کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: با توجه به مطلب زیر چگونه با این کانال رفتار کنیم؟ اول مطلب رو بخونید
آگاهانه نگاه کنیم
نگاه نکنیم
برنامه هایی که به نظرمون خوب هست رو فقط نگاه کنیم

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 13 رای - 3.77 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
manoto1&2 دسیسه ای بعد از farsi1
۱۴:۱۸, ۱۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله

سلام دوستان
اونهایی که ماهواره دارن میدونن که جدیدا دوتا کانال بنام من و تو 1و2 راه اندازی شده که من به شما میگم قضیه از چه قراره الان...
[تصویر: Manoto_2.jpg]
من کار ندارم این کانال مال کیه و صاحابش چیکاره ست میخوام یه سری از برنامه هاشو زیر سوال ببرم مخصوصا منوتو2
ببینید دوستان این کانال از وقتی که اومد مثل فارسی1 جنجال بپا کرده
همش برنامه های علمی تاریخی میده و اطلاعات واقعا مفیدی در اختیار مردم میزاره ولی اون وسط هاش یه چیزهایی به خورد ملت میده که بیا و ببین...
یکی از این برنامه ها اسمش تکامل هست. رسما نظریه تکامل رو ترویج و تبلیغ میکنه. همونطور که میدونید تکامل قرآن و بُعد روحانی انسان رو زیر سوال میبره. حالا این کانال اومده و داره این نظریه رو ترویج میکنه یعنی چی؟؟؟
[تصویر: Evolution1.PNG]
این نظریه اینقد مسخره است که نگو جدیدا دارم یه سری اطلاعات جمع میکنم اندر باب عدم صحّت این نظریه و در اختیارتون میزارم بزودی. حالا بگذریم...
برنامه بعدی اسمش زمان فاجعه هست که من خودم این هفته کامل دیدمش راجع یه حوادث 11سبتامبر بود اومده بود میگفت: اینایی که هواپیما رو ربودند مسلمان بودند و نشون میداد که وقتی داشتند حمله و گروگانگیری رو شروع میکردند الله و اکبر میگفتند و وقتی هواپیما داشت اصابت میکرد به برج ها الله اکبر میگفتند و این برنامه همش در بین فیلم تیکه هایی از آیات قرآن رو میخوند و زیر نویس میکرد اندر باب جهاد و کشتن کفّار و اینها... بعد زیر نویس میکرد : جملاتی از کتابدستی تروریست ها
من برام سوال شد که این هواپیما مگه منفجر نشد؟ کتابدستی تروریستهارو اینا چطوری پیدا کردن؟ و خلاصه یک مزخرفاتی راجع به اسلام و مسلمانها به خورد ملّت داد که نگو...

البته اگه موفق به ضبط این برنامه شدم و تکرارش رو داد حتما براتون آپلود میکنم ببیند.
البته برنامه های جالبی رو هم میده ها ولی وسط هاش برنامه های ضداسلام پخش میکنه.
خب ببینید چطوری دارن با مسلمون ها مبارزه میکنن، چطور اسلام رو با قاتل بودن برابر میکنن و...
من موفق نشدم ریاد برنامه های منوتو1 رو ببینم و براتون تحلیل کنم ولی اونجاهم 2بار دیدم که داره فیلمهایی با پس زمینه فمنیسم پخش میکنه... بهر حال سگ زرد برادر شغال هست دوستان!
بدونید و آگاه باشید که دشمن نمیاد مفتی مفتی براتون کانال بزنه و برنامه علمی براتون پخش کنه حتما هدفی هست پشت هر قضیه ای. شاعر میگه چی؟ میگه : گربه در راه رضای خدا موش نمیگیره...
یا الله
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، EMPERATOR ، F.E.A.R ، behruzhsd ، shia12 ، خاک ، aliakbar ، mohamad ، هادی نظری ، ایران ، مجید121 ، rastin ، aseman ، شوالیه ، InsomniAc ، bahar2006 ، mir464 ، mohsen . ، حلما ، وحید110 ، setareh ، آرین (الهه.ع) ، naaria110 ، Palazior ، ghadimi2 ، Hadith ، Anti gods ، oranoos ، آزاد اندیش ، mojtaba14 ، fardinho ، mohammad74 ، آسمان آبي ، aghah ، blue.blood ، yamahdi-12 ، m.hossein ، 208 ، nasimesaba ، yamin ، mohammad727 ، فدک زهرا ، black ، lpsl ، mahdi.adrekne ، gabriel40 ، hesam110 ، مفقود الاثر ، rahgozar.f ، سرباز ولایت ، لبخند خدا

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۱۲, ۲۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #41
آواتار
با سلام و درود
دوستان در رابطه با برنامه "بفرمایید شام" و تبلیغات سکولاری آن و با عنایت به اینکه بنده چندین قسمت این برنامه رو برای تحقیقات جنگ نرم دنبال کردم ، اسلام ستیزی رو به عینه حس کردم .
اتفاقاً همین برنامه ساده بسیار مخرب تر از سریالها و یا برنامه های دیگست چون متاسفانه به صورت گسترده توسط مخاطبین دنبال می شه و ظاهرا موضوعی خلاف عرف و شرع نداره البته برای از خدا بی خبران
برای نمونه :
- آقایان و خانمهای شرکت کننده هنگام آشنایی با هم دست داده و روبوسی می کنند
- برای هم شامپاین هدیه می برن
- در سرو غذاها از شراب استفاده می کنند
- شرکت کننده ای با افتخار می گفت من گوشت حلال استفاده نمی کنم
- شرکت کننده ی دیگری برای تشکر از میزبان به تمسخر می گفت اجرت با زهرا ( حضرت زهرا (سلام الله علیها) )
- در آخر برنامه هم که بساط غیبت پهنه ، البته این یکی که دیگه غربی نیست ما ایرانی ها عادت داریم بریم خونه هم بعد بشینیم پشت سر هم غیبت کنیم البته و صد البته با کمال تاسف
سبحان الله
دوستان نمی دانم چه کار کنم
نزدیکانم حرف های من و گوش می کنند و دو باره مسلوب الاراده پای این مستهجنات می نشینند
هر چقدر سعی می کنیم انگار کمتر نتیجه می گیریم
شیطان با تمام قوا به میدان آمده
التماس دعا دارم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: libera
۲۲:۰۰, ۲۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #42
آواتار
نقل قول:میشه بیشتر در مورد بفرمایید شام و ... manoto لطفا بیشتر توضیح دهید؟

نقل قول رو کامل کردم!Smile
فکر کنم با نگاه کردن برنامه ها خودتون به این استنباط و استنتاج خواهید رسید.
واقعا توضیح دادن این جور چیزها یه نظرم قابل پذیرش نیست مگر اینکه خودتون برنامه هاش رو نگاه کنید.
والا من بیام دو صفحه دلیل و مدرک بنویسم
اولا نه شما حوصله ی خوندن دارید
ثانیا اصلا نتیجه ی لازم منتقل نمیشه یا اگرم منتقل بشه قابل پذیرش از سوی شما نیست...

با سپاس
یا علی مدد
۲۳:۱۸, ۲۰/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مرداد/۹۰ ۲۳:۲۰ توسط zaeim.)
شماره ارسال: #43
آواتار
تحلیل کیهان از یک برنامه در شبکه من و تو

هيچ كس تنها نيست...اشتباه نكنيد ما براي همراه اولي كه در پايتخت هم نقاط كور دارد و آنتن نمي دهد اما به جايش هرماه آبونمان و ماليات و ...مي گيرد، تبليغ نمي كنيم؛ داستان امروز ما قصه دنباله داري است كه آرام و بي صدا همه را گرفتار كرده و كسي هم زياد به فكر نيست. قصه امواجي سمج و سرسخت كه خوب بلدند راه خود را پيدا كنند و نيازي به شاهراه ندارند؛ مثل آبي كه در جريان است و هيچ گاه متوقف نمي شود و هيچ مانعي بر سر راه خود نمي بيند، راه خودش را مي يابد بي آنكه در بزند تا عمق گنجه هاي زيرزميني و بر فراز برج هاي سر به فلك كشيده نفوذ مي كند. امواج نامرئي جذابي كه همچون مغناطيس پايان ناپذيري تو را سحر مي كند و كم كم معتادش مي شوي. حالا ديگر تو در هيپنوتيزم اين امواج گرفتار شده اي و او هرچه طلب كند، برايش فراهم مي كني...حالا ديگر بايد اعتراف كرد كه آنتن ماهواره براي خيلي ها ـ بيشتر در پايتخت البته ـ از لوازم اصلي منزل محسوب مي شود؛ در زمانه اي كه ما همچنان در حال ساخت برنامه هاي ميزگردي دهه شصتي براي سركوفت زدن به خودمان هستيم كه ما عقبيم! نكته جالب قضيه اينجاست كه همه مسئولان باربط و بي ربط بار ها و بار ها نسبت به هجوم اين شبكه ها هشدار داده اند؛ اما در عمل چيزي نديديم شما اگر ديديد به ما اطلاع دهيد و جالب تر اينكه رسانه ملي ما به عنوان مهم ترين سپر دفاعي در برابر اين امواج به جاي رفتار عملي متقابل؛ شابلوني در دست گرفته و مشابه برنامه هاي آنها را براي مخاطب داخلي تدارك مي بينند؛ بي آنكه به اين نكته فكر كنند وقتي داستان كپي برداري در كار باشد؛ خب مشتري عاقل اصلش را مي خرد!

تحريريه نسل سوم
خوب بلديم غر بزنيم

بياييد با هم همايش هاي يك سال گذشته را، نشست ها و مناظره ها و سمينارهاي مرتبط با جنگ نرم رسانه اي و رفتارهاي رسانه اي در قبال اين كارزار مدرن را مرور كنيم. همه اش را مي شود در دو عبارت خلاصه كرد؛ آنها كه مسئوليت دارند: بيش از فلان هزار سايت و شبكه عليه ما در حال فعاليتند و چه و چه و چه! آنها كه مسئوليت ندارند: بيش از فلان هزار سايت و شبكه عليه ما در حال فعاليتند و چه و چه و چه.

بله تفاوت اين دو عبارت اولا در لحن بيان است كه اولي به صورت خبري و با تعجب آن را بيان
مي كند و دومي آن را به شكلي انتقادي و طلبكارانه آن را عنوان مي كند. و ثانيا اولي در
«چه و چه و چه» به كمبود بودجه و كم كاري مديران قبلي و تلاش بنيادين براي آينده كه به زودي جواب نمي دهد اشاره دارد و دومي در همين «چه و چه و چه» برنامه هاي داخلي را مسخره مي كند، مديران را بي سواد و بي اطلاع و بي مشورت مي خواند و آينده را شديدا از دست رفته ترسيم مي كند. شك نداشته باشيد تا صدسال آينده هم خروجي همه همايش هاي ما در كشور در همين دو جاده است با كمي نوسان. بالاخره سالهاست شغل ما اصولا رفتن به اين همايش هاست! دست بر قضا مشخص مي شود كه ما فقط بلديم غر بزنيم و بگوييم آنها چه كردند و ما چه ها كه نكرديم...همين!
گريه و موش و رضاي خدا نسل ما حتي اگر بيننده پروپا قرص شبكه هاي ماهواره اي باشد، مي داند كه امواج ارسالي آنها محض رضاي خدا و آگاهي بخشي و حمايت از ما نيست، اين حداقل دانايي نسل ما بايد باشد كه اميدواريم باشد. از سوي ديگر شبكه هاي فارسي زبان در سه جبهه؛ حمله خود را براي تغيير سبك زندگي جوان امروز آغاز كرده اند.

از ميان شبكه هاي خبري BBC نسبت به صداي آمريكا حرفه اي تر عمل مي كند البته حكايت اختلاف اين دو شبكه همان حكايت اختلاف قديم انگليس و آمريكاست كه هميشه اين انگليسي ها بودند كه با سياست تر از رقيب آمريكايي خود عمل كرده اند. مردم با تماشاي اين شبكه ها با حجم زيادي از اخبار و اطلاعاتي راست و دروغ مواجه مي شوند كه گاه از سوي رسانه هاي داخلي پوشش داده نمي شود كه البته اشتباه استراتژيك رسانه ملي است در زمانه اي كه ملت تشنه دانستن هستند چه بهتر كه خودمان خوراك خبري آنها را تامين كنيم.

حكايت شبكه هاي فيلم و سريال با شبكه هاي خبري متفاوت است. آنها با شناختي كه از مخاطب ايراني دارند و متاسفانه در بسياري از مواقع جلوتر از مديران پرمدعا و گاه كم سواد اتاق هاي فكر رسانه ملي مان رفتارسنجي مخاطب ايراني را رصد كرده اند، دقيقا همان بخشي از سرگرمي و تفريح را در اختيار خانواده هاي فارسي زبان مي گذارند كه به آنها نياز دارند. شبكه فارسي وان اعلام كرده كه بيش از 15 ميليون بيننده در ايران دارد .

اما شايد نوك حمله اين لشكر همان شبكه هاي مستندگونه باشند كه با انواع و اقسام مستندهاي علمي و مسابقات و برنامه هاي سرگرمي خود؛ نياز سليقه هاي مختلف را برآورده مي كنند. اين شبكه ها از روش غيرمستقيم براي جذب مخاطب استفاده مي كنند. امروز از زبان بعضي ها مي شنويم كه مي گويند شبكه «من و تو» را تماشا مي كنند حال آنكه واقعيت چيز ديگري است يعني مرغ همسايه غاز است. او در اين شبكه ها نه خلاقيت تصويري بسيار بالايي را مشاهده مي كند و نه همذات پنداري جغرافيايي و معنوي با برنامه ها برقرار مي كند اما از آنجا كه بي تحركي و كليشه تلويزيون و راديو را در داخل ديده با هر پديده نويي همچون يك معجزه مغناطيسي برخورد مي كند و به سرعت جذب آن
مي شود و اين نقطه تاسف بار داستان است كه آنها بدون هيچي، مخاطب رسانه ملي را قاپ مي زنند! برهوت رسانه اي ما ميدان را به آنها داده است و...در يك جمله «از ماست كه بر ماست...»
لطفا بخش مربوط به همايش ها و غرزدن هاي دائم را دوباره بخوانيد؛ الان بهتر جواب مي دهد.

40 ميليون دلار؛ هزينه «بفرماييد شام»
برنامه «بفرماييد شام»

برنامه اي اجتماعي است كه هفته اي چهار شب از شبكه «من و تو» پخش مي شود و با درنظر گرفتن يك رقابت ايرانيزه شده در خارج از ايران و استفاده از يك هنر ايراني، مخاطب خود را پيدا كرده است. در اين برنامه هر شب يكي از اعضاي گروه مسابقه ـ هر هفته يك گروه ـ به آماده كردن پيش غذا، دسر و شام مبادرت كرده و سه شركت كننده ديگر با حضور در منزل او و صرف اين خوراكي جات(!) به او امتياز مي دهند كه در نهايت، برنده مسابقه به1000 پوند دست مي يابد.

اما چرا؟ قيمت يك سمند براي يك دست غذاي خوش مزه؟ اين همه داستان است؟ ...«وزارت خارجه انگليس و آمريكا هدايت كننده اصلي تلويزيون هاي ماهواره اي فارسي زبان هستند و بودجه كلان اين شبكه ها را تامين مي كنند»...اين خبر را پايگاه اينترنتي اخبار روز وابسته به گروهك هاي ضدانقلاب مقيم آلمان منتشر كرده و با اشاره به بي رونقي شبكه هاي ماهواره اي داراي گرايش سياسي نوشته است: «امروز حتي تلويزيون هاي سياسي مانند صداي آمريكا هم دريافته اند كه مخاطب براي اخبار و تحليل هاي سياسي پاي آنان نمي نشيند بنابراين تلويزيون «فارسي1» و «من و تو» براي جلب مخاطب دلزده از فضاي سياسي راه اندازي شدند. فارسي1 با پخش سريال هاي مطرح جهاني به صورت دوبله شده ـ با بدترين كيفيت البته ـ مخاطباني را جذب كرد اما به دليل همين جنبه سرگرمي صرف، آرام آرام دچار يك فرودستي در جذب مخاطب شد. «من و تو» تجربه مشابهي است كه به بخش سبك زندگي غربي و شوهاي تلويزيوني و... مي پردازد و به نوعي آشتي ميان ايرانيان مقيم خارج كه شايد سال به سال همديگر را نبينند و جوياي احوال هم نشوند،مي پردازد...يك برنامه بسيار كم هزينه و كم خرج اما هوشمندانه...«اين شبكه در تملك دو ايراني به نام كيوان عباسي و مرجان عباسي است و دفتر مركزي و استوديوي آن در شهر لندن واقع است».

اخبار روز اضافه مي كند: «بخش عمده اي از بودجه شبكه هاي من و تو، يك و دو را وزارت امور خارجه انگليس مي دهد. رابط اين افراد نيز فردي به نام «مك وولين» است كه به عنوان مدير و يكي از مشاورين ارشد اين گروه فعاليت مي كند و با همكاري وي، وزارت امور خارجه انگليس بودجه راه اندازي اين دو شبكه را تامين كرده است. اما براي سال 2011 با همكاري عباسي پدر، يك بودجه هنگفت 40 ميليون دلاري را از محل بودجه امنيتي و هجوم رسانه اي آمريكا براي ايران (در پنتاگون) دريافت مي كند. براساس گزارش ها بودجه40 ميليون دلاري اين شبكه در حقيقت 40 برابر بيشتر از بودجه شبكه اسطوره اي فارسي1 است».

قورمه سبزي يا سبزي قورمه
واقعا قابل قبول است كه وزارت خارجه انگليس سرمايه سنگيني را براي بهبود دست پخت ايرانيان مقيم خارج هزينه كند؟ يا اين ابتداي راهي است كه در انتها به جاده سياست گذاري هاي كلان عليه كشورمان منتهي مي شود؟ ماجرا خيلي ساده است؛ شما نزديك غروب و يا ساعتي از شب گذشته از ترافيك سنگين خيابان ها و خسته از يك روز كاري به منزل رسيده ايد. كار خاصي نداريد جز تماشاي تلويزيون، خوردن شام و استراحت. شبكه اول سيما تا ساعت 10 شب كه شايد سريال خوبي پخش كند، چيزي ندارد. شبكه دوم سيما مدت هاست چيزي ندارد و به اسم شبكه كودك ضعيف ترين برنامه هاي زنده و مرده را روي آنتن مي فرستد. شبكه سوم سيما اغلب در حال پخش فوتبال است و سريال طنز هم ندارد و خيالش راحت است كه فوتبال زنده پخش مي كند فارغ از اينكه ماهواره كامل تر همين فوتبال را پخش مي كند! شبكه چهارم سيما كه كلا چيزي براي ذائقه مخاطب عام ندارد ـ نه كه فكر كنيد براي مخاطب خاص دارد ها...خير! ـ شبكه پنجم سيما هم يا در نيمه شب كبري 11 دارد و يا با جناب هاشمي در حال اجراي مسابقه نفس گير«زنگ بزن، اس ام اس بده، با ما باش» سكه ببر است.

باقي شبكه ها هم محلي از اعراب براي مخاطب عام ندارند. نهايت پس فردا تابستان مي شود يك «نرگسي»، «گاوبازاني»، «دلخراشاني»، «رازدارني» چيزي پخش مي كند و خلاص! اصلا كنداكتور پخش هم كشك. براي همين مي شود يكدفعه 5شنبه ساعت 10 هر 4شبكه در حال پخش فيلم هستند و باقي شب هاي هفته بايد خودت را بكشي تا... پس حق بدهيد كه او وقتي به خانه رسيد، مستقيم برود سراغ آنتن!

آنتني كه خودش هم مي داند واقعا چيز خاصي ندارد اما شادي و سرگرمي را توامان براي شماي خسته و دلزده از سياست بازي هاي فراگير و مشكلات عديده، هديه مي آورد. نكته جالب اينكه محمد صالح علا گفت و گويي با هفته نامه سروش كرده و در بخشي از اين مصاحبه درباره اين برنامه گفته است: «شنيده ام كه در تلويزيون فارسي زبان يك برنامه پخش مي كنند كه چهار نفر دور هم جمع مي شوند و قورمه سبزي درست مي كنند و به هم راي مي دهند يعني ما ايراني ها اين قدر غيرخلاق و دور از ايده هاي نو هستيم؟ من بسيار درباره تمدن قورمه سبزي و امپراطوري آش رشته صحبت كرده ام. كتاب آشپزي مستطاب نجف دريا بندري اصلا دنيايي وسيع از فرهنگ و تمدن ايراني است. در اين برنامه فرهنگ و تمدن ايراني زير سوال مي رود. چهارنفر به نوبت مهمان يكديگر مي شوند اما به محض اينكه از خانه بيرون مي آيند سوار يك ماشين مي شوند و به خاطر پول شروع به غيبت و بدگويي از همديگر مي كنند. اين ماشين بايد به جهنم برود».

آمار ها چه مي گويند
حدود 17هزار شبكه باز و بدون محدوديت وجود دارد كه شامل 380 كانال خاص موسيقي، 252 كانال كودك و نوجوان و 74 شبكه مد است؛ در اين ميان بيش از 40شبكه فارسي زبان وجود دارد كه مضامين سياسي، فيلم و سريال، شو و موسيقي و تبليغ كالا را در بردارد. آنچه مسلم است درصدي از مردم تهران ماهواره مي بينند و ميانگين تماشاي آن دو ساعت در روز است در اين ميان جالب است بدانيد كه تماشاي برنامه هاي علمي زير5 درصد است. ( اين را گفتيم كه پسر خاله و دختر عمو سرتان شيره نمالند كه ماهواره بد نيست؛ مدل استفاده ازش بده! ماهواره كلي برنامه علمي داره و اينا...) از آن طرف اما تماشاي فيلم و سريال بيش از 50 درصد بيننده دارد و در ميان شبكه هاي فارسي زبان شبكه «فارسي 1» 50 درصد بيننده، « PMC » نزديك به 40 درصد و ساير موارد 10 درصد است و شبكه خبري « BBC » فارسي نيز بين شبكه هاي سياسي بيشترين بيننده را دارد.

سهم ما؛ ميله هاي رنگين
بازار رقابت داغ است؛ شبكه هاي خبري روز به روز بهتر مي شوند و جامعيت خود را بيشتر مي كنند و بي طرفي را ظاهرا در دستور كار خود قرار مي دهند؛ ما اما در اينجا دنبال اين هستيم كه در 24 ساعت 26 ساعت برنامه مشاركتي توليد كنيم و تامي توانيم عرصه را بر برنامه هاي انتقادي و خلاقانه تنگ كنيم....

اينجاست كه تك برگ ها رو مي شود؛ صدا و سيماي ما براي جلب مخاطب و در رقابت باشبكه هاي ماهواره اي مجبور است كه جذابيتهاي بصري خود را افزايش دهد و چاره اي نيست جز اينكه مثلث ها و مربعهاي عشقي، بازيگران زيبا روي با گريمهاي تند، نمايش مدهاي عجيب و غريب و...محتواي اصلي سريال ها و فيلم هاي ما مي شود. رسانه ملي با اين رفتار و تغيير ذائقه مخاطبان در حقيقت به شبكه هاي ماهواره اي مددمي رساند و براي آنان مخاطب مي سازد چرا كه در مسابقه ساخت سريال به علت محدوديت هاي عرفي و ديني كه ما داريم بالاخره ما بازنده ايم و بايد جايي توقف كنيم و مخاطبان تشنه ما راهي ندارند جز اينكه براي ارضاي نيازي كه ما برايشان متصور شديم به ماهواره ها پناه ببرند. يعني كپي كاري ما كار دستمان مي دهد و سهم رسانه ملي از مخاطب ملي مي شود
ميله هاي رنگين پايان برنامه ها.

خب بعدش؟
قرار است انتهاي گزارش ما چه بخوانيد؟ همين كه ما انتقادهاي خود را همراه با آمار و ارقامي مطرح كرديم كافي است؟ همين كه خودمان را خالي كرديم بس است؟ نكته اصلي همين جاست. بارها پيش آمده كه از خود پرسيده باشيم خب بعد از اين همه انتقاد چه بايد گفت؟ اين طور كه مي شود مثل اين اعتراض هاي دانشجويي كه فقط براي مسئولان خط و نشان مي كشند و دائم مطالبه دارند اما از راهكاري و معبر جديد خبري نيست...

داستان پايان گزارش خيلي ساده است؛ شورايسياست گذاري و يا اتاق فكررسانه ملي ما اولا بايد مملو از نظرات و سلايق متنوع و مختلف باشد. جلسات بر اساس كار كارشناسي برگرفته از نياز روز مخاطب باشد؛ نيازسنجي و مخاطب سنجي دستور اصلي توليدات همه بخش ها باشد و... ثانيا به شدت با برنامه هاي كليشه اي كه در دهه 50 از تلويزيون پخش مي شده و هم اكنون نيز همچنان با همان فرم و محتوا در حال پخش است؛ از كنداكتور توليد و پخش حذف شود و ثالثا در نيازسنجي از مخاطب به عنصر «بومي» سازي توجه ويژه بشود كپي از آنتن ماهواره مطمئنا كارگشا نيست!

رسانه ملي بايد و بايد و بايد بفهمد كه مخاطب امروز شديدا به برنامه هاي اجتماعي نيازمند است و مي خواهد خودش را در رسانه ببيند؛ متاسفانه بايد بگوييم كه در صداوسيماي ما؛ براي برنامه هاي حوزه جوانان؛ پيرمردها تصميم گيرند و براي برنامه هاي مثلا سياسي داغ و حساس؛ جوان ها...همين مي شود كه برنامه هاي سياسي مان به شدت ضعيف و سطحي و جهت دار مي شود : و مخاطب گريز : و برنامه هاي حوزه جوانان به شدت كسل كننده و خميازه آور... حالا چه توقعي داريم وقتي بنده نسل سومي در رسانه ملي سهمي ندارم؛ دائم پاي شبكه هاي مختلف اين رسانه بنشينم؟ واقعا يعني مديران ارشد رسانه ملي اين ها را نمي دانند؟

يك مثال ساده؛ سريال نوروزي «پايتخت» است؛ چرا مردم از اين مجموعه استقبال كردند؟ چون به راحتي بخشي از وجود خود يا همسايه و اقوام و دور و نزديك خود را در اين مجموعه مي ديدند و با حس همذات پنداري آن را با حساسيت دنبال مي كردند...

ماموريت؛ ممكن!
يادمان باشد كه ملت ما و محصولات نظام جمهوري اسلامي همواره توانايي خود را اثبات كرده اما چگونه و به چه شكل؟ اعتماد به نسل ما و هدف گذاري ملي نه سياسي؛ ماموريت دورزدن امواج ماهواره اي را به شدت آسان و ممكن مي كند اما خط كشي هاي سياسي و عدم استفاده از توانمندي هاي ذاتي و اكتسابي به صرف خارج بودن از دايره ما و سفارشي سازي در كنار جوگرفتگي براي مثلا 13روز نوروز و خواب بلند مدت براي3 ماه مخاطب را از حركت منظم پاي اين رسانه دور مي كند. البته زياد هم نبايد توقعي از رسانه ملي داشت؛ وقتي شوراي عالي انقلاب فرهنگي به عنوان قرارگاه اصلي فكر و فرهنگ؛ هر سه شنبه براي عزل و نصب روساي دانشگاه ها دور هم جمع مي شوند و براي تهيه نقشه مهندسي فرهنگي 6سال است در حال بحث و تبادل نظر هستند؛ واقعا از رسانه ملي توقع اتاق فكر تخصصي و كارآمد، به لطيفه مي ماند!

همجنس گرایی در شبکه من و تو

شبکه من وتو در تاریخ 1390.04.20در برنامه"بفرمایید شام" که با حضور 4 مهمان زن برگزار شد، با پخش شرابخواری آنان و با گفتار زشت و زننده مهمانان به ترویج همجنسگرایی و بی اشکال بودن این قضیه کرد.

یکی از مهمانان برنامه عنوان کرد: اشکالی ندارد انسان لزبی (همجنس باز زن ) باشد همه دوستان صمیمی من " گی" (همجنس باز مرد) هستند. شایان ذکر است با توجه به اینکه از گفتار این زنان مشخص میشد که همگی متاهل هستند اما به راحتی درباره دوستان مرد خود اظهار نظر میکردند.

در ادامه مهمانان برنامه که در نوع گفتار با کلامی زشت و زننده سخن میگویند به نوع رفتار و ارتباط با همجنس بازان پرداختند و نوع ارتباط با این افراد را بی اشکال عنوان کردند

منبع: جام نیوز
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: libera ، momen
۱۷:۳۱, ۱۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #44
آواتار
بی شک تمامی ایرانیانی که با مواردی مانند اینترنت و ماهواره سروکار دارند آشنایی کاملی با حربه های صهیونیسم و دیگر دشمنان جمهوری اسلامی ایران و مسلمانان دارند و روزانه شاهد هجمه و حمله به عقاید و ارزشهای اسلامی و ایرانی هستند.

دشمنان ایران اسلامی در سالهای اخیر بودجه های سرسام آوری را برای راه اندازی و تجهیز شبکه های ماهواره ای درنظرگرفته اند و هرساله عدد بودجه ی مدنظر چندبرابر می شود!!!!!

از شبکه هایی که با هدف رخنه در عقاید و ارزشهای خانواده های ایرانی راه اندازی و پشتیبانی شده می توان به شبکه ماهواره ای من و تو یک و دو ( manoto tv 1 and 2 ) اشاره کرد.

در سلسله مقاله های نقدوبررسی شبکه فارسی زبان من و تو( یک و دو ) به بررسی ابعاد و اهداف عملکرد این شبکه خواهیم پرداخت.

اما در ابتدا باید مدیران اصلی و گردانندگان پشت پرده این شبکه را شناخت.

اولین سوالی که در ذهن بینندگان این شبکه طرح می شود این است که بودجه و هزینه های کلان این دو شبکه از کجا تامین می شود.چون این دو شبکه که در واقع با یک مدیریت در حال فعالیت است هیچگونه تبلیغات از هیچ شرکتی نداشته و در واقع اسپانسر تبلیغاتی ندارد.اکثر برنامه هایی که از این شبکه ها بر روی آنتن می رود ساخته شده توسط تیم ( manoto tv ) است.این درحالی است که مستندهایی(!!!!!!!) و برنامه های آموزشی(!!!!!!!) که از این دوشبکه پخش می شود هزینه های بسیارکلانی دارد.

برطبق گفته های مدیران شبکه، این شبکه متعلق به شرکت تلویزیونی مرجان (Marjan Television Network) است و از بریتانیا پخش می شود.

طبق اطلاعات موجود، سازمان جاسوسی MI5 (سازمانی با ملیت انگلیسی-یهودی) حامی مالی این شبکه است.سازمانی که در اساسنامه 66 ماده ای خود جاسوسی از جمهوری اسلامی ایران را وظیفه همگانی میداند(!!!!!!!!!)

سرویس اطلاعات نظامی 5 (MI5) همان آژانس اطلاعات امنیت ملی می باشد که مسئول مقابله با تهدیدهای سازماندهی شده و مخفی علیه انگلستان است. فعالیت محوری این سرویس مبارزه با تروریسم هم در سطح بین المللی (بعنوان مثال القائده) و هم کشوری (بعنوان مثال IRA) است. سرویس MI5 توسط رئیس کل ژنرال جاناتان اوانس رهبری می شود و پایگاه آن در «تامس هاوس» شهر لندن استقرار دارد

این سازمان جاسوسی کار خود را بعنوان دفتر خدمات اطلاعاتی درسال 1909 شروع کرد و توسط سر ورنون کل Vernon Kell تأسیس شد تا با عملیات جاسوسی امپراطوری آلمان در جنگ جهانی اول مقابله کند. درسال 1914 این دفتر خدماتی در خلال جنگ جذب وزارت جنگ شد و درسال 1916 تبدیل به بخش پنج سرویس اطلاعات نظامی (MI5) گردید. بیش ترین تمرکز این سرویس در مدت بین دو جنگ جهانی بر روی تهدیدهای جاسوسی بود که از جانب راستی ها (فاشیسم) و چپی ها (کمونیسم) می رسید. در طی جنگ جهانی دوم MI5 با موفقیت توانست عناصر دشمن را شناسایی کند، اطلاعات غلط به خورد دشمن دهد و از همه مهمتر به فرود هم پیمانان خویش در نرماندی درسال 4194 کمک کند. جنگ سرد دوران پرمشغله ای برای این سرویس بود چنانچه آنها باید عوامل اطلاعاتی دوجانبه ( جاسوسانی که به سازمان جاسوسی دشمن نفوذ می کنند) را شناسایی می کردند بویژه «پنج باشکوه»، گروهی از فارغ التحصیلان کمبریج که پست های حساسی را در دولت به دست گرفتند. هارولد کیم فیلبی نام آشناترین آنهاست. پس از افتادن پرده آهنین (پرده ای که اروپا را پس از جنگ جهانی دوم به دو قسمت تقسیم کرد) نگرانی اصلی MI5 ایرلند شمالی و تروریسم بین المللی بوده است.

ولی اکنون تمامی نگاه های این سازمان جاسوسی به سمت ایران است!!!

مدیریت شبکه “من و تو” که با انتخاب این نام عملا تعامل و ارتباط بیشتر را با مردم ایران خواستار است سیاست خود را پخش فیلم، سریال، اخبار، گزارش و برنامه‌های متنوع دیگر اعلام کرده است.

همچنین در تصویر تبلیغاتی که در سایت این شبکه قابل دسترسی است و روز افتتاح آن را اعلام می کرد، زن و مرد جوانی با پوشش زننده به هم خیره شده و الگوی انسان غربی را به نمایش می گذارند.

یاد آور می شود مخاطب هدف این شبکه مادران و زنان جامعه ایران است و در این راستا سعی شده است با چاشنی هایی از جمله آشپزی، طنز و حتی رقص به جذب مخاطب هدف خود بپردازند. استفاده از خوانندگان خارج نشین و کپی برداری از برنامه های شبکه های انگلستان دیگر استراتژی این شبکه است به نحوی که برنامه “بفرمایید شام” با خرید امتیاز آن از شبکه تلویزیونی آی تی وی سراسری (ITV Global) بریتانیا آماده پخش شده است. این شبکه با رویکردی کاملا ضد ایرانی حتی در تیتر یک اخبار سایت خود، خبری را با عنوان “پشتیبانی جمهوری خواهان از حملۀ نظامی به ایران” آورده که کاملا دست های چدنی از پشت دستکش مخملین آنرا هویدا می کند.

نکته بسیار تامل برانگیز اینجاست:سازمان جاسوسی MI5، مدیریت اصلی شبکه های من و تو یک و من و تو دو رابه خواننده متواری ایرانی، فائقه آتشین((گوگوش)) سپرده است!!!!!

گوگوش و تیم امنیتی MI5 درحال ورود به ساختمان پخش برنامه های شبکه من و تو

شخصیتی که در آشوبهای پس از انتخابات سال 88 جز چهره های شناخته شده و محبوب(!!!!!) جنبش (جلبکهای) سبز بود.جنبشی که اکنون تمامی مردم پی به وابستگی آن به آمریکا، انگلیس و اسرائیل برده اند.

سوابق مجریان و تهیه کنندگان این تلویزیون به خوبی نشان از حمایت گروهک بهائیت مستقر در لندن با کمک سرویسهای اطلاعاتی انگلستان در راستای ضربه فرهنگی به انقلاب اسلامی است.حمایت صریح شبکه تلویزیونی بی بی سی فارسی که با حمایت عده ای بهائی وابسته و پناهنده، حمایت و اداره می شود.

به گزارش البرز، از این شبکه جدید، بر همگان آشکار می سازد که جنگ نرم دشمنان بر علیه نظام و اسلام، مدتهاست که آغاز شده و هر روز از راههای مختلف و جدید ادامه دارد، باشد تا با افشای سوابق بعضی از آنها پی به پشت پرده این شبکه ضد فرهنگی و اسلامی برده و برای مردم عزیز بیدارمان، مفید فایده باشد.

باشد.
سالومه سید نیا
یکی از تهیه کنندگان و مجریان شبکه تلویزیونی "من و تو" که مدتی است از کشور خارج شده،سالومه سیدنیا است.وی دارای مدرک تحصیلی لیسانس علوم ارتباطات شاخه خبرنگاری از دانشگاه آزاد تهران و فوق لیسانس مدیریت بین الملل از دانشگاه آکسفورد و همچنین دیپلم بازیگری از کانون سینمای جوان است.
وی در حال حاضر مجری برنامه ای به نام زرشک است که به ارائه برنامه در مورد غذاهای فوری می پردازد. وی همچنین روی یک برنامه در رابطه با پشت صحنه آکادمی موسیقی خانم " گ " کار می کند. سالومه سیدنیا قبل از خروج از کشور در روزنامه های زن و ایران ( در زمان اصلاح طلبان ) و شبکه بی بی سی فارسی کار کرده است. وی در دوران اصلاح طلبان ، مدیر روابط عمومی خانه سینما تیر بوده است.

ندا جناب
از دیگر مجریان شبکه ضد فرهنگی " من و تو " ندا جناب است، وی دارای مدرک لیسانس حقوق از دانشگاه آزاد نجف آباد است که بعد از ازدواج از کشور خارج و پیوستن به دوستان بهائی خود در لندن، در رشته مدیا مشغول به تحصیل شده است، او در دوران دانشجویی با تعدادی از گروه های فیلمبرداری غیر قانونی همکاری داشته و مدتی در تلویزیون بی بی سی و تپش که در لندن پخش می شود، به عنوان گزارشگر همکاری داشته است.
ندا جناب در این تلویزیون جدید، برنامه ای در مورد ورزش رزمی خانمها دارد و هدف این برنامه جلوگیری از ترس خانمها از تاریکی عنوان کرده است.
ایشان در فیس بوک شخصی خود، عکسی با وضعیت زننده و نیمه عریان از خودش را به نمایش گذاشته است.

امیر علی محمدیان

وی از مجریان این شبکه بهائی است، نامبرده اهل مشهد است و در رشته عمران تحصیل می کرد. امیر علی که علاقه فراوانی به بازی کامپیوتری و فوتبال دارد هیچ تجربه مشخص و خاصی در زمینه تلویزیون، سینما و ..... نداشته و به کمک دوستان بهائی خود، جهت امرار معاش به این تلویزیون پیوسته است، وی یکی از مجریان برنامه آشپزی است.!

رها اعتمادی

رها از فعالین شبکه تلویزیونی "من و تو" است. وی که 25 ساله است به کارهای مجری گری، تهیه کنندگی و کارگردانی مشغول است.
رها که از سیاسی ترین افراد این شبکه است، علاقه خاصی به فعالیت سیاسی علیه نظام دارد. وی دز فیس بوک خود در کنار عکس های شخصی اش، عکس از خودش در آشوب های تهران در سال 88 به نمایش گذاشته است.
نامبرده از فعالین بهائیت است و با ایجاد تشکیلات مختلف سعی در جذب ایرانیان مقیم انگلستان دارد.

رها اعتمادی و فرح پهلویسمیه عابدین زاده

از مجریان دیگر تلویزیون ضد فرهنگی "من و تو" که مدعی دانستن فلسفه و اخلاق است، سمیه عابدین زاده است وی دارای مدرک فوق لیسانس علوم سیاسی و فلسفه سیاسی است. او در برنامه ای در رابطه با فلسفه سیاست و اخلاق صحبت می کند و سعی دارد خود را دانشمند جلوه دهد !
سمیه عابدین زاده که در این تلویزیون است، در زمینه موسیقی راک و متال که از مبتذل ترین موسیقی های رایج در غرب است، برنامه ویژه دارد.وی عضو رسمی یک گروه مبتذل متال در لندن است و برای این گروه خوانندگی می کند.

در نگاه اول وقتی مخاطبین به تماشای مستندهای این شبکه مشغول می شوند، یکسری برنامه های آموزنده و پربار را میبینند که هیچگونه مغایرتی با اخلاق و جایگاه خانواده ندارد.ولی تمامی این مستندها مقاصد و تفکرات خود را آرام آرام و با آرامش تمام به خورد مخاطبین خود داده و تماشاگران را همراه و هم عقیده خود می کند.

مقاصد و تفکراتی که درون مایه آن عدم وجود خداست...!!!

به عنوان مثال زمانی که مخاطب در حال تماشای مستند تولید انسان در رحم مادر و تولد نوزاد است، در تمام طول برنامه دیالوگها و سخنان گوینده برنامه طوری تنظیم شده که مخاطب، آن برنامه را کاملاً علمی و واقعی بداند.زمانی که مخاطب چنین برداشتی داشته باشد زمان شلیک اهداف ضد اسلامی است.

"..... دانشمندان معتقد بودند زمانی که نوزاد در رحم مادر است توانایی چنگ زدن و در مشت نگه داشتن چیزی را نباید داشته باشد ولی دیده شده نوزاد در رحم مادر دست خود را مشت میکند. نوزاد میمون و گوریل نیز بلافاصله پس از تولد، موها و پشم های تن مادرش را چنگ میزند.چون ما انسانها گونه ای از میمونها بوده ایم که به مرور زمان تغییر پیدا کرده و تکامل یافته ایم، می توان گفت نوزاد انسان نیز بند ناف را چنگ زده و در دستش مشت می کند......"

متن فوق تکه ای از گفته های گوینده برنامه مستند تولید و تولد نوزاد انسان بود.شاید در نگاه اول مخاطب پی به اهداف گوینده نبرد، ولی اینطور به مخاطب القا می شود که انسان در ابتدا به هیچ وجه به شکل انسان آفریده نشده است...!!!!

در ادامه این مستند گوینده می گوید:

"..... هنوز دانشمندان نمی دانند که انسان چگونه آفریده شده یا بهتر بگوییم چگونه از میمون به انسان تغییر ماهیت داده است..... در بین دانشمندان اختلاف نظری وجود دارد مبنی بر اینکه چگونه و با چه تغییرات شیمیایی و محیطی شعور و درک میمونها تا این اندازه تغییر کند تا روزی موجودی تغییر یافته به نام انسان بتواند معادلات ریاضی را حل نماید.... "

و زمانی که برنامه به پایان می رسد مشاهده می کنیم مستند(!!!)پخش شده توسط خود تیم شبکه من و تو ساخته شده است.

همچنین از شبکه من و تو یک، همزمان با ایام محرم سال 89 مجموعه سفرنامه های شخصی انگلیسی زبان پخش میشد.مردی میانسال که با چهره ای کاملاً غربی به عنوان توریست و محقق در ممالک اسلامی در جست جوی واقعیات معماری اسلامی بود.

در یکی از قسمتهای این برنامه که در شهر اصفهان(!!!!!) ضبط و تهیه شده بود، محقق نقاشی های ساختمانها و عمارات باستانی اصفهان را تصویربرداری کرده بود و بر روی آنها صحبت میکرد.ازمیان آن همه معماری اصیل اسلامی و ایرانی موجود در اصفهان، نقاشی هایی با موضوعات میگساری و رقص و آغوش گرفتن را انتخاب کرده بود و چنین توضیح میداد:

"..... در گذشته ایرانیان بسیار روشنفکر و اجتماعی بودند و در تمامی مهمانی هایشون شراب جزیی از سفره هایشون بود(!!!!!) این را می توان از نقاشی های به جا مانده بر روی دیوار های عمارتهای این شهر فهمید. ولی با ورود اسلام به این سرزمین عقاید بسیار پیش پا افتاده و عجیب و غریبی(!!!!!) در بین مردم دهان به دهان پیچید تا اینکه امروزه نمی توان در خانواده های ایرانی رنگی از آرامش و شادمانی های گذشته را دید(!!!!!!)....."

در ادامه با نشان دادن تصاویری که بر اثر گذشت زمان کاملاً مخدوش و مخروب شده و نمی توان به درستی تصویر واقعی آن نقاشی های بر روی دیوار را دید گوینده ادامه میدهد:

"..... در زمان صفویه شاهان و پادشاهان اسلامگرای آن زمان چنان به مردم فشار می آوردند که کمتر کسی جرات ابراز علاقه نسبت به جنس مخالف و بیان کردن تمایلات ج.ن.س.ی را داشت ولی همانهایی که این چنین مردم را نهی میکردند خودشان فاسدان زورگویی بودند که از نقاشی های به جا مانده در بناهای اسلامی(!!!!) می توان دید زنان برهنه و ساقی جزیی جدانشدنی از محافل اینها بوده (!!!!!!).... "

واقعاً چرا این چنین تهمت ها و دروغپردازی هایی را باید این شبکه به مخاطب خود ارائه دهد؟

در قسمتی دیگر از این سفرنامه، گوینده در حال نمایش مسجدی در کشور مغرب است و در مورد اهل تسنن و اهل تشیع این چنین می گوید:

"..... اهل تسنن معتقدند خلفایی به نامهای ابوبکر و عمر و عثمان جانشینان محمد بوده اند و این حق آن سه خلیفه بوده. ولی شیعیان صفوی(!!!!!!!) معتقدند که جانشینی به داماد محمد، شخصی به نام علی باید میرسیده که آن سه خلیفه به صورت غیر قانونی این حق را از علی گرفته اند....... به نظر من و بسیاری از مردم اگه حکومت به علی می رسید اسلام دموکراسی را زیر پا میذاشت.با انتخاب ابوبکر و عمر و عثمان میتونم بگم این اولین و آخرین باریه که اسلام بر اساس دموکراسی عمل کرده....."

در ادامه برنامه گوینده می گوید:

"..... شخصی مسلمان علی را میکشه و سالها بعد پسر علی به نام حسین برای خونخواهی پدرش قیام میکنه که اونهم ناکام میمونه و به دست مسلمانان دیگری کشته میشه(!!!!!!!!!!)......."

این فقط گوشه بسیار بسیار کوچکی از گفته ها و ارائه شده های این شبکه تحت عناوین مستند و سفرنامه است.

مخاطبین کم سن و سال و نوجوان، بینندگانی که پیرامون مطالبی که توسط این شبکه گفته می شود مطالعه ندارند و ایرانیان مقیم خارج از کشور شاید به راحتی گفته های دروغ این شبکه ضد اسلامی و ضد ایرانی را باور کنند.

این شبکه اهدافی را دنبال می کند که توسط اربابان انگلیسی خود ابلاغ شده است.ایجاد تفرقه در بین فرقه های اسلامی، ایجاد گسیختگی شهوت و هوس بین جوانان فارسی زبان، ایجاد شکاف بین خانواده های ایرانی مکند که از مهمترین هدف های ماسون ها برای احداث نظم نوین جهانی است .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad790 ، Agha sayyed
۲۲:۴۱, ۲۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #45

(۲۰/مرداد/۹۰ ۱۳:۴۵)توبه نوشته است:  من بچه 10 ساله میشناسم چنان میشینه پای این مستند های منو تو که بیا ببین.

به نام او
نگذار برادر! برادر نگذار!
مقصز توئی که کودک معصومی که تباه میشود را میبینی و کاری از پیش نمیبری!
این است نهی عن المنکر؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110
۲۲:۲۰, ۳/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/آذر/۹۰ ۲۲:۲۱ توسط tyujhgfd.)
شماره ارسال: #46
آواتار
کیوان و مرجان عباسی کیستند؟

این مجموعه تلویزیونی در ۲۸ اکتبر سال ۲۰۱۰ در لندن توسط کیوان و مرجان عباسی راه‌اندازی شد. کیوان عباسی فرزند دوم عباسی بزرگ است که مالکیت و مدیریت تلویزیون پارس در امریکا و Hostlertv در کانادا را بر عهده داشت و پیش از این ۶ سال در امریکا در تلوزیونی‌های مبتذل لس آنجلسی به عنوان حسابدار و مشاور تبلیغاتی فعالیت کرده است. کیوان عباسی به همراه خانواده در سالهای نوجوانی به انگلستان مهاجرت کردند و پس از تحصیل و کار در این کشور شهروندی این کشور را کسب کرده است.
[تصویر: 123113_899.jpg]
[b]
كيوان و مرجان عباسي از عوامل سرويس اطلاعاتي انگليس و پشت پرده شبكه بهايي من و تو

[/b]
مرجان عباسی، همسر کیوان عباسی مدیر نیروی منابع انسانی این مجموعه است. بر خلاف برخی نوشته‌ها که این دو را خواهر و برادر میدانند، آنها در سال ۲۰۰۱ در لندن با هم آشنا شدند و ازدواج کردند.

کیوان و مرجان عباسی در یک سال گذشته هرگز حاضر نشدند در جلو دوربین‌های تلویزیون حاضر شوند و تنها اسم این دو نفر در آخر لیست دست در اندرکاران برنامه‌ها به عنوان تهیه کننده اجرایی نوشته شده است.

در داخل مجموعه، کیوان عباسی مسئولیت ارتباط با تهیه کنندگان و مجریان را بر عهده دارد و امور اجرایی را مدیریت میکند و مرجان عباسی در اتاق خود در تمام طول روز برنامه‌های تلویزیون و صفحه‌های فیس بوک را چک میکند و گزارش تهیه می‌کند. همچنین استخدام نیروی انسانی در این مجموعه با نظر و تایید مرجان عباسی صورت می‌گیرد، به گونه‌ای که بسیاری از افرادی که ارتباط فامیلی یا دوستانه‌ای با او دارند هم اکنون بی‌هیچ تجربه و تخصص قبلی در این مجموعه مشغول به کار هستند که در این مورد در آینده بیشتر خواهیم نوشت.

تلویزیون من و تو اولین تجربه کاری کیوان و مرجان عباسی نیست، تجربه مدیریتی آنها در بحث رسانه به شبکه ماهواره‌ای «ببین تی.وی» برمی‌گردد که در واقع اولین شبکه تلویزیون اینترنتی فارسی زبان بوده است و در مقایسه با تلویزیون من و تو از بعد منابع مالی یک دست گرمی ساده و کم هزینه تلقی می‌شود. ببین تی وی که با مجموعه‌ای ۶ تا ۱۰ نفره اداره می‌شده است محل آموزش دست‌اندر کارهای اصلی تلویزیون من و تو یعنی رها اعتمادی، تیام بصیر و سیاوش حبیی است.

منابع مالی تلویزیون من و تو

مهمترین سوالی که همیشه در مورد این مجموعه مطرح بوده است و هیچ گاه هم پاسخی روشن در موردش شنیده نشده است مسئله منابع مالی تامین کننده آن است. واقعیت این است که سند و مدرک مستدلی در مورد این سوال هیچ گاه ارائه نشده است، در وب سایت شرکت هیچ اطلاعاتی در این مورد ارائه نشده است و در مواردی که هم دست اندر کاران تلویزیون سعی بر ابهام زدایی در این مورد داشته‌اند، به گرفتن تبلیغات اشاره کردند که حجم و کیفیت تبلیغات پخش شده از این مجموعه تلویزیونی به خوبی نشان می‌دهد که هزینه‌های سنگین اجرای چنین پروژه‌ای با تبلیغ ویتامین یا مواد آرامش دهنده و... تامین نخواهد شد.

نکته جالب در این میان این است که کیوان عباسی در جلسات ماهیانه با مجریان و تهیه کنندگان هیچ اشاره‌ای به مطالب مورد نظر که میتواند در جذب تبلیغ موثر باشد اشاره‌ای نمی‌کند و تنها از همه کارکنان می‌خواهد به هر قیمتی که شده است کاری کنند که تعداد طرفداران حاضر در صفحات فیس بوک افزایش یابد.

او هر سه ماه برای ارائه گزارش عملکرد به امریکا می‌رود و معمولا زمانی که جهش مناسبی در تعداد طرفداران به وجود آمده باشد کیوان عباسی خوشحال و خوش اخلاق خواهد بود. به نظر می‌رسد هدف این مجموعه در سال اول جذب مخاطب و از میدان به در کردن رقیبان اصلی اش مانند فارسی وان، بی بی سی و صدای امریکا بوده است و در زمینه جذب تبلیغ اصلا موفق عمل نکرده است. این در حالی است که بپذیریم این مجموعه واقعا یک شرکت بازرگانی با هدف سود مالی و گرفتن تبلیغ است که در این اصل شک بسیار وجود دارد.

نگرش مذهبی، سیاسی و مدیریتی کیوان و مرجان عباسی

اگر فردی به عنوان یک مجری، تهیه کننده یا کارگردان به این مجموعه مراجعه کند و درخواست کار نمایید، اولین چیزی که از او سوال خواهد شد عقاید سیاسی و مذهبی اش است. چنانچه کوچک ترین شکی برای کیوان و مرجان عباسی باشد که تعلق خاطری به دین اسلام یا نظام جمهوری اسلامی دارد بدون هیچ تردیدی درخواست کار رد خواهد شد. اما کافی است که متقاضی کار در گفت و گوی خود مجله‌ها و فیلم‌های دهه ۴۰ و ۵۰ را نماد روشنفکری و فرهنگ ناب ایرانی بداند و به طور کلی مذهب را نماد خرافه پرستی و عقب ماندگی بداند، در این صورت شانس او برای گرفتن شغلی هر چند پایین در این مجموعه بالا می‌رود.

مدیریت تلویزیون من و تو به شدت به کارکنان خود و اطرافیان شان بی اعتماد هستند، کم ترین اطلاعات ممکن را در مورد برنامه‌ها و اهداف شان با مجریان و تهیه کنندگان در میان می‌گذارند وحتی با وجود این که تعداد بسیاری ایرانی در لندن زندگی میکنند برای مسابقه‌ای مانند اکادمی گوگوش خودشان در میان تماشاچیان می‌نشینند و در کادر دوربین قرار میگیرند این در حالی است که در حالت عادی از جلوی دوربین قرار گرفتن فراری هستند !!

قراردادها و نوع همکاری

اخیرا در صفحه اصلی وب سایت تلویزیون من و تو یک آگهی برای جذب مجری برای این شبکه تلویزیونی قرار داده شده است که نشان از تمایل این مجموعه برای تزریق افراد جدید را به سیستم خود دارد، این در حالی است که در خط آخر این آگهی اعلام شده است که افراد متقاضی باید اجازه اقامت و کار در انگلستان را داشته باشند که در ادامه نشان خواهیم داد این تنها یک شعار است و در مواردی که مدیریت بخواهد این مسئله به سادگی نقض می‌شود.

[تصویر: 123112_779.jpg]
[b]
سحر و فرناز قاضي زاده (گوينده بي.بي.سي فارسي) كه اخيرا بهايي شده‌اند، به همراه سينا مطلبي همسر فرناز قاضي زاده
[/b]

قرارداد‌ها، حقوق‌ها و میزان تعهد شبکه به کارکنانش

قرارداد‌ها در تلویزیون من و تو به دو نوع تقسیم می‌شود، گروه اول کسانی هستند که پیش از این سابقه کاری با تیم مدیریت را دارند و معمولا قرارداد‌های این گروه سه ساله است و گروه دوم کسانی هستند که برای سیستم جدید هستند یا این که برای مدتی موقت و یک برنامه خاص مد نظر قرار گرفته‌اند، این گروه به صورت «فیری لنس» کار می‌کنند که پرداخت مالیات شان به دولت با خودشان هست و هر جایی هم که یکی از طرفین بخواهد همکاری را قطع کند میتواند.

جالب است بدانید در کل مجموعه تنها قرارداد‌های حسن اعتمادی (سردبیر اتاق خبر و پدر رها اعتمادی)، رها اعتمادی، تیام بصیر (هم خونه‌ای و دوست دوران زندگی در سوئد رها اعتمادی، تهیه کننده بفرمایید شام) و فرناز قاضی زاده (که نقش ارتباط بین من و تو و بی بی سی فارسی را ایفا میکند ) به صورت سه ساله تنظیم شده است و هیچ کس دیگر از کارکنان این مجموعه قرارداد نوشته شده تمام وقت با این مجموعه ندارند. بنابر این به محض این که کوچک ترین احساس خطری از جانب هر یک از کارکنان برای مدیریت به وجود بیاید به سادگی او از سیستم خارج می‌شود.

رها اعتمادی سالیانه ۳۰ هزار پوند، تیام بصیر سالیانه ۲۸۰۰۰ پوند و فرناز قاضی زاده سالیانه ۲۷۰۰۰ پوند از این مجموعه حقوق می‌گیرند که در مقایسه با سطح حقوق و دستمزد در انگلستان جزو گروه با در آمد بالا محسوب می‌شوند.البته خانواد ه اعتمادي از بهائيان باسابقه!محسوب مي شوند.

دو نمونه بارز عدم تعهد تلویزیون من و تو به کارکنان اش سحر زند و سمیررا قاسمی هستند که هر دو به علت اختلاف نظرهایی که با رها اعتمادی داشتند از این مجموعه به سادگی کنار گذاشته شدند.

سمیرا قاسمی که در اولین سری آکادمی موسیقی گوگوش مجری گری این برنامه را به همراه رها اعتمادی بر عهده داشت و در یکی دو برنامه من و تو پلاس هم به عنوان مجری در کنار سام سرمدی فعالیت می‌کرد، پس از مشکلات شخصی که با رها اعتمادی پیدا کرد از من و تو اخراج شد.

همین اتفاق برای سحر زند، مجری من و تو پلاس هم افتاد. در مهمانی شب آخر آکادمی موسیقی گوگوش سحر زند و امیر ( یکی از خوانندگان آکادمی ) بیشتر وقت شان را با هم گذراندند و میزان صمیمیت و رابطه این دو به مذاق رها اعتمادی خوش نیامد، هفته بعد سحر زند به بهانه مشکل ویرایش ! برنامه‌ای که مجری اش بود اخراج شد ! این در حالی است که مشکلات ویرایش یک برنامه به تهیه کننده آن مرتبط است و مجری در این میان نقشی ندارد.

کسانی که به صورت پاره وقت و بدون قرارداد با این مجموعه همکاری میکنند برای گزارش‌هایی که خارج از ساختمان تلویزیون تهیه کنند به ازای هر روز ۲۰۰ پوند دریافت میکنند و اگر یک روز کاری کامل را در داخل استدیو بگذرانند این مبلغ ۲۵۰ پوند خواهد بود. تهیه کنندگان بابت هر قسمت هر برنامه ۳۰۰ پوند دریافت میکنند، برای مثال یک برنامه نیم ساعته که برای مدت یک سال پخش شود ۱۵۶۰۰ پوند دستمزد تهیه کننده خواهد بود.

برنامه ریزان تلویزیون چه کسانی هستند؟

مدیریت کل برنامه‌ها را خود کیوان عباسی به عهده دارد اما ارتباط با تهیه کنندگان و برنامه ریزی زمانی تلویزیون برعهده مریم تهرانی است که دوستی دیرینه‌ای با مرجان عباسی دارد.

تقریبا اکثر کارکنان تلویزیون می‌دانند که رمز موفقیت و ماندگاری شان ارتباط با رها اعتمادی و مریم تهرانی است و اگر بتوانند رضایت خاطر این دو نفر را کسب کنند شغل خود را به راحتی نگه خواهند داشت.

آیا من و تو خود را به قانونمداری و اخلاق متعهد میکند؟

همان طور که می‌دانید قوانین کپی رایت در اکثر نقاط جهان من جمله انگلستان به طور جدی پیگیری و رعایت میشود و در صورتی که یک فرد یا کمپانی از آن تخطی کند معمولا با جریمه‌های سنگینی مواجه می‌شود.

برنامه‌های تلویزیون به دو دسته تقسیم می‌شوند، دسته اول آنهایی هستند که توسط کمپانی‌های دیگر تهیه شده‌اند و تنها توسط تلویزیون من و تو ترجمه و زیر نویس می‌شوند وبه روی آنتن می‌روند.

این برنامه‌ها بیشتر جنبه زمان پر کردن دارند، گرچه در بسیاری موارد مطالب ارائه شده در این برنامه‌ها هدفمند و با طرح ضربه زدن به باور و فرهنگ اسلامی بوده است.

دسته دوم برنامه‌هایی هست که خود تلویزیون و دست اندر کاران اش می‌سازند که در اکثر موارد این برنامه‌های هم تقلید بی چون و چرای از شبکه‌های تلویزیونی انگلیسی و امریکایی است.این برنامه‌ها را یا به صورت قانونی خریداری میکنند مانند بفرمایید شام یا بدون اجازه تقلید میکنند مانند آکادمی موسیقی گوگوش که بی هیچ شکی کپی برنامه آمریکن ایدل هست.

نکته جالب در مورد گزارش‌های این تلویزیون هم همین عدم رعایت قانون کپی رایت است، برای مثال در برنامه آفساید، بارها صحنه‌های بازی‌های اروپایی نشان دادند ولی برای آنها حق کپی رایت پرداخت نشد و تمامی این تصاویر غیر قانونی پخش شد.

مدیران شبکه من و تو در بحث استخدام کارکنان هم چندان پایبند مسائل اخلاقی و قانونی نیستند. جدا از رسوایی اخیر آکادمی گوگوش که نشان میدهد انتخاب خوانندگان تنها بر اساس رفاقت‌های گذشته دست اندرکاران و خوانندگان بوده است، مدارکی وجود دارد که نشان می‌دهد برخی از کارکنان این مجموعه بدون اجازه کار فعالیت کرده‌اند که خلاف قوانین وزارت کار انگلستان است.

برای مثال، امید خلیلی تجریشی، مجری من و تو پلاس و گوینده نقش طغرل در بفرمایید شام همکاری اش را از سپتامبر ۲۰۱۰ با این مجموعه شروع کرده است در حالی که او یک پناهنده غیر قانونی در انگلستان بوده است و اجازه اقامت قانونی و کار خود را در ۱۹ ژانویه ۲۰۱۱ دریافت کرده است، این به این معنا است که او حداقل برای مدت ۴ ماه غیر قانونی در این مجموعه فعالیت کرده است.

مثال دوم برای عدم تعهد مدیریت من و تو به قانون کار در انگلستان، سالومه سید نیا مجری برنامه سالی تاک و پشت صحنه آکادمی است که او هم بعد از کار کردن در تلویزیون بی بی سی درخواست پناهندگی کرده است و هم اکنون در خانه دولتی زندگی میکند و هزینه زندگی او بر پای دولت انگلستان است در حالی که حقوق دریافتی او در تلویزیون ۲۳۰۰۰ پوند سالیانه است که یک حقوق زندگی متوسط در انگلستان به حساب می‌آید و هیچ گونه کمک هزینه دولتی شامل حال اش نباید بشود. مدیریت تلویزیون من و تو حقوق ماهیانه سالومه سید نیا را به حساب دوست پسر سابق او و شوهر فعلی اش، سروش تهرانی می‌ریزد تا به این وسیله او کماکان بتواند از حقوقی که دولت به افراد مستمند می‌پردازد استفاده کند.

جالب است بدانید بسیاری از دست اندر کاران تلویزیون من و تو در سری اول آکادمی ۴ هفته مانده به پایان مسابقه می‌دانستند که قرار بود سروش تهرانی اول شود، همان گونه که امسال دوستان بابک سعیدی و رها اعتمادی با کیفیت پایین در رتبه بالا قرار میگیرند و سیل اعتراضات مردمی روانه صفحات فیس بوک تلویزیون می‌شود.

به راستی چگونه کسانی که کوچک ترین تعهدی به قانون و اخلاق مداری ندارند به خود اجازه می‌دهند دیگران را به سادگی و بی مدرک به تقلب و بی اخلاقی متهم کنند؟

[تصویر: 123111_829.jpg]
[b]
برخي عوامل شبكه بهايي من و تو
[/b]

ارتباط من وتو، بی بی سی فارسی و صدای آمریکا

تاکنون شایعه‌های زیادی در مورد ارتباط بین نویسندگان و مجریان تلویزیون من و تو، بی بی سی فارسی و صدای امریکا مطرح بوده است. بسیاری از تحلیل گران بر این باورند که با توجه به ریزش مخاطب تلویزیون‌های سیاسی بعد از عملکرد مغرضانه آنها در دوران انتخابات ریاست جمهوری ایران، ظهور یک تلویزیون به ظاهر تفریحی با مقاصد سیاسی بهترین راهکار برای خروج از بحران مشروعیت رسانه‌های فارسی زبان خارج از کشور بود.

همین طور با توجه به نامشخص بودن منابع مالی تلویزیون من و تو و عدم شفاف سازی مدیریت آن در این مورد شایعاتی مبنی بر حمایت دولت‌های استعمارگر امریکا و انگلیس مطرح بوده است چرا که بسیاری معتقدند با توجه به هزینه‌های بسیار سنگینی که این مجموعه برای برنامه هایش پرداخت میکند، بدون شک به یک منبع مالی بسیاری قوی دولتی تکیه کرده است که بدون تبلیغات بزرگ میتواند به مسیر ش در طول یک سال ادامه دهد. مرور مسیر برنامه‌های این تلویزیون که با حجمه به باورهای فرهنگی و دینی آغاز شد و در طول زمان کم کم رنگ سیاسی گرفت تا با مستند‌هایی مانند «قمار اتمی ایران» یا «شب بود» به تحریف تاریخ و واقعیت‌ها بپردازند نشان میدهد که هدف این مجموعه نشانه گرفتن اعتقادات مذهبی و باور مردم ایران به نظام جمهوری اسلامی ایران است و در این مسیر از کمک رسانه‌های دولتی انگلستان و امریکا یعنی بی بی سی و صدای امریکا کمک میگیرد.

تلویزیون من و تو با توجه به کمبود نیروی انسانی ایرانی متخصص در بحث رسانه که بخواهند پا بر منافع کشور خودشان بگذارند روی به استفاده از نیروهای سوخته بی بی سی فارسی و صدای امریکا آورده است که در زیر چند نمونه از این مسئله را اشاره میکنیم :

آرمین قبادی پاشا، گوینده اتاق خبر این تلویزیون که همیشه تمرکز بر سیاه نمایی شرایط اقتصادی و سیاسی ایران دارد، پیش از این سابقه همکاری با صدای امریکا را در کارنامه خود دارد :

امیر برادران، کارشناس برنامه ورزشی سیاسی آفساید پیش از این سابقه همکاری با تلویزیون صدای امریکا را در کارنامه خود دارد.

جاوید جعفری، نویسنده و مجری برنامه سیاسی ورزشی آفساید، سابقه همکاری با صدای امریکا را دارد، البته او در پروفایل شخصی ش در سایت فوتبال مدیا اذعان کرده است که روزنامه نگاری را در بی بی سی آموخته است.

در مورد دوره خبرنگاری بی بي سی فارسی جالب است بدانیم بی بی سی در سال ۲۰۰۶ با کمک مالی دولت انگلستان یک دوره روزنامه نگاری رایگان را برای روزنامه نگاران فارسی زبان تدارک دیدند. این دوره با یک سفر یک هفته‌ای به هزینه بی بی سی در ترکیه آغاز می‌شد، با چندین درس روزنامه نگاری به صورت آنلاین و فارسی ادامه پیدا میکرد و در نهایت روزنامه نگارانی که از فی*ل*تر مدرسین این کلاس‌ها میگذشتند و کیفیت مورد نظر آنها را داشتند به دوره لندن دعوت می‌شدند. در میان کارمندان تلویزیون من و تو، فرناز قاضی زاده، سالومه سید نیا، شیدا هوشمندی و سام غفارزاده جزو کسانی هستند که مدرک روزنامه نگاری خود را از بی.بی.سی دریافت کردند.

به نظر می‌رسد فارغ التحصیلان این دوره به دو گروه تقسیم شدند، گروه اول برای تلویزیون بی.بی. سی فارسی به کارگرفته شدند و گروه دوم را برای تلویزیون من و تو معرفی کردند. پانته آ مدیری وسالومه سید نیا،به گواه خود سایت تلویزیون من و تو پیش از فعالیت در این مجموعه کار کردن در تلویزیون فارسی بی بی سی را را در کارنامه خود دارند.

خارج از بحث کاری روزنامه نگاری که ارتباط بین عناصر بی بی سی، صدای امریکا و من و تو کاملا واضح و مشهود است، کارمندان این مجموعه‌ها در محیط غیرکاری هم دوستان صمیمی با هم هستند و در مهمانی‌های هم شرکت میکنند.

یا در دومین شب آکادمی گوگوش، دوربین در بین تماشاچیان چندین بار چهره فرن نقی زاده، مجری بی.بی.سی را به تصویر می‌کشد که با اشتیاق خاصی این برنامه را دنبال میکند!

اگر چه مدیران شبکه تلویزیونی من و تو مدعی بی طرفی رسانه شان در مقابل مذهب، سیاست و...هستند(با توجه به كثرت حضور اعضاي فرقه ضاله بهائيت در اين تلويزيون اين ادعايي كذب است)، اما این شواهد و قرائن به خوبی نشان میدهد که چهارچوب فکری آنها دقیقا همان چهارچوب فکری رسانه‌های معلوم الحالی مانند بی.بی.سی و صدای آمریکاست که با بودجه‌های دولت‌های خود همواره بر ضد منافع ایران سخن پرانی کرده‌اند. آنها هرگز دلسوز ایران وایرانی نبوده و نیستند.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبداللهی ، Anti gods ، آزاد اندیش ، mohammad74 ، hesam110
۱:۴۸, ۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #47
آواتار
سلام ممنون مطالب خوبی بود
با اجازه شما میخوام توجه شما عزیزان رو به خطبه 132 نهج البلاغه ترجمه مرحوم دشتی(رحمة الله علیه) جلب کنم ، انشاءالله به نتیجه های خوبی برسیم.

ترجمه خطبه 132 نهج البلاغه
1: ستایش پروردگار.
خدا را ستایش میکنیم بر آنچه گرفته وآنچه بخشیده، و بر نعمتهایی که عطا کرده و آزمایشهایی که انجام داد. خداوندی که بر هر چیز پنهانی آگاه و در باطن هر چیزی حظور دارد. به آنچه در سینه هاست آگاه و بر آنچه دیده ها دزدانه می نگرد داناست. و گواهی میدهم که خدا یکیست و جز او خدایی نیست و گواهی میدهم که حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)برگزیده و فرستاده اوست، آن گواهی که با او درون وبیرون ،قلب و زبان،هماهنگ باشد.
2: ضرورت یاد مرگ
به خدا سوگند این که میگویم بازی نیست،جدی و حقیقیست،دروغ نیست،و آن چیزی جز مرگ نیست، که بانگ دعوت کننده اش رسا ، و به سرعت همه را میراند ! پس انبوه زندگان و طرفدارن ،تورا فریب ندهند. همانا گذشتگان را دیدی که ثروتها اندوختند و از فقر و بیچارگی وحشت داشتند، و با آ رزوهای طولانی فکر میکردند در امانند، و مرگ را دور می پنداشتند،دیدی چگونه مرگ بر سرشان فرود آمد؟و آنان را از وطنشان بیرون راند ؟ و از خانه امن کوچشان داد؟ که بر چوبه تاببئت نشستند،و مردم آن را دست به دست میکردند وبر دوش گرفت و با سر انگشت خویش نگاه میداشتند ؟ آیا ندیدید آنان را که آرزوهای دور و دراز داشتند ،و کاخهای استوار میساختند، و مالهای فراوان می اندوختند، چگونه خانه هایشان گورستان شد ؟ و اموال جمع آوری شده شان تباه و پراکنده و از آنِ وارثان گردید؟ و زنان آنها با دیگران ازواج کردند؟نه میتوانند چیزی به حسنات بیفزایندو نه از گناه توبه کنند!.
بله عزیزان حقیقت زندگی ما در این دنیای فانی خلاصه نشده و همه اینو مدونیم ، این دنیا محل تلاش برای بدست آوردن حسناته ، اونا که اینکارارو میکنن نتیجه شو میبینند ، میبینند که اونا راست میگن یا اولیای خدا و کسانی که ایمان آورده اند؟
حالا ماهم تو نخ این اراجیفی که میگن زیاد خودمونو غرق نکنیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، محب الزهرا
۱۳:۰۵, ۶/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۰ ۱۱:۴۸ توسط sayed reza.)
شماره ارسال: #48
آواتار
این حرف من با کسانی است که میپندارند مذهبی هستند و خدا و پیغمبر سرشون میشه و ماهواره نگاه میکنند به هر دلیل.

تا کی میخوای خودتو گول بزنی که خوباشو میبینم بداشو نمیبینم؟
تا کی میخوای خودتو گول بزنی که برای تحلیل برنامه هاش نگاه میکنی؟
تا کی میخوای خودتو گول بزنی که می خوام ببینم درباره ما چی میگن؟
تا کی...

از یکی شنیدم که گفت در زمان جنگ یک عده ای به آیت الله بهشتی عرض کردند که ما میخواهیم رادیوی عراق رو گوش بدیم که ببینیم اونا چی میگن درباره ی ما.
آیت الله بهشتی به آنها فرموده بودند که ایرادی نداره اما اگر گوش کنید نماز شب مثل نماز های یومیه بر شما واجب میشه.

چون بخوای یا نخوای اثر داره.
میشه گفت من سم میخورم که تحلیلش کنم؟ میشه گفت من غذای مسموم میخورم اما بدنم کاری به سمش نداره و فقط مواد خوبش رو جذب میکنه؟
حالا هی بشینید ببینید و خودتون رو گول بزنید. بعد یکدفعه چشماتون رو باز میکنید میبینید که کار از کار گذشته. مگه ما چقدر علم به تشخیص حقه هایی که اینها در برنامه هاشون استفاده میکنن داریم؟
دوتا نماد میشناسی+ دوتا تحلیل که از دکتر عباسی شنیدی، فکر کردی دیگه آخرشی؟ و هیچ نکته ای از زیر ذره بینت رد نمیشه؟

این چشم میخواد امام زمان روحی فداه و عجل الله فرجه رو ببینه؟ این گوش میخواد صدای نازنینش رو بشنوه؟ مگه اونا فقط برای قشر غیر مذهبی برنامه ریزی میکنن؟ مطمئن باش برای امثال من و تو حتی در حالتی که بعضی وقتا چشممون بخوره به برنامه هاشون هم برنامه دارن. چه بسا هدف اصلیشون توی بچه مذهبی باشی.
دوباره کسی نیاد بگه سینما و تلویزیون خودمون بدتره! فرض میگیریم صدا و سیما رو ناچاریم ببینیم (که اون هم اجباری نداره و اگه کسی نبینه نمیمیره) اینجوری ماهواره که دیگه میشه فوق فوق برنامه.

به هر حال از ما گفتن بود. روی سخنم با همون هایی بود که توصیفشون رو تو خط اول نوشتم. ادمی که خودشو به خواب زده رو...
نماز شب فراموش نشه.
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، mohammad790 ، محب الزهرا ، rastin
۹:۴۲, ۲۵/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۰ ۹:۵۸ توسط shafagh_mah.)
شماره ارسال: #49
آواتار
به نام خدا

سلام.
مطلبی که میخونید برگرفته از وبسایت تابناک است.
امیدوارم که مورد توجه دوستان قرار بگیره.

پشت پرده تلویزیون «من و تو»
شبکه تلویزیونی من و تو که در لندن مستقر است، اخیرا جشن تولد یک سالگی‌اش را برگزار کرد. از روز اول ظهور این مجموعه تا به امروز حدس و گمان‌های زیادی در مورد منابع مالی، برنامه‌ها و اهداف و مدیریت این مجموعه همیشه مطرح بوده است و تا به امروز نوشته‌های زیادی در مورد شبکه تلويزیونی من و تو چاپ شده‌اند که بسیاری از آنها اطلاعات درستی در مورد این مجموعه به مخاطبین ارائه کردند و در برخی موارد هم گفته‌ها مبنی بر حدس و گمان بوده است.

به گزارش نداي انقلاب، نكته مهم اين شبكه ارتباط تنگاتنگ آن با فرقه ضاله بهائيت و پخش برنامه هايي با محوريت نرم تبليغ بهائيت و اثر گذاري بر خانواده هاي ايراني است.

کیوان و مرجان عباسی کیستند؟

این مجموعه تلویزیونی در ۲۸ اکتبر سال ۲۰۱۰ در لندن توسط کیوان و مرجان عباسی راه‌اندازی شد. کیوان عباسی فرزند دوم عباسی بزرگ است که مالکیت و مدیریت تلویزیون پارس در امریکا و Hostlertv در کانادا را بر عهده داشت و پیش از این ۶ سال در امریکا در تلوزیونی‌های مبتذل لس آنجلسی به عنوان حسابدار و مشاور تبلیغاتی فعالیت کرده است. کیوان عباسی به همراه خانواده در سالهای نوجوانی به انگلستان مهاجرت کردند و پس از تحصیل و کار در این کشور شهروندی این کشور را کسب کرده است.
[تصویر: 123113_899.jpg]
مرجان عباسی، همسر کیوان عباسی مدیر نیروی منابع انسانی این مجموعه است. بر خلاف برخی نوشته‌ها که این دو را خواهر و برادر میدانند، آنها در سال ۲۰۰۱ در لندن با هم آشنا شدند و ازدواج کردند.

کیوان و مرجان عباسی در یک سال گذشته هرگز حاضر نشدند در جلو دوربین‌های تلویزیون حاضر شوند و تنها اسم این دو نفر در آخر لیست دست در اندرکاران برنامه‌ها به عنوان تهیه کننده اجرایی نوشته شده است.

در داخل مجموعه، کیوان عباسی مسئولیت ارتباط با تهیه کنندگان و مجریان را بر عهده دارد و امور اجرایی را مدیریت میکند و مرجان عباسی در اتاق خود در تمام طول روز برنامه‌های تلویزیون و صفحه‌های فیس بوک را چک میکند و گزارش تهیه می‌کند. همچنین استخدام نیروی انسانی در این مجموعه با نظر و تایید مرجان عباسی صورت می‌گیرد، به گونه‌ای که بسیاری از افرادی که ارتباط فامیلی یا دوستانه‌ای با او دارند هم اکنون بی‌هیچ تجربه و تخصص قبلی در این مجموعه مشغول به کار هستند که در این مورد در آینده بیشتر خواهیم نوشت.

تلویزیون من و تو اولین تجربه کاری کیوان و مرجان عباسی نیست، تجربه مدیریتی آنها در بحث رسانه به شبکه ماهواره‌ای «ببین تی.وی» برمی‌گردد که در واقع اولین شبکه تلویزیون اینترنتی فارسی زبان بوده است و در مقایسه با تلویزیون من و تو از بعد منابع مالی یک دست گرمی ساده و کم هزینه تلقی می‌شود. ببین تی وی که با مجموعه‌ای ۶ تا ۱۰ نفره اداره می‌شده است محل آموزش دست‌اندر کارهای اصلی تلویزیون من و تو یعنی رها اعتمادی، تیام بصیر و سیاوش حبیی است.
[/align]
منابع مالی تلویزیون من و تو

مهمترین سوالی که همیشه در مورد این مجموعه مطرح بوده است و هیچ گاه هم پاسخی روشن در موردش شنیده نشده است مسئله منابع مالی تامین کننده آن است. واقعیت این است که سند و مدرک مستدلی در مورد این سوال هیچ گاه ارائه نشده است، در وب سایت شرکت هیچ اطلاعاتی در این مورد ارائه نشده است و در مواردی که هم دست اندر کاران تلویزیون سعی بر ابهام زدایی در این مورد داشته‌اند، به گرفتن تبلیغات اشاره کردند که حجم و کیفیت تبلیغات پخش شده از این مجموعه تلویزیونی به خوبی نشان می‌دهد که هزینه‌های سنگین اجرای چنین پروژه‌ای با تبلیغ ویتامین یا مواد آرامش دهنده و... تامین نخواهد شد.

نکته جالب در این میان این است که کیوان عباسی در جلسات ماهیانه با مجریان و تهیه کنندگان هیچ اشاره‌ای به مطالب مورد نظر که میتواند در جذب تبلیغ موثر باشد اشاره‌ای نمی‌کند و تنها از همه کارکنان می‌خواهد به هر قیمتی که شده است کاری کنند که تعداد طرفداران حاضر در صفحات فیس بوک افزایش یابد.

او هر سه ماه برای ارائه گزارش عملکرد به امریکا می‌رود و معمولا زمانی که جهش مناسبی در تعداد طرفداران به وجود آمده باشد کیوان عباسی خوشحال و خوش اخلاق خواهد بود. به نظر می‌رسد هدف این مجموعه در سال اول جذب مخاطب و از میدان به در کردن رقیبان اصلی اش مانند فارسی وان، بی بی سی و صدای امریکا بوده است و در زمینه جذب تبلیغ اصلا موفق عمل نکرده است. این در حالی است که بپذیریم این مجموعه واقعا یک شرکت بازرگانی با هدف سود مالی و گرفتن تبلیغ است که در این اصل شک بسیار وجود دارد.

نگرش مذهبی، سیاسی و مدیریتی کیوان و مرجان عباسی
اگر فردی به عنوان یک مجری، تهیه کننده یا کارگردان به این مجموعه مراجعه کند و درخواست کار نمایید، اولین چیزی که از او سوال خواهد شد عقاید سیاسی و مذهبی اش است. چنانچه کوچک ترین شکی برای کیوان و مرجان عباسی باشد که تعلق خاطری به دین اسلام یا نظام جمهوری اسلامی دارد بدون هیچ تردیدی درخواست کار رد خواهد شد. اما کافی است که متقاضی کار در گفت و گوی خود مجله‌ها و فیلم‌های دهه ۴۰ و ۵۰ را نماد روشنفکری و فرهنگ ناب ایرانی بداند و به طور کلی مذهب را نماد خرافه پرستی و عقب ماندگی بداند، در این صورت شانس او برای گرفتن شغلی هر چند پایین در این مجموعه بالا می‌رود.

مدیریت تلویزیون من و تو به شدت به کارکنان خود و اطرافیان شان بی اعتماد هستند، کم ترین اطلاعات ممکن را در مورد برنامه‌ها و اهداف شان با مجریان و تهیه کنندگان در میان می‌گذارند وحتی با وجود این که تعداد بسیاری ایرانی در لندن زندگی میکنند برای مسابقه‌ای مانند اکادمی گوگوش خودشان در میان تماشاچیان می‌نشینند و در کادر دوربین قرار میگیرند این در حالی است که در حالت عادی از جلوی دوربین قرار گرفتن فراری هستند !!

قراردادها و نوع همکاری
اخیرا در صفحه اصلی وب سایت تلویزیون من و تو یک آگهی برای جذب مجری برای این شبکه تلویزیونی قرار داده شده است که نشان از تمایل این مجموعه برای تزریق افراد جدید را به سیستم خود دارد، این در حالی است که در خط آخر این آگهی اعلام شده است که افراد متقاضی باید اجازه اقامت و کار در انگلستان را داشته باشند که در ادامه نشان خواهیم داد این تنها یک شعار است و در مواردی که مدیریت بخواهد این مسئله به سادگی نقض می‌شود.
[تصویر: 123112_779.jpg]
سحر و فرناز قاضي زاده (گوينده بي.بي.سي فارسي) كه اخيرا بهايي شده‌اند، به همراه سينا مطلبي همسر فرناز قاضي زاده

قرارداد‌ها، حقوق‌ها و میزان تعهد شبکه به کارکنانش

قرارداد‌ها در تلویزیون من و تو به دو نوع تقسیم می‌شود، گروه اول کسانی هستند که پیش از این سابقه کاری با تیم مدیریت را دارند و معمولا قرارداد‌های این گروه سه ساله است و گروه دوم کسانی هستند که برای سیستم جدید هستند یا این که برای مدتی موقت و یک برنامه خاص مد نظر قرار گرفته‌اند، این گروه به صورت «فیری لنس» کار می‌کنند که پرداخت مالیات شان به دولت با خودشان هست و هر جایی هم که یکی از طرفین بخواهد همکاری را قطع کند میتواند.

جالب است بدانید در کل مجموعه تنها قرارداد‌های حسن اعتمادی (سردبیر اتاق خبر و پدر رها اعتمادی)، رها اعتمادی، تیام بصیر (هم خونه‌ای و دوست دوران زندگی در سوئد رها اعتمادی، تهیه کننده بفرمایید شام) و فرناز قاضی زاده (که نقش ارتباط بین من و تو و بی بی سی فارسی را ایفا میکند ) به صورت سه ساله تنظیم شده است و هیچ کس دیگر از کارکنان این مجموعه قرارداد نوشته شده تمام وقت با این مجموعه ندارند. بنابر این به محض این که کوچک ترین احساس خطری از جانب هر یک از کارکنان برای مدیریت به وجود بیاید به سادگی او از سیستم خارج می‌شود.

رها اعتمادی سالیانه ۳۰ هزار پوند، تیام بصیر سالیانه ۲۸۰۰۰ پوند و فرناز قاضی زاده سالیانه ۲۷۰۰۰ پوند از این مجموعه حقوق می‌گیرند که در مقایسه با سطح حقوق و دستمزد در انگلستان جزو گروه با در آمد بالا محسوب می‌شوند.البته خانواد ه اعتمادي از بهائيان باسابقه!محسوب مي شوند.

دو نمونه بارز عدم تعهد تلویزیون من و تو به کارکنان اش سحر زند و سمیررا قاسمی هستند که هر دو به علت اختلاف نظرهایی که با رها اعتمادی داشتند از این مجموعه به سادگی کنار گذاشته شدند.

سمیرا قاسمی که در اولین سری آکادمی موسیقی گوگوش مجری گری این برنامه را به همراه رها اعتمادی بر عهده داشت و در یکی دو برنامه من و تو پلاس هم به عنوان مجری در کنار سام سرمدی فعالیت می‌کرد، پس از مشکلات شخصی که با رها اعتمادی پیدا کرد از من و تو اخراج شد.

همین اتفاق برای سحر زند، مجری من و تو پلاس هم افتاد. در مهمانی شب آخر آکادمی موسیقی گوگوش سحر زند و امیر ( یکی از خوانندگان آکادمی ) بیشتر وقت شان را با هم گذراندند و میزان صمیمیت و رابطه این دو به مذاق رها اعتمادی خوش نیامد، هفته بعد سحر زند به بهانه مشکل ویرایش ! برنامه‌ای که مجری اش بود اخراج شد ! این در حالی است که مشکلات ویرایش یک برنامه به تهیه کننده آن مرتبط است و مجری در این میان نقشی ندارد.

کسانی که به صورت پاره وقت و بدون قرارداد با این مجموعه همکاری میکنند برای گزارش‌هایی که خارج از ساختمان تلویزیون تهیه کنند به ازای هر روز ۲۰۰ پوند دریافت میکنند و اگر یک روز کاری کامل را در داخل استدیو بگذرانند این مبلغ ۲۵۰ پوند خواهد بود. تهیه کنندگان بابت هر قسمت هر برنامه ۳۰۰ پوند دریافت میکنند، برای مثال یک برنامه نیم ساعته که برای مدت یک سال پخش شود ۱۵۶۰۰ پوند دستمزد تهیه کننده خواهد بود.

آیا من و تو خود را به قانونمداری و اخلاق متعهد میکند؟

همان طور که می‌دانید قوانین کپی رایت در اکثر نقاط جهان من جمله انگلستان به طور جدی پیگیری و رعایت میشود و در صورتی که یک فرد یا کمپانی از آن تخطی کند معمولا با جریمه‌های سنگینی مواجه می‌شود.

برنامه‌های تلویزیون به دو دسته تقسیم می‌شوند، دسته اول آنهایی هستند که توسط کمپانی‌های دیگر تهیه شده‌اند و تنها توسط تلویزیون من و تو ترجمه و زیر نویس می‌شوند وبه روی آنتن می‌روند.

این برنامه‌ها بیشتر جنبه زمان پر کردن دارند، گرچه در بسیاری موارد مطالب ارائه شده در این برنامه‌ها هدفمند و با طرح ضربه زدن به باور و فرهنگ اسلامی بوده است.

دسته دوم برنامه‌هایی هست که خود تلویزیون و دست اندر کاران اش می‌سازند که در اکثر موارد این برنامه‌های هم تقلید بی چون و چرای از شبکه‌های تلویزیونی انگلیسی و امریکایی است.این برنامه‌ها را یا به صورت قانونی خریداری میکنند مانند بفرمایید شام یا بدون اجازه تقلید میکنند مانند آکادمی موسیقی گوگوش که بی هیچ شکی کپی برنامه آمریکن ایدل هست.

نکته جالب در مورد گزارش‌های این تلویزیون هم همین عدم رعایت قانون کپی رایت است، برای مثال در برنامه آفساید، بارها صحنه‌های بازی‌های اروپایی نشان دادند ولی برای آنها حق کپی رایت پرداخت نشد و تمامی این تصاویر غیر قانونی پخش شد.

مدیران شبکه من و تو در بحث استخدام کارکنان هم چندان پایبند مسائل اخلاقی و قانونی نیستند. جدا از رسوایی اخیر آکادمی گوگوش که نشان میدهد انتخاب خوانندگان تنها بر اساس رفاقت‌های گذشته دست اندرکاران و خوانندگان بوده است، مدارکی وجود دارد که نشان می‌دهد برخی از کارکنان این مجموعه بدون اجازه کار فعالیت کرده‌اند که خلاف قوانین وزارت کار انگلستان است.

برای مثال، امید خلیلی تجریشی، مجری من و تو پلاس و گوینده نقش طغرل در بفرمایید شام همکاری اش را از سپتامبر ۲۰۱۰ با این مجموعه شروع کرده است در حالی که او یک پناهنده غیر قانونی در انگلستان بوده است و اجازه اقامت قانونی و کار خود را در ۱۹ ژانویه ۲۰۱۱ دریافت کرده است، این به این معنا است که او حداقل برای مدت ۴ ماه غیر قانونی در این مجموعه فعالیت کرده است.

مثال دوم برای عدم تعهد مدیریت من و تو به قانون کار در انگلستان، سالومه سید نیا مجری برنامه سالی تاک و پشت صحنه آکادمی است که او هم بعد از کار کردن در تلویزیون بی بی سی درخواست پناهندگی کرده است و هم اکنون در خانه دولتی زندگی میکند و هزینه زندگی او بر پای دولت انگلستان است در حالی که حقوق دریافتی او در تلویزیون ۲۳۰۰۰ پوند سالیانه است که یک حقوق زندگی متوسط در انگلستان به حساب می‌آید و هیچ گونه کمک هزینه دولتی شامل حال اش نباید بشود. مدیریت تلویزیون من و تو حقوق ماهیانه سالومه سید نیا را به حساب دوست پسر سابق او و شوهر فعلی اش، سروش تهرانی می‌ریزد تا به این وسیله او کماکان بتواند از حقوقی که دولت به افراد مستمند می‌پردازد استفاده کند.

جالب است بدانید بسیاری از دست اندر کاران تلویزیون من و تو در سری اول آکادمی ۴ هفته مانده به پایان مسابقه می‌دانستند که قرار بود سروش تهرانی اول شود، همان گونه که امسال دوستان بابک سعیدی و رها اعتمادی با کیفیت پایین در رتبه بالا قرار میگیرند و سیل اعتراضات مردمی روانه صفحات فیس بوک تلویزیون می‌شود.

به راستی چگونه کسانی که کوچک ترین تعهدی به قانون و اخلاق مداری ندارند به خود اجازه می‌دهند دیگران را به سادگی و بی مدرک به تقلب و بی اخلاقی متهم کنند؟

[تصویر: 123111_829.jpg]
برخي عوامل شبكه بهايي من و تو
ارتباط من وتو، بی بی سی فارسی و صدای آمریکا
تاکنون شایعه‌های زیادی در مورد ارتباط بین نویسندگان و مجریان تلویزیون من و تو، بی بی سی فارسی و صدای امریکا مطرح بوده است. بسیاری از تحلیل گران بر این باورند که با توجه به ریزش مخاطب تلویزیون‌های سیاسی بعد از عملکرد مغرضانه آنها در دوران انتخابات ریاست جمهوری ایران، ظهور یک تلویزیون به ظاهر تفریحی با مقاصد سیاسی بهترین راهکار برای خروج از بحران مشروعیت رسانه‌های فارسی زبان خارج از کشور بود.

همین طور با توجه به نامشخص بودن منابع مالی تلویزیون من و تو و عدم شفاف سازی مدیریت آن در این مورد شایعاتی مبنی بر حمایت دولت‌های استعمارگر امریکا و انگلیس مطرح بوده است چرا که بسیاری معتقدند با توجه به هزینه‌های بسیار سنگینی که این مجموعه برای برنامه هایش پرداخت میکند، بدون شک به یک منبع مالی بسیاری قوی دولتی تکیه کرده است که بدون تبلیغات بزرگ میتواند به مسیر ش در طول یک سال ادامه دهد. مرور مسیر برنامه‌های این تلویزیون که با حجمه به باورهای فرهنگی و دینی آغاز شد و در طول زمان کم کم رنگ سیاسی گرفت تا با مستند‌هایی مانند «قمار اتمی ایران» یا «شب بود» به تحریف تاریخ و واقعیت‌ها بپردازند نشان میدهد که هدف این مجموعه نشانه گرفتن اعتقادات مذهبی و باور مردم ایران به نظام جمهوری اسلامی ایران است و در این مسیر از کمک رسانه‌های دولتی انگلستان و امریکا یعنی بی بی سی و صدای امریکا کمک میگیرد.

تلویزیون من و تو با توجه به کمبود نیروی انسانی ایرانی متخصص در بحث رسانه که بخواهند پا بر منافع کشور خودشان بگذارند روی به استفاده از نیروهای سوخته بی بی سی فارسی و صدای امریکا آورده است که در زیر چند نمونه از این مسئله را اشاره میکنیم :

آرمین قبادی پاشا، گوینده اتاق خبر این تلویزیون که همیشه تمرکز بر سیاه نمایی شرایط اقتصادی و سیاسی ایران دارد، پیش از این سابقه همکاری با صدای امریکا را در کارنامه خود دارد :

امیر برادران، کارشناس برنامه ورزشی سیاسی آفساید پیش از این سابقه همکاری با تلویزیون صدای امریکا را در کارنامه خود دارد.

جاوید جعفری، نویسنده و مجری برنامه سیاسی ورزشی آفساید، سابقه همکاری با صدای امریکا را دارد، البته او در پروفایل شخصی ش در سایت فوتبال مدیا اذعان کرده است که روزنامه نگاری را در بی بی سی آموخته است.

در مورد دوره خبرنگاری بی بي سی فارسی جالب است بدانیم بی بی سی در سال ۲۰۰۶ با کمک مالی دولت انگلستان یک دوره روزنامه نگاری رایگان را برای روزنامه نگاران فارسی زبان تدارک دیدند. این دوره با یک سفر یک هفته‌ای به هزینه بی بی سی در ترکیه آغاز می‌شد، با چندین درس روزنامه نگاری به صورت آنلاین و فارسی ادامه پیدا میکرد و در نهایت روزنامه نگارانی که از فی*ل*تر مدرسین این کلاس‌ها میگذشتند و کیفیت مورد نظر آنها را داشتند به دوره لندن دعوت می‌شدند. در میان کارمندان تلویزیون من و تو، فرناز قاضی زاده، سالومه سید نیا، شیدا هوشمندی و سام غفارزاده جزو کسانی هستند که مدرک روزنامه نگاری خود را از بی.بی.سی دریافت کردند.

به نظر می‌رسد فارغ التحصیلان این دوره به دو گروه تقسیم شدند، گروه اول برای تلویزیون بی.بی. سی فارسی به کارگرفته شدند و گروه دوم را برای تلویزیون من و تو معرفی کردند. پانته آ مدیری وسالومه سید نیا،به گواه خود سایت تلویزیون من و تو پیش از فعالیت در این مجموعه کار کردن در تلویزیون فارسی بی بی سی را را در کارنامه خود دارند.

خارج از بحث کاری روزنامه نگاری که ارتباط بین عناصر بی بی سی، صدای امریکا و من و تو کاملا واضح و مشهود است، کارمندان این مجموعه‌ها در محیط غیرکاری هم دوستان صمیمی با هم هستند و در مهمانی‌های هم شرکت میکنند.

یا در دومین شب آکادمی گوگوش، دوربین در بین تماشاچیان چندین بار چهره فرن نقی زاده، مجری بی.بی.سی را به تصویر می‌کشد که با اشتیاق خاصی این برنامه را دنبال میکند!

اگر چه مدیران شبکه تلویزیونی من و تو مدعی بی طرفی رسانه شان در مقابل مذهب، سیاست و...هستند(با توجه به كثرت حضور اعضاي فرقه ضاله بهائيت در اين تلويزيون اين ادعايي كذب است)، اما این شواهد و قرائن به خوبی نشان میدهد که چهارچوب فکری آنها دقیقا همان چهارچوب فکری رسانه‌های معلوم الحالی مانند بی.بی.سی و صدای آمریکاست که با بودجه‌های دولت‌های خود همواره بر ضد منافع ایران سخن پرانی کرده‌اند. آنها هرگز دلسوز ایران وایرانی نبوده و نیستند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، sam fisher ، MAHDI59 ، hesam110 ، saloomeh
۰:۰۵, ۲۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #50
آواتار
حسین قاضیان جامعه شناس ایرانی در مصاحبه ای مفصل با سایت فارسی بی بی سی راجع به اوضاع کنونی ایران به نقش و تاثیر رسانه های فارسی زبان خارج از کشور در ایران اشاره کرده و گفته است که شبکۀ نوزاد تلویزیون “من و تو” پربیننده ترین شبکۀ تلویزیون ماهواره ای فارسی زبان در ایران است. حسین قاضیان گفته است : رسانه های فارسی زبان خارج از کشور “در حالت عادی تاثیر گسترده ای ندارند و اگر داشته باشند، تاثیرشان مقطعی است و وابسته به اوضاع و احوال داخل کشور است. مردم عادی به طور معمول طرف رسانه هایی می روند که تولید سرگرمی می کنند. مثلا در حال حاضر به نظر می رسد شبکه من و تو بیشتر از شبکه های دیگر بیننده دارد. همینطور فارسی ۱ یا سایر شبکه های سرگرمی یا موسیقی. بعدا نوبت به بی بی سی و صدای آمریکا می رسد، لس آنجلسی ها که هیچ
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، hesam110 ، shafagh_mah
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا