کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هفت اعتراضی که شیطان به خداوند کرد
۱۳:۱۳, ۱۴/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #1

مناظره شیطان
نتونستم جای مناسبی برای این مطلب پیدا کنم اگر ناظران محترم بخش صلاح دونستند به جای مناسبتری انتقال بدن.

هفت اعتراضی که شیطان به خداوند کرد
بعدازآن که به شیطان امرشدبه آدم سجده کندوآن ملعون سرپیچی نمود وحاضر نشدکه دربرابرآدم سجده کند فرشتگان بااوگفت وگوکردندواوراسرزنش کردندکه رابرآدم سجده نکردی وبه این وسیله تاروزقیامت خودرابدبخت وملعون خداو خلایق نمودی؟
درجواب گفت من قبول دارم که خداوندهم آفریدگارمن است وهم همه موجودات و یقین دارم که اوعالم ،قادر،حکیم ومدبراست،ازقدرت ومشیت واراده اوسوال نمی شود؛الا اینکه هفت سوال متوجه علم وحکمت اومیشود:
سوال اول
خداوند قبل ازاینکه مراخلق کند،میدانست درآینده چه رفتاری ازمن سرمیزند پس چراازاول مراآفرید؟حکمت خلقت من چه بوده است؟
سوال دوم
پس ازخلق من چرامرامکلف نمودتااورابشناسم وپیروی کنم درحالی که نه ازاطاعت وبندگی ونه ازنافرمانی وسرکشی من ضرری به اونمیرسد.
سوال سوم
حال که مراخلق کرد چراتکلیفم نمودکه درمقابل آدم سجده کنم؟درحالی که سجده برآدم ،بینش مرانمی افزود؟
سوال چهارم
حال که مراآفرید وبه کارهایی فرمانم داد،من هم ازروی دشمنی سجده نکردم چرالعنتم کردومستحق عقابم دانست وازبهشت بیرونم راند؟درحالی که من هیچ کارقبیحی رامرتکب نشده بودم.فقط گفتم:من غیرازتوراسجده نمیکنم.اطاعت وبندگی وسجده من تنهاوتنهابرای ذات پاک وبی عیب تواست.
سوال پنجم
آن گاه که مراازبهشت بیرون کرد چرادوباره به بهشت راهم دادتابانیرنگ هایم آدم رامغرورکنم واوهم ازدرخت منع شده بخورد؛درنتیجه هم من وهم اوراازبهشت بیرون کنند،واین کارچه دلیلی داشت؟درحالیکه اگردوباره به بهشت راهم نمیداد، آدم برای همیشه درآنجامی ماند.
سوال ششم
سپس چراباردیگرمرابراووفرزندانش چیره ساخت،به گونه ای که من واولادم آنان راببینیم،ولی آنان من واولادم رانبینند؟چرابایدمکروحیله های من درآن هااثرکند ولی قدرت وقوت ایشان درمن واولادم اثرنکند؟دراین کارش چه حکمتی نهفته بود؟درحالیکه اگرمن برآنهامسلط نبودم برای ایشان بهتروموافق حکمت واراده خداوندبود.
سوال هفتم
چراوقتی گفتم:خدایاتاروزقیامت مهلتم بده،خداوند فرمود:تورامهلت دادم تاروز معلوم وحرف مراقبول فرمودومرامهلت داد؟دراین مهلت دادن چه حکمتی بود؟ چرابعدازآن همه قضایا مراهلاک نکرد؟درصورتی که اگرمرانابودمی کردوبرای همیشه همه آفریده هاازدست من راحت میشدندودیگرشروفسادی درعالم واقع نمی شد.
آن ملعون درآخرین مناظره اش گفت:دلیل وحجت من برمخالفتم باحضرت آدم علیه السلام وسجده نکردنم این است.جواب مرابدهید.اما ملائکه نتوانستندجواب اورابدهند.

واماجواب این ملعون...به نظرشماچیست؟
ادامه دارد....
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: montazer ، nazi ، انتصـار ، parisan ، یاران مهدی ، رهجو ، -Ali- ، rahbin ، بیداری اندیشه ، K-1 ، ff7 ، mohamad ، saleh_mgh ، ANTi666 ، MohammadMeraj ، MAHDI59 ، MESSENGER ، sunrise59 ، mohammad790 ، محمداحسان ، yamin ، Seyed Mohsen ، ONLY66 ، shakiba ، ANTI satan ، خاک ، آرین (الهه.ع) ، boghz ، zarati313 ، 872325 ، 7parsa4 ، ارتش1نفره ، Bing ، aliakbar ، meysamnazari ، محیصا ، هدهد ، Mitsonary ، r_bashiri89 ، ترنم ، خادمة الزهرا ، ساجد ، revenger ، mahdikp ، N.Mahdavian ، جویای حقیقت ، یا ثارالله ، mohammad727 ، saloomeh ، mhvvhm ، blue.blood ، sadegh313

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۱۸, ۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #51
آواتار
درس گرفتن از رفتار خداوند با ابلیس
امام علی(علیه السلام):از کاری که خدا با ابلیس کرد درس بگیرید چه کار دراز مدت و کوششهای توانفرسای اورا به سبب لحظه ای تکبر باطل ساخت.او شش هزار سال خدا را پرستش کرده بود که معلوم نیست آیا از سالهای دنیاست یا از سالهای آخرت.
دشمنی شیطان با انسان
"همانا شیطان دشمن شماست پس شما نیز او را دشمن دارید.همانا او دارو دسته خود را فرا میخواند تا از دوزخیان باشند."
امام علی(علیه السلام):بپرهیز از آن دشمنی که پنهانی در سینه ها نفوذ میکند وآهسته در گوشها افسون میدمد.
اغواگری های شیطان
"شیطان شما را از تهیدستی بیم میدهدو به کارهای زشت فرمان میدهدو خداوند به شما بخشش خود را نوید میدهد وخدا گشایشگر داناست."
"شیطان به آنها وعده میدهدو به دام آرزوشان می افکندو شیطان آنان را وعده ای جز فریب نمیدهد.
پس چرا هنگامی که عذاب ما به آنها رسید زاری نکردند؟زیرا دلهایشان را قساوت فرا گرفته وشیطان اعمال آنها را در نظرشان آراسته بود".
امام علی(علیه السلام):شیطان بر بنده گماشته شده است و معصیت را در نظرش می آراید تا مرتکب آن شود و او را به توبه کردن امیدوار میسازد تا آنرا به تاخیر اندازد/
امام صادق(علیه السلام):ابلیس به سپاهیان خود میگوید:در میان آدمیان حسادت و تجاوزگری افکنید زیرا این دو نزد خدا با شرک برابر است/
آنچه شیطان را مسلط میکند
"و هر که از یاد خدا روی گرداندبر او شیطانی میگماریم که همدم او باشد."
پیامبر خدا:موسی (علیه السلام) نشسته بود که ابلیس نزد او آمد... موسی فرمود:مرا از آن گناهی خبر ده که اگر آدمی مرتکبش شودتو بر او استیلا میابی؟ابلیس گفت:هرگاه خودپسند شودو عملش را زیاد بیند و گناهش در نظرش خرد اید
امام علی(علیه السلام):همنشینی با هوسرانان باعث از یاد رفتن ایمان و حاضر شدن شیطان است
امام صادق(علیه السلام):برای ابلیس لشکری نیرومندتر از زنان و خشم نیست.

گزیده ای از میزان الحکمه

امضای ترنم
آب را گل نكنید . . .
شاید از دور علمدار حسین،
مشك طفلان بر دوش،
زخم و خون بر اندام،
می رسد تا كه از این آب روان،
پر كند مشك تهی، ببرد جرعه آبی برساند به حرم،
تا علی اصغر بی شیر رباب، نفسش تازه شود و بخوابد آرام . . .
آب را گل نكنید . . .

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، MohammadSadra
۲۲:۴۴, ۱۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #52

بسم الله الرحمن الرحیم

دوستان صفت های بد و خوب شیطان را بنگرید و فقط نتیجه گیری کنید. صفت ها را با خودتان قیاس کنید.

خودتان می توانید به آن صفت پی ببرید .

مثلا صفت های :

غرور : من بهتر از آدم هستم.

ظاهر بینی : من از آتشم اما انسان از خاک !!! شیطان فقط ظاهر رو دید و باطن رو کنار گذاشت.

تعصب : آخ . آخ . بیشترین چوبی که بیشتر افراد دارند می خورند از این تعصبه !!!

