کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 14 رای - 3.93 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.::حلقه ی نقد دسته جمعی : انیمیشن رنگو-Rango ::.
۱۰:۴۶, ۱۶/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۹۰ ۱۲:۵۳ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #16
آواتار
به نام خدا

با سلام به دوستان عزیز!!Smile

@ InsomniAc :

با سلام خدمت شما!

به نکته ی خیلی خوبی اشاره کردید که حقیر هم در پاسخ به دوست دیگه ای در تاپیک قبلی هنگام انتخاب این اثر عرض کردم که این انیمیشن برای کودکان ساخته نشده بود و محصولی استراتژیک در راستای تحرکات و سیاست های جدید ایالات متحده است!! به ویژه این که مورد توجه مسئولین آکادمی هم قرار گرفته بود!!

انشاالله نکاتی که مد نظرم هست رو با کمک دوستان بسط می دیم تا پرده از راز این انیمیشن برداریم.

از شرکت شما در بحث بسیار خوشحال شدم!

موفق بمانید و در پناه حق

@ حسن.س :

به نام خدا

سلام حسن جان!!

از شرکت شما در بحث بسیار بسیار مشعوف و خوشحال شدم!Smile

این انیمیشن کاملا پست مدرنه : هم از لحاظ ساخت و هم از لحاظ محتوا

من قصد داشتم این موضوع رو جلوتر بیان کنم و از دوستان بخوام که درباره اش تحقیق کنن که شما سریعتر لو دادین!Smile

مثلا همین مساله ای که در پست قبل بهش اشاره شد و به نوعی ریشه ی اسم رنگو به اونجا بر می گشت دقیقا آدم رو به یاد جنبش های پست مدرنیستی فرانسه می اندازه مثل دادائیسم! یا حتی در جای دیگه جلوی بانک آب، اغتشاشات مردم آدم رو یاد جنبش های پست مدرن می اندازه و حتی جنبش وال استریت!!

البته ما روش نقدمون رسیدن از جزء به کل اما شما بر خلاف ما معتقدی که باید از کل به جزء رسید!!

که در پاسخ به aftab2014 تا حدی توضیحش دادم!!

البته تا اینجا ما کار خاصی هنوز نکردیم و اگر اجازه بدید به جاهای مهیج تری در آینده خواهیم رسید!!

ممنونم از شما!

یا علی

@ Imam12 :

با سلام به شما دوست عزیز!

برادر ما الان توی فاز رنگو هستیم و هنوز وارد تحلیل شخصیت های شهردار و مار نشدیم!Wink

رنگو هنوز خیلی کار داره و تقریبا قسمت اعظم نقد ما رو شامل میشه!!

خوشحال میشم شما هم چنانچه نکته ی خاصی از رنگو مد نظرتون هست ( به انضمام سوالاتی که من پرسیدم! ) به ما و دوستان بفرمایید!!Smile

از حضور شما هم در بحث بسیار خوشحال شدم.Heart

یا علی

فقط باز هم از دوستان دیگه خواهش دارم که نظراتشون رو سریع تر بگن و باقی عزیزان هم صبور باشن تا بقیه اظهار نظر کنن و زیاد پشت سر هم نظر ارسال نکنن تا بحث یه طرفه نشه و حالت چت رومی بگیره!!

موفق بمانید و در پناه حق

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خاک ، فرهاد ، rastin ، حسن.س. ، mohammad reza ، zarati313
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: .::حلقه ی نقد دسته جمعی ( 1 )::. - Admirer - ۱۶/اسفند/۹۰ ۱۰:۴۶
RE: .::حلقه ی نقد دسته جمعی ( 1 )::. - Imam12 - ۳/فروردین/۹۱, ۲۳:۱۰
RE: .::حلقه ی نقد دسته جمعی ( 1 )::. - Imam12 - ۷/فروردین/۹۱, ۱۳:۴۸

[-]