کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: کدام آواتار را برای دهه فجر که در پست 114(صفحه 12) آمده می پسندید؟
این نظرسنجی بسته شده است.
مورد اول 2.08% 1 2.08%
مورد دوم 4.17% 2 4.17%
مورد سوم 6.25% 3 6.25%
مورد چهارم 2.08% 1 2.08%
مورد پنجم 45.83% 22 45.83%
مورد ششم 37.50% 18 37.50%
مورد هفتم 0% 0 0%
مورد هشتم 2.08% 1 2.08%
تمام 48 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 13 رای - 3.92 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا موافقید؟(آخرین مهلت برای شرکت در نظرسنجی)
۱۵:۵۱, ۱۰/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/بهمن/۹۰ ۱۹:۳۰ توسط jkb.)
شماره ارسال: #1

بسم رب الحسین
سلام دوستان عزیز
بر آن هستم که باایجاد این تاپیک قدمی کوچک در دفاع از ارزش های کشورمان برداریم .
امروز بحث ضربه زدن به ایران نه به خاطر سابقه درخشان آن بلکه با هدف نابودی اسلام - اسلامی که هر روز قوی تر از روز قبل پایه های نظام های مادی گرا را به لرزه در آورده است - به جد پیگیری می شود .
استکبار جهانی در این راستا جو عمومی کشور را پیگیری می کند تا بتواند تاثیر اقدامات خود را ارزیابی کند . آری ما با هجومی کاملا برنامه ریزی شده رو به رو هستیم .
ببنده این پیشنهاد را می دهم که در زمانی خاص از سال با تغییری در شخصیت مجازیمان ( امضا, آواتار یا ... ) باری دیگر به دشمنان بفهمانیم که ما , جوانان این کشور بیدار هستیم .
پیشنهاد
زمان : دهه فجر
تغیر : اتصال پرچم کشور عزیزمان بر روی آواتار و قرار دادن جمله "" ما تا آخر ایستاده ایم""در امضا
توضیحات ضروری
در نظر سنجی شرکت کنید و سپس دلیل حضور یا مخالفت خود را اعلام کنید
زمان و اتصال آواتار یکسان پیشنهاد بنده می باشد در صورت عدم تمایل دوستان قابل تغیر است .
در این که امضاها و اواتارهای نصب شده توسط کاربران اکثرا مذهبی و تاثیر گذار هست شکی نیست , بنده قصد ایجاد نوعی اتحاد دارم ( در دنیای مجازی ) البته منظور این نیست که اتحاد وجود ندارد بلکه وجود دارد و می خواهیم آن را پر رنگ تر جلوه دهیم.
قصد ایجاد تفرقه و بحث سیاسی در این تاپیک ندارم و می خواهیم بگوییم در هر لحظه و هر جا که باشیم آمادگی پاسخگویی به دشمنانمان را داریم . اختلاف نظر در بعضی موارد امری طبیعی هست و این از جهالت محض دشمنان است که آن را به معنی دشمنی بین مردم تعبیر می کنند . تهدید های اخیر آمریکا و هم پیمانانش تازگی ندارد ولی گویا حماقت تمام وجودشان را فرا گرفته که این گونه ما را تهدید به جنگ و کشتن می کنند . ما زاده شهادت هستیم . ما از نسل شهیدانی هستیم که 12 ساله شان یک تنه مقابل دشمنان ایستادگی کرد .
یادمان نرود سیاست ما عین دیانت ماست.
نه دوست عزیز اشتباه نکن نظر شما هم مهم است : قطره قطره جمع شود ...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، انتصـار ، MohammadFC ، amin015 ، rastin ، حسن.س. ، أین المنتظر ، محمود ، shakiba ، MESSENGER ، MiNuTeS ، mohamad ، Mohammad Trust ، sarallah ، محب الزهرا ، alitalebi ، محیصا ، bagheri4 ، SARV ، nafas ، Aleyasin ، عبداللهی ، blue.blood ، MohammadMeraj ، Marziyeh ، meshkat ، mohamad316910 ، انصارالمهدی ، N.Mahdavian ، MAHDI59 ، mohammad74 ، aghah ، F_R ، abas_341 ، G.F.B ، zahra11 ، zahra68 ، Seyed Mohsen ، ترنم ، Agha sayyed ، fazel ، Abasaleh ، فدک زهرا ، میثاق ، Maysam-1st ، adeldarbandi ، montazer_rm ، ario65 ، netlog36 ، montazer ، m_brain ، MohammadSadra ، خادم الامام ، hesam110 ، m.hossein ، Tolou ، M03TAFA ، alireza2030 ، نگار

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۴۸, ۱۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
سلام.
طرح خیلی قشنگیه.کاملا موافقم.
برای آواتار همون پرچم عالیه برای امضا هم همون ما تا آخر ایستاده ایم حرف نداره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: jkb ، shafagh_mah ، Marziyeh
۰:۰۴, ۱۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #22

من با آیه ای از قرآن موافقم.
آیه امامت علی (علیه السلام) باشه که عالی است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، jkb ، shafagh_mah
۰:۰۵, ۱۳/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آذر/۹۰ ۰:۰۹ توسط حوریه سادات.)
شماره ارسال: #23
آواتار
پيشنهاد خوبيه
ولي احساس ميكنم اينجوري جو تالار يكم سياسي ميشه
بهتر نيست به جاي اين عكسا يه عكس بذاريم كه عشقمون رو به امام زمان نشون بده؟؟؟

منظورم از اين عكسا عكس رهبر بود
در ضمن نظرات همه برا من محترمه
يا مهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محیصا ، ema1392 ، jkb ، Marziyeh
۱:۵۵, ۱۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #24

(۱۰/آذر/۹۰ ۱۵:۵۱)beautiful-mind نوشته است:  بسم رب الحسین
سلام دوستان عزیز
بر آن هستم که باایجاد این تاپیک قدمی کوچک در دفاع از ارزش های کشورمان برداریم .
امروز بحث ضربه زدن به ایران نه به خاطر سابقه درخشان آن بلکه با هدف نابودی اسلام - اسلامی که هر روز قوی تر از روز قبل پایه های نظام های مادی گرا را به لرزه در آورده است - به جد پیگیری می شود .
استکبار جهانی در این راستا جو عمومی کشور را پیگیری می کند تا بتواند تاثیر اقدامات خود را ارزیابی کند . آری ما با هجومی کاملا برنامه ریزی شده رو به رو هستیم .
ببنده این پیشنهاد را می دهم که در زمانی خاص از سال با تغییری در شخصیت مجازیمان ( امضا, آواتار یا ... ) باری دیگر به دشمنان بفهمانیم که ما , جوانان این کشور بیدار هستیم .
پیشنهاد
زمان : دهه فجر
تغیر : اتصال پرچم کشور عزیزمان بر روی آواتار و قرار دادن جمله "" ما تا آخر ایستاده ایم""در امضا
توضیحات ضروری
در نظر سنجی شرکت کنید و سپس دلیل حضور یا مخالفت خود را اعلام کنید
زمان و اتصال آواتار یکسان پیشنهاد بنده می باشد در صورت عدم تمایل دوستان قابل تغیر است .
در این که امضاها و اواتارهای نصب شده توسط کاربران اکثرا مذهبی و تاثیر گذار هست شکی نیست , بنده قصد ایجاد نوعی اتحاد دارم ( در دنیای مجازی ) البته منظور این نیست که اتحاد وجود ندارد بلکه وجود دارد و می خواهیم آن را پر رنگ تر جلوه دهیم.
قصد ایجاد تفرقه و بحث سیاسی در این تاپیک ندارم و می خواهیم بگوییم در هر لحظه و هر جا که باشیم آمادگی پاسخگویی به دشمنانمان را داریم . اختلاف نظر در بعضی موارد امری طبیعی هست و این از جهالت محض دشمنان است که آن را به معنی دشمنی بین مردم تعبیر می کنند . تهدید های اخیر آمریکا و هم پیمانانش تازگی ندارد ولی گویا حماقت تمام وجودشان را فرا گرفته که این گونه ما را تهدید به جنگ و کشتن می کنند . ما زاده شهادت هستیم . ما از نسل شهیدانی هستیم که 12 ساله شان یک تنه مقابل دشمنان ایستادگی کرد .
یادمان نرود سیاست ما عین دیانت ماست.
نه دوست عزیز اشتباه نکن نظر شما هم مهم است : قطره قطره جمع شود ...

بسم الله الرحمن الرحیم
.
سلام
.
به شخصه دوست دارم این حرکت دسته جمعی رو انجام بدم و ممنونم ازتون به خاطر این فکر نو و خلاقانه اتون؛ ولی بیشتر دوست دارم که این حرکت با هدف بزرگتری انجام بشه که من اسمشو می ذارم انقلاب مجازی منتظران موعود ...
.
یعنی به صورت هماهنگ در یک تاریخ مشخص و بهتره تاریخی مذهبی باشه تا تاریخی سیاسی و آواتارها و امضای اعضا و وبلاگهای اعضای تالارو هر محیط قابل استفاده ی اعضا در این محیط مجازی با یک جمله ی خاص که مضمونش اشاره ای به بیداری اسلامی و انقلاب مهدوی باشه قرار بگیره ...
.
(انشاالله که این حرکت قدمی بشه برای تعجیل در فرج مولامون که مهمترین امر در عصر حاضرمون هست!!! )
.
باز هم به خاطر فکر خلاقانه اتون تشکر می کنم.
با عنایت الهی انشاالله موفقیت آمیز خواهد بود Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zaeim ، انتصـار ، jkb ، shafagh_mah ، خادمة الزهرا
۹:۴۱, ۱۳/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۹۰ ۸:۳۹ توسط kavoraa.)
شماره ارسال: #25

..
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۹:۵۰, ۱۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #26
آواتار
من هم با خواهر عزیز وفرهیخته ام راستین موافقم .
22بهمن را به تمام دنیا قبولانده ایم وکسی در ایمان ما به وطن ودفاع از آن شکی ندارد ولی
در دفاع وپشتیبانی از ولایت فقیه هنوز جای کار دارد .
ولایت فقیه را تعدادی زیر سوال برده و می برند
آنها در ترس از انتشار اصل ولایت فقیه در جهان اسلام هستند
هم چنان که از انتشار انقلاب اسلامی می ترسیدند وپس از سه دهه محقق شد .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: jkb ، shafagh_mah
۱۰:۲۹, ۱۳/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آذر/۹۰ ۱۰:۳۱ توسط sayed reza.)
شماره ارسال: #27
آواتار
بله یک رنگی و وحدت ما میتونه زمینه ساز ظهور باشه انشاالله.
دوستان طراح طراحی کنید تصویر رو تا بچه ها زیباترین رو انتخاب کنند و شروع کنیم.

هر کس هرجا عضو است تصویر را در امضای خود قرار دهد بلکه بقیه هم همراهی کنند.
حتی اگر بشود در فروم های دیگر هم چه داخلی چه خارجی عضو شویم و الکی پست بزاریم که ملت امضارو ببینند. البته در این صورت نیاز است که پیامی هم به دیگر زبان ها داشته باشیم.

به نظر من تصویر امام خامنه ای به همراه امام خمینی و روبه رویشان پرچم ایران و بعد از پرچم یک نور از بالا که نشان در ادامه هم بودن است و در زیر آنها فقط قسمت لودینگ امضای مسنجر عزیز
[تصویر: 99c7w3peof6fknfxa45u.gif]
که عدد 99 رو نشون میده. و جمله های
الیس الصبح بقریب؟
اندکی صبر سحر نزدیک است
the morning is coming

ببینم کسی میتونه این طرح رو بزنه بزاره همینجا.
۱۶:۲۷, ۱۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #28

سلام
دست همتون درد نکنه . تشکر من در اون حد نیست که جوابگوی محبت های شما نسبت به این طرح باشه
تنها کاری که از دستم برمیاد اینه که برا سلامتیتون صلوات بفرستم . ان شاالله خدا حفظتون کنه
اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
دوستان عزیز حتما در نظر سنجی شرکت کنید . اجرا شدن این طرح نیازمند کاربران بیشتری هست و کسی که برا اولین بار میاد در این بحث اول نگاه به آمار نظر سنجی می کنه .
اگر عکسی یا جمله ای مد نظرتون هست بزارید تا دوستان نظر بدن .
اول به دنبال این باشیم که این طرح در این تالار جا بیفته ان شاالله بعد به فکر گسترش در خارج از این تالار باشیم . طرح مهمی هست نیازمند بررسی همه جوانب و داشتن طرحی نو جالب و جذاب برای عملی شدن و ادامه پیدا کردن داره .
خیلی دوست داشتم مدیران و معاونان تالار هم حمایت کنن .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah
۱۶:۵۲, ۱۳/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آذر/۹۰ ۱۷:۱۵ توسط shafagh_mah.)
شماره ارسال: #29
آواتار
سلام
حقیقتش من به چند نفری از دوستان پیام دادم ولی فقط سرکار راستین نظر دادند.

گفتم حضور بزرگان تالار توی این تاپیک موجب دلگرمی میشه.
اما به نظر من باید از یه جایی شروع کنیم تا یواش یواش طرح توی تالار جا بیفته.

همیشه گفتن سنگ بزرگ مایه نزدن است.
یک زمانی رو واسه شروع مشخص کنید.به نظر من همین تاسوعا وعاشورا خوبه.

یا علی.
با با همین الان 24 رای موافق داریم.کسی نظری واسه شروع طرح نداره؟24 نفر واسه شروع خیلی خوبه.یکی یه زمانی مشخص کنه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر
۱۸:۱۵, ۱۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #30

خوب مگه ما چند نفریم؟ حالا گیرم که همه هم این کارو کردیم.... اون وقت چی میشه؟ حالا اگه میومدیم تو خیابون و اینا بازم یه چیزی.... مگه به جز خودمون کیا میان مارو ببینن؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا