کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
زیباترین و کاربردی ترین دعایی که در زندگی ام خوانده ام !!!!
۲۳:۵۱, ۱۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
2 سال پیش خدا توفیق داد رفتم حج عمره
این سفر برکات زیادی برام داشت اما یکی از مهمترین برکاتش آشنایی من با کاملترین و کاربردی ترین دعایی بود که به ما داده بودن و به هفت قسمت تقسیمش کرده بودن و ما هرقسمت رو در هر دور طواف میخوندیم، بعد از برگشتن از حج هم هر روز هفته یکی از قسمتهای این دعا رو میخونم که خیلی خیلی برام پر برکت هست!!!

این دعا حقیقتاً کامل ترین و کاربردی ترین دعایی هست که من تو زندگیم باهاش آشنا شدم و برکات بیشماری هم از سر همین آشنایی و انس با این دعا نصیبم شده
بعدها فهمیدم این دعا، دعای شریف مکارم الاخلاق هست که امام سجاد اون رو تعلیم دادن و در صحیفه سجادیه اومده!!!

جالبه بدونید که این دعای مکارم الاخلاق تنها دعای صحیفه سجادیه هست که در مفاتیح الجنان وجود داره
علت اینکه شیخ عباس قمی دعاهای صحیفه رو در مفاتیح نیاورده این بوده که میخواسته صحیفه به عنوان یک کتاب مرجع مجزا در شیعه جایگاه خودش رو داشته باشه ولی این دعا اونقدر عظیم و پر برکت بوده که نتونسته در مفاتیحش نیاردش

این دعا رو تقدیم میکنم به همه ی عاشقای خدا و اهل بیت
قسمت اول که من شنبه ها میخوانم:

خداوندا! بر محمد و آل محمد درود فرست و ایمان مرا به کامل ترین مدارج آن برسان،
و یقین مرا بالاترین یقین ها قرار ده،
و نیت مرا به بهترین مدارج نیت ها برسان
و عمل مرا به نیکوترین اعمال منتهی گردان،
و یقین مرا به قدرتت تصحیح نما،
و عیوب درونی مرا به قدرت خویش اصلاح کن،
خداوندا! بر محمد و آل محمد درود فرست،
وکفایت کن مرا در آنچه که اگر خود آنرا انجام دهم وقتم را میگیرد، ومرا به کاری گمار که فردای قیامت از من سوال خواهی کرد،
و فارغ ساز روزهای زندگی ام را به خاطر آنچه مرا آفریده ای،
و مرا غنی ساز و روزی ات را بر من وسعت بخش،
و مرا به چشم داشت به اموال ثروتمندان آزمایش منما
و به من عزت نفس عطا کن
و به کبر مبتلایم منما،
و مرا بنده خود گیر،
و عبادتم را با بزرگ پنداری آن فاسد مکن،
و خیر و خوبی را به دست من برای مردم جریان ده
و آن را با منت گذاردن به آنها باطل منما،
و به من مکارم اخلاق عطا فرما
و از مباهات به داشتن آنها محفوظم بدار،
خداوندا! بر محمد وآل محمد درود فرست
و هیچ درجه از من نزد مردم بالا مبر جز آنکه مرا معادل آن، در نزد خودم پست گردانی،
و برای من عزت و احترامی آشکار پدید نیاور جز آنکه به اندازه آن در ضمیرم ذلت باطنی پدید آوری

همسنگران عزیزم انشا الله ادامه دعا را (شش قسمت بعدی آن را) به توفیق الهی در اولین فرصت تقدیم دوستان میکنم و همچنین متن عربی عین کلام مولا و سرورم آقا امام سجاد علیه السلام را
برای پدر و مادر حقیر دعا بفرماید
انشا الله ادامه دارد...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، rastin ، Hadith ، أین المنتظر ، میلاد.م ، Resistance ، EMPERATOR ، saloomeh ، hesam110 ، Agha sayyed ، M59 ، shakiba ، ترنم ، تازه مسلمان ، yamin ، خادمة الزهرا ، zarati313 ، MohammadSadra ، آوای انتظار ، مجنون الحسین ، black ، freewish ، یا ثارالله ، Seyed Mohsen ، فدک زهرا ، در جستجوی سختی ، m.hossein ، azade ، ZaHrA110M ، Tolou ، 208 ، heaven ، حسن.س. ، Farzaneh ، شیدا ، حسام+ ، tazevared ، mahdy30na ، بیداری اندیشه ، منادی حق ، help me ، mbaghaee ، mostafasa ، faateme-313 ، Hadiss313

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۳۶, ۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #11
آواتار
سلام
این پیام خصوصی یکی از برادران به بنده است:
گفتم شاید ذکر تجربه بتواند باعث شود دوستان دیگری هم تمایل پیدا کنند به خواندن این دعای حیرت انگیز و فوق العاده کامل و کاربردی که مورد توصیه بسیاری از بزرگان در مسیر سیر و سلوک هم حتی بوده است:
' نوشته است:متاسفانه و خوشبختانه دیروز برای اولین بار موفق شدم دعای مکارم اخلاق رو به توصیه شما با ترجمه بخوانم و روی اون کمی فکر کنم.
انصافاً باید همچین دعایی رو با آب طلا نوشت.
بند بند دعا گیر و گور های زندگی بنده رو پوشش می داد.
انصافاً مو لای درزش نمی رفت.
تصمیم گرفتم از این به بعد حداقل هفته ای یه بار هم که شده این دعا رو بخوانم.

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، fazel ، Farzaneh ، ali.khm ، بیداری اندیشه ، faateme-313
۱۲:۱۳, ۳۰/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
خوش به حالتون جناب علی110. چند تا از ارسال هاتو خوندم معلومه که عادم مومنی هستید به خاطر همین هم استادهای خوب و همچنین دوستای خوبی دارید. آرزو به دل موندیم یه دو تا آدم مومن اطرافمون پیدا بشه ماهم از اون یه چیز یاد بگیریم.
من که یه مدت حال روحیم اصلا خوب نیست نمیدونم چه غلطی کردم که دارم تقاصش رو پس میدم. حس و حال نماز و عبادت و درس و هیچی رو ندارم.
محتاج دعای شما خوبانم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]