کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایجاد شورای تایید
۲۲:۱۹, ۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #1

سلام
ای کاش بخشی ایجاد می شد که در آن متن های ارائه شده توسط اعضا قبل از نمایش و در دسترس قرار گرفتن ,بررسی می شد که آیا ایجاد کردن چنین بحثی به صلاح است یا نه یا اینکه شبیه این بحث قبلا بوده یا نه؟
یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah
۲۲:۵۶, ۳/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/آذر/۹۰ ۲۲:۵۷ توسط عبداللهی.)
شماره ارسال: #2

نام این تالار بیداری اندیشه است .
یعنی من و شما اندیشه ها و تراوش ذهنی خود را در یک جمع گروهی به اشتراک می گذاریم و نتیجه آن ، پخته شدن اندیشه و رسیدن به یک نتیجه مطلوب است .
مطلبی که به نظر من و شما ممکن است بی اهمیت یا مضر باشد ممکن است در نظر سایر دوستان و همسنگران بسیار مهم و حیاتی باشد .
با کمال احترام به نظر جنابعالی بنده با این طرح کاملا مخالفم زیرا جلو ابتکار و نبوغ وخلاقیت را می گیرد .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، حسن.س. ، Anti gods ، سجاد313 ، مجید املشی
۲۳:۲۸, ۳/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/آذر/۹۰ ۲۳:۲۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #3
آواتار
(۳/آذر/۹۰ ۲۲:۱۹)beautiful-mind نوشته است:  سلام
ای کاش بخشی ایجاد می شد که در آن متن های ارائه شده توسط اعضا قبل از نمایش و در دسترس قرار گرفتن ,بررسی می شد که آیا ایجاد کردن چنین بحثی به صلاح است یا نه یا اینکه شبیه این بحث قبلا بوده یا نه؟
یا حق

سلام دوست گرامی
بخشهای تالار که مشخص هستند و برای همه واضح است که باید در چه مواردی بحث شود.......
در قوانین تالار نیز ممنوعیتها ذکر شده.اگر فکر می کنید چیزی لازم است اضافه شود بفرمایید

اغلب موضوعات و پستهایی هم که در روز مطرح می شوند، مشکل اساسی و بنیادین ندارند.پس تا زمانیکه جو غالب مثبت و مفید است، دلیلی ندارد که اول تایید بعد نمایش
بله اگر جایی جو غالب بحثهای مشکل دار و توهین و ... بود، حتما روشی که شما فرمودید نیاز است

ضمنا ناظران هر بخش موظفند تک تک پستها و موضوعات جدید بخش خودشون رو مطالعه کنن.حتما اگر موردی باشه در زمان کوتاهی حذف میشه
همینطور کاربران آگاه و متدین تالار هم هر جایی مشکلی مشاهده کردند به ما گزارش می دهند و ما آن را بررسی می کنیم.شما نیز هر پستی مشاهده کردید که مناسب تالار ندیدید، بوسیله ی دکمه [تصویر: postbit_report.gif] با ذکر دلیل به ما آن را اطلاع دهید تا رسیدگی شود

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، Hadith ، مجید املشی
۰:۰۱, ۴/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/آذر/۹۰ ۰:۱۹ توسط jkb.)
شماره ارسال: #4

سلام
من باز هم روی نظرم هستم دلیل: با هم نگاهی به بعضی از پست ها بندازیم
یاس چه گفت؟-مرگ مشکوک فرزند رضایی-یاران عشق( اینو من ایجاد کردم)-بعضی از تاپیک های مربوط به ماسون ها( این جوری که داره پیش میره باید اماده شنیدن نشانه های ماسونی در چیزهایی شویم که از اسم بردن معذورم) و تاپیک های دیگری که اسم نمی برم.
دوستان قصد توهین یا بازار گرمی ندارم ولی به نظرم بعضی از حرف ها خیلی از منطق فاصله دارن
اگر یه بحث بوده دیگر نیازی به ایجاد مجدد آن نیست. چرا باید ایجاد بشه بعد بهش پیام بدیم که این بحث جایی دیگه هم هست!!
یه سوال: بیداری اندیشه با چه هدفی با چه موازینی؟
۰:۱۲, ۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام
در مورد تاپیک تکراری که مقصر اصلی خودمون هستیم.
اما در مورد شورای تایید،کار سختیه و خیلی ها ناراضی میشن.
۰:۱۵, ۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
(۴/آذر/۹۰ ۰:۰۱)beautiful-mind نوشته است:  سلام
من باز هم روی نظرم هستم دلیل: با هم نگاهی به بعضی از پست ها بندازیم
یاس چه گفت؟-مرگ مشکوک فرزند رضایی-یاران عشق( اینو من ایجاد کردم)-بعضی از تاپیک های مربوط به ماسون ها( این جوری که داره پیش میره باید اماده شنیدن نشانه های ماسونی در چیزهایی شویم که از اسم بردن معذورم) و تاپیک های دیگری که اسم نمی برم.
دوستان قصد توهین یا بازار گرمی ندارم ولی به نظرم بعضی از حرف ها خیلی از منطق فاصله دارن
اگر یه بحث بوده دیگر نیازی به ایجاد مجدد آن نیست. چرا باید ایجاد بشه بعد بهش پیام بدیم که این بحث جایی دیگه هم هست!!

سلام

یا علی!!!اینی که شما میگید که سر ما رو بر باد میده Smile
همینطوری یه سری از دوستان میگن چرا اجازه نمیدید ما حرف بزنیم و اینجا آزادی بیان نیست.یکسری هم مثل شما دوست عزیز میگن مباحث نامناسب زیاده و کنترل باید بیشتر بشه
قسمتی از نامه یکی از کاربران به یکی از مدیران:
نقل قول:
میدونید بزرگترین مشکل تالار چیه؟
محرمانه بهتون میگم
اینکه هیچگونه آزادی تفکر بیان و عقیده وجود نداره و همه کاربران باید طبق یک روال خواص فکر کنند به بیان دیگر باید طبق خواسته یا ایده آل مدیران فکر کرد وگرنه در نتیجه باید ارسالتان که ممکن است سازنده باشد حذف شود...!کاری کنیم که همگان به تالار دل ببندند.واقعیتش من نزدیک به یک سال هست هر روز از تالارتان بازدید میکنم و فقط 8 ماه است که ثبت نام کرده ام و اکثرا هم نقش دیده بان داشته ام و دقت کنید خیلی کم ارسال دارم.
فقط به خاطر اینکه با تالارتان آشنایی کامل دارم و میدانم که یک ارسال ممکن است به کام مدیران خوش نیاید و در اسرا وقت حذف شود پس وقت تلف نمیکنم

سعی ما این بوده که حد وسط رو نگه داریم.آزاد میزاریم که هر کسی حرف و نظرش رو در چارچوب عناوین تالار بزنه.ما مشکلی نداریم کسی حرفی بزنه که درست نباشه یا منطقی نباشه
اما باید حرفش رو با منطق رد کرد.................

در مورد تکراری بودن هم همه کاربران باید قبل از ایجاد موضوع جدید یه جستجو در تالار بکنن.همش 15 ثانیه وقت میگیره و هم جستجوی تالار در بسیاری از مواقع مطالب را پیدا می کند هم جستجوی گوگل تعبیه شده در تالار
http://forum.bidari-andishe.ir/search.php
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، shafagh_mah ، Hadith ، بیداری اندیشه ، مجید املشی
۰:۲۹, ۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #7

پس فقط آزادی اندیشه مهمه؟
به نظر شما کسایی که اینو مطرح می کنن با پاسخ دوستان قانع می شوند؟
ای کاش نظرات کسایی که این بحث ها رو مطرح می کنن در قسمت های مختلف رو دنبال کنید!!!
پس امکان داره سرمن هم بر باد رود؟Big Grin
۰:۳۱, ۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
من کاملا مخالفم با این طرح
این طرح شما باعث میشه که آزادی بیان اندیشه و تفکر در تالار از بین بره و کسی نتونه آزادانه تفکر کنه و عقایدش رو ابراز کنه.ببینید من الآن هم با یکی از مدیران محترم هم مطرح کردم.
یه جورایی در تالار ما آزادی گفت و گو وجود نداره و هر کسی که میخواد مطلبی در سایت قرار بده هرچقدر هم که سازنده باشه اما اگر به طبع مدیران خوش نیاد در اسرا وقت حذف میشه و این خیلی بده.در تالار ما عقاید و صحبت کردن باید طوری باشه که مدیران بپسندند و اگر اینجور نباشد به راحتی حذف میشید خوب این فرایند مشکلات زیادی رو به وجودمیاره از جمله سرخوردگی کاربران و کسانی که به قول معروف تازه توی راه آمده اند و تازه وارد هستند و کلا این کار باعث میشه که دوستانمون دلسرد بشند و احساس کنند که داره بهشون بی توجهی میشه و ممکنه که فعالیتاشون رو کمرنگ و متوقف کنند ما داریم میبینبم از قدیمیهای تالار سئوال میکنم چه کاربران خوب و فعال و ارزشمندی داشتیم که روزی چندین ارسال سازنده و خوب داشتند اما دیگر خبری از آنها نیست و حتی مدت هاست که سری هم به تالار نمیزنند،فکر میکنید چه چیزی باعث این مشکل شده
بینید اگر میخواهند این پست رو حذف کنند حذف کنند ولی من اینجا حرفم رو با صدای بلند و رسا میگم و توجهی نمیکنم که دیگران چی فکر میکنند
در تالار ما آزادی گفتار،عقاید و تفکر وجود ندارد
۰:۳۸, ۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #9

دوست عزیز این حرف رو من نمی زنم تمام اندیشمندان این حرف رو می زنند
برای به نتیجه رسیدن بحث وجود همزمان 3 اصل لازم هست
آزادی اندیشه-منطق-اخلاق
صحبت شما شبیه به تلفظ کردن غذای آب گوشته(امید وارم از این مثالم ناراحت نشید)
ثروتمند ها می گن آب گوشت
فقیرا می گن آب گوشت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، فدک زهرا ، سجاد313
۰:۴۲, ۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
(۴/آذر/۹۰ ۰:۳۸)beautiful-mind نوشته است:  دوست عزیز این حرف رو من نمی زنم تمام اندیشمندان این حرف رو می زنند
برای به نتیجه رسیدن بحث وجود همزمان 3 اصل لازم هست
آزادی اندیشه-منطق-اخلاق
صحبت شما شبیه به تلفظ کردن غذای آب گوشته(امید وارم از این مثالم ناراحت نشید)
ثروتمند ها می گن mall"> آب گوشت
فقیرا می گن آب گوشت

نه اصلا من ناراحت نشدم
ولی میتونی بیشتر توضیح بدی من چیزی زیادی از این پست آخر متوجه نشدم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا