|
با استدیو نشانه در بخش انیمیشن و بازی سازی همکاری کنید
|
|
۱۲:۳۵, ۲۳/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۰ ۲:۱۲ توسط vavp.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بر دوستان
استدیو نشانه تصمیم گرفت تا دعوت از دوستان علاقه مند در بخش بازی سازی خود را علنی کنید . استدیو نشانه فعلا در بخش مستند سازی و بازی سازی با گروه های مجزا در حال فعایت است. که با گسترش فعالیت ها، افراد جدیدی را به شکل رصد به عضویت درآورد. اما چون افراد فعال در حوزه بازی سازی بسیار کم تر از افراد فعال در مستند سازی هستند؛ به همین جهت تصمیم گرفتیم که دعوت از افراد را علنا مطرح کنیم . دوستان میتوانند در بخش های زیر با ما همکاری کنند. 1- نوشتن سناریو برای بازی های 3 بعدی و دو بعدی 2- طراحی فضای بازی برای بازی های 3 بعدی و دو بعدی 3- طراحی کاراکتر برای بازی های 3 بعدیو دو بعدی 4 - آهنگسازی برای بازی های دو بعدی و 3 بعدی 5- (پیشنهاد شما) دوستان علافه مند توانایی خودشان را در زمینه های فوق با ذکر شماره (1 تا 5) ذکر کنند. نحوه فعالیت به دوستان با پیام خصوصی گفته خواهد شد . |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۳۱, ۱۷/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۰ ۲۳:۳۳ توسط t.kam67.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
1- نوشتن سناریو برای بازی های 3 بعدی و دو بعدی
كلا قدرت تخيلم خوبه (به گفته ديگران) توي پيام خصوصي براتون لينك كارام هم ميذارم. در ضمن توي تدوين هم دستي دارم.يه فيلم تو دانشگاه ساختيم كه به علت امكان سوء برداشت، مجوز انتشار پيدا نكرد.يكي از نويسنده ها، بازيگر نقش دوم و كارگردان هم خودم بودم. |
|||
|
|
۱۹:۵۸, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
با عرض معذرت از گروه محترم نشانه.... من عضو کوچیک گروه نشانه در بخش بازی سازی هستم.... با اجازه ی آقای vavp که مدیر محترم گروه نشانه هستند...یه فراخوان هم من میدم برای بازی حرفه ای که می خواهیم بسازیم علاوه بر گرافیست به دنبال یک udk کار حرفه ای هستیم udk کار حرفه ای هست که با ما همکاری کنه؟.......
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |