برای حیات وی ایجاد شده بود. پیوست مطلب: بنده تا به حال عکس نگذاشته ام، امیدوارم کار بکند. ای آقا، اصل مطلب، عکس ها بود که نیامد. لطفاً من را راهنمایی کنید، مگر نباید از منوی بالا، گزینهء قرار دان تصویر را گذاشت؟ پس این که عمل نکرد؟:-/ |
|||
|
|
۱۳:۵۸, ۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
من هم دیدم ........ من فکر کنم اینها میخواهند با پخش برنامه های من وتو 2 ،خدا رو از زندگی ایرانیها حذف کنند
|
|||
|
|
۱:۱۱, ۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
با سلام
به نظر من بستگي داره شما به نظريه تكامل از چه جهتي نگاه كنيد . اگر مانند بعضي از روشنفكران غربي اجداد انسان را همان ميمونها در نظر بگيريد كه در چرخه تكامل به اين شكل در آمده و يا حيات را بدون در نظر گرفتن قدرت و مديريتي بي نظير كه بر اصل قوانيني دقيق و شگفت انگيز به تكامل رسيده اند ، در نظر بگيريد ، دور از ذهن و مخالف اسلام است. اگر گفته مي شود كه حيات ابتدا از درياها آغاز و سپس در زمين گسترده شده و هر كدام با محيط و قوانين اطراف خود سازگاري پيدا كرده اند آيا همه اينها خود بخود بوده ؟ چرا در اين نظريه ها ، بر صاحب اصلي نظام آفرينش تاكيد نمي شود. بله چرخه آفرينش با نظمي دقيق و پيچيده در حال تكامل هست و خواهد بود . انسان هم مستثني نيست . پيامبران از ابتدا آمدند تا انسان ها را پرورش و تكامل داده و آنها را با هدف اصلي آفرينش آشنا كنند كه همه به سوي او و در تسبيح اويند. انسان جانشين خداوند بر روي زمين است . بايد جايگاه خود را پيدا كند . و .. .. ظهور نزديك است ..... |
|||
|
۲:۵۳, ۱۲/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اسفند/۸۹ ۲:۵۵ توسط sobhan.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
گروه فرهنگی مشرق- از اواخر تابستان 1389، مسافران ایرانیای که وارد فرودگاه دبی میشدند، با بیلبوردی روبهرو میشدند که تبلیغی بر آن نقش بسته بود و خبر از آمدن یک شبکه تلویزیونی فارسی زبان دیگر میداد: من و تو (manoto).
6 آبان 1389 (28 اکتبر 2010) ضمن اینکه سالروز تولد رئیس جمهوری اسلامی ایران (آقای دکتر احمدینژاد) است، روز راهاندازی دو شبکه تلویزیونی فارسی زبان نیز هست: یکی خود را شاخهای از رسانه اتحادیه اروپا (یورو نیوز) میداند و در لیون فرانسه متولد میشود و دیگری اگرچه مستقل مینمایاند، در همسایگی تلویزیون فارسی بیبیسی و با همکاری چندی از عوامل آن، در لندن انگلستان پا به عرصه وجود میگذارد. «من و تو» یک شبکه تلویزیونی فارسیزبان است که به شرکت «شبکه تلویزیونی مرجان» تعلق دارد. این شبکه تلویزیونی به پخش برنامههای سرگرمکننده فرهنگی که محصول شرکت متولیاش است و دیگر برنامهها، به زبان فارسی میپردازد. شبکه تلویزیونی «من و تو 1» برنامههای خود را از شهر لندن واقع در پادشاهی متحده بریتانیا پخش میکند. کپیتال استودیوی لندن، محل استقرار این شبکه تلویزیونی است. http://taknaz.ir/upload/34/0.03180300129...naz_ir.jpg ساختمان کپیتال استودیوی لندن گفته میشود، برادر و خواهری با نامهای کیوان و مرجان عباسی مدیران اصلی این گروه تلویزیونی هستند. http://taknaz.ir/upload/34/0.35258900129...naz_ir.jpg آرم گروه تلویزیونی مرجان با وجود آنکه برخی تحقیقات، از جعلی بودن نام این دو نفر خبر میدهد، تاکنون همین نامها و گوگوش به عنوان مالکان این گروه مطرح هستند. بنا بر آنچه از شواهد روند راهاندازی این شبکه و تأمل بر مهمترین برنامه این شبکه یا به نوعی فلسفه به وجود آمدن این شبکه یعنی برنامه آکادمی موسیقی گوگوش برمیآید، به نظر میرسد این خواننده چه در مرحله تأسیس شبکه و چه به عنوان یک سرمایهگذاری تجاری و تبلیغی برای آکادمی موسیقی خود، ارتباط مؤثری با این شبکه دارد. هرچند در وبسایت رسمی این گروه تلویزیونی از هیچ فردی به عنوان مالک و یا مدیر گروه نام برده نشده است. لکن، برنامهریزی بلندمدت برای بهرهمندی از این خواننده در حوادث پس از انتخابات سال 88، برای بسیاری از کارشناسان فرهنگی عیان است. * ارتباط شبکه تلویزیونی «من و تو» با «فارسی 1» و «بیبیسی فارسی» آنچه در نسبت این شبکه با تلویزیون فارسی بیبیسی میتوان گفت، جدای از همجواری و عوامل انسانی مشترک و به طور عمده برآمده از بیبیسی و استخدام شده در «من و تو»، نوع ساختار برنامههای تولیدی است که به طرز مبرهنی در آنها تلاش شده تا حسن همسایگی را رعایت و آنچه در شبکه بیبیسی فارسی میتوان به عنوان کمبود و کاستی آن برشمرد، در «من و تو» جبران شده است. بنابراین، این دو شبکه انگلیسی فارسی زبان، آشکارا مکمل یکدیگر هستند، به گونهای که گویا دیپلماسی عمومی «روباه پیر» در دوران استعمار نو و فرانو، امیدوار است که مخاطب ایرانی با هر ذائقه و نیازی به رسانه، اعم از اطلاعیابی و خبر یا سرگرمی و تفریحی، از روبهروی شبکههای فارسی زبان انگلیسی، جای دیگری نرود. http://taknaz.ir/upload/34/0.15082200129...naz_ir.jpg در کنار شباهتهای رویکردی این شبکهها، میتوان به شباهت های ظاهری آنان نیز اشاره کرد. یکی از این شباهتها در قلم نوشتاری (فونت) آنان است. به شباهت قلمها در نوشتههای شبکه بیبیسی فارسی و فارسی 1 در تصویر بالا توجه کنید. در حوزه هماهنگیهای شکلی این شبکهها، شباهت لوگوها و قلم نوشتاری آنان نیز تأملبرانگیز است که توجه کارشناسان را به این تصویر جلب میکنم: http://taknaz.ir/upload/34/0.21354900129...naz_ir.jpg تبلیغات گسترده شبکه تلویزیونی فارسی 1 برای یک زن خواننده ، چه پشتیبانی و حمایت مالی از بعضی از کنسرتهایش و تبلیغات بیاندازه برای آنها، و چه قطع سریالهایش در هنگام تحویل سال نو و خواندن دعای تحویل سال توسط آن خواننده در این شبکه، همگی نشاندهنده نزدیکی این شبکه به این خواننده است. امروزه هجمه رسانهای غرب علیه کشور اسلامی ایران و نظام جمهوری اسلامی ، بهگونهای هدفمند و استراتژیک هماهنگ شده است؛ این روند با راهاندازی شبکه تلویزیونی صدای آمریکا (VOA) در سال 2005، آغاز و پس از دورهای آزمایشی نزدیک به سه سال، با کشف کاستیها و معایب آن، با راهاندازی شبکه تلویزیونی بیبیسی فارسی در فاصله چهار ماه پیش از انتخابات ریاست جمهوری 88 به اوج رسیده و در فاصله حدود نزدیک به 2 ماه پس از این انتخابات و حوادث پس از آن با راهاندازی شبکه فارسی 1، به تکامل نسبی رسیده است. با افزودن اصلاح ساختار و برنامههای شبکه صدای امریکا طی سالهای 88 و 89 و