کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 30 رای - 4.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
او از چگونگی مسلمان شدنش می گوید...(مسلمان شدن یک غیر مسلمان دیگر)
۵:۳۶, ۱۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
به گزارش خبرنگار مشرق، لیلا حسین نام زنی است که در مصاحبه با شبکه "اهل‌البیت تی‌وی" می گوید، به خاطر شیفتگی به زیبایی های حجاب، از دین یهودی به دین اسلام مشرف شده و حجاب کامل را برگزیده است.
مصاحبه زیر، خلاصه ای از گفتگوی لیلا حسین با زهرا علوی (مجری نوجوان شبکه اهل‌البیت که سرزندگی او مثال نقضی است برای کسانی که حجاب را مایه افسردگی می دانند) است:

لیلا حسین: من 6 سال قبل به اسلام گرویدم. و من در یک جامعه یهودی‌نشین زندگی می‌کردم. خیلی سخت نبود که به حجاب کاملا اسلامی روی بیاورم. اما اشخاص برداشت‌های کاملا متفاوتی نسبت به ایمان دارند. آنها به زنان یهودی بیشتر از زنان مسلمان احترام می‌گذارند.

زهرا علوی: قبل از اینکه به اسلام روی بیاوری، چه نگرشی نسبت به زنان مسلمان داشتی؟

لیلا حسین: اگه صادقانه بخوام بگم، هرچند ما با نوعی تنفر نسبت به مسلمانان بزرگ شده بودیم، اما همیشه شیفته زنان محجبه بودم و آنها را خیلی پاک و باوقار می‌دیدم. و از نظر من آنها زیبایی خاص خودشان را داشتند.

زهرا علوی: پس از اینکه به اسلام گرایش پیدا کردی و نوع پوشش اسلامی را پذیرفتی، اولین چیزی که برات الهام‌بخش بود چی بود؟

لیلا حسین: نخستین چیز که الهام‌بخش من بود قرآن بود، کلیه شواهدی را که من پیدا کردم نشان‌دهنده این بود که این، یک دین حقیقی است، چرا که تمامی انبیا و نیز امامت را قبول دارد که از نظر من بسیار مسئله منطقی‌ای بود.

کم کم این دانش و شناخت را پیدا کردم که اسلام تنها بعد بیرونی ندارد بلکه دارای بعد درونی نیز هست و باید از درون هم به حفظ و نگهداری آن پرداخت.

خانواده من فکر می‌کردند که من خودم را دارم محروم می‌کنم، چون من در فرانسه زندگی می‌کردم و در آنجا حجاب کاملا ممنوع است. با پوشیدن روسری، شما نمی‌توانید به مدرسه و محل کار بروید و از بسیاری از زندگی‌های اجتماعی محروم می‌شوید. برای خانواده من بسیار سخت بود که ببینند من تنها به خاطر پوشدن لباس زندگی‌ام را به لحاظ اجتماعی به خطر می‌اندازم. از نظر آنها لازم نبود که من مسلمان باشم و لازم نبود که با پوشیدن روسری مسلمانی خودم را نشان بدهم و کافی بود که تنها قلبا به آن ایمان داشته باشم. اما برای من این مسئله مهم بود چرا که در قرآن و بسیاری از سنت‌های پیامبر به اهمیت حجاب و شناخته‌شدن به عنوان مسلمان برای کسب احترام اشاره شده است. و من حاضر نبودم که آن را کنار بگذارم چرا که برای من چیزی بیشتر از پوشیدن لباس است.

...کسانی که می‌شناسم حجاب دارند بسیار خوشحال هستند، چرا که این برای آنها یک افتخار است که خودشان را از نگاه دیگران پوشیده نگه می‌دارند. اگر ایمان شما ضعیف باشد شما این نکته را متوجه نخواهید شد و برای شما مهم نخواهد بود و فقط می‌خواهید که با دیگران اختلاط داشته باشید و می‌خواهید آنطوری زندگی کنید که آنها می‌گویند. مجددا می‌گویم که لازم است به اصول خود بازگردید و دریابید که چرا مسلمان هستید. چرا که اسلام دینی است که شما باید خود را تطبیق دهید و دینی نیست که توسط والدین به ارث برسد. و از این طریق باید به زیبایی اسلام و نیز زیبایی حجاب برای زنان و فایده آن برای آنها پی ببرید.

با وجود رشد روزافزون تبلیغات اسلام‌هراسانه و اسلام‌ستیزانه رسانه‌های غربی، آمارها حکایت از رشد روزافزون گرایش به اسلام در جوامع غربی دارد. به آمارهای انتهای این گزارش توجه کنید.
آنچه که آمارها نشان می‌دهند حاکی از آن است که جمعیت کسانی که به دین اسلام مشرف می‌شوند در همه‌جای جهان رو‌‌‌به افزایش است و مهمتر این‌که جمعیت‌ زنانی‌ که به اسلام می گروند تقریبا دو برابر مردان است.
تحقیقات نشان می‌دهد مهمترین عوامل گرایش بیشتر زنان به دین اسلام، جذابیت حجاب برای آنان بوده و آرامشی که محجبه بودن به آنها می‌دهد و پس از آن آداب مسلمانی که برای مردم دیگر ادیان به صورت فطری جذاب است.

مصاحبه با زنان تازه مسلمان شده، بیانگر این است که ابتدا به ساکن آنها با دیدن زنان محجبه در جامعه خود به جاذبه زیبایی حجاب و بعد کنجکاوی در مورد اسلام رسیده‌اند و سپس با برگزیدن حجاب برای خود آرامش محجبه بودن را درک کرده‌اند. از این روست که دولتمردان اسلام‌ستیز غربی، با درک جنبه تبلیغی که حجاب زنان برای اسلام دارد، زنان محجبه را محدود و مهار می‌نمایند. (این مساله بی‌گمان، کسانی که در فرهنگ انقلاب اسلامی رشد کرده‌اند را به حقانیت وصیت شهدا می‌رساند که " خواهران من، دشمن از چادر سیاه شما بیشتر هراس دارد تا خون سرخ من!")

...و این همه در شرایطی رخ می‌دهد که روز‌به‌روز شرایط با حجاب زیستن در شهرهای اروپایی سخت تر می‌شود. علی‌رغم آن‌که آزادی زنان برای داشتن حجاب نقض شده و حقوق شهروندی زنان محجبه سلب می‌شود؛ میل به مستوری و پوشیدگی در میان زنان جهان درحال افزایش است و این امر به صورت فطری رخ می‌دهد. لذا بنیان آنچه که حاصل تلاش دولتمردان غربی برای مهار رشد اسلام گرایی در اروپا صورت می‌گیرد از این رو بر باد است، که آنها با نمادهای ظاهری اسلام همچون مناره‌های مساجد و حجاب زنان مبارزه می‌کنند و حال آن‌که باطن اسلام ریشه در فطرت انسانها دارد و تاریخ نشان داده که مردم را نمی‌توان بیشتر از مدت کوتاهی وادار به رفتن راه خلاف فطرت کرد.

در نهایت باید این نهیب را به جامعه و خانواده‌ها و سپس مسئولان فرهنگی زد، که آیا مادران محجبه جامعه ما توانسته‌اند حکمت داشتن حجاب را به صورت عقلی و فطری به دختران خود (که مادران آینده هستند) بیاموزند؟ از آن‌جا که بارها در جامعه، مادر و دخترهایی را دیده‌ایم که علی‌رغم آن‌که مادر با چادر به خیابان می‌آید، دخترش در کنار او با حجاب حداقلی قدم می‌زند، و این نگرانی دغدغه مندان فرهنگی را افزایش می‌دهد! اما به هر حال بی صبرانه به انتظار تحقق وعده های الهی می نشینیم که انسان به راه فطرت خود بازگردد.

فاقم وجهک للدین حنیفا ، فطرت الله التی فطر الناس علیها، لاتبدیل لخلق الله ، ذلک الدین القیم و لکن أکثر الناس لایعلمون (روم/30).

روی دلت را سوی این دین اعتدال گردان و برآن پایدار باش، آیینی برخاسته از فطرت الهی که قلوب انسانهاآن را می‌طلبد،چرا که بر آن سرشته گشته، این آفرینش توحیدی تغییر پذیر نخواهد بود، این است دینی که تکیه‌گاهی استوار است، هرچند این حقیقتی است که بیشتر مردم آن را نمی‌دانند.

بخشی از آمار گرایش به اسلام و حجاب در جهان

براساس سالنامه کتاب واقعیات در سرشماری اخیر در آمریکا مشخص شد که سالانه 100هزار نفر در این کشور به دین اسلام میگروند.

موسسه تحقیقاتی و پژوهشی فیث‌ماترز اعلام کرده است که تعداد کسانی که در انگلیس در ۱۰ سال گذشته به اسلام گرایش یپدا کرده اند، ۱۰۰هزار نفر می باشند که بیشتر آنان را زنان تشکیل می‌دهند. در این میان، تعداد دختران جوان 20 تا 30 ساله و دارای تحصیلات دانشگاهی که به دین اسلام گرویده‌اند، چشمگیرتر است.

روزنامه "تایمز" لندن سال گذشته در گزارشی اعلام کرد: تعداد افرادی که در انگلیس به دین اسلام روی می‌آورند، روز به روز افزایش می‌یابد. این درحالی است که تعداد مسیحیان این کشور که هر هفته به کلیسا رهسپار می‌شوند، 2 درصد کاهش می‌یابد. در این میان تعداد زنان مسلمانی که برای ادای نماز به مسجد جامع لندن می روند، دو سوم تعداد مسلمانان این شهر است که بیشتر آنان کمتر از 30 سال سن دارند.

روزنامه کریستین ساینس مانیتور می نویسد: شمار افرادی که در آمریکا به اسلام می گروند روزافزون است و این رقم در میان اسپانیایی زبانان مقیم آمریکا 30 درصد افزایش نشان می دهد . جمعیت کسانی که در ده سال اخیر درآمریکا به زبان لاتین سخن می گویند و به دین اسلام مشرف شده اند به 200هزار نفر می رسند.

روزنامه سان سنتیال نیز در این باره می گوید: تعداد دختران بین 18 تا 30 سال که در ایالت فلوریدا با حجاب و روسری مشاهده می‌شوند نسبت به یک دهه گذشته افزایش چشمگیری داشته است.

نتایج یک بررسی جدید در ترکیه نشان می‌دهد در چهار سال اخیر، تعداد بانوان با حجاب در این کشور، چهار برابر افزایش یافته است.

مرکز مطالعات اسلامی اسپانیا در آمار جدید از مسلمان شدن 256 زن اسپانیایی در دو سال گذشته خبر داده است. این مرکز تأکید کرده است که اولین علت گرایش زنان به اسلام، مواجه شدن با افراد مسلمان و جذب رفتار و آداب آن‌ها است.
آمار منتشره پایگاه اینترنتی گروه تحقیقاتی "آیجی" در مرکز نیویورک بیانگر آن است که نسل جدید دختران جوان نیویورکی برخلاف نسل‌های قبلی علاقه چندانی به خودنمایی و پوشیدن لباس‌های بدن‌نما ندارند و مردم به پوشیدگی بیشتر روی آورده‌اند. علت اصلی این امر بی‌بند و باری است که در چند سال اخیر رایج شده بود و اکنون در عکس‌العمل به آن، گرایش به پوشیدگی بیشتر در میان دختران جوان و نوجوان اوج می‌گیرد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، هدهد ، MESSENGER ، bagheri4 ، Abasaleh ، أین المنتظر ، nafas ، فاطمه خانم ، خادم الرضا ، rastin ، MohammadMeraj

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۵۹, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
راستی خبر هم خیلی قدیمی و تکراریه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm ، فاطمه خانم
۱۷:۵۹, ۱۰/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۰ ۱۸:۰۱ توسط N.Mahdavian.)
شماره ارسال: #22
آواتار
با سلام!
همسنگربزرگوارم ما که باشیم که به کسی اجازه ی ورود یا خروج از اسلام را بدهیم؟!!

خدا توبه پذیر است و مهربان...
آمرزنده است و ستار...
گناهان را می بخشد و همواره راه توبه و جبران را به روی بندگانش باز گذاشته است...

(۱۰/اسفند/۹۰ ۱۷:۱۴)mohammdreza نوشته است:  بهنظر من نباید چنین کسی مثل ایشون راه داد به اسلام چون اسلام به سخره گرفتن بعد از گناهان بسیار توبه میکنند
آیا فکر می کنید توبه کردن آسان است؟

توبه کردن توفیق می خواهد و این توفیق شامل هر کسی نمی شود!!
خداوند برای این که به انسان توفیق توبه را ببخشد وی را به اشکال مختلف هوشیار و بیدار می کند تا به ارزیابی از عملکرد خویش بپردازد که از آن جمله می توان به گرفتار کردن شخص به سختی ها و مصیبت ها اشاره کرد.
انسان وقتی توفیق توبه پیدا می کند که مورد توجه خدا قرار بگیرد و خداوند عنایت ویژه ای به او اعطا کند که توسط آن بتواند جایگاه و موقعیت خود را درک نماید و به راه راست بازگردد...
چه بسیار انسان ها که هیچ گاه توفیق توبه از گناهان خویش را نمی یابند

گفتم که به پیری رسم و توبه کنم
آنقدر جوان مرد و یکی پیر نشد
یا علی

امضای N.Mahdavian

از هر راهي كه داري ميري همين الان پات رو بكوب رو ترمز!
فرمون رو بچرخون و بنداز تو "صراط مستقيم"
تا تـــهِ تــــــهِ ش برو
ميرسي به خـــــــــــدا...
حتي اگه آخرش بن بست باشه!

[تصویر: t945_9n09smhkxpumq9k5q34.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، فاطمه خانم ، mhvvhm ، zahra11
۱۸:۴۸, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #23
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ إِذَا ضَرَبْتُمْ فِي سَبِيلِ اللّهِ فَتَبَيَّنُواْ وَلاَ تَقُولُواْ لِمَنْ أَلْقَى إِلَيْكُمُ السَّلاَمَ لَسْتَ مُؤْمِنًا تَبْتَغُونَ عَرَضَ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا فَعِندَ اللّهِ مَغَانِمُ كَثِيرَةٌ كَذَلِكَ كُنتُم مِّن قَبْلُ فَمَنَّ اللّهُ عَلَيْكُمْ فَتَبَيَّنُواْ إِنَّ اللّهَ كَانَ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِيرًا ﴿۹۴﴾

اى كسانى كه ايمان آورده‏ايد چون در راه خدا سفر مى‏كنيد [خوب] رسيدگى كنيد و به كسى كه نزد شما [اظهار] اسلام مى‏كند مگوييد تو مؤمن نيستى [تا بدين بهانه] متاع زندگى دنيا را بجوييد چرا كه غنيمتهاى فراوان نزد خداست قبلا خودتان [نيز] همين گونه بوديد و خدا بر شما منت نهاد پس خوب رسيدگى كنيد كه خدا همواره به آنچه انجام مى‏دهيد آگاه است (۹۴)

سوره نساء

اسلام مال کسی نیست که بخواهیم کسی را راه بدهیم یا ندهیم .

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: N.Mahdavian ، محب الزهرا
۱۶:۱۶, ۱۷/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۱ ۱۶:۴۳ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #24
آواتار
اين جوان هندو پس از مطالعه آيين و قوانين اديان و مذاهب مختلف، به دليل علاقمندي به زندگي امام علي (علیه السلام) و امام حسين (علیه السلام)، دين اسلام و مذهب شيعه را برگزيده است. اين جوان هندي به دليل علاقه شديد به اميرالمومنين علي (علیه السلام) و امام حسين (علیه السلام)، نام اميرحسين را براي خود برگزيده است.
وي در اين مراسم اظهار داشت: من مطالعات گسترده‌ اي در اديان مختلف داشتم و حتي مذاهب مختلف در اديان از جمله دين اسلام را نيز مورد مطالعه قرار دادم.وي با بيان اينکه پيش از اين بت پرست بوده است، افزود: بت پرستي هيچگاه غرايض من را اشباع نکرد اما در طول مطالعات خود دريافتم که دين اسلام و مذهب شيعه، همان ديني است که مرا اشباع مي‌ کند.اميرحسين افزود: بعد از اينکه با زندگي پيامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) آشنا شدم، به مطالعه زندگي ديگر ائمه پرداختم و ويژگي‌ هاي خاص رهبران مذهبي دين اسلام به ويژه مذهب تشيع مرا به اين دين جذب کرد.
منبع:سایت خبری جهان نیوز
در قسمت جامعه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، Hadith ، أین المنتظر ، علمدار133 ، vahrakan
۱۷:۵۶, ۲۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #25
آواتار
«جرج گرین» خواننده رپ آمریکا که سال ها در گروه های موسیقی فعالیت می کرد در پی تاثیرپذیری از آموزه های اسلام به دین اسلام مشرف شد و نام خود را به ابراهیم تغییر داد.
به گزارش مشرق به نقل ازواحد مرکزی خبر، پایگاه خبری البشیر نوشت، این تازه مسلمان آمریکایی پس از پذیرش اسلام بلافاصله برای ادای عمره به عربستان سفر کرد.
«شازاد محمد» رئیس یکی از جمعیت های تبلیغی اسلام در کانادا که در مناسک عمره، جرج گرین را همراهی می کند گفت: مدتی است تلاش دارم مشاهیر را با دین اسلام آشنا کنم زیرا معتقدم اگر آنان اسلام را بشناسند به آن گرایش خواهند داشت، من در این زمینه تاکنون دستاوردهای خوبی داشتم در سفر زیارتی گرین به عربستان برنامه های مختلفی از جمله در مکه مکرمه و مدینه منوره گنجانده شده است.

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، فدايي ولايت ، فاطمه خانم ، bagheri4 ، Hadith
۱۶:۲۷, ۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #26
آواتار
جوان ۲۹ ساله نروژی که مهندس معماری است، از اول فروردین ماه در ایران و در مشهد اقامت داشته و با مطالعه در خصوص دین اسلام مسلمان شد.

[تصویر: 03a74_21701_809.jpg]به گزارش گرداب، همزمان با ایام شهادت حضرت زهرا [sup]سلام الله علیها[/sup] مراسم تشرف به دین اسلام یک جوان نروژی در حرم مطهر حضرت رضا [sup]علیه السلام[/sup] انجام شد. حجت الاسلام “نبوی”، مسئول اداره تبلیغات اسلامی و امور زائران غیرایرانی استان قدس رضوی اظهار داشت: «جوان ۲۹ ساله نروژی که مهندس معماری است، از اول فروردین ماه در ایران و در مشهد اقامت داشته و با مطالعه در خصوص دین اسلام مسلمان شد.»
حجت الاسلام نبوی افزود: «همزمان با ایام شهادت حضرت زهرا [sup]سلام الله علیها[/sup] مراسم تشرف به دین اسلام این جوان که “تورگیر اولسن” نام داشت در رواق غدیر حرم مطهر حضرت رضا [sup]علیه السلام[/sup] انجام شد و وی با بر زبان آوردن شهادتین و برگزیدن نام “مسعود” مسلمان شد.»
منبع:
واحد مرکزی خبر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: salman313
۱۵:۳۶, ۱۴/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۳۹ توسط نگار.)
شماره ارسال: #27
آواتار
[تصویر: SusanCarland.jpg] سوزان کارلاند، در منطقه فیرمونت استرالیا متولد شد، در سن 7 سالگی پدر و مادرش ازهم جدا شدند و او مجبور شد با مادرش که مسیحی ای متعصب بود زندگی کند. او وقتی کودکی بیش نبود پدر و مادرش تابع کلیسای متحده بودند و هر هفته در دروس هفتگی یکشنبه ها شرکت می کرد.در 12 سالگی به سوی موسیقی کشیده شد و این دروس مذهبی را کنار گذاشت ولی در 14 سالگی دوباره به کلیسا پیوست، کلیسایی که به گفته خود او افرادش ادعا می کردند که شبها خدا با آنها صحبت می کند او دیگر نمی توانست این چیزها را تحمل کند و برخلاف سابق همانند دیگر نوجوانان همسن وسال خود به جشنهای شبانه و مسافرتهای طولانی نمی رفت. در سن 17 سالگی تصمیم گرفت که در مورد ادیان تحقیق کند که صد البته اسلام شامل این لیست نبود. به گفته او دین اسلام طوری برایش ترسیم شده بود که نشان می داد دینی خشنونت طلب و کاملا شهوانی است. و هیچوقت گفته های مادرش را در این مورد فراموش نمی کرد که می گفت:"

من ترجیح می دهم با یک قاچاقچی مواد مخدر ازدواج کنم ولی با یک مسلمان ازدواج نکنم."
اندکــی در مورد مسلمـان شـدن او:
او دراین باره می گوید:" دین اسلام هنگامی توجه مرا به خودجلب کردکه درتلویزیون برنامه های مستندی را در مورد دین اسلام می دیدم ویا مقالاتی را راجع به دین اسلام در روزنامه ها ومجلات مطالعه می کردم؛ تصمیم گرفتم در این مورد نیز به تحقیق بپردازم که خوشبختانه نتایجی که از این تحقیقات به دست آوردم بیش از آن بود که تصورش را می کردم.اسلام ما را به رحمت ومودت بین همدیگر دعوت می کرد واز همه مهمتر مسئله ای که مرا به خود جذب کرد مسئله عقل وجسد وروح است که در مسیحیت هرکدام به مانند یکی از ارکان است اما در اسلام این سه عامل از هم جدانیست.یادم می آید هنگامی که می خواستم مسلمان شوم تمام دوستان وخانواده ام را از این اتفاق با خبر ساختم علی الخصوص مادرم که بر حسب اتفاق شبی که من مسلمان شدم مادرم گوشت خوک سرخ کرده بود تا برای شام مصرف کنیم اما وقتی مادرم متوجه شدکه من دیگر مسلمان هستم ونمی توانم دستپخت او را بخورم به گریه افتاد ومرادرآغوش کشید.بعد از چند روز من محجبه شدم."
"به نظرمن در مورد مسأله حجاب کمی بزرگنمایی شده است؛ حجاب برای من مانند این است که به خدانزدیک شده ام وسمبلی برای زن مسلمان به شمارمی رود، ویک زن به این طریق اعلام می کند که او نماینده دینش است."
"متأسفانه بعد از اینکه حجاب را گذاشتم در خیابانها با تنگ نظری مواجه شدم وبعضی از دوستانم با من قطع رابطه کردند اما اینک که بعد از پنج سال از اسلام من گذشته است ومن به سن بیست وچهارسالگی رسیدم دوستان زیادی اعم از مسلمان وغیرمسلمان دارم.شوهرم نیز مسلمان است که در استرالیا به دنیا آمده است."
"من اکنون عضو فعالی در جامعه هستم که به اسم اسلام در کلیساها ومدارس غیر اسلامی به سخنرانی می پردازم کما اینکه به کمک پناهندگان نیز می پردازم.وقتی با خبر شدم که به عنوان مسلمان نمونه سال در استرالیا انتخاب شدم ،جائزه ام را که بالغ بر2000دلار بود را به این شرط تحویل گرفتم که بتوانم آن را دراسترالیا برسازمانهای اسلامی وغیر اسلامی بشر دوستانه توزیع کنم."
"با اینکه زندگی ام همیشه یکنواخت نبوده است اما من هیچگاه تسلیم نشده ام وهرگز نیز از اینکه مسلمان شده ام پشیمان نیستم."
برگرفته از وبلاگ آدامس شیک http://adamsshic.blogfa.com/

امیدوارم که تکراری نباشه مطلب...چون من با کلمه هایی که به ذهنم میرسید جستجو کردم تو این موضوع اما چیزی پیدا نکردم...Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، حسن.س. ، فاطمه خانم ، سرباز سید علی ، Havbb 110 ، soldier ، علمدار133 ، شهیدطیبه واعظی ، mahdy30na ، mahdi jan ، مجید املشی
۱۳:۵۲, ۲۹/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۴۲ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #28
آواتار
وقتي بزرگترين مبلغ مسيحيت در كانادا مسلمان ميشود،پس چرا نتوان ديگر مسيحيان و يهوديان را مسلمان كرد.

به گزارش شیعه آنلاین، دکتر "میلر" بزرگترین مبلغ دین مسیحیت در کانادا بود. وی به تازگی مسلمان شده است. او در مورد خود میگوید: عاشق ریاضی هستم برای همین منطق را نیز دوست دارم. چون منطق را دوست دارم به مسائلی چون علت و معلوم اهمیت زیادی می دهم
.

وی در ادامه می افزاید: در یکی از روزها قرآن را برداشتم و شروع کردم به خواندن آن. اول فکر می کردم که موضوعات آن فقط در مورد بیابان است چون تصور می کردم با توجه به اینکه بر اعراب بیابان نشین نازل شده، پس باید درباره صحرا سخن بگوید. اما بعد فهمیدم چنین نیست. هدفم به پیدا کردن اشتباه در این کتاب تغییر کرد. پیش بینی میکردم که با توجه به اینکه بیش از 14 قرن از نزول آن گذشته است، بتوانم به راحتی اشتباهات زیادی در آن پیدا کنم و آن را به رخ مسلمانان بکشم
.

دکتر "میلر" میافزاید: همچنین فکر میکردم مطالبی در مورد زندگی اعراب بادیه نشین در این کتاب نوشته شده باشد اما در نهایت پس از ساعتها مطالعه قرآن کریم، نه تنها اشتباهی در آن پیدا نکردم، بلکه چیزهای بسیار زیادی نیز در آن یافتم. آیه ای که مرا خیلی به فکر فرو برد آیه 82 سوره نساء بود: "أفلا یتدبرون القرآن ولو كان من عند غیر الله لوجدوا فیه اختلافا كثیرا" ترجمه: آیا به قرآن فکر نمی کنند، اگر از خداوند نبود در آن اشتباهات زیادی می یافتند
.

این مسیحی مسلمان شده همچنین می گوید: نکته قابل تعجبی که بسیار مرا حیرت زده کرده این بود که یک سوره کامل به نام حضرت "مریم" در قرآن وجود دارد و در آن ایشان مورد تمجید و احترام قرار گرفته است به طوریکه این گونه تعریفی از ایشان حتی در کتب انجیل هم نیامده بود. در 25 نقطه مختلف در قرآن کریم نیز نام حضرت مسیح آمده در حالیکه نام حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) که پیامبر دین اسلام بوده تنها پنج بار در قرآن آمده است. این مسأله خیلی تعجب مرا برانگیخت و بر من و مسلمان شدنم تأثیر بسیار زیاد گذاشت
.

دوستان باور كنيد دنيا تشنه ي حقانيت است و دانسته اسلام بهترين راه انسانيت است

http://www.tebyan.net/religion_thoughts/...10877.html
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood ، molasadra ، وحید110 ، menrabb ، ELENOR ، black ، سرباز سید علی ، Elia ، parisan ، تفکر ، montazer ، N.Mahdavian ، Woodi2020 ، حسنیه ، soshiant ، mohammad reza ، revenger
۱۹:۲۴, ۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #29
آواتار

فیلیپ سندروس عضو تیم ملی سوییس و بازیکن تیم فولام انگلستان که سابقه بازی در آرسنال را نیز دارد با حضور در مرکز اسلامی منچستر به دین مبین اسلام و مذهب ناب تشیع گروید.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، فیلیپ قبل از گرایش به اسلام تحصیلات خود را در در رشته ادیان به پایان رسانده و مطالعات بسیاری در زمینه مذاهب مختلف داشته است. او در مصاحبه ای که با نشریه آرسنال داشت کفته بود که اگر فوتبالیست نمی شد بعنوان یک روحانی در کلیسا به زندگی خود ادامه می داد. فیلیپ در نهایت با مطالعه بر روی کتب اسلامی در نهایت به اسلام و مذهب تشیع گرایش پیدا کرد.

[تصویر: 68775_624.jpg]

admirer : لازم به ذکره که این باشگاه توسط یک مصری سلفی اداره میشه و جای تعجب داره که چطوری ایشون شیعه شدن!Huh فقط احتمالا باید منتظر اخراج شدنشون از باشگاه باشیم.Dodgy

ضمن این که ایشون بعد از والکات، فن پرسی، هانری و آنلکا اگر اشتباه نکنم پنجمین بازیکنی هستن که در لیگ انگلیس مسلمان میشه!

التماس دعا

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن.س. ، Hadith ، محمود ، Agha sayyed ، وحید110 ، سرباز سید علی ، أین المنتظر ، یا ثارالله ، soshiant ، vahrakan ، aminrafael3 ، ساقی ، mhvvhm ، حسنیه ، MOHSEN-Z ، محمداحسان ، N.Mahdavian ، SARV ، alipc9000
۱۹:۱۶, ۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #30
آواتار
ممنون ولی والکات هانری و ون پرسی هیچ کدوم مسلمان نیستن دوست من
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، mhvvhm ، MOHSEN-Z
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]