|
سرود ملی رژیم صهیونیستی
|
|
۱۸:۲۶, ۱۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
تا زمانی که از ژرفای قلب .
روح یک یهودی هنوز در حسرت وآرزو است. وپیش به سوی شرق چشمی صهیون را مینگرد. امید مان هنوز از دست نرفته. امید دو هزار سا له یمان . که ملتی آزاد باشیم در سرزمین مادری خودسرزمین صهیون واورشلیم |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۳۰, ۱۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بله با تشکر از شاعر صهیونیستی برای این خواب شب زیبا ! البته شاعر فراموش کرده بگه وقتی به سمت شرق میان با سر می رن تو لوله ی تانک های ما ! (احتمالا سرشون پاینه و دارن متر می کنن !)
|
|||
|
|
۱۹:۳۸, ۱۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
نقل قول: تا زمانی که از ژرفای قلب . روح یک یهودی هنوز در حسرت وآرزو است. خوبه خودشونم اعتراف میکنن که حسرت به دل موندن . ان شاالله این حسرت تا قیام قیامت تو قلبشون شعله ور باشه و داغ زمین داشتن به دلشون بمونه. ![]() نقل قول:این چشم همون چشم دجاله دیگه! |
|||
|
|
۱۱:۵۳, ۱۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
یهودی ها در فلسطین اشغالی فقط دارن ادای یک ملت رو در میارن . کمتر خانواده ای رو میشه در این سرزمین پیدا کرد که تمام عمر خودش فقط ملیت اسرائیلی داشته باشه یا چند نسل پیاپی در این کشور زندگی کرده باشه . تقریباً هم میشه گفت هیچ خوانواده معروف یهودی ای در اسرائیل ساکن نیست!
|
|||
|
|
۲۳:۱۱, ۲۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
اسرائیل در شعر بیند پنبه دانه گهی لف لف خورد گه دانه دانه منتظر باش تا بش برسی
![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۳:۴۷, ۲۰/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۹۰ ۲۳:۴۹ توسط abbas313.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بزک نمیر بهار میاد یا بهتره بگم بزک بمیر، بهار تو نمیاد
|
|||
|
|
۹:۲۴, ۲۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
چه غلطها!!!!!!!!!! اینها سرود ملی هم دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مورچه چیه کله پاچش چی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۶:۳۲, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سرود ملیشون بخوره تو سرشون. بد بختا دارن از اونجاشون میسوزن عین یه چیزی از ایرانیا میترسن.
![]() اوه، راستی میدونید تو خود اسرائیل علیه دولتشون شورش شده. وضعیت اسرائیل ریخته بهم. ![]() چه کیفی کنیم ما! ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۹:۱۵, ۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
شتر در خواب بیند پنبه دانه ...!!!
فقط یواش برید اورشلیم ...!!! این بیشتر شبیه رویاهای ملی بود تا سرود ملی . ما پیروزیم . ![]() بدرود |
|||
|
|
۱۵:۲۷, ۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۷/آذر/۹۰ ۱۵:۵۷)7zahra7 نوشته است: در مورد سرود ملیشون من نظری ندارم چون اصولا در زمینه ی داستان ها و آرزوهای تخیلی بی سوادمچشم و دارم روش کار میکنم
|
|||
|
|
۱۰:۵۰, ۱۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
من با مسخره کردن سرود ملی کشور ها کاملا مخالفم!
![]() ولی تا میتونید سرود اسرائیل مسخره کنید |
|||
|
|
|
|
|