راهاندازی شبکه "من و تو" و "یورو نیوز" فارسی در آبان 89، این پازل روز به روز کاملتر و اهداف شوم آنان آشکارتر میشود. آنان دریافتهاند که تحقق اهداف خود را نه از راه حل نظامی، بلکه تنها با راه حل فرهنگی میتوانند دنبال کنند؛ چرا که با تغییر در سلولها و اجزای بنیادین جامعه که همانا فرهنگ جامعه است، دستیابی اهداف سیاسی، اقتصادی و... آسانتر صورت میپذیرد. از این رو، با هدف قرار دادن کوچکترین نهاد جامعه یعنی "خانواده" و ورود به عرصه خصوصی آنان از راه تلویزیونها، میکوشند اعضای این نهاد مهم و اساسی را تربیت کنند. * تلاش برای ایجاد بالاترین میزان تعامل با مخاطب تولید برنامههای تعاملی (Interactive) دغدغه اصلی برنامهسازان عرصه رسانه در سالهای اخیر است؛ زیرا امروزه با گسترش، تداوم و تکرار جریانهای یکسویه ارتباطی، مخاطب دچار خستگی و یکنواختی میشود و دیگر تاب و تحمل انفعال در برابر رسانه را ندارد. مخاطبان میخواهند فعال باشند و در فرآیند برنامهسازی، مؤثر واقع شوند. پیشتر شبکه بیبیسی فارسی با تولید برنامه «نوبت شما» در بهرهمندی از ظرفیت غنی مخاطب تلاش و برای پیشبرد اهداف فرهنگی، سیاسی و... خود، از القای حس مالکیت برنامه به مخاطب استفاده کرد. بزرگترین مشخصه شبکه تلویزیونی «من و تو 1»، بیشترین تلاش ممکن برای حداکثر تعامل با مخاطب است. در کلیه برنامههای تولیدی این شبکه؛ این منش آشکار است که مجریان برنامه بیش از اندازه تصمیمهای گرفته شده در مورد بخشهای (آیتم) برنامهشان را متأثر از نظرات بینندگان برنامه که از راههای مختلف با شبکه مرتبط هستند، مینمایانند. تلفن، ایمیل و پیامک روشهای متداول پیشین و اعلان نظر و رأی از راه شبکههای اجتماعی نظیر فیس بوک، توییتر و... روش جدیدتر اعلان نظر مخاطبان است، به گونهای که هر برنامه این شبکه بر روی شبکههای اجتماعی، عضویتی دارد که مخاطب ضمن آگاهی از آخرین تصمیمهای برنامهسازان آن، با نظرات دیگر مخاطبان نیز آشنا میشود و افزودن بر وجود امکان مباحثه با آنها در مورد نقاط قوّت و ضعف آن برنامه، به اعلان رأی و نظر خود در مورد جزئیات آن برنامه میپردازد و تأثیر نظر خود را نیز در فرآیند برنامهریزی میبیند. * ترویج سبک زندگی غربی و غیراسلامی، در پوشش ایجاد سرگرمی و تفریح عمدهترین فعالیت رسانهای این شبکه، تلاش بیوقفه، هماهنگ و برنامهریزی شده برای تغییر سبک و روش زندگی و معاشرت افراد در جامعه است. این جوامع از کوچکترین نهاد آن یعنی خانواده، جمع دوستان، آشنایان و اقوام شروع میشود و تا سطح همکاران، همشهریان، هموطنان و همنوعان را در بر میگیرد. مصادیق فراوان ترویج فرهنگ مبتذل غربی، در همه برنامههای این شبکه فراوان دیده میشود که به چند نمونه بسنده میکنیم: در برنامه «بفرمائید شام»، عمده افراد شرکتکننده در ضیافت شام، از گونههای مختلفی انتخاب شدهاند تا مخاطب با هر نوع سبک و روش زندگی، بالاخره با یکی از این افراد احساس همزادپنداری بیشتری کند تا در ادامه، قبح برخی رفتارها با مشاهده تحقق آنها در فرد مشابه، زدوده و انجام آن نوع از معاشرت و زندگی برایش محقق شود. بسیار دیده شده در صورتی که میهمان و میزبان از جنس مخالف باشند، هنگام ورود میهمان، گوینده برنامه تذکر میدهد که بوسیدن طرف مقابل فراموش نشود و در صورت انجام ندادن این کار، فرد فراموشکار را بیفرهنگ خطاب میکند و اینگونه هنجار و ضدهنجار، یا ارزش و ضدارزش را برعکس به مخاطب القا میکنند. در بسیاری از موارد، میهمانها برای ورود به خانه میزبان، برای او و دیگر حاضران، مشروبات الکلی، کادو میآوردند و در انتخاب مارک و برند آن با یکدیگر به رقابت ضمنی میپردازند. نوع غذاها، پیشغذاها و پسغذاها (دسرها) نیز گواهی سیر تدریجی تمایل دستاندرکاران برنامه به تغییر ذائقه خوردن و آشامیدن مخاطب ایرانی به سوی ذائقه غربی، است. خوردن غذاهای ایرانی و به ویژه سنتی به همراه مشروبات الکلی، رویدادی است که بیتردید، قصد قبحزدایی و عادیسازی آن برای مخاطب ایرانی در دستور کار مسئولان این برنامه است. برای مثال خوردن قرمهسبزی و یا دیزی با مشروبات الکلی... در برنامه «چرا که نه» نیز که بر پایه ایجاد تمایل بانوان به شاغل بودن و آن هم شغلهای متنوع بنا شده، اصرار برنامهساز به ورود بانوان به عرصه اشتغال مبرهن است و در برنامه «زرشک» نیز تلاش میشود تا مشکل خانمهای شاغل در مورد پخت غذا با وجود گرفتاریهای شغلی، برطرف شود. هرچند در همین برنامه نیز قبحزدایی از رابطه با جنس مخالف، رابطه غیرعادی با همسایه، نوع آشپزی و خوراک و... برخی از موارد هنجارشکن و ضدفرهنگی است. در برنامه «به زندگی من خوش آمدید»، به گفته گوینده متن تیزر برنامه، به سراغ مجموعهای از چهرههای موفق، شهر محل زندگیشان، شغلشان و هنرشان میرود تا به طور رسمی الگوهای زندگی موفق، براساس شاخصهای مورد پسند غرب به مخاطب معرفی شود. در برنامه «ثروتمندان» نیز معرفی افراد ثروتمند، راه ثروتمند شدن آنها و چگونگی زندگی کردنشان در دستور کار است تا ضمن ترویج سبک زندگی اشرافی، به قبحزدایی از منش ثروتمند شدن از هر راه و روشی نیز پرداخته شود. در تیزر معرفی این برنامه، بعد از اینکه مخاطب با پرسشهای پی در پی نظیر: اگر (میتوانستید) هر ماشینی را که میخواهید، رانندگی کنید، چه ماشینی را انتخاب میکردید؟ اگر میتوانستید به هر جایی پرواز کنید، کجا را انتخاب میکردید؟ اگر ثروت فراوان داشتید، چه چیزی میخرید؟ رو به رو میشود. آنگاه با پرسش نهایی خود، هدف دستاندرکاران برنامه از تولید و پخش این برنامه را آشکارا بیان میکند که: «اگر یکی از ثروتمندترینهای جهان بودید، چه سبک زندگی را انتخاب میکردید؟» در برنامه «سالی تالک» که به صورت جُنگ آماده میشود، دختری به نام سالومه که چندی پیش برخی رسانه ها از احتمال بهایی بودن اون خبر داده بودند، مجموعهای از محتواهای جذاب را در قالب بستههایی نظیر ویدئوی هفته، خبر داغ، شبیهسازی، پشت صحنه، سؤال هفته، کلمه هفته، زرشک طلایی، توصیههای هفته و... به مخاطب عرضه میکند، که وجه اشتراک همگی آنها، تمسخر دیگر افراد، برنامهها، فیلمها و سنتهای بومی جوامع است و این اهداف با تلاشهای زیر پیگیری میشود ارائه نمایش لودگی مفرط و ابتذال فرهنگی حاکم بر فضای کاری این شبکه، ارائه مجموعه توصیهها و آموزش هنجار شکنانه به مخاطب در زمینههای مختلف مانند راههای جذب و یافتن دوست از جنس مخالف، مواردی که باید رعایت کرد تا دوست (جنس مخالف)تان از شما ناراحت نشود، چگونه با هم برای تفریح و یا کافیشاپ/ رستوران بیرون بروید و... در برنامه من و تو + (پلاس)، ضمن اجرای نامتعارف، دو مجری از جنس مخالف، گزارشهای فرهنگی از رویدادهای مهم فرهنگی در سطح شهر لندن به نمایش درمیآید که عمده آنها بر القای باورها، هنجارها و مؤلفههای فرهنگ غربی به مخاطب اصرار میورزد. یکی از بخشهای این برنامه، نقالی داستانهای شاهنامه توسط پیرمردی به نام «کربلایی» است که خود، جای بحث مفصل دارد. * رویکرد سیاسی اگرچه این شبکه میخواهد، رویکرد سیاسی خود را در لابهلای برنامههای سرگرمکننده و مفرح پنهان سازد و در یگانه بخش خبری خود، از سبک و سیاقی استفاده کند که مخاطب به طور مستقیم به سمت و سو و گرایشهای سیاسی آن پی نبرد، لکن با نگاهی اجمالی به برنامهها میتوان از خاستگاه سیاسی این شبکه آگاه شد. در همان برنامه «اتاق خبر»، نوع گزینش اخبار، نوع بیان هر خبر، اولویت انتخاب و منابع خبری گویای گرایشهای ضدانقلابی بسیار شدید در این شبکه است. هرچند همچون دیگر شبکههای انگلیسی، این شبکه میکوشد در لفافه، مواضع سیاسی خود را بیان و آنها را به مخاطب تحمیل کند، لکن در لابهلای برنامههای مختلف، نمونههای متنوعی نیز که بیانکننده رویکرد سیاسی این شبکه است، دیده میشود. برای مثال، در برنامه Greatest Hits ضمن انتخاب موسیقیدانهای مشهور و منسوب به موضع سیاسی خاص، در میان تکه مصاحبههای انتخابی افراد، مواردی را نیز جای میدهد که به شفافسازی موضع سیاسی آنان منجر میشود. در برنامه مصاحبه با آقای فرید زلاند، ایشان در بخشی از صحبتهایش اشاره نمود: «که بالاخره روزی مردم ایران پیروز خواهند شد و به آزادی مورد نظرشون خواهند رسید» و یا در جای دیگر گفت: «آن زمانها مثل الان نبود که مرا بگذارند کنار دیوار و با مسلسل به رگبار ببندند، ساواک که ما را گرفت، ابتدا سعی میکرد با توصیه و نصیحت ما را به حذف بخشی از شعر مجاب نماید»! بیان این جملهها از زبان کسی که در ذهن مخاطب، شهرتی (به واسطه آهنگسازی بسیاری از کارهای معروف خوانندگان لس آنجلسی) دارد، تأثیری به مراتب بیشتر از گفته یک کارشناس سیاسی یا مدعی سیاستمداری میگذارد. * رویکرد مذهبی بر خلاف رویکرد سیاسی که معمولاً اینگونه شبکهها تلاش میکنند تا آن را پنهان سازند، این شبکه رویکرد مذهبی خود را آشکار و در چارچوب اندیشه انحرافی سکولاریسم میداند هرچند که آن را فریاد نمیزند، اما در تمام برنامهها آن را به مثابه قانونی رعایت و بدان اشاره نیز میکند. فردیسازی اعتقادات دینی، جزو آموزشهای اصلی این شبکه است که در بسیاری از برنامهها بدان اشاره میشود. بسیاری از میهمانهای برنامه «بفرمائید شام»، بسیاری از سوژههای برنامه «به زندگی من خوش آمدید»، بسیاری از آیتمهای برنامههای به ظاهر فرهنگی نظیر «من و تو + (پلاس)» و حتی در لابهلای برنامههایی مستند مانند «معروفترین شهرهای جهان» نیز به این تعبیرها اشاره میشود: «حالا پس از اجرای مراسم سنتی مذهبی در کلیسای ...شهر، مردم میتوانند به سراغ زندگیشان بروند و به زندگی معمول خود ادامه دهند.» یا برای مثال در برنامه «من و تو +» در روز عاشورای حسینی، مجری و گزارشگر برنامه (امید خلیلی) بارها تأکید میکرد که وی براساس اعتقادات شخصی، بعضی وقتها در چنین روزهایی برای کمک، به مرکز اسلامی لندن میرود و البته بیان میکند که من اصلاً این کار را تأیید و رد نمیکنم، بلکه فقط یک نظر شخصی است و نظر هرکس هم برای خودش محترم است. برای تهیه گزارش از چگونگی پختن غذا در شبهای عزاداری ایام محرم، به این محل میرود و خود نیز در گزارش مشغول فعالیت و کمک میشود که ناگهان اعلان میدارد مسئولان مرکز اسلامی، به محض آگاه شدن از اینکه این گزارش برای شبکه ماهوارهای و آن هم «من و تو» تهیه میشود، گروه تصویربردار و ایشان را از مرکز بیرون میرانند. او این مطلب را چند بار تکرار میکند و مجری زن برنامه نیز در استودیو ، این مطلب را دستاویزی برای تمسخر همکارش قرار میدهد. این تمام آن چیزی است که از عاشورای حسینی در این شبکه بدان پرداخته شد... منبع : مشرق نیوز من نمیدونم باید کجا مطالب بنویسم و همینطوری همیجا گذاشتم |
|||
|
|
۱۵:۳۸, ۱۲/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
از اول شك اينو داشتم شبكه كه انقدر برنامه داره چطور اصلا تبليغي نداره منبع درامدش كجاست كه تبليغ نداره معلوم بود كه از جايي براي القاي اطلاعات تغزيه ميشه تازه توي برنامه تكاملش يك انسان ويك ميمون كنار هم مينشينند و در برنامه ملعون بفرماييد شامش همه ي اون آشغالايي كه ميان شراب خمر ميكنند به نظر من دليلش اينه كه ميخوان بگن همه ايرانيا اينجورن و شما عقب مونديد و ميخوان اعتقادات مردم اسلامي ايران رو ازشون بگيرند تا حالا بزرگترين دشمن ماهواره اي كه سياسي هم نيست و من ديدم اين شبكه منوتو هست
|
|||
|
|
۱۶:۳۴, ۱۸/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۸۹ ۱۶:۵۲ توسط سینا.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
نقل قول:با سلام به شما دوست عزیز و بزرگوار دوست عزیز من نمیدونم چرا شما فکر میکنید تکامل رو باید لا به لای برنامه هاشون پنهان کنن؟!ما الان هر روز تو کلاسمون از تکامل حرف میکزنیم ...حتی 2 واحد تکامل می گذرونیم ....مناظره تکامل بین اساتید زیست و دین میگذاریم و .... فکر نمیکنم چیز مخفی ای باشه که مجبور باشن مخفی کنن !! اما به هر حال اگر پست قبلی من تو این تاپیک رو بخونید ، من هیچ بحثی رو انگیزه ها ندارم و گمان میکنم نیت و انگیزه افراد رو فقط خداست که به یقیین میدونه، رو اینم که اول چی گفتن بعدا چی گفتن اینا هم همین طور،بحث رو این موضوع هم چیزی نیست که به موضوعی یقیینی برسد (هر چند که من حرف شما رو قبول ندارم و علم تکامل علمی کاملا مشخص است با شواهد و دلایل خودش ) من در مورد اصل موضوع اونجا(پست قبلی) حرف زدم و به صورت خاص در مورد موضوع "تکامل انواع و موضع اسلام" و گفتم هر چند تکامل به صورت 100% اثبات نشده ولی تناقضی هم با اسلام ندارد و از بعضی بزرگان دین هم چیزهایی رو نقل کردم، برای تاکید بیشتر ...... که من چیزی در رد آن مباحث در حرفهای شما ندیدم که پاسخ بدهم....، هر چند اوجا هم گفتم من به شخصه نظریه تکامل رو قبول ندارم ولی این دلیل نمیشه اون رو متهم به شیطانی بودن بکنم هر چند اون رو متهم(!) یه شیطلانی نبودن هم نمیکنم ......من بحثی رو انگیزه ندارم بحث رو انگیزه رو بحثی باطل میدونم . و البته قبلا هم گفتم به نظر موضع گیری های غیر تخصصی، هر چند با حسن نیت، بیشتر به اسلام ضرر میرسونه تا سود،....خوبه نگاهی به موضع بعضی بزرگان دین در این مورد بندازین که تو همون پست گذاشتم. این رو هم یادآوری کنم بحث من در اینجا در مورد موضع اسلام در برخورد با "تکامل" بوده و بحثی درون علم زیست شناسی نیست که بگم این نظریه درسته یا غلط....این بحث ها بین زیست شناسان هست ولی فکر نمیکنم ربطی به بحث ما داشته باشد. موفق باشد |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Manoto_2.jpg]](http://s1.picofile.com/file/6275485910/Manoto_2.jpg)

ما که ماهواره نداریم ولی ولی ترسی از دیدن این شبکه ها نیست(اگر بحث نقد و اینهاست نه تصاویر فاسد و اینها) چرا که خدای متعال در قرآن می فرماید "فبشر عبادالذين يستمعون القول و يتبعون احسنه اولئك الذين هداهم الله و اولئك هم اولوالالباب [ زمر / 18] "

![[تصویر: images%3Fq%3D%25D8%25AF%25D8%25B3%25D8%2...29,r:2,s:0]](http://www.google.com/imgres?imgurl=http://australianmuseum.net.au/Uploads/Images/6731/brachionichthyshirsutus_big.jpg&imgrefurl=http://www.sodahead.com/united-states/no-amount-of-evidence-or-logic-can-penetrate-the-creationist-mind/question-1178323/%3Fpage%3D4&usg=__E7kV4P0Dh9ugRajSLDgSEoD-G4M=&h=388&w=526&sz=83&hl=en&start=0&zoom=1&tbnid=XSgj2t0gn-s9OM:&tbnh=133&tbnw=203&ei=XRFmTZaBDsySgQfk4KyXDQ&prev=/images%3Fq%3D%25D8%25AF%25D8%25B3%25D8%25AA%2B%25D9%2585%25D8%25A7%25D9%2587%25DB%258C%26hl%3Den%26gbv%3D2%26biw%3D1020%26bih%3D563%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=hc&vpx=537&vpy=81&dur=140&hovh=193&hovw=261&tx=98&ty=86&oei=XRFmTZaBDsySgQfk4KyXDQ&page=1&ndsp=13&ved=1t:429,r:2,s:0)
![[تصویر: images%3Fq%3D%25D9%25BE%25D8%25B1%25D9%2...;amp;ty=61]](http://www.google.com/imgres?imgurl=http://64.130.220.65/Multimedia%255Cpics%255C1389%255C10%255CScience%255C95.jpg&imgrefurl=http://www.setare-baran.com/%25D8%25A7%25DA%25A9%25D8%25AA%25D8%25B4%25D8%25A7%25D9%2581%25D8%25A7%25D8%25AA-%25D8%25AC%25D8%25AF%25DB%258C%25D8%25AF-%25D9%2588-%25D8%25A8%25DB%258C%25D9%2586%25D8%25B8%25DB%258C%25D8%25B1-%25D9%2586%25D8%25B4%25D9%2586%25D8%25A7%25D9%2584-%25D8%25AC%25D8%25A6%25D9%2588%25DA%25AF%25D8%25B1%25D8%25A7%25D9%2581%25DB%258C/&usg=__NP7i42zkpkmWNfw1eJFxH4MGgBs=&h=428&w=567&sz=124&hl=en&start=194&zoom=1&tbnid=cA6aMG15cbb38M:&tbnh=131&tbnw=174&ei=0hBmTY2dA8idgQfylui9DQ&prev=/images%3Fq%3D%25D9%25BE%25D8%25B1%25D9%2586%25D8%25AF%25D9%2587%2B%25D9%2585%25D8%25A7%25D9%2587%25DB%258C%2B%25D9%2588%2B%25D9%2586%25D8%25B8%25D8%25B1%25DB%258C%25D9%2587%2B%25D8%25AA%25DA%25A9%25D8%25A7%25D9%2585%25D9%2584%26hl%3Den%26sa%3DG%26gbv%3D2%26biw%3D1020%26bih%3D563%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=rc&dur=16&oei=tRBmTZHfFoz1gAf0v8iCDQ&page=13&ndsp=15&ved=1t:429,r:13,s:194&tx=96&ty=61)
![[تصویر: images%3Fq%3D%25D9%25BE%25D8%25B1%25D9%2...;amp;ty=49]](http://www.google.com/imgres?imgurl=http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/img/daneshnameh_up/4/4a/flyingfish.jpg&imgrefurl=http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php%3Fpage%3D%25D9%2585%25D8%25A7%25D9%2587%25DB%258C%2B%25D9%25BE%25D8%25B1%25D9%2586%25D8%25AF%25D9%2587&usg=__NikDXc2oSm5abLOYcrxVQML449c=&h=272&w=353&sz=18&hl=en&start=16&zoom=1&tbnid=xrOKHNzEmnILGM:&tbnh=128&tbnw=171&ei=FBFmTZTvC8mCgAfwx4SqDQ&prev=/images%3Fq%3D%25D9%25BE%25D8%25B1%25D9%2586%25D8%25AF%25D9%2587%2B%25D9%2585%25D8%25A7%25D9%2587%25DB%258C%26hl%3Den%26gbv%3D2%26biw%3D1020%26bih%3D563%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=rc&dur=407&oei=5xBmTaHBLMaRgQeGnOSPDQ&page=2&ndsp=15&ved=1t:429,r:10,s:16&tx=126&ty=49)
![[تصویر: images%3Fq%3D%25D8%25AF%25D8%25B3%25D8%2...;amp;ty=68]](http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.shegeftiha.com/wp-content/uploads/1267778715_01.jpg&imgrefurl=http://www.shegeftiha.com/%3Fp%3D47&usg=__0AR57HPz-sOfUy3UrVTrJ5AQeV0=&h=327&w=351&sz=36&hl=en&start=43&zoom=1&tbnid=YvUOQh_P80iBMM:&tbnh=130&tbnw=141&ei=oRFmTbSAO9PpgQekprXtDQ&prev=/images%3Fq%3D%25D8%25AF%25D8%25B3%25D8%25AA%2B%25D9%2585%25D8%25A7%25D9%2587%25DB%258C%26hl%3Den%26gbv%3D2%26biw%3D1020%26bih%3D563%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=rc&dur=125&oei=XRFmTZaBDsySgQfk4KyXDQ&page=4&ndsp=15&ved=1t:429,r:14,s:43&tx=71&ty=68)
![[تصویر: images%3Fq%3D%25D8%25AF%25D8%25B3%25D8%2...;amp;ty=52]](http://www.google.com/imgres?imgurl=http://valeh.net/upload/image/fish/1.jpg&imgrefurl=http://xn-----btdcdok3d7b5gbb1avb26m2qd.joomlashop.be/&usg=__dBP9dWxSqJqZKxDU94IkpQIEDSM=&h=333&w=500&sz=23&hl=en&start=28&zoom=1&tbnid=_0i1cPEgkZkrgM:&tbnh=125&tbnw=165&ei=VBJmTZenGorbgQfQq7XKDQ&prev=/images%3Fq%3D%25D8%25AF%25D8%25B3%25D8%25AA%2B%25D9%2585%25D8%25A7%25D9%2587%25DB%258C%26hl%3Den%26gbv%3D2%26biw%3D1020%26bih%3D563%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=rc&dur=328&oei=QhJmTb7lEorHgAfv39iGDQ&page=3&ndsp=15&ved=1t:429,r:11,s:28&tx=68&ty=52)
![[تصویر: images%3Fq%3D%25D8%25AF%25D8%25B3%25D8%2...9,r:12,s:0]](http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2010/05/542144_orig.jpg&imgrefurl=http://www.mehrnews.com/FA/NewsDetail.aspx%3FNewsID%3D1089354&usg=__4SIvXasYuCjLOf62HjhN9dc1ftk=&h=397&w=595&sz=80&hl=en&start=0&zoom=1&tbnid=Fi7LeTfK2FgzxM:&tbnh=129&tbnw=191&ei=QhJmTb7lEorHgAfv39iGDQ&prev=/images%3Fq%3D%25D8%25AF%25D8%25B3%25D8%25AA%2B%25D9%2585%25D8%25A7%25D9%2587%25DB%258C%26hl%3Den%26gbv%3D2%26biw%3D1020%26bih%3D563%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=hc&vpx=702&vpy=73&dur=1422&hovh=183&hovw=275&tx=161&ty=117&oei=QhJmTb7lEorHgAfv39iGDQ&page=1&ndsp=13&ved=1t:429,r:12,s:0)