|
اسلام بدون روحانیت یااسلام باروحانیت
|
|
۱۴:۲۹, ۲۲/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۱ ۱۶:۰۹ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام عزیزان خواهش میکنم برای این مبحث جواب های در خور عقل بدین وبه دور از هرگونه لجبازی مطالبتون مطرح کنید
میدونید که یکی از ارکان مهم تشیع مرجعیت وروحانیت است ودشمن درپی تضعیف این رکن مهمه در دوران دفاع مقدس وقتی بصره محاصره شد مغزهای متفکر علوم سیاسی دنیا در تل اویو جمع شدندوفوکویاما نظریه خودش رو مطرح کردوگفت شیعه ان پرنده ایست که دربلندای اسمان پرواز میکندوهرگز به دسترسی نخواهیم داشت اودوبال دارد یک بال مهدویت ویک بال عاشورا اگر مابه برسیم نمی توان اوراضربه ای بزنیم زیرا زره ای به نام مرجعیت دارد. دشمن قدم به قدم پیش میاد مرحله اول تضعیف روحانیت بعد مهدویت دروغین وجسارت به عاشورا که میبینیم که روحانیت به انزوا کم کم میرود هرکسی ادعای امام زمان بودن میکند ودر عاشورای 88به اعتقادات ماحمله میکند نگذاریم ایران اندلسی دیگرشود |
|||
|
|
۸:۵۳, ۱۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
سلام واقعا براتون روحانیت این قدر بی ارزش که تویه نظرسنجی عادی هم شرکت نمی کنین من یک تحقیق داشتم ومیخواستم ازاعضایه تاتلار به عنوانه یک جامعه اماری استفاده کنم حالا هم معلوم شد که خیلیا مخالف نیستین ولی موافق هم نیستین.
|
|||
|
|
۱۷:۳۹, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
امام خمینی(رحمة الله علیه): اسلام بدون روحانیت مانند کشور بدون طبیب است
اکثر فتنه ها به لطفبعضی از روحانیون عزیز دفع شده |
|||
|
|
۱۷:۵۸, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
همیشه میان همه ی افراد خوب و بد پیدا میشه.
در باطن امری خوب است ولی در ظاهر و حال حاضر گویای چیز دیگریست.اما هنوز مومن واقعی پیدا میشه |
|||
|
|
۲۰:۰۱, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
با سلام و احترام
دوستان خیلی دقت کنند که هیچ گاه بازهم تاکید می کنم هیچ گاه : گرگ با لباس گرگیش داخل گوسفندان نمی شود. دشمن هم صد در صد از این حربه استفاده می کند. در اینکه دینداری در دوره آخرالزمان مانند نگه داشتن ذغال گداخته در دست سخت است شکی نیست. اما مطمئناً هنوز هم انسانهایی (چه روحانی و چه غیر روحانی) این ذغال گداخته را در مشت خود می فشارند. شک نکنید اگر اینطور بود عذاب الهی و ظهور منجی لحظه ای درنگ نداشت. یا علی التماس 2a |
|||
|
|
۲۰:۱۹, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۱۶/دی/۹۰ ۸:۵۳)محمدصالح نوشته است:سلام راستش به نظرم این سایت یک نمونه آماری خوب از جامعه در نظر گرفت. موفق باشید |
|||
|
|
۲۰:۲۳, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۱/دی/۹۰ ۲۰:۱۹)emadm نوشته است:(۱۶/دی/۹۰ ۸:۵۳)محمدصالح نوشته است:سلام اتفاقا به نظرم بايد براي نمونه آماري خوب، از سايتاي مختلف استفاده كرد.مثلا يه بار از اين سايت، يه بار از فيس بوك و يه بار از يه سايت متعصب نظرسنجي كنيد! |
|||
|
|
۲۳:۳۱, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
این دیگه اخرش بود. عزیزم بهترین امار که با واقعیت کمترین فاصله رو داره انتخاب داده ی اماری از متن جامعه است.
نمیشه گفت تیم والیبال یک کشور نشان دهنده ی میانگین قد افراد جامعه است که.باید تمام طیف ها رو در نتیجه گیریت بیاری و نه گروه گروه |
|||
|
|
۲۳:۳۹, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
اونی که پست منو پاک کرده ، خدا لعنتش کنه. به خدا خجالت داره که بی مورد پست من پاک میشه. نه توهین کردم ، نه سیاسی بود.
|
|||
|
|
۰:۲۰, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
یا نور دوست عزیزم اسلام بدون روحانیت یعنی تکذیب ائمه وتکذیب ائمه یعنی اعتقاد نداشتن به خدا،فکر نمیکنم کسی که اسلام و درست بشناسه و بخواد یه مسلمون و شیعه واقعی باشه روحانیت و تکذیب کنه.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شخصیتهای حقوقی متصدی دین در جامعه روحانیت | Mforootaghe | 1 | 877 |
۸/خرداد/۹۶ ۱۴:۳۳ آخرین ارسال: Mforootaghe |
|

سلام واقعا براتون روحانیت این قدر بی ارزش که تویه نظرسنجی عادی هم شرکت نمی کنین من یک تحقیق داشتم ومیخواستم ازاعضایه تاتلار به عنوانه یک جامعه اماری استفاده کنم حالا هم معلوم شد که خیلیا مخالف نیستین ولی موافق هم نیستین.