|
افراد در شرف ازدواج توجه کنید(مراسم و جشن عروسی)
|
|
۰:۵۳, ۷/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۹۳ ۲۲:۰۸ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
یک پیشنهاد خواهرانه از افراد مجرد و یا در شرف ازدواج دارم: پولی که می خواهید صرف برگزاری جشن عروسی بکنید که یه عده میان و میرن و پشت سرتون حرف می زنند و بالاخره هم از یه چیزی ایراد می گیرند، بدهید به یک موسسه خیریه تا برای ازدواج چند تا جوون دیگه مثل شما که بضاعت ندارن خرج بشه. یا به یک سفر زیارتی مثل مکه بروید. باور کنید این کار به نفع دنیا و آخرتتونه. می دونید چرا؟ به خاطر اینکه مهمترین گناه بزرگی که در یک مراسم عروسی ما انجام میشه اسرافه. مخصوصا اسراف مقدار خیلی زیادی غذا که می تونه صدها آدمو سیر کنه. چون اکثر مواقع در عروسی های ما غذا خیلی بیشتر از مهمان هاست چون تعداد زیادی از افرادی که دعوت شده اند نمی آیند. عروسی تموم میشه و کلی غذای دست خورده و دست نخورده وارد سطل آشغال میشه. و گناهش به پای شما نوشته میشه. راستشو بخواهید من خودم راضی نشدم که جشن نگیریم و به جاش به یک مسافرت بریم اما الان مثل.... پشیونم اول به خاطر اون همه غذا،میوه و ژله و.. که دور ریخته شد. احساس می کنم زندگیمو با گناه شروع کردم. دوم به خاطر حرف و حدیث هایی که پیش اومد (از طرف خانواده خودم راجع به مراسم و...) الان یک سال و چند ماه از عروسیم می گذره اما هنوز اون حرفا و انتقادا راجع به مراسم هست و گذشته از این که خودمو آزار می ده، باعث قطع رحم،غیبت و... شده در صورتیکه اگه ما مراسم نمی گرفتیم هیچ کدوم از این مسائل پیش نمی اومد. الان از شما می خوام به توصیه من حقیر فقط فکر کنید. اگه بتونید بر هوای نفستون غلبه کنید و بدون جشن وارد زندگیتون بشید ضرر نکردید. خواهرهای خوبم اگه آرزوی لباس عروس پوشیدن دارید و نمی تونید ازش بگذرید اشکالی نداره لباسو بگیرید برید باهاش چندتا عکس بگیرید اما یه مراسم 4 ساعته که سریع می گذره و هیچی ازش نمی فهمید به گناهش می ارزه؟ اشتباه منو تکرار نکنید من می تونستم با اون پول کار خیری کنم و توشه ای برای آخرتم بفرستم اما این فرصتو از دست دادم. فقط یه چیزو در نظر بگیرید: این دنیا بازیچه است، به فکر اون دنیا باشید. (۱۲/اسفند/۹۳ ۱۱:۵۳)مجید املشی نوشته است: ذکر یک نکته رو لازم میدونم و مدنظر دارم که روشن کنم در این موضوع دو مسئله ای که اشاره می کنم رو از هم تفکیک کنید: |
|||
| آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۰۳, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #121
|
|||
|
|||
|
سلام
من فقط چند تا نظر اول و آخر رو خوندم درسته که شاید نظر کسی عوض نشه اما مثلا من در همون نظرات اولی دیدم که میشه و شده که کسی هم مراسم بگیره و هم این که این مراسم ، به قولی که احتمالا زیاد تکرار میشه توی این دوران ... ، میتونه طوری برگزار بشه که گناه توش نباشه رقصیدن نداشته باشه و .. و یا مواردی که گفتند شرایطشون این اجازه رو بهشون نداده که مراسم بگیرند و اونها چطوری تونستند از گناه در اول زندگی فرار کنند پس من هم با شرایط خودم میسنجم و میبینم که جزو کدوم دسته هستم و این ها به من کمک میکنه که من هم راه درست رو انتخاب کنم و مهمتر از همه اینکه من دیدم که شده ! شده که رنگ جماعت نشد بلکه رسوای جماعت شد! شده که به گناههای رایج در شب عروسی تن نداد! شده که این شبی که هزار شب نمیشه ، گناهی برای همیشه بر دوش من نذاره! و شده های دیگه... ![]() و از همه مهتر شده که طبق خواسته و دستور ائمه این ازدواج ها صورت بگیره، شده که سنت پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پیاده بشه !... موفق باشید |
|||
|
|
۲۰:۳۵, ۲۷/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/بهمن/۹۰ ۱۴:۱۹ توسط rastin.)
شماره ارسال: #122
|
|||
|
|||
|
گذشته از شوخی
هم بین آقایون و هم خانمها خوب و بد هست. هرکسی یک سری توقعات داره که می تونه بجا و یا نابجا باشه. پس قرار نیست آدما رو نقدر کنیم بلکه قراره این توقعات نابجا رو از بین ببریم راستی فکر نمی کنم هیچ توهینی به خانمها با آقایون شده باشه.!.. |
|||
|
|
۲۰:۴۱, ۲۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #123
|
|||
|
|||
|
ما که توهین نمی کنیم داریم واقعیت ها رو می گیم!
من داشتم سخنرانی زنای ذهنی دکتر رو گوش می دادم در مورد علامه حلی حرف زد دهنم وا موند! واقعا اگه خونواده های ایرانی برگردن به اون سنت های گذشته می رونید جوونا چقدر رستگار می شن! دوتا جوون هم که راضی می شن حالا گرفتاری این جاست که خونواده راضی نمی شن! چی می شه آخه جوون قبل از دانشگاه ازدواج کنه؟ مشکل این جاست یعنی شروع ! نه عروسی و ... اگه شروع خوب باشه اینا حل شدنی هستند! |
|||
|
|
۲۳:۰۸, ۲۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #124
|
|||
|
|||
|
شما صحیح میفرمایید ولی همونطور که برای هر چیزی یا کاری ابزارمناسب لازمه این نکته رو هم باید در نظر گرفت که برای امر ازدواج هم یه حداقل هایی لازمه!
چه مالی چه عقلی! حداقل جوون باید تو خودش جنم شروع زندگی رو ببینه. حالا اگه مال و منالی نداره حال پخته شدن و مسئولیت پذیری رو داشته باشه! نه مثل این دوستم که نامزدیش به یک سال نرسیده هر وقت با ما مجردها میاد کوه یه آه حسرتی میکشه میگه ((خوش به حالتون شما مجردها چقدر آزاد هستید! از وقتی متاهل شدم دمارم در اومده و...)) واقعا که!!!
|
|||
|
|
۱:۱۳, ۲۸/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/بهمن/۹۰ ۱۴:۱۹ توسط rastin.)
شماره ارسال: #125
|
|||
|
|||
|
من که احساس نمیکنم توهینی شده باشه، فقط یک عدم شناخت یا یک سو نگری هست!
یا نتیجه برخورد با چند نفر که باعث شده براثر استدلال استقرایی به کل تعمیم داده بشه وافراد دیگه به کلی نادیده گرفته بشه! این سوال که آیا کسی هست میتونه همچنان هم ادامه داشته باشه! اما فقط میخواستم این یک سو نگری رو نشون بدم! در مورد اینکه باید ازدواح به موقع انجام بشه که به اون اشاره شده بود من هم موافقم ، اما اینکه چرا بحث ازدواج و مراسمش هم مطرح میشه، علت اینه که اولین خانی که افراد باید ازش عبور کنند همینه و همین میتونه نشونگر خیلی از رفتارهای بعدی باشه! اینکه فرد چقدر حساسه که در شب عروسیش گناهی نکنه و دیگران رو هم به گناه نندازه یا اینکه به این فکر باشه که حتما باید آبرو مند باشه و آبرومندی در نزد بندگان خدا در مقابل خدا قرار بگیره ... اینها نشون دهنده خیلی چیزها میتونه باشه
|
|||
|
|
۱۷:۵۱, ۲۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #126
|
|||
|
|||
|
دوستان بد نیست این لینک رو هم ببینید، خیلی مطلب طولانی نیست ولی یک دنیا می ارزه.
|
|||
|
|
۱۸:۰۴, ۲۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #127
|
|||
|
|||
(۲۸/دی/۹۰ ۱۷:۵۱)MohammadSadra نوشته است: دوستان بد نیست این لینک رو هم ببینید، خیلی مطلب طولانی نیست ولی یک دنیا می ارزه. از این مطلب کمتر کسیه که با خبر نباشه! ولی کی هست که انجام بده حالا نمی گم خیلی ها هستند که به این چیز ها هم قانع هستند ولی کاش زیاد می شدند! ولی اونا با مه تویه یه چیز هایی فرق داشتند! حضرت علی مردونگی داشت که ما نداریم! حضرت فاطمه خانم بود که (بر نخوره) الان کمتر شاهد این طور خانم ها حتی در حد یک صدمش هم هستیم! من احساس می کنم اینطوری خانم های ایرانی اعوذ باالله نشان شیطان شدن نه اینطوری هم نیست به نظرم بیشتر خانواده ها مقصرن! خانواده ای که خودش وقتی می ره خواستگاری می گه مهریه رو بیشتر از ۱۰۰ تا سکه نمی دم ولی وقتی کسی می یاد خواستگاری کمتر از ۱۰۰۰ تا هم نمی گیره می گه کی داده کی گرفته! حالا منم دختر باشم خداییش دهنم آب می افته ۱۰۰۰ تا سکه است کم نیست که .شوخی کردم.ولی به نظرم الان به خواستگاری و ازدواج به دید یه معامله نگاه می شه! |
|||
|
|
۱۹:۵۰, ۲۸/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۰ ۲۰:۳۲ توسط pop110.)
شماره ارسال: #128
|
|||
|
|||
|
این طوریا که دوستان هم میگن نیست
درسته که پیدا کردن یک همسر خوب که با همه چیزت بسازه خیلی سخته ولی شدنیه دوستان ناامید نباشید همه ی مشکلات به خاطر اینه که ما آموزه های اسلام رو فراموش کردیم |
|||
|
|
۱۹:۵۹, ۲۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #129
|
|||
|
|||
(۲۸/دی/۹۰ ۱۹:۵۰)pop110 نوشته است: این طوریا که دوستان هم میگن نیستماشاالله چقدر به ما امید دادید! مگه من می گم نشدنیه! اونی که باید پیدا بشه بلاخره پیدا می شه حالا کی بستگی داره به صبرت! خداییش دخترا از پسرا بهترن البته بعضی هاشونا نه همه این از دو طرفه ! در ضمن شما چرا انقدر می ترسید شما یه قدم بردارید خدا عوضتون ۲۰ قدم بر می داره! توکل کنید به خودش استارت رو بزنید ببینید بقیه چه جوری حل می شه! از ما گفتن! |
|||
|
|
۲۱:۱۹, ۲۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #130
|
|||
|
|||
|
|
|