|
افراد در شرف ازدواج توجه کنید(مراسم و جشن عروسی)
|
|
۰:۵۳, ۷/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۹۳ ۲۲:۰۸ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
یک پیشنهاد خواهرانه از افراد مجرد و یا در شرف ازدواج دارم: پولی که می خواهید صرف برگزاری جشن عروسی بکنید که یه عده میان و میرن و پشت سرتون حرف می زنند و بالاخره هم از یه چیزی ایراد می گیرند، بدهید به یک موسسه خیریه تا برای ازدواج چند تا جوون دیگه مثل شما که بضاعت ندارن خرج بشه. یا به یک سفر زیارتی مثل مکه بروید. باور کنید این کار به نفع دنیا و آخرتتونه. می دونید چرا؟ به خاطر اینکه مهمترین گناه بزرگی که در یک مراسم عروسی ما انجام میشه اسرافه. مخصوصا اسراف مقدار خیلی زیادی غذا که می تونه صدها آدمو سیر کنه. چون اکثر مواقع در عروسی های ما غذا خیلی بیشتر از مهمان هاست چون تعداد زیادی از افرادی که دعوت شده اند نمی آیند. عروسی تموم میشه و کلی غذای دست خورده و دست نخورده وارد سطل آشغال میشه. و گناهش به پای شما نوشته میشه. راستشو بخواهید من خودم راضی نشدم که جشن نگیریم و به جاش به یک مسافرت بریم اما الان مثل.... پشیونم اول به خاطر اون همه غذا،میوه و ژله و.. که دور ریخته شد. احساس می کنم زندگیمو با گناه شروع کردم. دوم به خاطر حرف و حدیث هایی که پیش اومد (از طرف خانواده خودم راجع به مراسم و...) الان یک سال و چند ماه از عروسیم می گذره اما هنوز اون حرفا و انتقادا راجع به مراسم هست و گذشته از این که خودمو آزار می ده، باعث قطع رحم،غیبت و... شده در صورتیکه اگه ما مراسم نمی گرفتیم هیچ کدوم از این مسائل پیش نمی اومد. الان از شما می خوام به توصیه من حقیر فقط فکر کنید. اگه بتونید بر هوای نفستون غلبه کنید و بدون جشن وارد زندگیتون بشید ضرر نکردید. خواهرهای خوبم اگه آرزوی لباس عروس پوشیدن دارید و نمی تونید ازش بگذرید اشکالی نداره لباسو بگیرید برید باهاش چندتا عکس بگیرید اما یه مراسم 4 ساعته که سریع می گذره و هیچی ازش نمی فهمید به گناهش می ارزه؟ اشتباه منو تکرار نکنید من می تونستم با اون پول کار خیری کنم و توشه ای برای آخرتم بفرستم اما این فرصتو از دست دادم. فقط یه چیزو در نظر بگیرید: این دنیا بازیچه است، به فکر اون دنیا باشید. (۱۲/اسفند/۹۳ ۱۱:۵۳)مجید املشی نوشته است: ذکر یک نکته رو لازم میدونم و مدنظر دارم که روشن کنم در این موضوع دو مسئله ای که اشاره می کنم رو از هم تفکیک کنید: |
|||
| آغاز صفحه 23 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۱۶, ۲۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #221
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
ممنون از نظرات همه ![]() من هم اینطور دوست دارم که در آینده به جای خرج عروسی و بزن و بکوبو ... بریم مکه و به عنوان شام عروسی هم ولیمه حج بدیم... ان شا الله. خیِِِِِِــــــــــــــــــــــــــلی هم عالی. |
|||
|
|
۱۳:۳۰, ۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #222
|
|||
|
|||
|
ما که سوختیم تو این وضعیت نابسامان ازدواج و کار و هزار درد و مرض دیگه اما ایشالله آقا (امام عصر) زود تر بیان تا پسر ها و دخترای کمتری مثل ما پا سوز جو خراب جامعه بشن و معلق در هوا نمونن .
. . . . . اینجا که احتمال میدم نمونه ادم های معلق کم باشه یا شاید نباشه چون خدا رو شکر هم خانواده ها همه خوبن هم خود بچه ها دین دارن اما شما به اون پسر و دختری فکر کن که توی شهر های گرم و خشک که معمولا جز ناحیه های محروم حساب میشن و صنعت خاصی هم ندارن تو اون بلوغ جنسی زود رس و اون فشار روانی و مالی بعلاوه فشاری که تهاجم فرهنگی غرب داره به اون جوون میاره موقعیت ازدواج هم که تو اینجور فرهنگا به این آسونی جور نمیشه مخصوصا الان که باید هم کار داشته باشی هم پول هم موقعیت اجتماعی ، نه اینکه طرف بخاد برا میل جنسیش ازدواج کنه ها اونو که میشه با ورزش و قرآن و عفت جلوشو گرفت اما چیزی که این وسط میمیره لطافت طبع و روح جووناس . مگه یه جوون که تو 16 سالگی اوج فوران احساساتشه تا کی میتونه قلیان احساسشو نگه داره ؟ تا 20 سالگی؟ تا 23 سالگی؟ تا 26 سالگی ؟ چیزی که این وسط داره له میشه ازدواج های موفقه چیزی که داره نابود میشه دید نسبت به ازدواجه ، چیزی که داره نابود میشه شانس یه زندگی شاده . شانس یه زندگی دینی . . مشکل ازدواج جوانان مهم ترین مشکل جامعه اسلامیه . . . |
|||
|
|
۱۳:۴۲, ۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #223
|
|||
|
|||
|
پسرا توی شهر ما ، توی 13 الی 14 سالگی 90%شون به بلوغ میرسن
البته من به این اعتقاد ندارم که طرف تا بالغ شد واسش یه فکری بکنن ، ولی نه دیگه طرف 10 سال بعد بلوغ هم مجرد باشه. |
|||
|
|
۱۷:۵۰, ۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #224
|
|||
|
|||
|
۱۷:۵۳, ۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #225
|
|||
|
|||
|
گل گفتی محمد جان . 10 سال مجردی بعد از سن بلوغ مثل روزه گرفتنیه که چون پول نداری نتونی روزه اتو چند روز باز کنی تا یه جاییش سود داره و باید باشه اما از یه جا به بعد شدیدا اثر مخرب میذاره رو جوون مجرد نه تنها اثر روان پریشی بلکه اثرات جبران ناپذیر بدنی میذاره وقتی بر اثر نداشتن همسر و روابط جنسی بعد از چندین سال یکی از اخلاط بدن غالب میشه و باعث بروز بیماری های شدیدی منجمله ضعف اعصاب بی خوابی یا پر خوابی ، ریزش موی سر ، گرما و التهاب بیش از حد بدن و ... میشود که وقتی اقا پسر کار گیرش میاد میخواد ازدواج کنه چون موهاش ریخته یا کم پشت شده عروس خانم قبولش نمیکنه و هزار درد سر دیگه که مثلا پسرتون عصبیه یا شبا خوابش نمیبره حتما معتاده یا اینکه زیادی میخوابه همش کسله و ... هزار تا حرف و حدیث پیش میاد و این جوون بد بخت همینجوری بیشتر مجرد میمونه
مخصوصا تو شهرایی که بلوغشون زود رسه این عوارض سریع تر پدیدار میشن مثلا تو سن 24-25 سالگی که طرف تازه از سربازی برگشته و میخواد زن بگیره . این خطرات مختص کساییه که مدت طولانی از بلوغشون میگذره و رابطه جنسی ندارن (با تقوا و ایمان) حالا بازی میشه بازی دو سر باخت . -اگه تقوا پیشه کنه به خودش ضرر زده پس ظلم کرده پس گناه کرده -اگه تقوا پیشه نکنه : 1- رابطه نامشروع -----> بازم گناه کاره 2- استمنا --------------> گناهی که هرگز بخشوده نمیشه 3- صیغه یا متعه -------> تو جامعه هیچ جایگاهی نداره از رابطه نامشروع بد تر خوانده میشه و اگه زن آیندت بفهمه پپوستتو میکنه باعث میشه اعتماد از بین بره در نتیجه باعث فساد خانواده میشه و باز هم گناهه حالا خدا وکیلی تو این مخمصه شما یه راهی بدین که جوون گناه نکنه. نه جون من یه راهی بدین که جوون بتونه توش گناه نکنه بعد بیاین بگین پسرا نگاه نکنن دخترا هم پوشش داشته باشن بابا نمیشه جلوشو گرفت شما اگه تونستی به خودت وقتی داری از گشنگی طلف میشی بفهمونی دید زدن غذای دیگرون بده منم به اینهمه جوون افسار گریخته میفهمونم چادر باید سر کنن حالا بانکها بیان وام ازدواج و مراحلشو صعب کنن امنیت اخلاقی بیاد گیر بده که چادر سر کنن یه نهاد دیگه بیاد یه تو زمینه کسب و کار پارتی بازی راه بندازه تو سربازی ها کافور بکنین تو حلق جوون تو دانشگاه ها حراست بذارین جوری که اینقدر جوون با حراست درگیر باشه که نفهمه اومده درس بخونه تو غذای دانشگاه هم کافور بریزین .... ... .. . ببینم میتونین جامعه رو از فساد نجات بدین یا نه
|
|||
|
|
۱۸:۲۴, ۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۳ ۱۸:۲۶ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #226
|
|||
|
|||
|
باز دوباره شروع کردین واسه خودتون روضه باز خوندن؟؟؟
بلوغ جسمی آقا پسرها از 13-14 سالگی شروع میشه و دیده شده که بعضی از پیرمردها هم هنوز به بلوغ فکری نرسیدن... شماها اگه میخواین زود ازدواج کنین، نباید مرحله بلوغ جسمی رو اینقدر برای خودتون مهم کنین... شماها سعی کنین که به بلوغ عقلی زودتر برسین... توی خونه مثل مردها رفتار کنین... تا وقتی مثل پسربچه ها رفتار میکنین و مامانتون باید بیاد نازتون رو بکشه که پسر گلم! بیا یه لقمه غذا بخور، بلکه از گشنگی از بین نری، یعنی هنوز پسر مامانید... حالا این رو به عنوان مثال گفتم... کدومتون از فردای دیپلم رفتین سراغ کارآموزی؟ شماها که میبینین اینقدر شرایط سخته، یه تکونی به خودتون بدین... تا وقتی دانش آموز و دانشجویید، برید سراغ کارهای بی حقوق، عااالی هم انجامش بدین که هر جوری شده استخدامتون کنن... کار شرکتی نشد، برین نقاشی ساختمان کنین... برین توی کارگاه کار کنین... نمیدونم... منظورم اینه که یه جوری حقوق دربیارین... اینجوری هم والدین میفهمن پسراشون بزرگ شدن، هم دختری که فردا برین خواستگاریش دلش قرصه که اگه پول نداشته باشن، شوهرش کاسه گدایی و چه کنم به دست نمیگیره... میره و شده کارگری میکنه، اما سر سفره یه لقمه نون میذاره... اگه دختران شهرتون یا محله تون فیس و افاده شون بالاست و خرج زیادی دارن، صادقانه بگم برید از روستا زن بگیرین... ازدواج دائم، اونم از نوع ساده و بی آلایش و با همت و تلاش فراوون... همه اینا رو که گفتم، به این معنی نیست که شما ها حق ندارین ها!!! اما میخواین تا صبح علی الطلوع بشینین دور هم و بگین ما چقدر مظلومیم؟؟؟ یه حرکتی و یه جنبشی باید از جانب شماها باشه تا دخترا به خودشون بیان... وقتی حتی پسرهای مذهبی دانشگاه ما دخترای مانتویی و حتی بدحجاب رو میگیرن، این میشه که چادریه به خودش میگه مگه من عقلم کمه که چادر سر کنم؟ چه مذهبی و چه غیر مذهبی دنبال دختر دافن... شما ها اگه برین سراغ دخترای ساده و کم خرج و کم آلایش، این دخترا میان رو بورس... ناراحت نشینا!!! اما هم خدا رو میخواین و هم خرما رو؟ هم شغل مدیریتی و هم زن از بالاشهر با خانواده استاد دانشگاه به بالا و هم این که دخترای دیگه هم ذهن شما رو خراب نکنن؟ خوب یکم هم شما تلاش کنین... همیشه یه راه در رویی هست... هیچ کاری نبود، یه گاری وردارین فلافل درست کنین و بفروشین به مردم... والا...همیشه همه چیز همون اول بسم الله که گیر آدم نمیاد... بازم میگم من نمیگم شماها اشتباه میکنینا!!! دارم میگم اگه مشکل اینیه که شما میگین حتماً یه راه حل دیگه داره که شرایط به شما اجازه نمیده اون راه حل رو ببینین یا حتی بهش فکر کنین... ماما ن و باباهای شما همه شون توی سن 20 سالگی ازدواج کردن... کافیه بهشون ثابت کنین که شماها زن نگهدارین... |
|||
|
|
۱۸:۲۷, ۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #227
|
|||
|
|||
|
Mosi34 عزیز دل برادر, ما تا ته این قضایا رو رفتیم , کلا راه حلی نداره ! این حرفها رو هم واسه خودت نگه دار ...چون این حرفها رو فقط مجردها میفهمن ...هر متاهلی اومد که حرفت رو میفهمم بدون داره سرت شیره میماله ! من اسم این حالت مجردها رو گذاشتم : مرثیه ای برای یک رویا ! ![]() بهترین کاری که توی این دوران میتونی بکنی میدونی چیه ؟ کار نیست ! درس نیست ! سربازی نیست! اینه که یه سیستم خوب کامپیوتری برای خودت ردیف کنی به همراه یه اینترنت پر سرعت ! حالا اینا به چه دردی میخورن ؟ سیستم خوب رو پر میکنی از بازی های کامپیوتری و صبح تا شب توشون غرق میشی , اینترنت پر سرعت هم به درد دانلود فیلم های روز دنیا میخوره ... حداقل واسه لحظاتی از این زندگی و دوران زیبای مجردی رها میشی , در واقع بحث فلسفی ایش میشه این : رسانه افیون مجردهاست ! ![]() هرگز هم به این مزخرفات فکر نکن که یه روز خوب میاد و اوضاعت بهتر میشه , به قول یه نویسنده ای که نوشت : امروز ما , همان فرداییست که دیروز منتظرش بودیم . |
|||
|
|
۱۸:۴۷, ۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۳ ۱۸:۴۷ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #228
|
|||
|
|||
|
رضا جان با این نوع طرزفکر یعنی چاره ای جز فنا باقی نمی مونه!
یعنی ما محکومیم! یعنی اراده ی ما صفر! یعنی ظلم پیروز! یعنی عدل محکوم به شکست! چنین طرز فکری هیچ دورنمایی برای سعادت هم نمی تونه داشته باشه! |
|||
|
|
۱۹:۰۵, ۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۳ ۱۹:۰۶ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #229
|
|||
|
|||
نقل قول:رضا جان با این نوع طرزفکر یعنی چاره ای جز فنا باقی نمی مونه! مجید جان وقتی این حرفها رو مینویسم به نظرت دارم به کلمه ی سعادت فکر میکنم ؟ به اراده و عدالت و ... فکر میکنم ؟ بله توی بحث هایی عقلانی و فکری خیلی چیزها ثابت میشن ! همیشه آدم خوبه ی قصه برنده است , همیشه یه کمکی از ناکجا آباد میاد ,همیشه وقتی تلاش میکنی نتیجه ی کارهات رو میبینی ولی دنیایی که در حال حاضر توش زندگی میکنم با فلسفه و عقل و قران و ائمه خیلی فاصله داره ...عزیزه دل برادر . |
|||
|
|
۱۹:۱۴, ۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #230
|
|||
|
|||
(۲/تیر/۹۳ ۱۸:۲۴)moze84 نوشته است: باز دوباره شروع کردین واسه خودتون روضه باز خوندن؟؟؟ خخخخ اولا همینجا اعلام کنم که منظور من از این حرفها ابدا این نیست که فقط برای بلوغ جسمی ادم باید ازدواج کنه اتفاقا من خودم از مخالفین سر سخت این نظریه ام همینطور هم بگم حرفهایی که من میزنم درد دل شخصی خودم نیست کاملا پایه علمیه پس اینارو از رو احساسات نگیرین اما خوب اگه بخوایم به عدالت به همه چی نگاه کنیم نباید این مشکل رو هم نادیده بگیریم دوما کاملا حق با شماست . پسر جماعت باید جنم داشته باشه از همون دوران دبیرستان بره دنبال کار که البته خیلی تو این مسیر شکست میخوره و حقش ضایع میشه (نمونش خود من حد اقل 5تا شغل مختلفو رفتم و سرم کلاه رفته) اما خوب خیلی فایده ها داره خیلی سود داره ادم کم کم از بچه ننه گی در میاد و با این جامعه تند و تلخی که ما داریم روبرو میشه هم برا ایندش خوبه که به راحتی گول نمیخوره هم اینکه چهار نفر میشناسنش اسمی در میکنه و اینا مسئله بعدی که بوجود میاد اینه که مشکل اصلی ازدواج رو همشو نمیتونه پسر به دوش بکشه یا حتی دختر بلکه همه باید دست به دست هم بدن و هم دولت هم مردم هم پدر مادرا هم جوونا هم همه احاد جامعه این مشکل و حل کنن چون این ازدواج جوانان ریشه ای ترین مشکل توی جامعه ماست اگه جوونا زود ازدواج کنن غیرت برمیگرده ، فساد خیلی خیلی کم میشه ، مشکلای فرهنگی سهل میشه و میشه گفت نیمه بیشتر مشکلات فرهنگی مثل اب خوردن قابل حل میشه اما الان خیلیاش واقعا لا علاجه چون جای دیگه سیستم نشتی داره شما میفرمایید اگه تو محل زندگیتون فرهنگش اینجوریه برو از روستا زن بگیر اخه خواهر من اینم راهکاره ؟ قشنگ زدی صورت مساله رو پاک کردی اولا معصوم میگه انچه برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند شما الان یه نفر از روستا بیاد خواستگاریتون کارشم سمبوسه فروشی باشه سربازیم نرفته باشه شما بهش جواب مثبت میدی؟ ابته اینم بگم من مادر بزرگ و پدر بزرگم شهری و روستایی بودن همینطور مادر و پدرم هم مال دو شهر مختلف بودن با مشکلات اینجور ازدواج ها از درون آشنایی دارم دوما ادم باید منطقی باشه و با این سخن معصوم که میفرماید با هم کفو خودتون ازدواج کنید همراستا باشه ماها هممون انسانیم ازدواج برامون رحمته و وسیلهآرامش و پیشرفت نه اینکه فقط برای دفع شهوت ازدواج کنیم که دیگه به هر دری بزنیم که زن بگیریم یه ذره اینجا حس کردم براتون مشخص کنم چون با این حرفهاتون تا حدودی ناخواسته توهین کردین اما با بقیه نظراتتون موافقم که پسر باید کار کنه و خودشو نشون بده اینم میگم که دختر هم باید قبل از ازدواج خود سازی کنه و اداب زندگی مشترکو یاد بگیره اما اینا همه ابتداعیات ازدواجه و از عصر پیغمبر تا همین امروز بوده هست و خواهد بود و این مشکل ازدواج دیر هنگام جوانان رو حل نمیکنه باید دید مشکلات عدیده ای که سر راه این مساله قرار گرفته چیاست که فقط یکی از این مشکلات اینی که شما فرمودینه مشکل دوم والدین هستن که به علت جالب و خاصی حاظر نیستن بزرگ شدن بچه هاشونو درک کنن که این مساله فرهنگی و مورد جالبیه از اثرات 8 سال جنگ که واقعا جا داره مطالعه بشه جالبه چون جنگ و نسل جنگ بسیار خود محور و خود پرور بار اومد و با محوریت اینکه (همه چی وظیفه منه ) هم جنگ و پیروز شد هم بعد از جنگ جامعه ای نو ساخت اما همین تفکر باعث میشه تمام مسئولیت های نسل بعد رو هم بخوان بر عهده بگیرن هم از روی دلسوزی و هم از روی عادت و این باعث میشه نسل ما نسلی باشه با محوریت شعار و با تفکر ( یکی باید یه کاری بکنه تا مشکل حل شه ) این تفکر تو نسل بعد از جنگ شدیدا فرسایشی کار میکنه و باعث میشه جوونا راکد بشن و زمینه ساز این میشه که توقعات رو راحت تر بشه بالا برد چون این نسل جدید بر خلاف نسل قبل شدیدا تو ناز و نعمت بزرگ شده و بهش گفتن درس بخون ما برات همه چی فراهم میکنیم اما نسل قبلی میگفتن کار کن اسایش خودتو فراهم کن در کنار اون درس هم بخون تا موفق تر بشی خلاصه میکنم نمیخوام بگم چطور افکار در ضمیر نا خود آگاه باعث میشن جامعه به ورطه طلاطم بیوفته اما ما باید با کنترل نحوه تفکر جامعه از موج های شکننده و پی در پی فرهنگی جلوگیری کنیم تا دریای فرهنگ ما آرام بگیره شرمنده مجبور شدم اینهمه بنویسم اما بحث فرهنگ جنگ بحث جالبیه خدایی ولی هنوز هم میگم ازدواج جوانان یکی از مشکلات جدی پیش روی انقلاب اسلامیست نمیخوام بگم چرا داره مرگ فجعه تو جامعمون زیاد میشه و اثر فرزندان نامشروع و غیرو تو جامعه مهدوی چیه پس بیاید جدای از دید دختر بودن یا پسر بودن به این موضوع نگاه کنیم که انشالله بتونیم جلوی یه سری اتفاق نا خوش آیند رو بگیریم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اگر عاقل هستید با یک دیوانه ازدواج کنید! | FNS4565 | 0 | 987 |