|
حقیقت ظهور؟
|
|
۲۲:۲۶, ۱۴/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آذر/۹۰ ۲۲:۴۶ توسط freewish.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان گرامی ، لطفا به عکس زیر دقت کنید : روی حرف A در تاریکی و نور بالاش تمرکز کنید. چه کسانی تحمل نور جهانگیر ظهور رو ندارن و با دست می پوشوننش؟ ![]() شباهتی با هرم معروفشون نداره؟ به نظر شما کسانی که متخصص علائم کاربردی افرادی شدن که در موردش تحقیق میکنند ،امکان کوچکترین شبه ای رو در پوستر اصلی مستند خودشون بررسی نمیکنن؟ حرف A که همیشه در خود مستند اول خط نوشته میشه چرا باید بالا و تنها نوشته میشد؟ فقط برای زیبایی؟ به نظر شما مخاطب این سریال چه کسانی هستند؟ به غیر از افرادی که به یک منجی اعتقاد دارن؟ آیا یک فرد معمولی غربی حتی اسم این مستند رو میشنویه؟ دوستان نمیشه این مستند رو تو جملات زیر خلاصه کرد؟ - جهان گیر بودن و قدرت فراگیر اقتصادی و نظامی و فرهنگی صهیون - نمایش صحنه های برانگیزنده جنسی برای نشان دادن نیات شوم صهیون ها - حضور صهیون در تمام تاریخ بشر - آشنایی انتخاب شده با فرهنگ دلفریب غرب - آشنایی با نمادها (مثلث ، پرگار ، بز، جغد ، هرم و ...) و اعداد (9 ،11 ، 10 ،13، 33، ... و ضرایب آنها : تقریبا تمام اعداد) تاجایی که دیگه اگر جزوه درسی خودتون رو هم نگاه کنین به خودتون شک میکنید. - سوالات بی جواب و در بسیاری موارد دلایلی غیر عقلانی - باقی نماندن راه فرار برای مخاطب - و نهایتا تیر خلاص ، پخش خبر منحرف شدن سازنده مستند برای نشان دادن عجز او یا ما؟ دوستان ، به نظر من صهیونیسم اتفاقا عمدا و به وضوح نماد گرایی میکنه تا حضورش رو همه جا به دشمن نشون بده، حالا خیلی مواقع ممکنه از این همه نماد بعضی ها به صورت اتفاقی در کتابها و نقاشیهای تاریخی که اصلا ربطی به اونها هم نداره دیده بشه ، اونوقت همه تعجب میکنن و میگن ببین چقدر نفوذ داره یهود. نهایتا اگر صهیونیست خود شیطان هم باشه طبق گفته قرآن کریم هیچ تسلطی بر انسان نداره در حالی که رحمت خداوند بر انسان دائمی هست، پس درسته که با فهم درست از دشمن، نفرت خودمون را ازشون زیاد کنیم ولی نباید ناخودآگاه ترس رو ازشون در خودمون پرورش بدیم. به امید آنکه هر کدام از ما در راه گسترش زیبایی خداوند در زمین قدم برداریم. با عرض معذرت در صورت تکراری بودن مطلب |
|||
|
|
۱۲:۵۰, ۱۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام خدمت تمام دوستان بزرگوار و سلام مخصوص به جناب freewish دوست عزیز توجه شما ستودنی است اما به گمانم کمی دچار تناقض شده اید. از طرفی تمرکز بیش از حد بر روی نمادها را اشتباه می دانید و از طرفی همین تمرکز را روی پوستر مستند ظهور دارید؟ به علاوه درمورد تسلط صهیونیزم نیز دچار مغلطه شده اید چرا که تسلط نداشتن شیطان بر انسان ارتباطی با قدرت و نفوذ ابرقدرتهای حقیقی جهان ندارد. خواهشمند است این شبهات بنده را بر طرف سازید، ان شا الله بیشتر در خدمتتان خواهم بود. و من الله توفیق |
|||
|
۰:۵۰, ۲۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام دوست عزیز
- بله حرف های شما درسته ، من خودمم به این موضوع فکر کردم ولی به نظر شما فرضا اگر شما مسئول ساخت برنامه ای بر ضد عملی خلاف عرف اجتماع باشید نباید بیشتر دقت کنید تا هرچند ناخود آگاه تو کار خودتون تبلیغ اون رو نکنید ، مثلا بی پرده اون عمل رو به تصویر بکشید و قبحش رو در جامعه از بین ببرید. آیا هیچ گناهی وجود داره که نتیجه مثبتی برای انسان داشته باشه؟ دیدن تصاویر این مستند مشکل نداره؟ خود ما با دیدن مقبولیت این مستند شروع کردیم خانوادگی ببینیمش ، - استدلال هاش قوی نبود ، - به نظر من این مستند حتی تو کشورهای غربی +18 میشه و حتی با وجود سانسور دیدنش راحت نبود (به نظر من سانسور خودش عاملیه برای برانگیختن حس کنجکاوی و حتی مخربتر از خود مورد سانسور شده ! ) - و نهایتا متاسفانه راه درمان درستی هم توش نبود که بتونه حداقل سازنده مستند رو از انحراف حفظ کنه. دوست عزیز به نظر شما میشه این مستند رو به دوستان خود پیشنهاد کرد به امید شناخت بهتر راه حق و دشمن پنهان؟ |
|||
|
۰:۰۳, ۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
ببخشید ، تا اونجا که من میدونم سازندگان مستند ظهور(Arrivals) منحرف نشدن و عبدالله هاشم که کارش کلا از نوریگاواکرنار جدا هست منحرف شده | درست می گم ؟؟؟
لطفا این شبه ی من را برطرف کنید |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: The%20Arrivals.jpg]](http://bidari-andishe.persiangig.com/image/The%20Arrivals.jpg)

)