صفت خوب که بدترین صفت در قبال ما از طرف شیطانه ، تلاش و کوشش و پشتکارش برای دشمنی با ماست. اصلا بی خیالمون نمیشه و راه های قشنگی رو برای وارد شدن به وجود انسان انتخاب می کند !!!

و کلی صفت دیگه . اینها همین الان به ذهنم رسید و گفتم .شما هم فکر کنید و اونها را با اخلاق خودتان قیاس نمایید.

آیا ما مغرور ، ظاهر بین ، متعصب هستیم یا خیر ؟!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra
۲:۲۷, ۱۵/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۰ ۲:۵۸ توسط mohammad727.)
شماره ارسال: #53
آواتار
[quote='Mosi34' pid='14796' dateline='1301882024']
حواب هایی بس ساده دارد که این حقیر با علم اندک خود به آن اشاره میکنم فقط من باب یاد آوری...

سوال اول
خداوند قبل ازاینکه مراخلق کند،میدانست درآینده چه رفتاری ازمن سرمیزند پس چراازاول مراآفرید؟حکمت خلقت من چه بوده است؟

حکمت خلقت تو ای شیطان این بوده که تو وسیله ی آزمایش و آموزش شوی برای فرزندان کسی که بر او سجده نکردی. کسی که با وجود تو و نفس اماره توانست در مقابل وسوسه هایت ایستادگی کند و پاکدامنی خود را در کاخ فرعون حفظ کند و خیلی افراد دیگر و برای اینکه من و همسنگرانم داستانهای آنان را بشنویم و از شکست مفتضهانه تو شاد شویم و درس بگیریم...

دوست من این سخن شما کفر است به یگانه بی همتا
خدای بزرگ می فرماید من جن و انس را از سر تفریح و وسیله ضایع نه افریدم بلکه در جواب فرشتگان می فرمایند . من چیزی می دانم که شما نمی دانید
اینکه شما می گویید شیطان اسباب ازمایش انسان است کفر است به خدا و حرف شیطان را تصدیق میکنی که خداوند عمدا خواسته شیطان خطا بکند بلکخ این خطای شخص شیطان بود که ابلیس شد
کمی حوصله بگذار و عرایض ینده را بخوان

1- قدرت پروردگار را با خودمان نسنجیم . برای انسان 2 حالت وجود دارد یا پروردگار میداند یا نمیداند که من این خطا را انجام میدهم
اگر نمیداند که زبانم لال نا توان است اگر میداند پس من معزورم و خرده ای بر من نباید گرفت . حال 1 سوال شما می توانی حرفی غیر از انچه شنیدی بر زبان بی اوری مثل (ب پ ج ......) نمی توانی حال شما نمی دانی خداوند چه قدرتی دارد حتما حالت سومی هست که در فکر ما نمی گنجد که خداوند این جریانات را چگونه بررسی میکنند
2. خداوند مهربان مارا دوست دارد که اجازه بندگی اش را به ما اعطا فرمود . اگر بدانیم بزرگترین موهبت است که شیطان از خودش صلب کرد
3و4 . در جواب سوا ل3 و4 شیطان ملعون. شیطان از جنیان بود که به مقام فرشتگان رسید .به طور مثال اگر میکائیل (علیه السلام) 4 رکعت عبادت میکرد شیطان 40 رکعت عبادت میکرد و عزیز درگاه شد . اما او از همان اول عبادتش بخاطر خداوند نبود بلکه بخاطر بالا تر شدن مقامش بود غاقل از این که خداوند بر همه چیز اگاه است . ادم را افرید و به او امر کرد که برو سجده کند تا ببیند او حاضر است سجده بر موجودی پایین تر از عنصر خودش بکنند به خاطر فرمان خدا یا سجده هزار ساله اش از روی ریاست . شیطان سجدهاش را برای فرمان خداوند باید انجام میداد وقتی سرورش امر فرموده سرپیچی از ان مانند سجده نکردن بر ایشان است
5.پروردگار جهانیان انقدر مهربان است که اجازه زندگی کردن به تو را داد با اینکه دشمن ناچیزش هستی
6. تورا بر انسان چیره نساخت زیرا تو در برابر انسان با ایمان مانند مورچه ای بی ازاری
7. زیرا او مهربان عادل قدر شناس و.............او چیز هایی میداند که هیچ کس نمی داند و نمی تودتاند درک کند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا