|
manoto1&2 دسیسه ای بعد از farsi1
|
|
۱۴:۱۸, ۱۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله سلام دوستان اونهایی که ماهواره دارن میدونن که جدیدا دوتا کانال بنام من و تو 1و2 راه اندازی شده که من به شما میگم قضیه از چه قراره الان... ![]() من کار ندارم این کانال مال کیه و صاحابش چیکاره ست میخوام یه سری از برنامه هاشو زیر سوال ببرم مخصوصا منوتو2 ببینید دوستان این کانال از وقتی که اومد مثل فارسی1 جنجال بپا کرده همش برنامه های علمی تاریخی میده و اطلاعات واقعا مفیدی در اختیار مردم میزاره ولی اون وسط هاش یه چیزهایی به خورد ملت میده که بیا و ببین... یکی از این برنامه ها اسمش تکامل هست. رسما نظریه تکامل رو ترویج و تبلیغ میکنه. همونطور که میدونید تکامل قرآن و بُعد روحانی انسان رو زیر سوال میبره. حالا این کانال اومده و داره این نظریه رو ترویج میکنه یعنی چی؟؟؟ این نظریه اینقد مسخره است که نگو جدیدا دارم یه سری اطلاعات جمع میکنم اندر باب عدم صحّت این نظریه و در اختیارتون میزارم بزودی. حالا بگذریم... برنامه بعدی اسمش زمان فاجعه هست که من خودم این هفته کامل دیدمش راجع یه حوادث 11سبتامبر بود اومده بود میگفت: اینایی که هواپیما رو ربودند مسلمان بودند و نشون میداد که وقتی داشتند حمله و گروگانگیری رو شروع میکردند الله و اکبر میگفتند و وقتی هواپیما داشت اصابت میکرد به برج ها الله اکبر میگفتند و این برنامه همش در بین فیلم تیکه هایی از آیات قرآن رو میخوند و زیر نویس میکرد اندر باب جهاد و کشتن کفّار و اینها... بعد زیر نویس میکرد : جملاتی از کتابدستی تروریست ها من برام سوال شد که این هواپیما مگه منفجر نشد؟ کتابدستی تروریستهارو اینا چطوری پیدا کردن؟ و خلاصه یک مزخرفاتی راجع به اسلام و مسلمانها به خورد ملّت داد که نگو... البته اگه موفق به ضبط این برنامه شدم و تکرارش رو داد حتما براتون آپلود میکنم ببیند. البته برنامه های جالبی رو هم میده ها ولی وسط هاش برنامه های ضداسلام پخش میکنه. خب ببینید چطوری دارن با مسلمون ها مبارزه میکنن، چطور اسلام رو با قاتل بودن برابر میکنن و... من موفق نشدم ریاد برنامه های منوتو1 رو ببینم و براتون تحلیل کنم ولی اونجاهم 2بار دیدم که داره فیلمهایی با پس زمینه فمنیسم پخش میکنه... بهر حال سگ زرد برادر شغال هست دوستان! بدونید و آگاه باشید که دشمن نمیاد مفتی مفتی براتون کانال بزنه و برنامه علمی براتون پخش کنه حتما هدفی هست پشت هر قضیه ای. شاعر میگه چی؟ میگه : گربه در راه رضای خدا موش نمیگیره... یا الله
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۲۷, ۱۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
به نام خداوند مهربان
به نظر من از وقتی که برنامه من و تو ایجاد شده مردم کمتر فارسی 1 نگاه می کنند که خودش جای شکر دارد. ![]() نکته قابل توجّه این است که اگر صدا و سیما چنین شبکه ای را با رعایت مسائل شرعی بسازد و در شبکه سراسری پخش کند آیا باز مردم شش چشمی پای آن می نشستند و در هر محفلی در باره آن سخن می گفتند؟؟؟ ![]() سازندگان این گونه شبکه ها با شکستن قبح یکسری از افعال در ذهن مردم ایران (چه مذهبی ( البته از نوع سطح فرهنگی بسیار پایین)وچه غیر مذهبی های اخلاق مدار)توانسته جای خود را در بین مردم مستضعف فرهنگی باز کند. این فرایند در حدی است که اگر در برابر کسی که این کانال مشمئذ کننده(فارسی 1) را دوست دارد بایستی و از آن بد بگویی در پاسخی قافلگیرانه می گوید بابا این کانالا مال خودشونِ می خوان با این چیزا مردم رو از سیاست دور کنن)![]() در این جاست که باید انگشت تعجب در دهان بگذاری و با خود بگویی که من داشتم با چه فرد نا بخردی صحبت می کردم. ![]() حالا تو هر چه درباره رابرت مرداک ومحسنی و ....صحبت کنی انگار داری با دیوار صحبت می کنی!!!!!!!!!!!!!:s |
|||
|
۱۷:۵۷, ۱۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۱۸/اسفند/۸۹ ۱۶:۳۴)سینا نوشته است:سینای عزیزنقل قول:با سلام به شما دوست عزیز و بزرگوار با تشکر از شما من یه خورده برام خلط مبحث پیش اومده که آیا شما درست پست بنده رو خوندین یا نه. الحمد لله که دوستانی که اینجا جمع هستند همه از قشر تحصیل و تحقیق و مباحثه هستند پس این خود نقطه قوتی برای این سایت می باشد. یعنی همه گی از هم مطالب مغیز یاد می گیریم. ممنونم. اگر پست بنده رو خونده باشین بنده عرض کردم آنها نظریه تکامل را به کجاها نسبت داده اند. احساس می کنم از نظر ادبیات نوشتاری ضعیف هستم و نتونستم منظورمو در کلام خوب بیان کنم ولی فکر کنم تو این قضیه با هم اشتراک داریم ![]() .من احساس نمی کنم موضع گیری کرده باشم رفیق ای کاش بشه باهم حضوری صحبت کنیم تاحاصل عمر رفته خود را که بسیار در این ماجرای پوچ گذشت به صورت عینی در مغز مستندات تهیه شده نظریه تکامل به شما نشان دهم. اگر احساس می کنید که بنده دارم رو این قضیه تعصبی که پشت سرش هیچ تحقیقی نیست انجام می دهم بفرمایید تا دیگر آن را در این محل بیان نکنم. با آرزوی سلامتی و طول عمر باعزت برای شما همسفر عزیز. |
|||
|
۰:۱۵, ۱۹/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
نقل قول:چرا شما فکر میکنید تکامل رو باید لا به لای برنامه هاشون پنهان کنن داروینیسم تنها تکامل نیست !!! داروینسیم الان سیطره ی کامل بر تمام علوم دنیا داره قضیه سره یه میمون که بعدا تبدیل شده به انسان نیست . ما داروینیسم سیاسی ...اقتصادی ...اجتماعی ...حقوقی ...تجاری... و ... در همه جا هم تبلیغ میشه حتی شاید خود ما بدون اینکه بدانیم داریم حرف از داروینیسم میزنیم و اشکال در نا اگاهی ماست امیدوارم دوستان همچنان که به تحقیقات خود ادامه میدهند طول و عرض تفکر داروین را در تمام زمینه ها برای خود و نزدیکانشان روشن کنند تا همگی طرزه تفکر اسلامی رو به جای داروینسیم گسترش بدیم ...انشالله |
|||
|
|
۱۷:۰۹, ۱۹/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اسفند/۸۹ ۱۷:۱۷ توسط 1404.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
از اواخر تابستان 1389، مسافران ایرانیای که وارد فرودگاه دبی میشدند، با بیلبوردی روبهرو میشدند که تبلیغی بر آن نقش بسته بود و خبر از آمدن یک شبکه تلویزیونی فارسی زبان دیگر میداد: من و تو (manoto).
6 آبان 1389 (28 اکتبر 2010) ضمن اینکه سالروز تولد رئیس جمهوری اسلامی ایران (آقای دکتر احمدینژاد) است، روز راهاندازی دو شبکه تلویزیونی فارسی زبان نیز هست: یکی خود را شاخهای از رسانه اتحادیه اروپا (یورو نیوز) میداند و در لیون فرانسه متولد میشود و دیگری اگرچه مستقل مینمایاند، در همسایگی تلویزیون فارسی بیبیسی و با همکاری چندی از عوامل آن، در لندن انگلستان پا به عرصه وجود میگذارد. «من و تو» یک شبکه تلویزیونی فارسیزبان است که به شرکت «شبکه تلویزیونی مرجان» تعلق دارد. این شبکه تلویزیونی به پخش برنامههای سرگرمکننده فرهنگی که محصول شرکت متولیاش است و دیگر برنامهها، به زبان فارسی میپردازد. شبکه تلویزیونی «من و تو 1» برنامههای خود را از شهر لندن واقع در پادشاهی متحده بریتانیا پخش میکند. کپیتال استودیوی لندن، محل استقرار این شبکه تلویزیونی است. ![]() ساختمان کپیتال استودیوی لندن گفته میشود، برادر و خواهری با نامهای کیوان و مرجان عباسی مدیران اصلی این گروه تلویزیونی هستند. ![]() آرم گروه تلویزیونی مرجان با وجود آنکه برخی تحقیقات، از جعلی بودن نام این دو نفر خبر میدهد، تاکنون همین نامها و گوگوش به عنوان مالکان این گروه مطرح هستند. بنا بر آنچه از شواهد روند راهاندازی این شبکه و تأمل بر مهمترین برنامه این شبکه یا به نوعی فلسفه به وجود آمدن این شبکه یعنی برنامه آکادمی موسیقی گوگوش برمیآید، به نظر میرسد این خواننده چه در مرحله تأسیس شبکه و چه به عنوان یک سرمایهگذاری تجاری و تبلیغی برای آکادمی موسیقی خود، ارتباط مؤثری با این شبکه دارد. هرچند در وبسایت رسمی این گروه تلویزیونی از هیچ فردی به عنوان مالک و یا مدیر گروه نام برده نشده است. لکن، برنامهریزی بلندمدت برای بهرهمندی از این خواننده در حوادث پس از انتخابات سال 88، برای بسیاری از کارشناسان فرهنگی عیان است. * ارتباط شبکه تلویزیونی «من و تو» با «فارسی 1» و «بیبیسی فارسی» آنچه در نسبت این شبکه با تلویزیون فارسی بیبیسی میتوان گفت، جدای از همجواری و عوامل انسانی مشترک و به طور عمده برآمده از بیبیسی و استخدام شده در «من و تو»، نوع ساختار برنامههای تولیدی است که به طرز مبرهنی در آنها تلاش شده تا حسن همسایگی را رعایت و آنچه در شبکه بیبیسی فارسی میتوان به عنوان کمبود و کاستی آن برشمرد، در «من و تو» جبران شده است. بنابراین، این دو شبکه انگلیسی فارسی زبان، آشکارا مکمل یکدیگر هستند، به گونهای که گویا دیپلماسی عمومی «روباه پیر» در دوران استعمار نو و فرانو، امیدوار است که مخاطب ایرانی با هر ذائقه و نیازی به رسانه، اعم از اطلاعیابی و خبر یا سرگرمی و تفریحی، از روبهروی شبکههای فارسی زبان انگلیسی، جای دیگری نرود. ![]() در کنار شباهتهای رویکردی این شبکهها، میتوان به شباهت های ظاهری آنان نیز اشاره کرد. یکی از این شباهتها در قلم نوشتاری (فونت) آنان است. به شباهت قلمها در نوشتههای شبکه بیبیسی فارسی و فارسی 1 در تصویر بالا توجه کنید. در حوزه هماهنگیهای شکلی این شبکهها، شباهت لوگوها و قلم نوشتاری آنان نیز تأملبرانگیز است که توجه کارشناسان را به این تصویر جلب میکنم: ![]() تبلیغات گسترده شبکه تلویزیونی فارسی 1 برای یک زن خواننده ، چه پشتیبانی و حمایت مالی از بعضی از کنسرتهایش و تبلیغات بیاندازه برای آنها، و چه قطع سریالهایش در هنگام تحویل سال نو و خواندن دعای تحویل سال توسط آن خواننده در این شبکه، همگی نشاندهنده نزدیکی این شبکه به این خواننده است. امروزه هجمه رسانهای غرب علیه کشور اسلامی ایران و نظام جمهوری اسلامی ، بهگونهای هدفمند و استراتژیک هماهنگ شده است؛ این روند با راهاندازی شبکه تلویزیونی صدای آمریکا (VOA) در سال 2005، آغاز و پس از دورهای آزمایشی نزدیک به سه سال، با کشف کاستیها و معایب آن، با راهاندازی شبکه تلویزیونی بیبیسی فارسی در فاصله چهار ماه پیش از انتخابات ریاست جمهوری 88 به اوج رسیده و در فاصله حدود نزدیک به 2 ماه پس از این انتخابات و حوادث پس از آن با راهاندازی شبکه فارسی 1، به تکامل نسبی رسیده است. با افزودن اصلاح ساختار و برنامههای شبکه صدای امریکا طی سالهای 88 و 89 و راهاندازی شبکه "من و تو" و "یورو نیوز" فارسی در آبان 89، این پازل روز به روز کاملتر و اهداف شوم آنان آشکارتر میشود. آنان دریافتهاند که تحقق اهداف خود را نه از راه حل نظامی، بلکه تنها با راه حل فرهنگی میتوانند دنبال کنند؛ چرا که با تغییر در سلولها و اجزای بنیادین جامعه که همانا فرهنگ جامعه است، دستیابی اهداف سیاسی، اقتصادی و... آسانتر صورت میپذیرد. از این رو، با هدف قرار دادن کوچکترین نهاد جامعه یعنی "خانواده" و ورود به عرصه خصوصی آنان از راه تلویزیونها، میکوشند اعضای این نهاد مهم و اساسی را تربیت کنند. * تلاش برای ایجاد بالاترین میزان تعامل با مخاطب تولید برنامههای تعاملی (Interactive) دغدغه اصلی برنامهسازان عرصه رسانه در سالهای اخیر است؛ زیرا امروزه با گسترش، تداوم و تکرار جریانهای یکسویه ارتباطی، مخاطب دچار خستگی و یکنواختی میشود و دیگر تاب و تحمل انفعال در برابر رسانه را ندارد. مخاطبان میخواهند فعال باشند و در فرآیند برنامهسازی، مؤثر واقع شوند. پیشتر شبکه بیبیسی فارسی با تولید برنامه «نوبت شما» در بهرهمندی از ظرفیت غنی مخاطب تلاش و برای پیشبرد اهداف فرهنگی، سیاسی و... خود، از القای حس مالکیت برنامه به مخاطب استفاده کرد. بزرگترین مشخصه شبکه تلویزیونی «من و تو 1»، بیشترین تلاش ممکن برای حداکثر تعامل با مخاطب است. در کلیه برنامههای تولیدی این شبکه؛ این منش آشکار است که مجریان برنامه بیش از اندازه تصمیمهای گرفته شده در مورد بخشهای (آیتم) برنامهشان را متأثر از نظرات بینندگان برنامه که از راههای مختلف با شبکه مرتبط هستند، مینمایانند. تلفن، ایمیل و پیامک روشهای متداول پیشین و اعلان نظر و رأی از راه شبکههای اجتماعی نظیر فیس بوک، توییتر و... روش جدیدتر اعلان نظر مخاطبان است، به گونهای که هر برنامه این شبکه بر روی شبکههای اجتماعی، عضویتی دارد که مخاطب ضمن آگاهی از آخرین تصمیمهای برنامهسازان آن، با نظرات دیگر مخاطبان نیز آشنا میشود و افزودن بر وجود امکان مباحثه با آنها در مورد نقاط قوّت و ضعف آن برنامه، به اعلان رأی و نظر خود در مورد جزئیات آن برنامه میپردازد و تأثیر نظر خود را نیز در فرآیند برنامهریزی میبیند. * ترویج سبک زندگی غربی و غیراسلامی، در پوشش ایجاد سرگرمی و تفریح عمدهترین فعالیت رسانهای این شبکه، تلاش بیوقفه، هماهنگ و برنامهریزی شده برای تغییر سبک و روش زندگی و معاشرت افراد در جامعه است. این جوامع از کوچکترین نهاد آن یعنی خانواده، جمع دوستان، آشنایان و اقوام شروع میشود و تا سطح همکاران، همشهریان، هموطنان و همنوعان را در بر میگیرد. مصادیق فراوان ترویج فرهنگ مبتذل غربی، در همه برنامههای این شبکه فراوان دیده میشود که به چند نمونه بسنده میکنیم: در برنامه «بفرمائید شام»، عمده افراد شرکتکننده در ضیافت شام، از گونههای مختلفی انتخاب شدهاند تا مخاطب با هر نوع سبک و روش زندگی، بالاخره با یکی از این افراد احساس همزادپنداری بیشتری کند تا در ادامه، قبح برخی رفتارها با مشاهده تحقق آنها در فرد مشابه، زدوده و انجام آن نوع از معاشرت و زندگی برایش محقق شود. بسیار دیده شده در صورتی که میهمان و میزبان از جنس مخالف باشند، هنگام ورود میهمان، گوینده برنامه تذکر میدهد که بوسیدن طرف مقابل فراموش نشود و در صورت انجام ندادن این کار، فرد فراموشکار را بیفرهنگ خطاب میکند و اینگونه هنجار و ضدهنجار، یا ارزش و ضدارزش را برعکس به مخاطب القا میکنند. در بسیاری از موارد، میهمانها برای ورود به خانه میزبان، برای او و دیگر حاضران، مشروبات الکلی، کادو میآوردند و در انتخاب مارک و برند آن با یکدیگر به رقابت ضمنی میپردازند. نوع غذاها، پیشغذاها و پسغذاها (دسرها) نیز گواهی سیر تدریجی تمایل دستاندرکاران برنامه به تغییر ذائقه خوردن و آشامیدن مخاطب ایرانی به سوی ذائقه غربی، است. خوردن غذاهای ایرانی و به ویژه سنتی به همراه مشروبات الکلی، رویدادی است که بیتردید، قصد قبحزدایی و عادیسازی آن برای مخاطب ایرانی در دستور کار مسئولان این برنامه است. برای مثال خوردن قرمهسبزی و یا دیزی با مشروبات الکلی... در برنامه «چرا که نه» نیز که بر پایه ایجاد تمایل بانوان به شاغل بودن و آن هم شغلهای متنوع بنا شده، اصرار برنامهساز به ورود بانوان به عرصه اشتغال مبرهن است و در برنامه «زرشک» نیز تلاش میشود تا مشکل خانمهای شاغل در مورد پخت غذا با وجود گرفتاریهای شغلی، برطرف شود. هرچند در همین برنامه نیز قبحزدایی از رابطه با جنس مخالف، رابطه غیرعادی با همسایه، نوع آشپزی و خوراک و... برخی از موارد هنجارشکن و ضدفرهنگی است. در برنامه «به زندگی من خوش آمدید»، به گفته گوینده متن تیزر برنامه، به سراغ مجموعهای از چهرههای موفق، شهر محل زندگیشان، شغلشان و هنرشان میرود تا به طور رسمی الگوهای زندگی موفق، براساس شاخصهای مورد پسند غرب به مخاطب معرفی شود. در برنامه «ثروتمندان» نیز معرفی افراد ثروتمند، راه ثروتمند شدن آنها و چگونگی زندگی کردنشان در دستور کار است تا ضمن ترویج سبک زندگی اشرافی، به قبحزدایی از منش ثروتمند شدن از هر راه و روشی نیز پرداخته شود. در تیزر معرفی این برنامه، بعد از اینکه مخاطب با پرسشهای پی در پی نظیر: اگر (میتوانستید) هر ماشینی را که میخواهید، رانندگی کنید، چه ماشینی را انتخاب میکردید؟ اگر میتوانستید به هر جایی پرواز کنید، کجا را انتخاب میکردید؟ اگر ثروت فراوان داشتید، چه چیزی میخرید؟ رو به رو میشود. آنگاه با پرسش نهایی خود، هدف دستاندرکاران برنامه از تولید و پخش این برنامه را آشکارا بیان میکند که: «اگر یکی از ثروتمندترینهای جهان بودید، چه سبک زندگی را انتخاب میکردید؟» در برنامه «سالی تالک» که به صورت جُنگ آماده میشود، دختری به نام سالومه که چندی پیش برخی رسانه ها از احتمال بهایی بودن اون خبر داده بودند، مجموعهای از محتواهای جذاب را در قالب بستههایی نظیر ویدئوی هفته، خبر داغ، شبیهسازی، پشت صحنه، سؤال هفته، کلمه هفته، زرشک طلایی، توصیههای هفته و... به مخاطب عرضه میکند، که وجه اشتراک همگی آنها، تمسخر دیگر افراد، برنامهها، فیلمها و سنتهای بومی جوامع است و این اهداف با تلاشهای زیر پیگیری میشود ارائه نمایش لودگی مفرط و ابتذال فرهنگی حاکم بر فضای کاری این شبکه، ارائه مجموعه توصیهها و آموزش هنجار شکنانه به مخاطب در زمینههای مختلف مانند راههای جذب و یافتن دوست از جنس مخالف، مواردی که باید رعایت کرد تا دوست (جنس مخالف)تان از شما ناراحت نشود، چگونه با هم برای تفریح و یا کافیشاپ/ رستوران بیرون بروید و... در برنامه من و تو + (پلاس)، ضمن اجرای نامتعارف، دو مجری از جنس مخالف، گزارشهای فرهنگی از رویدادهای مهم فرهنگی در سطح شهر لندن به نمایش درمیآید که عمده آنها بر القای باورها، هنجارها و مؤلفههای فرهنگ غربی به مخاطب اصرار میورزد. یکی از بخشهای این برنامه، نقالی داستانهای شاهنامه توسط پیرمردی به نام «کربلایی» است که خود، جای بحث مفصل دارد. * رویکرد سیاسیاگرچه این شبکه میخواهد، رویکرد سیاسی خود را در لابهلای برنامههای سرگرمکننده و مفرح پنهان سازد و در یگانه بخش خبری خود، از سبک و سیاقی استفاده کند که مخاطب به طور مستقیم به سمت و سو و گرایشهای سیاسی آن پی نبرد، لکن با نگاهی اجمالی به برنامهها میتوان از خاستگاه سیاسی این شبکه آگاه شد. در همان برنامه «اتاق خبر»، نوع گزینش اخبار، نوع بیان هر خبر، اولویت انتخاب و منابع خبری گویای گرایشهای ضدانقلابی بسیار شدید در این شبکه است. هرچند همچون دیگر شبکههای انگلیسی، این شبکه میکوشد در لفافه، مواضع سیاسی خود را بیان و آنها را به مخاطب تحمیل کند، لکن در لابهلای برنامههای مختلف، نمونههای متنوعی نیز که بیانکننده رویکرد سیاسی این شبکه است، دیده میشود. برای مثال، در برنامه Greatest Hits ضمن انتخاب موسیقیدانهای مشهور و منسوب به موضع سیاسی خاص، در میان تکه مصاحبههای انتخابی افراد، مواردی را نیز جای میدهد که به شفافسازی موضع سیاسی آنان منجر میشود. در برنامه مصاحبه با آقای فرید زلاند، ایشان در بخشی از صحبتهایش اشاره نمود: «که بالاخره روزی مردم ایران پیروز خواهند شد و به آزادی مورد نظرشون خواهند رسید» و یا در جای دیگر گفت: «آن زمانها مثل الان نبود که مرا بگذارند کنار دیوار و با مسلسل به رگبار ببندند، ساواک که ما را گرفت، ابتدا سعی میکرد با توصیه و نصیحت ما را به حذف بخشی از شعر مجاب نماید»! بیان این جملهها از زبان کسی که در ذهن مخاطب، شهرتی (به واسطه آهنگسازی بسیاری از کارهای معروف خوانندگان لس آنجلسی) دارد، تأثیری به مراتب بیشتر از گفته یک کارشناس سیاسی یا مدعی سیاستمداری میگذارد. * رویکرد مذهبیبر خلاف رویکرد سیاسی که معمولاً اینگونه شبکهها تلاش میکنند تا آن را پنهان سازند، این شبکه رویکرد مذهبی خود را آشکار و در چارچوب اندیشه انحرافی سکولاریسم میداند هرچند که آن را فریاد نمیزند، اما در تمام برنامهها آن را به مثابه قانونی رعایت و بدان اشاره نیز میکند. فردیسازی اعتقادات دینی، جزو آموزشهای اصلی این شبکه است که در بسیاری از برنامهها بدان اشاره میشود. بسیاری از میهمانهای برنامه «بفرمائید شام»، بسیاری از سوژههای برنامه «به زندگی من خوش آمدید»، بسیاری از آیتمهای برنامههای به ظاهر فرهنگی نظیر «من و تو + (پلاس)» و حتی در لابهلای برنامههایی مستند مانند «معروفترین شهرهای جهان» نیز به این تعبیرها اشاره میشود: «حالا پس از اجرای مراسم سنتی مذهبی در کلیسای ...