|
افراد در شرف ازدواج توجه کنید(مراسم و جشن عروسی)
|
|
۰:۵۳, ۷/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۹۳ ۲۲:۰۸ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
یک پیشنهاد خواهرانه از افراد مجرد و یا در شرف ازدواج دارم: پولی که می خواهید صرف برگزاری جشن عروسی بکنید که یه عده میان و میرن و پشت سرتون حرف می زنند و بالاخره هم از یه چیزی ایراد می گیرند، بدهید به یک موسسه خیریه تا برای ازدواج چند تا جوون دیگه مثل شما که بضاعت ندارن خرج بشه. یا به یک سفر زیارتی مثل مکه بروید. باور کنید این کار به نفع دنیا و آخرتتونه. می دونید چرا؟ به خاطر اینکه مهمترین گناه بزرگی که در یک مراسم عروسی ما انجام میشه اسرافه. مخصوصا اسراف مقدار خیلی زیادی غذا که می تونه صدها آدمو سیر کنه. چون اکثر مواقع در عروسی های ما غذا خیلی بیشتر از مهمان هاست چون تعداد زیادی از افرادی که دعوت شده اند نمی آیند. عروسی تموم میشه و کلی غذای دست خورده و دست نخورده وارد سطل آشغال میشه. و گناهش به پای شما نوشته میشه. راستشو بخواهید من خودم راضی نشدم که جشن نگیریم و به جاش به یک مسافرت بریم اما الان مثل.... پشیونم اول به خاطر اون همه غذا،میوه و ژله و.. که دور ریخته شد. احساس می کنم زندگیمو با گناه شروع کردم. دوم به خاطر حرف و حدیث هایی که پیش اومد (از طرف خانواده خودم راجع به مراسم و...) الان یک سال و چند ماه از عروسیم می گذره اما هنوز اون حرفا و انتقادا راجع به مراسم هست و گذشته از این که خودمو آزار می ده، باعث قطع رحم،غیبت و... شده در صورتیکه اگه ما مراسم نمی گرفتیم هیچ کدوم از این مسائل پیش نمی اومد. الان از شما می خوام به توصیه من حقیر فقط فکر کنید. اگه بتونید بر هوای نفستون غلبه کنید و بدون جشن وارد زندگیتون بشید ضرر نکردید. خواهرهای خوبم اگه آرزوی لباس عروس پوشیدن دارید و نمی تونید ازش بگذرید اشکالی نداره لباسو بگیرید برید باهاش چندتا عکس بگیرید اما یه مراسم 4 ساعته که سریع می گذره و هیچی ازش نمی فهمید به گناهش می ارزه؟ اشتباه منو تکرار نکنید من می تونستم با اون پول کار خیری کنم و توشه ای برای آخرتم بفرستم اما این فرصتو از دست دادم. فقط یه چیزو در نظر بگیرید: این دنیا بازیچه است، به فکر اون دنیا باشید. (۱۲/اسفند/۹۳ ۱۱:۵۳)مجید املشی نوشته است: ذکر یک نکته رو لازم میدونم و مدنظر دارم که روشن کنم در این موضوع دو مسئله ای که اشاره می کنم رو از هم تفکیک کنید: |
|||
| آغاز صفحه 20 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۸:۵۵, ۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #191
|
|||
|
|||
(۷/بهمن/۹۰ ۰:۵۲)آرین (الهه.ع) نوشته است: برادر عزیز، اکبر.عایشون ایران درس می خونن این طوری فرموده اند وای به حال من ،منم همین رو به خدا دارم می گم بابا !!! کو گوش شنوا خونواده خودمون هم راضی کنیم خونواده دختر خانم محترم چی کار کنیم؟ خب من به شخصه کار که ندارم پس بی خیال درآمد باید شد ، خرجمم که یکی دیگه می ده ولی یه دل دارم دریا به نظر شما به این دل دریا زن می دن؟ ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۳:۴۸, ۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #192
|
|||
|
|||
|
یک نکته ای هم هست ، خانمی که مهریه اش رو کم میگه ، معیارهای دیگه اش بالاتر و سختتره!
|
|||
|
|
۱۳:۵۲, ۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #193
|
|||
|
|||
(۷/بهمن/۹۰ ۱۳:۴۸)azade نوشته است: یک نکته ای هم هست ، خانمی که مهریه اش رو کم میگه ، معیارهای دیگه اش بالاتر و سختتره!این رو خوب گفتید چون دختر خوب انقدر ارزش داره که با سکه نمی شه روش قیمت گذاشت!!! ![]() مورد توجه مردا یه ذره هم از خودتون مردونگی نشون بدید خانم ها هیچ توقعی نخواهند داشت این رو من به عینه دیدم و درک کردم!!
|
|||
|
|
۱۳:۵۶, ۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #194
|
|||
|
|||
نقل قول:ایشون ایران درس می خونن این طوری فرموده اند وای به حال من ،منم همین رو به خدا دارم می گم بابا !!! دل ایشون هم با شما باشه، حکمت خدا هم باهاته!!!! ![]() کار هم پیدا میشه!!!! حرکت و برکت!!
|
|||
|
|
۱۳:۵۷, ۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #195
|
|||
|
|||
|
آزاده ی عزیز...
قانونش همینه! کسی که مهریه ی بالایی میخواد (نمیگم همه، اما اکثراً) به این دلیله اعتماد کامل به خودش و حفظ زندگی آینده ش و طرفش نداره! و فکر میکنه مهریه میتونه یه تضمین واسه حفظ زندگیش باشه... اما خانمی که هم به خودش و هم به همسرش اعتماد کامل داره (از هر لحاظ) و میدونه زندگیش تامینه دیگه نیازی نداره که مهریه ی بالا بخواد! آدم زمانی مهریه ش رو کم میگیره که طرف مقابلش از همه لحاظ عالی باشه و ارزش این کار رو داشته باشه... |
|||
|
|
۱۴:۰۰, ۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #196
|
|||
|
|||
نقل قول: قانونش همینه! البته بعضا خانواده ها اعتماد ندارن ها!!!! ![]()
|
|||
|
|
۱۴:۰۴, ۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #197
|
|||
|
|||
(۷/بهمن/۹۰ ۱۳:۵۷)آرین (الهه.ع) نوشته است: آزاده ی عزیز...چه عجب یه بار خانم ها از آقایون تعریف کردند !!! ![]() ولی واقعا هم همین طور بود من یه دوستی دارم خواهرش تویه سن ۱۵ سالگی ازدواج کرد می دونید مهرش چی بود؟ یه قرآن و ۱۴ شاخه گل نرگس و یه کاسه سفالی آب زمزم!!! ![]() ![]() ![]() سه ماه از نامزدیشون هم گذشت رفتند سر خونه زندگیشون پسره هم دوستم بود خداییش پسر ماهیه درس داره می خونه پیش دانشگاهیه ولی می دونید چی می گه ؟ می گه حداقل مطمئنم که جز خدا یکی هست که بهم تویه حفظم از گناه کمک کنه!!! اینه معنی واقعی عشق یعنی رسیدن به تعالی!!! تویه اون سن به این باور رسیده بود الانم یه زندگی خوب دارن که هر کسی بهش قبطه می خوره!! |
|||
|
|
۱۴:۱۵, ۷/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۹۰ ۱۴:۳۰ توسط ترنم.)
شماره ارسال: #198
|
|||
|
|||
|
حالا خداییش دل مجردهای تالار بدجور خونه
![]() ![]() خدا همه مارو حفظ کنه.![]() ![]() ![]() بعد از این همه بحث خداییش بیایم تا اینجارو نتیجه گیری کنیم ببینیم چی شد؟مقصر کیه؟وباید چیکار کرد؟ من نظر کلی خودمو میگم دوستای مجرد عزیز لطف کنن نظرهاشونو بگن.البته متاهل ها هم بیان کمک کنن و از تجربیاتشون بگن. ![]() ![]() ببینین به نظر من نه همه دخترها بدن نه همه پسرها.کلا ازدواج اینه که ما یکیو مثل خودمون که از همه نظر به هم بیایم رو انتخاب کنیم واسه ازدواج که البته از مهمترین ویژگیش ایمانو اخلاقو خونواده با اصالتشه و بعد قیافه و چیزایه دیگه.البته خونواده با اصالت منظورم خونواده پولدارو مرفه نیست.نه اینکه پولدارا بد باشن ولی مهم پول نیست مهم اعتقادات طرف مقابلتونه. بحث شیرین مهریه هم قابل توجه همه به عنوان کادویی حساب میشه که داماد به عروس میده نه به قول دوستان سپر بلا واسه عروس.هدیه هر چی متعادلتر بهتر.در حده توان پسر باشه.عروسی هم یه شب باشه فامیلهای دوطرف توو باغ دعوت بشن که اینجوری از اسراف جلوگیری میشه. حالا این حرفا رو چجوری جا بندازیم؟خدمت دوستای گلم بگم که قدیما نه مهریه آنچنانی رسم بود نه جهیزیه و نه عروسی با خرج زیاد.تقریبا همه قدیمیا خوشبختن.به جرات میشه گفت همشون از جوونای الان خوشبختترن چون زندگی رو به خودشون سخت نگرفتن.یه مدت یه سری اومدن تجملاتو رسم کردن و روز به روز هم بدتر شد چون کسی نیومد عوضش کنه.کسی نیومد مهریه کم بخواد عروسی کم خرج بخواد جهزیه کم بیاره.دوستای عزیز تالار که مجردیم بیایم اینارو دوباره رسم کنیم و به قول معروف جا بندازیم.هر کی هم از الان به بعد ازدواج کرد بیاد بگه چقد تونست رغایت کنه.دخترهای تالار بیان بگن با چندتا سکه راضی شدن پسر ها هم بیان بگن که به زور از عروس جهیزیه زیاد خواستن یا نه.به هر حال یکی باید استارت بزنه که این فرهنگ غلط بره کنار که ازدواج راحتتر بشه که کناه کمتر بشه.خب بچه های تالار که انقد ادعاشونه شروع کنن. ایشالا به نتیجه برسیم و همه مجردهای تالار ایشالا یه زندگی آرومو خوب شروع کنیم.از ته دل از خدا میخوام مجردهای تالار خوشبخت بشن. ![]() ![]() شرمنده طولانی شد ![]() ![]() (۷/بهمن/۹۰ ۱۴:۰۴)اکبر.ع نوشته است: ولی واقعا هم همین طور بود من یه دوستی دارم خواهرش تویه سن ۱۵ سالگی ازدواج کرد می دونید مهرش چی بود؟ خیلی جالب بود ایشالا خدا زندگیشونو هر روز بهتر کنه.ایشالا خوشبختتر بشن ![]() .حالا اینایی که به قول شما قبطه میخورن بیان مثل اینا شروع کنن و کم توقع باشن که اونا هم خوشبخت بشن.
|
|||
|
|
۱۷:۳۶, ۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #199
|
|||
|
|||
|
ببخشید که پابرهنه میدوم وسط بحث شیرینتون با اجازه باید بگم ازدواج در نوجوانی خوبه و انسان رو از گناه حفظ میکنه ولی بچه ها حکایت عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلهاس در این سن کم ازدواج انسان رو با چالشهای زیادی در گیر میکنه و تازه اگه با حمایت صد در صدی خانواده همراه باشه و اینکه دختر و پسر هر دو تکلیفشون در ارتباط با آینده روشن باشه و بدونند که از زندگی چی میخوان
البته کلا ازدواج زود (حول و حوش 20سال)برای آقاپسر ها مناسب تره تا یه دختر بچه ی 15ساله که اصلا نمی دونه برای دوم دبیرستان جه رشته ای می خواد انتخاب کنه .البته عده کمی زود به سن پختگی میرسن ولی اکثریت این طور نیستند . بنا براین من به عنوان یه آدم متاهل و یک مادر بهتون توصیه می کنم چه دختر و چه پسر تصمیم مهمی مثل ازدواج رو به بعد از 18_19سالگی موکول کنید . |
|||
|
|
۱۹:۱۰, ۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #200
|
|||
|
|||
|
ممنون از خواهره گلم زهرا11.واقعا سنه کم اصلا واسه ازدواج خوب نیست.به نظر من 20 به بالا ازدواج کنن خیلی بهتره.
به هر حال سنه پایین روحیاته بچگونه ای دارن و نمیتونن با هر مشکلی کنار بیان و اکثرا تصمیمه زندگیشونو خونواده ها میگیرن.سن هرچی بالاتر بره به قول بزرگترها پختگی که بیشتر بشه دوام زندگیها بیشتر میشه.![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |