کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جريان اين چفيه ها چيه ؟
۱۸:۱۴, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحيم

سلام دوستان.با تشكر از همه و مخصوصا مديريت كه اون تاپيك چرت قبليو پاك كرد[تصویر: biggrin.gif]
اين يكي هم پاك كردين لطفا يه پيغام خصوصيي چيزي بدين بگين ما از زندگيمون نا اميد نشيم.
جريان از اين قراره كه من از نداي وظيفه ي 4 رو اعصابم از اين خرد ميشد كه چرا اينا چفيه دارن.

ازkilllzone و call of duty بگير تا اين شاهكار جديدشون battlefield 3

uncharted 3 هم فكر كنم بهترين بازي Ps3 شد.

(شرمنده به خاطر اين تگ عكس ها[تصویر: confused.gif])

[تصویر: MWF%203%20CHAFIE.jpg]

[تصویر: U%203%20CHAFIEr.jpg]

[تصویر: U%203%20CHAFIEr2.jpg]

[تصویر: call-of-duty-4---modern-warfare---console6.jpg]

[تصویر: bF%20CHAFIE.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amir3d ، Detector ، مسافر ، حسن عزتي ، m.hossein ، hesam110 ، ema1392 ، oO DaViD Oo ، saloomeh ، Amir ، Abasaleh ، irandoost ، Maysam-1st ، mhvvhm ، sajjadbest22 ، شهرام ، سرباز ولایت ، خیبر110 ، al-shia ، Imam12 ، بچه شیعه ، kashkol-ir ، یا زهرا

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۲۴, ۶/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۰ ۱۳:۳۲ توسط 3pan.)
شماره ارسال: #21

(۵/دی/۹۰ ۰:۲۱)dark.knight نوشته است:  
(۴/دی/۹۰ ۲۱:۳۵)3pan نوشته است:  سلام دوست عزیز
والا من از این نقدا زیاد خوشم نمیاد و خط خودمو جدا میکنم اما چند نکته ک خالی از لطف نیست
کسی چیزی داره نبایس فخرشو ب دیگران بفروشه و از این جور حرفا(ک 100 البت از رو ناراحتیه )بزنه
من خودمم بازیشو انجام دادم کامل همشو
بایس بگم ک آره آخراش وقتی اتان وارد شهر گمشده(ک عربه ک رفیقشه در موردش چیزایه عجیبی میگه) ب همرا سالی میشن و اون اتفاقا واسه اتان میوفته(توهمی شدنش) شرو میکنه ب جنگ با اجنه(نکته این اجنه ها اینه ک 3 برابر یک سرباز عادی قدرت داره یعنی مثلا 3بار بایس با ی اسلحه سنگین ک هر تیرش ی نفرو میکشه ب اونا شلیک کنی البته اولش نمیفمی ک جن هستن بلکه بعد شکل سربازای عادی میدن اما از اولین بار ک میکشیشون اونا آتشی میشن و آخرین بار بیشتر شکل کاراکتر تو فیلم روح سوار میشن)میکنه.
مدام هم تو اون لحظه اتان حرفه دوست عربش در مورد جن ک از آتش بی دوده تکرار میکنه .
اما در آخر متو.جه میشیم ک اینا تو ذهن اتان اتفاق افتاده ب خاطر دارو توهم زا آدم بدا!!!!
لازم ب ذکره ک تو سری قبل این بازی ک تو تبت بود و در مورد درخت زندگی در اونجا بحث میشد از موجودات افسانه ای اون سرزمین ب عنوان نگه بانان درخت زندگی استفاده میشه(البته این بار دیگه توهم نیست و اون موجودا واقعی هستن!)

قضاوت با خود شما

برای همشون جواب دارم اما اگه جواب کامل رو میخواید برید مجله ی بازی نما رو بخرید که روش عکس ناتان دریکه.
درباره ی شماره دو:
اون بومی ها رو اگه میگید باید بگم که جهش ژنتیکی بود (همش توی مجله های بازی هست) و آخرش هم که اون دریاچه (یا چشمه؟) توی غار رو میگید حاوی همون موادی بود که باعث جهش ژنتیکی شده بود.
و اما شماره سه:
اون ها اجنه نبود.برید بخونید!برید بخونید هزارمین بار!مردم به خاطر اون نفرین ( که یکی گندشو بالا آورد تو آب اون مواد توهم زا رو ریخت در زمان خیلی خیلی دور) مردم می ترسیدن که ناتان خورد و توهم زد!که کله ی اونا رو آتیشی دید.برید تحقیق کنید!!!حتما درباره ی این بازی که هیچ ربطی به فرقه ی خاصی نداره تحقیق کنید که به کل سازنده هاش که انقدر زحمت کشیدن توهین نکنید.

قبل از هرچیز لازمه ک مغالطات رخ داده در پاسختون ب من رو بررسی کنیم ببینیم چقدر شما منطقی حرف زدید و بعدش از نظر محتوایی پاسخ شما رو میدم

شما گفتید که :برید بخونید!برای هزارمین بار!...تحقیق کنید!!! (مغالطه اتهام نادانی و توهین ب مخاطب)
شما گفتید که : حتما درباره ی این بازی که هیچ ربطی به فرقه ی خاصی نداره تحقیق کنید که به کل سازنده هاش که انقدر زحمت کشیدن توهین نکنید. (مغالطه جمع مسائل در مسئله ای واحد و تعمیم شتاب زده)
من گفتم این بازی ب فرقه خاصی تعلق داره؟(مغالطه سخن گذاشتن در دهان دیگران)
من ب کسی توهین کردم؟(مغالطه تهدید و توهین از جانب مخاطب)

اگه خواستید بیشتر درمورد اشتباهات منطقیتون بگم،حتما در میان بگزارید

اما از نظر محتوایی
در باره کل بازی آدم خوبه ک فقط ب یک منبع ک اونم مجله ای فارسی زبان در مورد گیم باشه قناعت نکنه(چون در اونا بایس ی سری ملاحظات در نظر گرفته بشه)

حال خوب گوش کنید

در مورد شماره دوم بازی: اونا جهش یافته نبودن (موندم شما اینو از کجا آوردین)بلکه صمغ آبی درخت زندگی باعث فناناپذیری تقریبی اونا شده بود و اون بومیا هم نگهبانان درخت و صمغش بودن ک اجازه ب بیگانگان برای استفاده از صمغ نکنن،بهتر است شما یک بار دیگه قسمت آخر بازی ک لازارویچ از صمغ میخوره و زخمها وخراشهای کهنه اش خوب میشه رو بازی کنین

در مورد شماره سوم حرفا خیلی زیاده ک مث شما ارجاع نمیدم ب مجله همشو همینجا میارم:
شما میشه واسه من معنی لغتdjinnرو بگید؟
بذارید کامل توضیح بدم
وقتی اتان توسط اسب سوارا ب رهبری سلیم نجات پیدا میکنه،تو کمپ اونا سلیم در مورد شهرubarکه از ناکجاآباد ی evil Djinnداشته واون توسط پادشاه سلیمان( توجه داشته باش پادشاه نه پیامبر)مجازات میشه و اون جن در داخل قلب شهر محبوس میشه.
اتان هم وقتی وارد شهر میشه از چشمه های غیر طبیعی اونجا میل میکنه و بعدش میبینه ک دشمناش انگار توسط اجنه تسخیر شدن و دورشان آتش گرفته و باسرعت غیر قابل باوری جابه جا میشن،اما داستان واقعی چ بوده؟وقتی پادشاه سلیمان نامرد!اون طلسم رو در داخل اعماق شهر پنهان میکنه،اون طلسم تو آب میفته و اونو آلوده میکنه و تبدیل میشه ب یک ماده توهم زا ی بسیار قوی.نتیجتا مردم دیوانه شدن و تمدن اونجا نابود شد.نهایتا آدم بدا دنبال اون barss vesselهستن ک ناتان نمیزاره و همشونو لت و پار میکنه

برای اطلاعات بیشتر:
http://en.wikipedia.org/wiki/Uncharted_3..._Deception
http://en.wikipedia.org/wiki/Uncharted_2:_Among_Thieves

من در اینجا فقط پاسخ شما رو دادم اما نظر شخصی ام در مورد بازی 180درجه با چیزای بالا متفاوته
بازی از نظر گرافیک و گیم پلی و ... لنگه نداره(بالاخره مال سالار کنسول ها ps3هستش)
واقعا هم از بازی های دیگه ک تو بازاره و در همین موردا میچرخه تمیز تره و راحت میتونی جلو خونوادت بازی کنی
در کل این بازی اگه اون کوچولو باگ هارو نداشت بهترین بازی دهه میشد،حقش بود
تو این دوره زمانه هم چیزای اسرار آمیز و افسانه ای جذابیت خیلی زیادی واسه نسل جوان و نوجوان داره و علت استفاده از این داستان بحث برانگیز توسط سازندگان بزرگ و آینده دارND،سود بردن از همین المان های جذابه ن چیز دیگری

یاحق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، یا ثارالله ، mhvvhm
۲۳:۴۵, ۶/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۰ ۲۳:۴۷ توسط dark.knight.)
شماره ارسال: #22
آواتار
نیت و سالی بالاخره وارد عوبار شده و با شهری زیبا و مشجر در قلب کویر رو به رو می شوند.نیت در اولین اقدام از آب نهر های شهر می نوشد و چند دقیقه بعد سالی را می بیند که توسط مارموران مارلو مورد اصابت گلوله قرار گرفته و کشته شده می شود.در ادامه نیت نیرو های مارلو را در حالتی غیر عادی با کله هایی آتشین و سرعتی بسیار زیاد می بیند.اما پس از چندی دوباره سالی را زنده و سلامت ملاقات می کند.داستان از این قرار بوده که وقتی اجنه در ظرف برنجی در اعماق چشمه ی اصلی شهر زندانی می شوند،آب این شهر مسموم (جادو یا طلسم نه.مسموم) شده و مردم شهر تحت تاثیر توهم زایی (طلسم و جادو و اینا نه!توهم زایی) آب رفته رفته دیوانه شده و تمدنشان از بین می رود.
مجله بازی نما شماره ی هفتاد و دو صفحه ی بیست و نه ردیف سمت چپ کادر زرد.
این از رد کردن حرف جناب محترمت!
در ضمن...گفتی گفته شده پادشاه سلیمان نه پیامبر!خب آره...مسیحی ها اعتقادی به پیامبری حضرت سلیمان ندارن شما هم حق نداری ازش ایراد بگیری چون دینش اینه!
دقیقا مثل اینه که یه مسیحی بیاد بهت بگه تو خرافه پرستی چون حضرت مسیح رو به صلیب کشیدن!!!خب اون عقیده ی اوناست.
ضمن اینکه از هر بازی نمیشه ایراد گرفت.اصلا اگه با چفیه ناتان مشکل دارید برید از کارتونای بچگی خودتون ایراد بگیرید که توش سندباد (همین بود املاش؟) توش امامه (عمامه؟) سرشه!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 3pan
۹:۲۰, ۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #23
آواتار
سلام
دوستان من نظر موافق و مخالف رو فقط نگاه کردم خیلی جزئیات داشت اصل کلام توش نبود.

لطفا یکی بگه موافق و مخالف چی میگه . خود این بحث برای بنده عجیبه . آفرین به اون دوستی که اولین بار این مطلب رو تحلیل کرد.
در ضمن به این عکس هم توجه کنید برای فیلم " In the Name of the King: Two Worlds" من این فیلم رو سر سری نگاه کردم هیچ ربطی تا اون جا که من دیدم به جاهای شن زاری نداشت .

[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcTx8KNoMUyj7Kj1fq2k-WS...BdzVyQ9P7w]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Detector
۱۴:۱۸, ۷/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/دی/۹۰ ۱۶:۴۸ توسط 3pan.)
شماره ارسال: #24

(۶/دی/۹۰ ۲۳:۴۵)dark.knight نوشته است:  نیت و سالی بالاخره وارد عوبار شده و با شهری زیبا و مشجر در قلب کویر رو به رو می شوند.نیت در اولین اقدام از آب نهر های شهر می نوشد و چند دقیقه بعد سالی را می بیند که توسط مارموران مارلو مورد اصابت گلوله قرار گرفته و کشته شده می شود.در ادامه نیت نیرو های مارلو را در حالتی غیر عادی با کله هایی آتشین و سرعتی بسیار زیاد می بیند.اما پس از چندی دوباره سالی را زنده و سلامت ملاقات می کند.داستان از این قرار بوده که وقتی اجنه در ظرف برنجی در اعماق چشمه ی اصلی شهر زندانی می شوند،آب این شهر مسموم (جادو یا طلسم نه.مسموم) شده و مردم شهر تحت تاثیر توهم زایی (طلسم و جادو و اینا نه!توهم زایی) آب رفته رفته دیوانه شده و تمدنشان از بین می رود.
مجله بازی نما شماره ی هفتاد و دو صفحه ی بیست و نه ردیف سمت چپ کادر زرد.
این از رد کردن حرف جناب محترمت!
در ضمن...گفتی گفته شده پادشاه سلیمان نه پیامبر!خب آره...مسیحی ها اعتقادی به پیامبری حضرت سلیمان ندارن شما هم حق نداری ازش ایراد بگیری چون دینش اینه!
دقیقا مثل اینه که یه مسیحی بیاد بهت بگه تو خرافه پرستی چون حضرت مسیح رو به صلیب کشیدن!!!خب اون عقیده ی اوناست.
ضمن اینکه از هر بازی نمیشه ایراد گرفت.اصلا اگه با چفیه ناتان مشکل دارید برید از کارتونای بچگی خودتون ایراد بگیرید که توش سندباد (همین بود املاش؟) توش امامه (عمامه؟) سرشه!!!

سلامی دوباره خدمت دوست عزیزمون
شکر ک اجنه رو تو این بازی تایید کردیدSmile
بازم شما متوجه منظور بنده نشدید
منم مجله رو خوندم،اما در منابعی ک بهتون دادم در اونجا مگه غیر از اینه ک پادشاه اون جن رو تو ظرف برنجی حبس کرده؟بعدش اون میوفته تو آب و مسمومیت اجاد میکنه،بعد از اون هم افراد مارلو دنبال بالاکشیدن اون طلسم(talisman)هستن
خواهشن اون منبع رو ک گفتم مطالعه کنید(یادتون باشه ظرف برنجی از خودش آخه چی داره ک این جور توهم زا باشه،در ضمن این نابودی شهر هم بخاطر کینگ سولومون بوده ک درست اونو دفن نکرده!!)

خوب نیست آدم از مخاطبش ی پهلوان پنبه درس کنه و اونو زمین بزنه و ادعا کنه ک طرفش رو مغلوب کرده!!
اگر ی کم واقع بین و حق طلب باشید متوجه منظورم میشوید

در مورد قسمت دوم بازم خوب متوجه نشدید
غیر از اینه ک اولین بار سلیم از پادشاه حرف میزنه؟سلیم آیا در قلب بیابان های عربستان ی یهودی یا مسیحیه؟
اینجاش باعث سواله. ک من خودم اینو از رو ضعف اطلاعاتی از نظر مسلمانا در مورد سلیمان میدونم
عزیزم از مبحث دور نشو،مثالاتم در صورتی درست بود ک پیش فرض شما صحیح میبود
ادامه مبحثتون هم در مورد سند باد و این چیزا اصلا به من چ ربطی داره،خلط مبحث نکنید لطفا
فقط ی نکته لازم ب ذکر:

حقیقت یکی است و شق دیگری ندارد،امکان ندارد دو نظر مخالف هر دو باهم درست باشد
احترام را با اعتراض خلط نکنید
امیدوارم منظورم را فهمیده باشید

موفق باشید
۱۶:۴۰, ۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #25

چرا اينجوري ميكنيد؟ناراضي هستيد بازي نكنيد كسي كه مجبورتون نكرده.ما بازي ميكنيم حالا چه فراماسوني باشه يا هر جوره ديگه اي چون ما فقط اون رو ي بازي ميدونيم نه بيشتر.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 3pan ، dark.knight
۱۶:۵۲, ۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #26

(۷/دی/۹۰ ۱۶:۴۰)amiredge نوشته است:  چرا اينجوري ميكنيد؟ناراضي هستيد بازي نكنيد كسي كه مجبورتون نكرده.ما بازي ميكنيم حالا چه فراماسوني باشه يا هر جوره ديگه اي چون ما فقط اون رو ي بازي ميدونيم نه بيشتر.

منظورتان چیست؟
واضح بنویسید لطفا
براداشت شما از این پرسش و پاسخ ها دقیقا چیست؟
۱۱:۳۹, ۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #27

نقل قول: چرا اينجوري ميكنيد؟ناراضي هستيد بازي نكنيد كسي كه مجبورتون نكرده.ما بازي ميكنيم حالا چه فراماسوني باشه يا هر جوره ديگه اي چون ما فقط اون رو ي بازي ميدونيم نه بيشتر.

دادشم، حداقل 4تا پست قبلی رو میخوندی بعد نظر میدادی

نقل قول:چرا بعضیا همین که یه کلمه میگی برداشت غلط میکنن که بازی فراماسونریه؟
بعدشم اصلا بازی ساخت خود فراماسون ها باشه، کی گفت بازی نکنی؟؟؟
الان تاپ ترین بازی های دنیا از EA و Ubisoft ه درحالی که 90% بازی هایی که توشون نماد هست از همین دوتاس!
ما میگیم بدون چی داری بازی میکنی، نگفتیم قشنگترین بازی های دنیا رو ببوس بذار کنار!
درضمن (قبلا هم گفتم) اگه بیان یه بازی بسازن توش هرچی از دهنشون دراومد به شما بگن میگی بازم فقط یه بازیه؟؟؟
یکی اومد در جواب گفت: بازهم میگم بازیه.
منم میگم گلی به غیرتت!
این بازی از نگاه من و شما فقط یه بازیه ولی وقتی کل دنیا دارن اون رو نگاه میکنن نباید اصلا جدیش گرفت؟Dodgy
کلا توی دنیا مردمی که زود باور باشن کم نیستن! 1کلاغ 40کلاغ هم که ماشالله ، اون وقت فرض کن با این وضعیت بیان 1کلمه بر علیه ایران تو بازیشون ببگن...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 3pan ، mhvvhm
۱۳:۴۹, ۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #28

متاسفانه ما یجوری شدیم هرجا یه تک چشم یا یه هرم کوچولو یا یه دستمال یا چفیه میبینیم فکر میکنیم این نمادی از ماسونهاست یا ...
اگه سربازای آمریکا رو تو عراق و افغانستان ببنید همشون یا اکثرشون چفیه دارن و اینو از عربا یاد گرفتن. نکنه انتظار دارید زیر آفتاب بدون پوشش بییان بیرون؟؟؟
بهتره به این چزا گیر ندید. نماد چفیه جلوتر از ما نماد اعراب بوده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: emadm ، dark.knight
۱۸:۲۸, ۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #29

چفیه یه نماد نیست، یه وسیله است. توی جنگ کلی کار باهاش میشه کرد، مثلا می تونی صورتت رو جلوی آفتاب بپوشونی، بعد به عنوان دستمال ازش استفاده کنی، اگه خدای نکرده دستتون هم شکست می تونید با این وسیله دستتون رو آویزون کنید به گردنتون. کلی کاربرد دیگه هم داره که یادم نیست.
خب چرا از این چنین وسیله بدرد بخوری استفاده نکنند؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: dark.knight ، Detector
۳:۴۷, ۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #30
آواتار
(۷/دی/۹۰ ۱۶:۴۰)amiredge نوشته است:  چرا اينجوري ميكنيد؟ناراضي هستيد بازي نكنيد كسي كه مجبورتون نكرده.ما بازي ميكنيم حالا چه فراماسوني باشه يا هر جوره ديگه اي چون ما فقط اون رو ي بازي ميدونيم نه بيشتر.

میدونستی الان کاملا حرف دل منو زدی؟
ولی خب تو بگو...تو هم میگی آنچارتد شیطان پرستیه؟از هر نظر نگاه کنی نیست...باور کن نیست!Sad
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا