|
جريان اين چفيه ها چيه ؟
|
|
۱۸:۱۴, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
سلام دوستان.با تشكر از همه و مخصوصا مديريت كه اون تاپيك چرت قبليو پاك كرد ![]() اين يكي هم پاك كردين لطفا يه پيغام خصوصيي چيزي بدين بگين ما از زندگيمون نا اميد نشيم. جريان از اين قراره كه من از نداي وظيفه ي 4 رو اعصابم از اين خرد ميشد كه چرا اينا چفيه دارن. ازkilllzone و call of duty بگير تا اين شاهكار جديدشون battlefield 3 uncharted 3 هم فكر كنم بهترين بازي Ps3 شد. (شرمنده به خاطر اين تگ عكس ها )![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۱۵, ۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲/دی/۹۰ ۱:۱۴)dark.knight نوشته است: خیلی بی انصافید...خیلی... خب شما توضیح بده، قانع بشیم |
|||
|
|
۱:۲۲, ۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲/دی/۹۰ ۱۲:۱۵)محب الزهرا نوشته است:(۲/دی/۹۰ ۱:۱۴)dark.knight نوشته است: خیلی بی انصافید...خیلی... توضیح لازم نیست!!برو پلی استیشن بخر بازیشو انجام بده.برو داستان بازیش رو بخون.برو پک کاملش رو بخر کتابش داخلشه...بگیر بخون!من این بازی رو انجام دادم!نه توش جادو داره نه جن و نه فرقه ی دینی خاص و ...فقط یه بازی تا حدودی ادونچره و کاملا اکشن.سناریوی خیلی قوی هم داره که توش محوریت فقط پیدا کردن گنج ها و حل کردن معما هاست و ... سوالی دارید بپرسید جواب میدم. |
|||
|
۱۸:۱۶, ۳/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۰ ۱۸:۱۷ توسط amiredge.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۳/دی/۹۰ ۱:۲۲)dark.knight نوشته است:(۲/دی/۹۰ ۱۲:۱۵)محب الزهرا نوشته است: خب شما توضیح بده، قانع بشیم شما خودتو ناراحت نكن.همه ي نقد هاي اين سايت درپيته و فقط واسه خودشون خوبه.هيچكدوم پايه و اساس نداره و فقط ميخوان چهره ي آمريكا رو خراب كنند.حالا فوقش دو سه تا بازي مشكل داشته باشه نه همه بازي ها. طبق گفته هاي بعضي از افراد اين سايت فقط بايد به ترتيب زير عمل كنيم. نماز صبح،صبحونه،دعا واسه ظهور امام زمان،نهار،نماز،دعا،نماز مغرب و عشا،شام،دعا،خواب و همين روند رو طي كنيم. بيرونم نريم چون وسوسه ميشيم.پايه تلويزيون نشينيم چون آدم رو از كارهاي روزمرش باز ميداره.بازي نكنيم چون همش فراماسونيه.آهنگ گوش نديم چون خوانندش فراماسونيه و فيس بو ك و... نريم چون مارك زاكربرگ فراماسونيه و .... خداييش خودتون از نقدهاتون خندتون نميگيره؟من كه هر وقت دلم ميگيره ميام اينجا كلي ميخندم. |
|||
|
|
۱۸:۳۲, ۳/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۰ ۱۸:۴۱ توسط soldier.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۳/دی/۹۰ ۱۸:۱۶)amiredge نوشته است:(۳/دی/۹۰ ۱:۲۲)dark.knight نوشته است: توضیح لازم نیست!!برو پلی استیشن بخر بازیشو انجام بده.برو داستان بازیش رو بخون.برو پک کاملش رو بخر کتابش داخلشه...بگیر بخون!من این بازی رو انجام دادم!نه توش جادو داره نه جن و نه فرقه ی دینی خاص و ...فقط یه بازی تا حدودی ادونچره و کاملا اکشن.سناریوی خیلی قوی هم داره که توش محوریت فقط پیدا کردن گنج ها و حل کردن معما هاست و ... اولا این سایت اسمش بیداری اندیشست اگه شما خوشت نمیاد چشماتو باز کنی و از خواب بیدار بشی میتونی نیای تو این سایت. به قول شاعر: "آن کس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند"
دوما کار این سایت واکسینه کردن جوونا در مقابل تهاجمات فرهنگیه. که اگه ویروسی حمله کرد رفقا بتونند مقابله کنند. شما بازیتو بکن فیس بوکتم برو آهنگتم گوش بده ولی آگاه باش که پشت اینا چیه؟ سپر دفاعی داشته باش اونجایی که اینا بهت حمله کردند بتونی جلوشون وایسی و ضربه نخوری. یا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
|
۱۸:۳۵, ۳/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۰ ۱۸:۴۹ توسط Resistance.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۳/دی/۹۰ ۱۸:۱۶)amiredge نوشته است:(۳/دی/۹۰ ۱:۲۲)dark.knight نوشته است: توضیح لازم نیست!!برو پلی استیشن بخر بازیشو انجام بده.برو داستان بازیش رو بخون.برو پک کاملش رو بخر کتابش داخلشه...بگیر بخون!من این بازی رو انجام دادم!نه توش جادو داره نه جن و نه فرقه ی دینی خاص و ...فقط یه بازی تا حدودی ادونچره و کاملا اکشن.سناریوی خیلی قوی هم داره که توش محوریت فقط پیدا کردن گنج ها و حل کردن معما هاست و ... استفاده از چفیه که نماد و ارزش برای ما ایرانی هاست و از سال 78 رهبری همیشه همراشون دارند و نشونه بسیج و بسیجیست چرا در فیلم ها و بازی ها بکار میره ! به نظر من برای کم رنگ کردن ارزش هاست و اینکه نمادها رو تغییر بدن ارزش ها رو ذره ذره کمرنگ کنند . همون قدر که ما بی برنامه هستیم اونها با برنامه پیش میرن.... ولی در مورد انتقاد dark.knight و برخی دوستان به اصطلاح بازی خور و اهل بازی کامپیوتری و غیره : رک می گم میخوای ناراحت بشی میخوای تفکر کنی میخوای تمسخر به این میگن کج فهمی . کج فکری !!! یک مسئله اصلی و مهم که همیشه برای من سوال بوده چرا اینقدر خودتون رو درگیر بازیهای کامپیوتری می کنید ؟؟؟!!! مگه شما محققید یا مفسر که تمام وقت مشغول بازی هستید نه حالا تمام وقت نه روزی چند ساعت صرف می کنید برای بازی کردن ؟ میگی: خداييش خودتون از نقدهاتون خندتون نميگيره؟من كه هر وقت دلم ميگيره ميام اينجا كلي ميخندم. !!! ح.ب شما یه نقد و موضوع درست رو مطرح کن و بیا جلو . اگه ادعایی داریم بسم الله و گرنه تلاش و زحمت دیگران رو به تمسخر نگیریم . دکتر عباسی هر سریالی میاد می بینه و بررسی می کنه چون محقق و پژوهشگر اینکار هستش . کارشناسان دینی در حوزه بازی های دستگاه های مختلف می شینند بررسی می کنند برای ریشه یابی و مقابله ... شما چرا وقتت رو صرف بازی ها می کنید ( منظورم همه بچه هایی هستش که جای کسب علم و سواد میرن دنبال این بازی ها ) . اگر محققی اگر می خوای علت یابی کنی باشه قبول موفق باشی . درسته همه چیز به راه خونه تا مسجد و مسجد تا خونه ختم نمی شه ولی خداییش برای چی داریم زندگی می کنیم چیزی غیر از بندگی کردن چیزی غیر از عبادت و تلاش برای رضای الهی و آخرتمون . کی گفته تلویزیون نبین بیرون نرو تفریح نکن ؟؟ برای هر کاری آزادی ولی به شرط اینکه وان کار و تلاشی که می کنی برای رضای خدا باشه مفسده همراهش نباشه . شخصا در گذشته مشکلاتی با خودم رفتارم اخلاقم دینم زندگیم داشتم ولی به جایی رسید که واقعا سرم به سنگ خورد دیدم غیر از بنبست چیزی نیست . به این نتیجه رسیدم که غیز از نماز قرآن توسل و توکل هیچ چیز این دنیا به دردم نمی خوره . گرچه وسوسه های شیطان همیشه همراه انسان هست ولی تا میشه تلاش بر راستی و صداقت و دینداریه . حرف زیاده ولی اینجا و الان جاش نیست . پراکنده گویی کردم ولی فکر کنم منظورم رو رسوندم . یا علی میشه جای بازی کامپیوتری با دلت بازی کنی ببینی چجوری میشه level های زندگیت رو بالا ببری و رد کنی . اونقدری که فکر رو درگیر می کنی برای اینکه فلان مرحله رو چه کنم تا به آخر بازی برسم و گنجش رو پیدا کنم می تونی به فکر رد کردن مراحل زندگیت باشی تا بتونی به گنج واقعی برسی . هر بازی گنجی داره زندگی هم برای رسیدن به گنجه . آخر زندگی از این بازی چه گنجی به ما میرسه جعبه خالی گنج یا .... |
|||
|
|
۱۲:۲۰, ۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
من تو روز نيم ساعت هم بازي نميكنم.ولي اين جور نقد هاي چرت و بيهوده رو كه ميبينم اعصابم خورد ميشه.
|
|||
|
۱۹:۴۶, ۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۴/دی/۹۰ ۱۲:۲۰)amiredge نوشته است: من تو روز نيم ساعت هم بازي نميكنم.ولي اين جور نقد هاي چرت و بيهوده رو كه ميبينم اعصابم خورد ميشه. به دل نگیر شما که منطقی بازی میکنی منظور افرادی بود که وقت و زندگیشون صرف بازی کردنه . ولی انتقاد پذیر بودن خودش جنبه میخواد و باید داشته بشیم . هر فردی نظراتش برای خودش محترم و ارزشمنده و نباید نظرات دیگران رو چرت و بیهود دونست . ادبیات انتقاد رو داشته باشیم . یا علی موفق باشی |
|||
|
|
۲۱:۳۵, ۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۳/دی/۹۰ ۱:۲۲)dark.knight نوشته است:(۲/دی/۹۰ ۱۲:۱۵)محب الزهرا نوشته است: خب شما توضیح بده، قانع بشیم سلام دوست عزیز والا من از این نقدا زیاد خوشم نمیاد و خط خودمو جدا میکنم اما چند نکته ک خالی از لطف نیست کسی چیزی داره نبایس فخرشو ب دیگران بفروشه و از این جور حرفا(ک 100 البت از رو ناراحتیه )بزنه من خودمم بازیشو انجام دادم کامل همشو بایس بگم ک آره آخراش وقتی اتان وارد شهر گمشده(ک عربه ک رفیقشه در موردش چیزایه عجیبی میگه) ب همرا سالی میشن و اون اتفاقا واسه اتان میوفته(توهمی شدنش) شرو میکنه ب جنگ با اجنه(نکته این اجنه ها اینه ک 3 برابر یک سرباز عادی قدرت داره یعنی مثلا 3بار بایس با ی اسلحه سنگین ک هر تیرش ی نفرو میکشه ب اونا شلیک کنی البته اولش نمیفمی ک جن هستن بلکه بعد شکل سربازای عادی میدن اما از اولین بار ک میکشیشون اونا آتشی میشن و آخرین بار بیشتر شکل کاراکتر تو فیلم روح سوار میشن)میکنه. مدام هم تو اون لحظه اتان حرفه دوست عربش در مورد جن ک از آتش بی دوده تکرار میکنه . اما در آخر متو.جه میشیم ک اینا تو ذهن اتان اتفاق افتاده ب خاطر دارو توهم زا آدم بدا!!!! لازم ب ذکره ک تو سری قبل این بازی ک تو تبت بود و در مورد درخت زندگی در اونجا بحث میشد از موجودات افسانه ای اون سرزمین ب عنوان نگه بانان درخت زندگی استفاده میشه(البته این بار دیگه توهم نیست و اون موجودا واقعی هستن!) قضاوت با خود شما |
|||
|
|
۰:۲۱, ۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۴/دی/۹۰ ۲۱:۳۵)3pan نوشته است:(۳/دی/۹۰ ۱:۲۲)dark.knight نوشته است: توضیح لازم نیست!!برو پلی استیشن بخر بازیشو انجام بده.برو داستان بازیش رو بخون.برو پک کاملش رو بخر کتابش داخلشه...بگیر بخون!من این بازی رو انجام دادم!نه توش جادو داره نه جن و نه فرقه ی دینی خاص و ...فقط یه بازی تا حدودی ادونچره و کاملا اکشن.سناریوی خیلی قوی هم داره که توش محوریت فقط پیدا کردن گنج ها و حل کردن معما هاست و ... برای همشون جواب دارم اما اگه جواب کامل رو میخواید برید مجله ی بازی نما رو بخرید که روش عکس ناتان دریکه. درباره ی شماره دو: اون بومی ها رو اگه میگید باید بگم که جهش ژنتیکی بود (همش توی مجله های بازی هست) و آخرش هم که اون دریاچه (یا چشمه؟) توی غار رو میگید حاوی همون موادی بود که باعث جهش ژنتیکی شده بود. و اما شماره سه: اون ها اجنه نبود.برید بخونید!برید بخونید هزارمین بار!مردم به خاطر اون نفرین ( که یکی گندشو بالا آورد تو آب اون مواد توهم زا رو ریخت در زمان خیلی خیلی دور) مردم می ترسیدن که ناتان خورد و توهم زد!که کله ی اونا رو آتیشی دید.برید تحقیق کنید!!!حتما درباره ی این بازی که هیچ ربطی به فرقه ی خاصی نداره تحقیق کنید که به کل سازنده هاش که انقدر زحمت کشیدن توهین نکنید. |
|||
|
|
۱:۲۰, ۵/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۹۰ ۱:۲۳ توسط Detector.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
ای بابا
باز پرت شیدم از اصل مطلب که ناصر گفت چرا چند وقته مد این بازی ساز ها شده که چفیه گردن همه میزارن بعضیا میگن به خاطر این که بازی تو عربستانه خب فقط آنچارتد فقط تو عربستانه بقیشون چرا؟؟؟ تازه اونم قانع کننده نیست که چون بازی تو عربستانه چفیه گردنشه هرکسی تو دنیا چفیه گردنش بذاره، اروپایی ها و آمریکایی ها که نمیذارن! شما برو تو گوگل ایمیج american soldiers in iraq یا us رو بزن (هرچند نصفشون فی*ل*ترن) گردن هیچکدوم چفیه نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() یارو پشتش بیابونه چفیه نداره بعد بیاد تو بازی، تو شهر (هرچند عربستان باشه) چفیه بذاره؟ منطقیه آخه؟ کیا چفیه میندازن؟؟؟ (فقط ما ایرانی ها نیستیم که) و چرا این بازی سازا میخوان چفیه رو حتما روی گردن یه آدم کش بذارن؟؟؟ رفقا حاشیه نرین، اصل مطلب رو دریابین شاید به نظر کم اهمیت بیاد ولی خیلی مشکوک میزن راستی یه چیز دیگه چرا بعضیا همین که یه کلمه میگی برداشت غلط میکنن که بازی فراماسونریه؟ بعدشم اصلا بازی ساخت خود فراماسون ها باشه، کی گفت بازی نکنی؟؟؟ الان تاپ ترین بازی های دنیا از EA و Ubisoft ه درحالی که 90% بازی هایی که توشون نماد هست از همین دوتاس! ما میگیم بدون چی داری بازی میکنی نگفتیم قشنگترین بازی های دنیا رو ببوس بذار کنار!!! ![]() التماس دعا (مخصوص امتحانات )موفق باشید (در امتحانات) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: biggrin.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.gif)
)![[تصویر: MWF%203%20CHAFIE.jpg]](http://na3rdesign.persiangig.com/anti-freemason/MWF%203%20CHAFIE.jpg)
![[تصویر: U%203%20CHAFIEr.jpg]](http://na3rdesign.persiangig.com/anti-freemason/U%203%20CHAFIEr.jpg)
![[تصویر: U%203%20CHAFIEr2.jpg]](http://na3rdesign.persiangig.com/anti-freemason/U%203%20CHAFIEr2.jpg)
![[تصویر: call-of-duty-4---modern-warfare---console6.jpg]](http://na3rdesign.persiangig.com/anti-freemason/call-of-duty-4---modern-warfare---console6.jpg)
![[تصویر: bF%20CHAFIE.jpg]](http://na3rdesign.persiangig.com/anti-freemason/bF%20CHAFIE.jpg)

![[تصویر: us-soldiers-iraq.bmp]](http://www.rightreborn.com/wp-content/uploads/2009/02/us-soldiers-iraq.bmp)

)