|
مطالب برگزیده ماه مخصوص تلفن همراه
|
|
۱۶:۱۷, ۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت همه دوستان تالار بیداری اندیشه
همانطور که مطلع هستید از ابتدای سال 90 مطالب برگزیده هر بخش بصورت ماهانه اعلام می شود: مطالب برگزیده ماه به لطف و یاری خداوند و با کمک دوستان عزیز زین پس مطالب برگزیده هر ماه را بصورت فایل JAVA در اختیار کاربران گرامی قرار خواهیم داد. البته برای شروع مطالب برگزیده ماه مهر و آبان را یکجا ارسال کرده ایم. و در پایان ماه آذر نیز این فایل با مطالب برگزیده ماه آذر کامل خواهد شد. از آنجایی که محدودیت هایی در ایجاد فایل JAVA وجود دارد، برخی از مطالب بصورت کامل قرار داده نشده است. ان شاء الله با پیشنهادات و انتقادهای شما دوستان گرامی، مشکلات نسخ بعدی رفع گردد. برای دانلود فایل کلیک کنید منتظر نظرات شما دوستان هستیم. یا علی مدد |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۳۸, ۱۹/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۹۰ ۱۷:۳۹ توسط محمود.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
این نظر از نظر بنده جالب بود گفتم نقل کنم
(۲۶/آبان/۹۰ ۲۰:۵۸)alitalebi نوشته است: من گفتم روزانه مدیران هر بخش تاپیک هایی که در اون روز ارسال میشه بررسی کنند و بهترین و مفیدترین مطالب رو جدا کنند آخر هفته همه ی مدیران قسمت ها این مطالب رو تحویل یک نفر بدن و اون شخس همه رو به صورت یک فایل جاوا کتاب الکترونیکی کنه و بزاره برای دانلود که هرجا وقت داشتیم بخونیم. میشه این فایلهای"pdf" و"jar" را هم ایمیل کرد |
|||
|
|
۳:۰۶, ۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
نسخه موبایل این ماه ( دی ) آماده نشده ؟
|
|||
|
۱۰:۲۷, ۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۳/دی/۹۰ ۳:۰۶)alitalebi نوشته است: نسخه موبایل این ماه ( دی ) آماده نشده ؟ سلام بزودی مطالب برگزیده ماه آذر نیز به انضمام مطالب برگزیده ماه مهر و آبان در غالب یک فایل جاوا، آماده و آپلود می شود |
|||
|
|
۱۲:۱۶, ۱۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۶/آذر/۹۰ ۲۱:۱۲)mohamad نوشته است:سلام. من این کاری که شما گفتین انجام دادم ولی بازم موفق به دریافت فایل نشدم!(۶/آذر/۹۰ ۱۶:۰۴)mohammad.d نوشته است: سلام. همچنان صفحه پراز کاراکترای مختلفه
|
|||
|
۱۳:۵۵, ۹/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۱ ۴:۱۶ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت همه دوستان تالار بیداری اندیشه:
مطالب برگزیده ماه های مهر و آبان و آذر تحت عنوان "پاییز 90" در یک نسخه آماده شده است: ![]() لطفا دانلود و اطلاع رسانی نمائید بزودی نسخه مربوط به فصل زمستان نیز در همین تاپیک ارسال خواهد شد منتظر پیشنهادات و انتقادات شما هستیم با تشکر یا علی مدد |
|||
|
|
۱۱:۳۹, ۱۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت همه دوستان تالار بیداری اندیشه:
مطالب برگزیده ماه های دی، بهمن و اسفند تحت عنوان "زمستان 90" در یک نسخه آماده شده است: ![]() منتظر پیشنهادات و انتقادات شما هستیم با تشکر یا علی مدد |
|||
|
|
۱۱:۴۸, ۱۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱۹/آذر/۹۰ ۱۷:۳۸)محمود نوشته است: این نظر از نظر بنده جالب بود گفتم نقل کنم کار خیلی زیادی میطلبه. ما اگر یه تاپیک رو توی یه هفته هم بخونیم بسه. کو عمل به این همه تاپیک خوب؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۶:۲۵, ۱۵/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
![]() از دوستان تقاضا دارم در صورت دانلود و نصب این نرم افزار بروی گوشی موبایل، نتیجه را در همین تاپیک اعلام فرمایئد لطفا نام و مدل گوشی خود را بنویسید |
|||
|
|
۱۹:۳۵, ۱۵/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
برادر من اومدم دانلود کنم ولی نشد
چون من با گوشی میام و فایل شما زیپ بود که نمیتونم بازش کنم تمام سایتهای معتبر. موبایل دنیا این چیزا رو زیپ و... نمیذارن تا کاربران استفاده کنن ولی تو ایران هیچ وقت نشد یه چیز. دانلود کنیم زیپ نباشه خواستی درستش کن یاعلی |
|||
|
|
۱۸:۲۵, ۲۰/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/فروردین/۹۱ ۲۲:۴۱ توسط ONLY66.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
درست شد ممنون
دانلود کردم |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مطالب برگزیده ماه در سال 1394 | Mahdy2021 | 8 | 6,160 |
۷/دی/۹۴ ۱۸:۰۸ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| مطالب برگزیده ماه در سال 1393 | Mahdy2021 | 11 | 11,233 |
۱/فروردین/۹۴ ۲۳:۳۶ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| مطالب برگزیده ماه در سال 1392 | Mahdy2021 | 11 | 11,641 |
۱/فروردین/۹۳ ۱۳:۴۳ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| مطالب برگزیده ماه در سال 1391 | Mahdy2021 | 11 | 11,060 |
۲/فروردین/۹۲ ۰:۳۱ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| مطالب برگزیده ماه در سال 1390 | Mahdy2021 | 11 | 12,413 |
۱/فروردین/۹۱ ۱:۳۳ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| مطالب برگزیده سال 1389 | Mahdy2021 | 0 | 2,614 |
۱۱/فروردین/۹۰ ۶:۰۶ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| مطالب برگزیده هفته | Mahdy2021 | 4 | 5,230 |
۱۷/اسفند/۸۹ ۱:۴۵ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|

همچنان صفحه پراز کاراکترای مختلفه
![[تصویر: Background.png]](http://networkan.persiangig.com/Java/Background.png)
![[تصویر: jeld%28winter%29.png]](http://networkan.persiangig.com/Java/jeld%28winter%29.png)