کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: اسلم منهای روحانیت موافقید
بلی
خیر
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اسلام بدون روحانیت یااسلام باروحانیت
۱۴:۲۹, ۲۲/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۱ ۱۶:۰۹ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام عزیزان خواهش میکنم برای این مبحث جواب های در خور عقل بدین وبه دور از هرگونه لجبازی مطالبتون مطرح کنید
میدونید که یکی از ارکان مهم تشیع مرجعیت وروحانیت است ودشمن درپی تضعیف این رکن مهمه در دوران دفاع مقدس وقتی بصره محاصره شد مغزهای متفکر علوم سیاسی دنیا در تل اویو جمع شدندوفوکویاما نظریه خودش رو مطرح کردوگفت شیعه ان پرنده ایست که دربلندای اسمان پرواز میکندوهرگز به دسترسی نخواهیم داشت اودوبال دارد یک بال مهدویت ویک بال عاشورا اگر مابه برسیم نمی توان اوراضربه ای بزنیم زیرا زره ای به نام مرجعیت دارد.
دشمن قدم به قدم پیش میاد مرحله اول تضعیف روحانیت بعد مهدویت دروغین وجسارت به عاشورا که میبینیم که روحانیت به انزوا کم کم میرود هرکسی ادعای امام زمان بودن میکند ودر عاشورای 88به اعتقادات ماحمله میکند
نگذاریم ایران اندلسی دیگرشود
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، MohammadSadra ، shakiba ، ترنم ، m.hossein ، alitalebi ، hesam110 ، emadm ، تازه مسلمان ، یاســین ، black ، yamin ، حسن عزتي
۸:۵۳, ۱۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
Winkسلام واقعا براتون روحانیت این قدر بی ارزش که تویه نظرسنجی عادی هم شرکت نمی کنین من یک تحقیق داشتم ومیخواستم ازاعضایه تاتلار به عنوانه یک جامعه اماری استفاده کنم حالا هم معلوم شد که خیلیا مخالف نیستین ولی موافق هم نیستین.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi ، hesam110 ، emadm ، m.hossein ، black
۱۷:۳۹, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
امام خمینی(رحمة الله علیه): اسلام بدون روحانیت مانند کشور بدون طبیب است
اکثر فتنه ها به لطفبعضی از روحانیون عزیز دفع شده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi ، hesam110 ، emadm ، یا ثارالله ، بیداری اندیشه ، black ، yamin ، محمدصالح
۱۷:۵۸, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #4

همیشه میان همه ی افراد خوب و بد پیدا میشه.
در باطن امری خوب است ولی در ظاهر و حال حاضر گویای چیز دیگریست.اما هنوز مومن واقعی پیدا میشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمدصالح
۲۰:۰۱, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
با سلام و احترام
دوستان خیلی دقت کنند که هیچ گاه بازهم تاکید می کنم هیچ گاه :
گرگ با لباس گرگیش داخل گوسفندان نمی شود.
دشمن هم صد در صد از این حربه استفاده می کند.
در اینکه دینداری در دوره آخرالزمان مانند نگه داشتن ذغال گداخته در دست سخت است شکی نیست. اما مطمئناً هنوز هم انسانهایی (چه روحانی و چه غیر روحانی) این ذغال گداخته را در مشت خود می فشارند.
شک نکنید
اگر اینطور بود عذاب الهی و ظهور منجی لحظه ای درنگ نداشت.
یا علی
التماس 2a
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، t.kam67 ، alitalebi ، یا ثارالله ، بیداری اندیشه ، m.hossein ، yamin ، محمدصالح
۲۰:۱۹, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #6

(۱۶/دی/۹۰ ۸:۵۳)محمدصالح نوشته است:  Winkسلام واقعا براتون روحانیت این قدر بی ارزش که تویه نظرسنجی عادی هم شرکت نمی کنین من یک تحقیق داشتم ومیخواستم ازاعضایه تاتلار به عنوانه یک جامعه اماری استفاده کنم حالا هم معلوم شد که خیلیا مخالف نیستین ولی موافق هم نیستین.
سلام
راستش به نظرم این سایت یک نمونه آماری خوب از جامعه در نظر گرفت.
موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi ، محمدصالح
۲۰:۲۳, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
(۲۱/دی/۹۰ ۲۰:۱۹)emadm نوشته است:  
(۱۶/دی/۹۰ ۸:۵۳)محمدصالح نوشته است:  Winkسلام واقعا براتون روحانیت این قدر بی ارزش که تویه نظرسنجی عادی هم شرکت نمی کنین من یک تحقیق داشتم ومیخواستم ازاعضایه تاتلار به عنوانه یک جامعه اماری استفاده کنم حالا هم معلوم شد که خیلیا مخالف نیستین ولی موافق هم نیستین.
سلام
راستش به نظرم این سایت یک نمونه آماری خوب از جامعه در نظر گرفت.
موفق باشید

اتفاقا به نظرم بايد براي نمونه آماري خوب، از سايتاي مختلف استفاده كرد.مثلا يه بار از اين سايت، يه بار از فيس بوك و يه بار از يه سايت متعصب نظرسنجي كنيد!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: emadm ، محمدصالح
۲۳:۳۱, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #8

این دیگه اخرش بود. عزیزم بهترین امار که با واقعیت کمترین فاصله رو داره انتخاب داده ی اماری از متن جامعه است.
نمیشه گفت تیم والیبال یک کشور نشان دهنده ی میانگین قد افراد جامعه است که.باید تمام طیف ها رو در نتیجه گیریت بیاری و نه گروه گروه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، emadm ، m.hossein ، fereydun ، محمدصالح
۲۳:۳۹, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
اونی که پست منو پاک کرده ، خدا لعنتش کنه. به خدا خجالت داره که بی مورد پست من پاک میشه. نه توهین کردم ، نه سیاسی بود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمدصالح
۰:۲۰, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
یا نور
دوست عزیزم اسلام بدون روحانیت یعنی تکذیب ائمه وتکذیب ائمه یعنی اعتقاد نداشتن به خدا،فکر نمیکنم کسی که اسلام و درست بشناسه و بخواد یه مسلمون و شیعه واقعی باشه روحانیت و تکذیب کنه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، m.hossein ، ترنم ، محمدصالح
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]