شهر، مردم میتوانند به سراغ زندگیشان بروند و به زندگی معمول خود ادامه دهند.» یا برای مثال در برنامه «من و تو +» در روز عاشورای حسینی، مجری و گزارشگر برنامه (امید خلیلی) بارها تأکید میکرد که وی براساس اعتقادات شخصی، بعضی وقتها در چنین روزهایی برای کمک، به مرکز اسلامی لندن میرود و البته بیان میکند که من اصلاً این کار را تأیید و رد نمیکنم، بلکه فقط یک نظر شخصی است و نظر هرکس هم برای خودش محترم است. برای تهیه گزارش از چگونگی پختن غذا در شبهای عزاداری ایام محرم، به این محل میرود و خود نیز در گزارش مشغول فعالیت و کمک میشود که ناگهان اعلان میدارد مسئولان مرکز اسلامی، به محض آگاه شدن از اینکه این گزارش برای شبکه ماهوارهای و آن هم «من و تو» تهیه میشود، گروه تصویربردار و ایشان را از مرکز بیرون میرانند. او این مطلب را چند بار تکرار میکند و مجری زن برنامه نیز در استودیو ، این مطلب را دستاویزی برای تمسخر همکارش قرار میدهد. این تمام آن چیزی است که از عاشورای حسینی در این شبکه بدان پرداخته شد... http://943.blogfa.com سلام ببخشید مدیران ادغام کنند یک پست با همین موضوع درتالار موجود است. از تداخل به وجود اومده معذرت می خوام. پاینده باشید http://943.blogfa.com |
|||
|
|
۱۸:۵۸, ۲۲/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۸۹ ۱۹:۰۸ توسط سینا.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۱۸/اسفند/۸۹ ۱۷:۵۷)hesam110 نوشته است:(۱۸/اسفند/۸۹ ۱۶:۳۴)سینا نوشته است:سینای عزیزنقل قول:با سلام به شما دوست عزیز و بزرگوار دوست عزیز سعی میکنم این بار منظم تر بگویم تا متوجه منظور من بشوید انشالله اول : ببین دوست من،یه فرضیه ای در دنیای علم زیست شناسی مطرح هست به اسم تکامل که موضوع در علم به عنوان یک "فرضیه" مطرح است مثل هر فرضیه دیگری در علم مخالفان و موافقانی دارد که فارغ از هر دید دینی، تنها با دیدگاه علمی راجع به این فرضیه مخالفت یا موافقت می کنند(چه بسا اساتید بسیار معتقد دینی که این نظریه را قبول دارند) ،و بحث هایی بین آنها در میگیرد ،مخالفان حرفایی می زنند تقریبا مثل حرفایی که دوستمون "وحید 110" گفتند و البته موافقان هم دلایل متعددی در رد این حرفها می آورند. خوب پس یک بحث درون رشته ی زیست شناسی در مورد تکامل وجود دارد، که من گفتم کاری به اون ندارم (چون گمان میکنم اون بحث اطلاعاتی بیش از اطلاعات عمومی نیاز دارد تا در یک تالار عمومی مطرح شود و بحثی کاملا تخصصی است ) البته چیزی که در درون این بحث مهم است ،این است که منابع علمی تکامل کاملا مشخص و متفاوت از نگاه عوامانه به این موضوع است. و من خودم هم گفتم که از نظر زیست شناسی تقریبا این نظریه رو قبول ندارم(ولی این اصلا مهم نیست)! خوب نتیجه این بحث می شود که یا تکامل درست است یا غلط ،که من کاری به این ندارم و درون نوشته شما هم مطلبی که در این چارچوب باشه ندیدم.البته این بحث در دنیای زیست شناسی به جواب قطعی نرسیده هر چند که اکثریت دنیای علم این نظریه رو قبول دارند ،و لیاکثریت بودن دلیل به صحت نیست و صحت نیاز به اثبات قطعی دارد. دوم : خوب یک بحث دیگه ای که توسط شما مطرح شد با این بیس است که این نظریه غلط است و شیطانی . و روی دلایل چرایی بیان چنان موضوعی و اینکه توسط چه کسانی مطرح شد بحث میکند.اینکه اولش چی بود و حالا تغییر دادند و مستند هایی که تولید شده و مقایسه با سایر کار های ماسون ها و..... در درون این بحث است که من قبلا هم گفتم این بحث روی انگیزه هاست!هر چند وجود بحث و تحقیق روی انگیزه ها و اهداف را مفید میدانم ولی اعتقاد ندارم جوابی که این بحث ها به آن ختم شود حتما درست است ،زیرا که اصولا این بحثها رو حدس و گمان و شواهد می چرخند(البته ممکن به نظر شما این بحث ها مفید باشد ،که نظر شما برای من محترم است و بحثی در این مورد با شما ندارم) خوب به این موضوع هم من به دلایلی که گفتم کاری ندارم که شما مظرح کرده بودید البته... سوم : خوب چیزی که من روی اون بحث داشتم این قسمت هست: بحثی که در دنیای دین وجود دارد و اثبات درست یا غلط بودن نظریه تکامل رو به دنیای علم واگذار کرده اما معتقد است حتی اگر نظریه تکامل اثبات هم شود و درست باشد ، تناقضی با دین و قرآن و خدا ندارد ، یعنی نظریه تکامل با دین اسلام سازگار است و نمی توان از دین برای رد این نظریه استفاده کرد. این موضوعی است که من در تاپیک قبلی که بحثمون شروع شد مطرح کردم و در اینجا (ارسال شماره 13) بعضی دلایل اون و نقل هایی از بزرگان دینی بیان کردم . خوب در این مورد هم مثل بحث قسمت اول که در علم بود اختلاف نظر هایی در دین بین دین داران وجود دارد که این بحث هم جواب قطعی ندارد. اما من به این دید اعتقاد دارم و معتقدم بیشترین بزرگان دین هم چنین دیدی دارند ،همانطور که در این پست که لینک دادم بعضی نمونه ها را بیان کرده ام. چهارم : دوست عزیز من تمام سعی خودم را کردم که این بار واضح منظورم رو بیان کنم امیدوارم متوجه شوید ![]() به امید عاقبت به خیری همه ما (۱۹/اسفند/۸۹ ۰:۱۵)Reza_Jackman نوشته است:من ضمن تایید اینکه داروینیسم اصطلاحی است که در سایر علوم هم استفاده می شود اما این موضوع رو جدای از بحث تکامل می پندارم و و اطلاعات خاصی هم در این موارد ندارم که در باب این موضوع حرفی بزنم ....نقل قول:چرا شما فکر میکنید تکامل رو باید لا به لای برنامه هاشون پنهان کنن |
|||
|
۲۰:۵۵, ۲۲/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
اعوذ به الله سمیع علیم من الشیطان رجیم
بسم الله الرحمن الرحیم سلام علیکم پر ترفدار ترین برنامه من و تو بفرمایید شام است این برنامه داره به سمتی میره که کم کم توش مشروبات الکلی تبلیغ میشه و همه در موردش نظر هم میدن و میگن خیلی بده کسی نخوره و چیزهای دیگه ... فکر کنم بودجه شون خیلی کلان بوده که حالا داره کمکم تبلیغات درونش ظاهر میشه ... در برنامه ها به راحتی میتوان دید که همه چیز را به رخ می میکشند جنگ افزارها ، سلاح ها ، ماشین ها ، حتی صحنه های فیلم برداری هم دل بره برا بعضی ها مانند صحنه های مستندهای حیوانات و مناظر زیبا از جاهای دنیا و... انگار خودشون بهترین هستند در دنیا و همه را به اونجا سوق میدن مثلا امد در یک مستند جزیره نخل دبی را گذاشت که همه جذب عضمت دبی شده بودن به یک باره اومد زلزله بم و خرابی ها و صحنه های تکان دهنده را نشون داد (یعنی اونا و ساختمونها عالی و ساختمونای ما ...) معلومه هر ناعقلی ببینه میگه ایران به درد نمیخوره ... جدیدن یک برنامه به نام دکتر کپی پخش میکنه که در آن صراحتا احادیث آخر الزمان را مسخره میکنه به مثال حدیثی که میگه خورشید از مغرب طلوع میکنه ... یا در برنامه هایی تبلیغ رقص میکنه (مخصوصا رقص عربی قبل اسلام) که بسیار زننده است ولی طرفداران زیادی داره این نوع رقص تا حدودی که کامل ترین نوع رقص در جهان است و با این نوع رقص انسان ها را به ... (خیلی چیزا) سوق میدهند . و چیزهایی از این دست ... |
|||
|
|
۱۴:۰۹, ۷/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۲۲/اسفند/۸۹ ۱۸:۵۸)سینا نوشته است:درود بر شما(۱۸/اسفند/۸۹ ۱۷:۵۷)hesam110 نوشته است:(۱۸/اسفند/۸۹ ۱۶:۳۴)سینا نوشته است:سینای عزیز عزیز من منظور شما رو می فهمم ولی اصلاً نمی تونم درکتون کنم که چرا شما هی می فرمایید که به تکامل اعتقادی ندارید ولی پافشاری شدید بر این دارید که تکامل نظریه رد شده ای نیست . نمی دونم می تونید باور کنید یا نه ولی من به عینه دیدم که عواقب پذیرفتن این نظریه چیست و چه عقیده ای رو در ذهن مخاطب پرورش می ده و از اون گذشته چه دلیلی داره این همه در مورد این نظریه برای ذهن عوام (تاکید می کنم عوااااااااااااااااااام) پافشاری بشه و هزینه های هنگفت بشه.اونم از طرف شبکه های معلوم الحال. به هر حال همونطور که خودتون گفتید چون این مبحث در دانشگاه تدریس میشه اصلاً دلیل منطقی برای صحه گذاشتن این مطلب نیست. از طرفی شما قرآنی را که خداوند بر عدم تحریف آن قسم خورده را ملاک قرار دهید که حضرت آدم به شکل انسانی بر زمین فرستاده شده حالا ما چرا سعی بر این داریم که انسان اولیه میمون بوده یا یه پله بالاتر که اون میمون از روی co2 منتشره از محل برخورد مواد مذاب به رودخانه در کنار کوهپایه به وجود اومده رو ثابت کنیم الله اعلم. یا علی |
|||
|
۲۱:۱۷, ۷/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
ممنون دوست خوب.....من نه تاکید دارم که این نظریه درست است و نه تاکید دارم که غلط است...دلیلش را هم گفتم
ممنون از حسن توجه شما |
|||
|
۱۸:۰۰, ۶/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۰ ۲۰:۰۳ توسط MiladYLH.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
لطفا پست حذف کنید
این تاپیک و ندیده بودم |
|||
|
۱۴:۰۳, ۱۵/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۰ ۹:۲۱ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
شبکه من و تو تحت حمایت سازمان MI5 انگلیس است.
شبکه “من و تو” که از لندن مدیریت می شود، مدتی است که فعالیت خود را در ادامه شبکه های mbc persian و bbc persian و gem tv و pmc و farsi۱ آغاز کرده است . به نظر می رسد بررسی دقیق این شبکه ها و بخصوص manoto در شرایط فعلی هم برای آشنایی مردم عزیزمان و هم مسئولین ضروری باشد. از این رو نویسنده سعی دارد در قالب سلسله مقالاتی به بررسی این شبکه ها از زاویه ای دیگر بپردازد. گفته می شود شبکه “من و تو” با مدیریت فائقه آتشین یک خواننده زن دوران پهلوی به نام مستعار گوگوش که مدتی پیش با پیوستن به جمع غربی ها سر و صدایی به پا کرده بود راه اندازی شده است. این خواننده که تا سال گذشته ساکن آمریکا بوده است تنها شخصیت مهم غیر سیاسی بود که در اکثر تجمعات خارجی جریان سبز حضور فعال داشته است. البته این شبکه در برنامه نوروزی امسال(سال ۹۰) مدعی شد که این خواننده مدیر شبکه من و تو است. برخی نیز پشتیبانی این شبکه را به جمعیت بهاییان مقیم لندن نسبت می دهند که این خبر با توجه به بهایی بودن تعداد قابل توجهی از مجریان و تهیه کنندگان این شبکه قابل پذیرش به نظر می رسد. به طور مثال خانم سالومه یا خانم ندا جناب در دادگاه علنی خود در ایران و در بازجویی های نوشته شده توسط خودش به انجام تبلیغات فرقه بهائیت در دانشگاه اعتراف کردند. و یا رها اعتمادی که در قالب انجمن های منتسب به بهاییت تلاش های زیادی برای جمع کردن ایرانی های مقیم انگلستان دارد. اما قوی ترین فرضیه مطرح شده پشتیبانی همه جانبه سرویس جاسوسی انگلستان از سایت manoto۱,۲ است. چنانکه مسئولین امنیتی اطلاعاتی انگلستان در ارائه گزارش سالانه فعالیتهای فرهنگی سازمان MI5 در مجلس انگلستان عنوان کردند که این سازمان جاسوسی جهت انجام فعالیتهای بشردوستانه و در راستای فعالیتهای فرهنگی، به شبکه های فارسی زبان از جمله من و تو کمک مالی کرده است. سایت “من و تو” در صفحه معرفی خود بدون اشاره به صاحب امتیاز این شبکه ماهواره ای و اسپانسرش در نکته ای ظریف دلیل پدید آمدنش را اینچنین می نویسد: «جهان از چند دهه گذشته به تدریج وارد عصر ارتباطات نوینی شده است. امروزه، بر پایه باور بسیاری از دانشمندان در حوزه های مختلف علوم اجتماعی، جهان امروزی آنچنان دگرگون شده که فهم و درک آن با مفاهیم و نظریههای قدیم تا حد زیادی عملی نیست. جهانی شدن، عصر اطلاعات، عصر رسانه ها، جامعه اطلاعاتی و جامعه رسانه ای برخی از این مفاهیم اند.» با رجوعی به آرای صاحب نظران علوم اجتماعی غرب که امروز نظریات و فرضیات آنها در غرب مسلمات علمی محسوب وی شود، می بینیم که هر آنچه حاصل مذهب و اندیشه الهی باشد را بدلیل اصالت تجربه، غیر علمی می دانند. حال باید پرسید منظور شما از «مفاهیم و نظریههای قدیم تا حد زیادی عملی نیست» در میان ایرانی ها چیست که می خواهد آن را عوض کند؟ این سایت در ادامه می نویسد: «تلویزیونهای من و تو ۱و۲ در جهت ارتقای نقش و جایگاه رسانه های ایرانی و پارسی زبان در بین رسانه ها و سعی در ارتقای نقش ایرانیان در جامعه جهانی، کار خود را شروع خواهد کرد.» که این مطلب به وضوح به علاقه صاحب امتیازها و سیاست گذاران این شبکه به تسلیم ایرانیان در قبال globalisation (جهانی شدن) و new world order (نظم نوین جهانی) اشاره دارد. در نگاه اول وقتی مخاطبین به تماشای مستندهای این شبکه مشغول می شوند، یکسری برنامه های آموزنده و پربار را میبینند که هیچگونه مغایرتی با اخلاق و جایگاه خانواده ندارد. ولی تمامی این مستندها مقاصد و تفکرات خود را آرام آرام و با آرامش تمام به خورد مخاطبین خود داده و تماشاگران را همراه و هم عقیده خود می کند. مقاصد و تفکراتی که درون مایه آن عدم وجود خداست…!!! به عنوان مثال زمانی که مخاطب در حال تماشای مستند تولید انسان در رحم مادر و تولد نوزاد است، در تمام طول برنامه دیالوگها و سخنان گوینده برنامه طوری تنظیم شده که مخاطب، آن برنامه را کاملاً علمی و واقعی بداند. زمانی که مخاطب چنین برداشتی داشته باشد زمان شلیک اهداف ضد اسلامی است. “….. دانشمندان معتقد بودند زمانی که نوزاد در رحم مادر است توانایی چنگ زدن و در مشت نگه داشتن چیزی را نباید داشته باشد ولی دیده شده نوزاد در رحم مادر دست خود را مشت میکند. نوزاد میمون و گوریل نیز بلافاصله پس از تولد، موها و پشم های تن مادرش را چنگ میزند.چون ما انسانها گونه ای از میمونها بوده ایم که به مرور زمان تغییر پیدا کرده و تکامل یافته ایم، می توان گفت نوزاد انسان نیز بند ناف را چنگ زده و در دستش مشت می کند……” متن فوق تکه ای از گفته های گوینده برنامه مستند تولید و تولد نوزاد انسان بود.شاید در نگاه اول مخاطب پی به اهداف گوینده نبرد، ولی اینطور به مخاطب القا می شود که انسان در ابتدا به هیچ وجه به شکل انسان آفریده نشده است…!!!! و مطلب مورد نظر در جهت اثبات نظریه داروین است (نقد نظریه داروین را اینجا بخوانید) در ادامه این مستند گوینده می گوید: “….. هنوز دانشمندان نمی دانند که انسان چگونه آفریده شده یا بهتر بگوییم چگونه از میمون به انسان تغییر ماهیت داده است….. در بین دانشمندان اختلاف نظری وجود دارد مبنی بر اینکه چگونه و با چه تغییرات شیمیایی و محیطی شعور و درک میمونها تا این اندازه تغییر کند تا روزی موجودی تغییر یافته به نام انسان بتواند معادلات ریاضی را حل نماید….” و زمانی که برنامه به پایان می رسد مشاهده می کنیم مستند(!!!)پخش شده توسط خود تیم شبکه من و تو ساخته شده است. همچنین از شبکه من و تو یک، همزمان با ایام محرم سال ۸۹ مجموعه سفرنامه های شخصی انگلیسی زبان پخش میشد. مردی میانسال که با چهره ای کاملاً غربی به عنوان توریست و محقق در ممالک اسلامی در جست جوی واقعیات معماری اسلامی بود. در یکی از قسمتهای این برنامه که در شهر اصفهان(!!!!!) ضبط و تهیه شده بود، محقق نقاشی های ساختمانها و عمارات باستانی اصفهان را تصویربرداری کرده بود و بر روی آنها صحبت میکرد. ازمیان آن همه معماری اصیل اسلامی و ایرانی موجود در اصفهان، نقاشی هایی با موضوعات میگساری و رقص و آغوش گرفتن را انتخاب کرده بود و چنین توضیح میداد: “….. در گذشته ایرانیان بسیار روشنفکر و اجتماعی بودند و در تمامی مهمانی هایشون شراب جزیی از سفره هایشون بود(!!!!!) این را می توان از نقاشی های به جا مانده بر روی دیوار های عمارتهای این شهر فهمید. ولی با ورود اسلام به این سرزمین عقاید بسیار پیش پا افتاده و عجیب و غریبی(!!!!!) در بین مردم دهان به دهان پیچید تا اینکه امروزه نمی توان در خانواده های ایرانی رنگی از آرامش و شادمانی های گذشته را دید(!!!!!!)…..” در ادامه با نشان دادن تصاویری که بر اثر گذشت زمان کاملاً مخدوش و مخروب شده و نمی توان به درستی تصویر واقعی آن نقاشی های بر روی دیوار را دید گوینده ادامه میدهد: “….. در زمان صفویه شاهان و پادشاهان اسلامگرای آن زمان چنان به مردم فشار می آوردند که کمتر کسی جرات ابراز علاقه نسبت به جنس مخالف و بیان کردن تمایلات ج.ن.س.ی را داشت ولی همانهایی که این چنین مردم را نهی میکردند خودشان فاسدان زورگویی بودند که از نقاشی های به جا مانده در بناهای اسلامی(!!!!) می توان دید زنان برهنه و ساقی جزیی جدانشدنی از محافل اینها بوده (!!!!!!)…. ” واقعاً چرا این چنین تهمت ها و دروغپردازی هایی را باید این شبکه به مخاطب خود ارائه دهد؟ در قسمتی دیگر از این سفرنامه، گوینده در حال نمایش مسجدی در کشور مغرب است و در مورد اهل تسنن و اهل تشیع این چنین می گوید: “….. اهل تسنن معتقدند خلفایی به نامهای ابوبکر و عمر و عثمان جانشینان محمد بوده اند و این حق آن سه خلیفه بوده. ولی شیعیان صفوی(!!!!!!!) معتقدند که جانشینی به داماد محمد، شخصی به نام علی باید میرسیده که آن سه خلیفه به صورت غیر قانونی این حق را از علی گرفته اند……. به نظر من و بسیاری از مردم اگر حکومت به علی می رسید اسلام دموکراسی را زیر پا میگذاشت. با انتخاب ابوبکر و عمر و عثمان میتونم بگم این اولین و آخرین باریه که اسلام بر اساس دموکراسی عمل کرده…..” در ادامه برنامه گوینده می گوید: “….. شخصی مسلمان علی را میکشه و سالها بعد پسر علی به نام حسین برای خونخواهی پدرش قیام میکنه که اونهم ناکام میمونه و به دست مسلمانان دیگری کشته میشه(!!!!!!!!!!)…….” (( از تمامی خوانندگان محترم بخاطر نوشتن مطالب فوق عمیقاً پوزش می طلبم ولی وظیفه خود دانستم که دیگران را از اهداف و ماهیت واقعی این شبکه “من و تو یک – من و تو دو” آگاه کنم. )) این شبکه برنامه های مختلفی را در قالب آیتم های روتین متفاوت و با هدف گذاری های یکسان اجرا می کند که در قسمت بعدی این گزارش به تفصیل به آنها خواهیم پرداخت. منبع:عصر امروز بنده خود از این مطلب بهره بردم، به نکات ظریف و مهمی اشاره داشت، گفتیم دوستان هم استفاده کنند. از نویسنده این مطلب هر کجا که هست تشکر می کنم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Manoto_2.jpg]](http://s1.picofile.com/file/6275485910/Manoto_2.jpg)

را دوست دارد بایستی و از آن بد بگویی در پاسخی قافلگیرانه می گوید
بابا این کانالا مال خودشونِ می خوان با این چیزا مردم رو از سیاست دور کنن)

![[تصویر: manoto%201.jpg]](http://mashreghnews.ir/Newsroom/Images/News/Editor/image/nor/nor/manoto%201.jpg)
![[تصویر: manoto%202.jpg]](http://mashreghnews.ir/Newsroom/Images/News/Editor/image/nor/nor/manoto%202.jpg)
![[تصویر: manoto%203.jpg]](http://mashreghnews.ir/Newsroom/Images/News/Editor/image/nor/nor/manoto%203.jpg)
![[تصویر: manoto%205.jpg]](http://mashreghnews.ir/Newsroom/Images/News/Editor/image/nor/nor/manoto%205.jpg)