| نظرسنجی: شما با شروع و ادامه اين بحث موافقيد؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| بله | ![]() ![]() |
28 | 90.32% |
| خير | ![]() ![]() |
3 | 9.68% |
| تمام | 31 رأی | 100% | |
|
هَل مِن نـاصــر یَنصُـــرنی(ویـــژه نامـه مـحـــرم 1433)
|
|
۱۶:۴۲, ۱/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آذر/۹۰ ۲۲:۰۹ توسط Seyed Mohsen.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِكَ عَلَيْكَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَ بَقِىَ اللَّيْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِيارَتِكُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ به اذن عمه سادات حضرت زینب(سلام الله علیها) اقامه عزا می کنیم
این تاپیک ویژنامه محرم 1433 است هر که دارد هوس کربلا بسم الله
باز این چه شورش است که در خلق عالم است***باز این چه نوحه و چه عزا و چه ماتماست
باز این چه رستخیز عظیم است کز زمین***بی نفخ صور خاسته تا عرش اعظماست این صبح تیره باز دمید از کجا کزو***کار جهان و خلق جهان جمله درهماست گویا طلوع میکند از مغرب آفتاب***کاشوب در تمامی ذرات عالم است گرخوانمش قیامت دنیا بعید نیست***این رستخیز عام که نامش محرم است در بارگاه قدس که جای ملال نیست***سرهای قدسیان همه بر زانویغم است جن و ملک بر آدمیان نوحه می کنند***گویا عزای اشرف اولاد آدماست خورشید آسمان و زمین، نور مشرقین***پرورده ی کنار رسول خدا، حسین |
|||
|
| آغاز صفحه 28 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۴۶, ۱۸/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/تیر/۹۱ ۱۴:۰۱ توسط جویای حقیقت.)
شماره ارسال: #271
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز : این مداحی که در صفحه قبل گذاشتم رو اگه میتونین ، حتما دانلود کنین و گوش کنین ؛ خیلی متن زیبایی داره . مطمئنم دوستان لذت می برن . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
۱۱:۰۸, ۱۹/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۱ ۱۱:۳۷ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #272
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دعا کنید آرزو به دل نمونم جانم حسین(علیه السلام) سخنان زیبا و حکمت آمیز از امام حسین علیه السلام…
یا الله |
|||
|
|
۲۱:۲۴, ۱۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #273
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
خنده به لبان ما کم است ،آقا جان
دل بی تو همیشه در غم است،آقا جان هر نیمه شعبان،همه شادند اما سهم دل ما محرم است،آقا جان! اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ
|
|||
|
|
۱۰:۰۴, ۲۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #274
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام اللهم جعل محیای محیا محمد و آل محمد و مماتی ممات محمد و آل محمد اللهی آمین صلوات یا الله |
|||
|
|
۱۶:۵۷, ۲۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #275
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
حسين (علیه السلام) جان! آمده ام اعتراف کنم: ز سوز داغ تو اشک می ریزم ،نام خد التریب که می آید،بر سر و صورت لطمه می زنم ،نام شیب الخضیب که می آید نفسم رو به تنگی می رود ، با یاد ظلمی که بهت کردند بر همه دشمنانت بر همه آن شامیان و کوفیان لعن می دهم، اما.. آمده ام بگویم میدانم که کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا...میدانم که هم چنان قصه کوفیان و شامیان ادامه دارد،میدانم قصه عاشورا منحصر در سال 61 نبوده،میدانم اما... و اما اکنون نیز مهدی تنهاست و فریاد هل من ناصر را سر می دهد اما این گوش ها دیگر نمی شنوند یعنی نمی خواهیم بشنویم... حسين(علیه السلام) جان از روی خجالت آمده ام به تو گویم: از کوفی بودن یا شامی بودن می ترسم؛کمک کن تا یارش شوم...تا مهدیار شوم.. يا علي (علیه السلام) مدد است.
|
|||
|
|
۱۰:۲۴, ۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #276
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم ای آنکه در فضای دعا میخری مراماه طاعت و بندگي بر همه دوستان بيداري مبارك باشد. حال و هواي روزه گرفتن ها و عطش هاي اين ماه خدا،بوي سيب عجيبي به مشام اونهايي ميرسونه كه حرم ارباب رو ديدند.... كربلايي ها بسم الله... تا اوج وصل حضرت خود میبری مرا مثل همیشه با نظر رحمتت ببخش حال دعا و زمزمه ی بهتری مرا حال قنوت و حال بکا حال بندگی کن مرحمت ز عاطفه کوثری مرا آئینه جمال خودت را نشان بده من اظهر الجمیل نما حیدری مرا لطف شماست خوانده مرا ورنه ای کریم شایسته نیست این سمت نوکری مرا هرگاه حال توبه مرا دست میدهد گویم که هست این گنه آخری مرا ای کاش پای لنگ مرا سنگ میزدی تا میزدود رنگ خطا یاوری مرا تنبیه میکنی بکن اما خودت بزن هرگز مده به کس دیگری مرا با یک اشاره قلب حسینی به من بده زهرا کند ز لطف مگر مادری مرا شش گوشه حسین دلم را ربوده است یعنی دوباره کرده علی اکبری مرا محمود ژولیده |
|||
|
|
۱۸:۰۴, ۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #277
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز : این مداحی درباره ی حضرت علی اصغر(علیه السلام) هستش که از زبون مادرشون هستش و وسط مداحی یکی دو دقیقه روضه هم میخونه : دیگه باید چیکار کنم ، که بخوابی که بخوابی اگه اشکی ریختین ما رو هم دعا کنین . . . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
۱۶:۵۰, ۱۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #278
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز :این تاپیک ، بسیار تاپیک قشنگیه که هر دفعه میام اینجا ، دوست دارم یه مداحی اینجا بذارم . البته شاید دوستان ، قبلا گوش کرده باشن . اما به گوش کردن دوباره اش می ارزه : من حسینم که جهان واله و حیران من است در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
۱۶:۲۲, ۱۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #279
|
|||
|
|||
|
به نام خدا...
هر زمان افطار خود با آب که وا می کنم
دیده هایم را فقط از اشک دریا می کنم علت بیچاره گی ام را خودم فهمیده ام کم سحرها با خدای خویش نجوا می کنم آن قدر بیچاره هستم می نشینم روز و شب در گناه افتادن خود را تماشا می کنم جای این که مایۀ آرامش آقا شوم با معاصی خون به قلب زار آقا می کنم هی گناه و توبه و هی پشت هم شرمندگی با خودم دارم چرا این قدر بد تا می کنم؟! این چنین باشد برایم مرگ خیلی بهتر است من که می دانم خودم را خوار و رسوا می کنم با تمام رو سیاهی تا که می گویم حسین در دل تو باز هم من خویش را جا می کنم آب می بینم نمی نوشم، لبم می سوزد و بیشتر یاد لب عطشان سقا می کنم یاد آن لحظه که هی می گفت مشکم واجب است! مشک را من می رسانم، کار خود را می کنم تیرها را با دل و جانم به چشمم می خرم تا که خود را لایق دیدار زهرا می کنم با لب تشنه به روی هستی خود پا گذاشت عاقبت سر را به روی دامن زهرا گذاشت مهدی نظری |
|||
|
|
۱۴:۱۰, ۱۹/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۱ ۱۴:۱۶ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #280
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز :عزاداری و طاعات و عبادات تون قبول درگاه خداوند متعال . ما رو هم دعا کنین . . . توی صفحه ی 28 این تاپیک یه مداحی گذاشتم با عنوان « دل دل تو رو میخواد ـــــ چجوری حرمت بیاد » که کیفیت صداش زیاد خوب نبود . اما امروز یه با کیفیتش رو گرفتم و امیدوارم دوستان لذت ببرن . دل دل تو رو میخواد ــــــــــــــ چجوری حرمت بیاد یه مداحی دیگه هم هست که خیلی قشنگه . شور بسیار زیبایی هستش که شب نهم محرم 90 خونده شد و حقیر خیلی لذت بردم و همچین هوایی شدم . . . امروز دوباره داشتم گوش میکردم ، گفتم اینجا بذارم که شاید دوستان هم لذت ببرن . ذکر جنونم ، ذکر حسینه ، فکر و خیالم ، فکر حسینه اگه اشکی ریختین ، کسائیکه محتاج دعا هستن رو دعا کنین . . . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: %D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%AD%D8%B3%DB...%D9%85.jpg]](http://wistfuls.com/wp-content/uploads/2011/12/%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%AD%D8%B3%DB%8C%D9%86-%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85.jpg)