|
ایجاد شورای تایید
|
|
۲۲:۱۹, ۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
ای کاش بخشی ایجاد می شد که در آن متن های ارائه شده توسط اعضا قبل از نمایش و در دسترس قرار گرفتن ,بررسی می شد که آیا ایجاد کردن چنین بحثی به صلاح است یا نه یا اینکه شبیه این بحث قبلا بوده یا نه؟ یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۴۳, ۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۴/آذر/۹۰ ۰:۰۱)beautiful-mind نوشته است: سلام برادر من مثلا برای خود من اون دو تاپیک اولی که نام بردی خیلی خوب بود و استفاده کردم. شما جواب افرادی مثل منو چی میدی؟ میخوای ما بریم بیرون؟ شما بمونی و مدیرای سایت؟
|
|||
|
|
۰:۴۶, ۴/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آذر/۹۰ ۰:۵۸ توسط jkb.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
ما برای این که نظر خودمونو شرایطمونو به همه غالب کنیم حاضریم هر کاری کنیم
ولی اینجا بیداری اندیشه است نه غالب سازی اندیشه !!! اصول باید به طور کلی رعایت شه |
|||
|
۰:۵۹, ۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۴/آذر/۹۰ ۰:۲۹)beautiful-mind نوشته است: پس فقط آزادی اندیشه مهمه؟ خوب این نیاز به یک بحث عمیق داره.خیلی چیزها هست که در این مورد حداقل شخص بنده در نظر میگرم به نظر شما کاربر X که میاد به این تالار و مدتی از وقت خودش رو اینجا میگذرونه، به دلیل مباحث فراماسونری یا بررسی موسیقی یا چیزهایی که کمتر در محافل دینی مطرح میشه، اگر در این محیط نباشه، کجا میره؟ آیا بودنش اینجا بهتر از خیلی جاهای دیگه نیست؟ آیا احتمال نزدیک شدنش به مباحث متعالی در این تالار بیشتر از تالار موسیقی و فیلم و موبایل نیست؟ نمیگم الان 100% مطالب تالار به خوبی و خوشی پیش میره و هیچ مشکلی نیست.ولی نگه داشتن طیف عظیمی از تفکرات در اینجا واقعا کار کمی نیست!!! شما به خیلی از سایتهای ایرانی و خارجی برید.بعضی تا شخص طرف مقابل همفکرشون نیست، چنان میکوبنش و علنا بهش فحش میدن که ممکنه بره و پشت سرش رو هم نگاه نکنه.این رو مشاهده نکردید؟ ولی واقعا محیط فرهنگی و مذهبی اینجا برای خود من هم آموزنده است و اینکه افرادی میان با تفکرات حتی منسوخ و اینجا حرف میزنن و پاسخ میگیرن، کمتر جایی دیده میشه.... واقعا در ایران یا سایر نقاط دنیا چقدر آزاد اندیشی و حق طلبی جایگاه داره؟ طرف بدترین توهینها رو به پیامبر 1 میلیارد مسلمان میکنه و کسی کاریش نداره.قرآن کریم با آنهمه عظمت را آتش میزنن و همه چیز به خوبی و خوشی تموم میشه اما اگر کسی گفت هولوکاست مبهم است، محکوم می شود و میرود زندان ....... در ایران خودمان هم متاسفانه وضع خیلی تفاوتی نداره.هر کسی حرفی میزنه همیشه باید منتظر عواقب سنگینی باشه.عده ای خود را حق مطلق می دانند و می گویند اگر کسی حرفی زد خلاف این، فلان است و .... در حالیکه بالاترین مقام این نظام با ناراحتی می گوید: « فکر کنید، بگویید، بنویسید، در مجامع خودتان منعکس کنید؛ آن کرسی های آزاداندیشی را که من صد بار - با کم و زیادش- تأکید کردم، راه بیندازید و اینها را هی آنجا بگویید؛ این می شود یک فضا. وقتی یک فضای گفتمانی به وجود آمد، همه در آن فضا فکر می کنند، همه در آن فضا جهت گیری پیدا می کنند، همه در آن فضا کار می کنند؛ این همان چیزی است که شما می خواهید.» برگردیم به همین تالار........ مهم نیست آقای X حتما قانع شود.ولی اگر با منطق و برهان حق را به او نشان دادیم، آیا بر او تاثیر خواهد گذاشت یا خیر؟ کدام پیامبر و امام توانستند یک شبه ملتی را بیدار کنند که مای غیر معصوم بتوانیم؟ خلاصه اینکه در اینکه تالار نواقصی دارد شکی نیست و ما هم به دنبال رفع آنها هستیم.اما هر چقدر فضا بازتر باشد، مطمئنا افرادی بیشتری جذب می شوند. اگر قرار باشد جمعی از فضلا و بزرگان دور هم جمع باشند که دیگر نیازی به یک تالار عمومی نبود!!! |
|||
|
|
۱:۰۳, ۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۴/آذر/۹۰ ۰:۴۳)soldier نوشته است:(۴/آذر/۹۰ ۰:۰۱)beautiful-mind نوشته است: سلام ببینید دوست عزیز شما می تونید اخبار سیاسی رو از سایت های تخصصی دنبال کنید قصد تخریب شخصیت جناب آقای یاس رو ندارم ولی خیلی ها هستن که با استفاده از احساسات مردم دنبال کسب شهرت هستن . دلیل نمیشه با چند آهنگ سریع به قهرمان ملی تبدیل شه یا اصلا ربط یاس با بیداری اندیشه چیه؟ دوست خوبمون ""تازه مسلمان"" حرف جالبی زد : مگر غیر اینه که ما اینجا برای امام زمان کار می کنیم؟ |
|||
|
|
۱:۰۶, ۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
البته خود بنده با عمل واکسینه کردن موافقم.
اگر کسی طالب بیداری بود که خدا رو شکر وگر نه باید واکسن رو زد. متوجه که هستید.
|
|||
|
۱:۱۶, ۴/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آذر/۹۰ ۱:۲۷ توسط jkb.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
خدا حفظتون کنه آقا مهدی حرف جالبی زدید و واقعا حقتونه که مسئول تالار باشید.
من نمی گم فقط علما بیان عضو شن . اگه فقط آزادی اندیشه مهمه که اصلا این بحث نباید ایجاد میشد. بحث من روی سر تیتر بحث هاست نه کامنت گذاشتن دوستان. اینکه یه بحث ایجاد شه که آیا خدا رو قبول دارید بعد یکی بیاد بگه نه قبول ندارم اشکالی نداره خیلی هم خوبه ادامه داده بشه ولی یه تیتری که اصلا محتوی نداره... چی بگم!!!؟ |
|||
|
|
۱:۱۶, ۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۴/آذر/۹۰ ۱:۰۳)beautiful-mind نوشته است:(۴/آذر/۹۰ ۰:۴۳)soldier نوشته است: برادر من مثلا برای خود من اون دو تاپیک اولی که نام بردی خیلی خوب بود و استفاده کردم. شما جواب افرادی مثل منو چی میدی؟ میخوای ما بریم بیرون؟ شما بمونی و مدیرای سایت؟ در مورد اول خوب حق با جناب عالیه. ولی خوب ما قسمتی به نام اخبار داریم که این تاپیک هم جزو این دسته میشد. در مورد دومی اولا یاس سریع به قهرمان ملی تبدیل شده؟ من تا اونجایی که یادمه وقتی نوجوون بودم واسه بچه های فقیر تو خیابون میخوند الانم هنوز واسه همونا داره میخونه. ربطشم اینه که واقعا با آهنگاش اندیشه بسیاری از جوونارو نسبت به وضع کشورش بیدار کرده. آخرم این که به نظر من کسی که برای رفع مشکلات یه عده انسان تلاش میکنه اجرش خیلی بیشتر از ماست که نشستیم پشت این کیبورد بحث میکنیم. |
|||
|
|
۱:۳۴, ۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
نقل قول: من تا اونجایی که یادمه وقتی نوجوون بودم واسه بچه های فقیر تو خیابون میخوند الانم هنوز واسه همونا داره میخونه. ربطشم اینه که واقعا با آهنگاش اندیشه بسیاری از جوونارو نسبت به وضع کشورش بیدار کرده.البته متذکر میشم که نباید به عنوان مرجع شناخته بشه. نقل قول:آخرم این که به نظر من کسی که برای رفع مشکلات یه عده انسان تلاش میکنه اجرش خیلی بیشتر از ماست که نشستیم پشت این کیبورد بحث میکنیم.تا حد زیادی موافقم. |
|||
|
|
۱:۳۶, ۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۴/آذر/۹۰ ۱:۱۶)beautiful-mind نوشته است: خدا حفظتون کنه آقا مهدی حرف جالبی زدید و واقعا حقتونه که مسئول تالار باشید.شما لطف دارید.این تالار صاحب اصلیش خود امام زمان هست و ان شاء الله به بهترین شکل ایشون ما رو هدایت کنن خوب ببینید بزارید مصداقی تر بحث کنیم.اینطوری منظور شما بیشتر روشن میشه و اگر ما بتونیم کاری بکنیم، دریغ نمی کنیم.مثلا شما میگید قتل پسر محسن رضایی و اخبار چه ربطی به این تالار داره؟ خوب این تالار از ابتدا بخش اخبار اصلا نداشت.ولی کاربران خیلی دوست داشتن راجع به مسائل روز هم بحث بشه و فقط روی اصول و مسائل گذشته ایست نکنیم! خوب ابتدا بخش اخبار جهان اسلام ایجاد شد که اتفاقات مهم جهان اسلام رو پوشش بدن و بعد هم با توجه به دشمنی های هر روزه ی غرب با ایران و اسلام، بخشی در این رابطه ایجاد شد....... من فکر میکنم در راستای بیداری اندیشه تحلیل و بررسی اتفاقات روز بد نباشه.بله درسته نباید وقت و توان زیادی روش گذاشت، ولی نمیشه به اتفاقات روز عکس العملی نشون نداد........... در مورد یاس هم من طرفدارش نیستم.ولی شاید توی این وضعیت خوانندهای رسمی و غیر رسمی در ایران که اکثرا ضد اسلام و فرهنگ ما هستند و حرفی هم برای گفتن ندارند، معدود افرادی مورد توجه جوانان قرار بگیرن.یکیش هم همین یاسه....................... بازم میگم بحث همینه که در این تالار افراد مختلفی با افکار و اهداف متفاوت وارد میشن.ما بهتره سعی کنیم همه را با خوبی و بدی هایشان و بلندی و پستی هایشان بپذیریم و به بهترین هدایت کنیم......... |
|||
|
|
۱۵:۰۰, ۴/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آذر/۹۰ ۱۵:۳۸ توسط jkb.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
ان شاالله
بحث اخبار جهان اسلام باید پیگیری شه ولی ای کاش تیتروار نباشه البته من به شدت به این جمله اعتقاد دارم: جذب حداکثری و دفع حداقلی اگر چیزی می گم فقط برای این خاطره که سطح تالار از اینی که هست بالاتر بره به امید آمدنش... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |