|
بزرگترین فاجعه ی آخر الزمان چیست؟؟؟(فراخوان برای گفتگو!!)
|
|
۱۹:۵۲, ۲۴/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۸ ۱۰:۲۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام در این تاپیک می خواهم از تمام رفقای بیداری اندیشه دعوت کنم به یک گفتگوی آزاد و حقیقی علت ایجاد این تاپیک هم در بخش سایر موضوعات همین است بیاید هر کس نظر خود را بدهد بیداری اندیشه نیاز به گفتگو دارد هر چند پستهای تقریباً یکجانبه هم کارکرد خود را دارد و در جای خود لازم است اما مدتی به نظرم می آید که رفقا باید تضارب آرا کنیم نظرات یکدیگر را بشنویم پخته تر کنیم ببینیم چی به چی است و کی به کی خلاصه چند چند است؟ ببینیم اندیشه های ما چیست در این بخش و در این تاپیک من از همه ی بر و بچ بیداری اندیشه دعوت میکنم در گفتگو شرکت داشته باشند سوال کنند و نظر بدهند و استدلال کنند یک سوال بسیار بسیار حیاتی دارم به نظر شما بزرگترین فاجعه ی آخر الزمان چیست؟! و به چه علت این مسئله را که می خواهید مطرح کنید به عنوان بزرگترین فاجعه ی آخر الزمان تلقی میکنید؟ پاسخ مختصر نهايي: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-10...#pid391641 |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۵۲, ۲۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
یکی از بزرگترین فجایع می تواند ندانستن حق و باطل باشد حق را به باطل و باطل را به حق بپوشانیم که باعث می شود امر به معروف و نهی از منکر هم دستخوش تغییرات شود حالا چرا باید حق و باطل تغییر کند و امر به معروف و نهی از منکر تغییر! کند به خاطر دروغگویی است!!! به دلیل اینکه برخی افراد صادق نیستند و همین باعث می شود تا افراد ندانند که چه چیزی درست است و آن موقع باید فاتحه همه چیز را خواند
|
|||
|
|
۵:۴۱, ۵/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۹۰ ۵:۴۷ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
"خلاصه مطالب دوستان و کشف فاجعه تا اینجای بحث" _مولا علی در حدیثی بسیار زیبا میفرمایند: کافر در دنیا برای لذت کار میکند و مومن برای جمع آوری توشه !!!!!
_مراتب منكرات 1 ـ عمل منکر و خلاف شرع؛ همان گناه کردن 2 ـ اعتقاد باطل و منکر؛ براي مثال اعتقاد به ناروا بودن ارزشهاي اسلامي و دين را ناشي از جهالت و بحرانهاي اجتماعي دانستن، اعتقاد باطلي است که از عمل منکر هم بدتر است؛ 3 ـ خوب دانستن عمل منکر که چنين احساسي، از عمل به منکر و اعتقاد منکر نارواتر است. 4 ـ آنچه از منكر بدتر است «فاعل» و «صاحب» منكر است. در روایت هم داریم که مومن خیرٌ من علمه و فاسق شرٌ من عمله یعنی مومن از عملش بهتر است و فاسق هم از عملش بدتر است چرا که هیچ کدام نه مومن و فاسق نتوانسته اند تمام آنچه که در نیات پاک و یا پلید خود داشتند عملی کنند و محقق در عالم وجود _فاجعه این است که فکر کنی چیزی درست است اما غلط باشد و این همان تبدیل منکر به معروف و معروف به منکر در آخر الزمان است _واذا قيا لهم لا تفسدوافی الارض قالوا انما نحن مصلحون، الا انهم هم المفسدون و لكن لايشعرون (12- بقره)
و هنگامی که به ایشان گفته میشود که در زمین فساد نکنید میگویند ما مصلح هستیم، همانا بی شک اینها همان مفسدانند ولی شعور ندارند و نمیفهمند!!!!!!!!!!!!!!!! _ارزش حقیقی آن چیزی است که مورد تأیید و توصیه خداست ارزش غیر حقیقی چیزی است که انسان در قوه ی واهمه ی خود میسازد و به آن اعتبار میدهد _ اى اهل ايمان! اگر تقوا را پيشه خود سازيد، خداوند نيروى تشخيص حق از باطل را به شما مىدهد و لغزشهايتان را مىپوشاند و شما را مىبخشد كه خداوند صاحب فضل و كرم بزرگ است. الانفال شما یک ذره غذای مسموم بخورید احوالتان بهم میریزد. حال من اینهمه سم را وارد روحم میکنم و خودم را با گناه آلوده میکنم آنوقت انتظار دارم قوه تشخیصم درست کار کند؟ ---------------------------------------------------------------- نقل قول: اما باید دید استدلال من چیست برای این نظرم و بعد هم شما در رد یا تأیید نظر من نظر دهید! علی آقا ضمن تشکر از فرمایشات شما با توجه به مطالب بالا به این نتیجه رسیدم که بزرگترین فاجعه عدم رعایت تقوای الهی هست چون اینکه نمیدانیم ونمیدانیم که نمیدانیم هم مانند غفلت و عادی شدن گناه و تاخیر ظهور آقاو....... معلول هست و علت اصلی همان رعایت نکردن تقواست که باعث میشود نیروی تشخیص حق و باطل درونمان ضعیف شود و منجر به این ندانستنها میشود و به تعبیر حقیر میتونیم بگیم علت اصلی عدم رعایت تقواست و بدترین و گسترده ترین نتیجه آن در آخر زمان تبدیل معروف به منکر و منکر به معروف است
|
|||
|
|
۲۰:۲۴, ۶/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۰ ۲۰:۳۲ توسط sahel.)
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستان
بزرگترین فاجعه اخرالزمان همون چیزی بود که ابلیس لعین درصدد به انجام رسوندنش بود که در حال حاضر به بهترین شکل انجام گرفته: معروف خدا منکر شده منکر خدا معروف کارهایی که خوبه دیگه طرفدار نداره یا زشته یا ریاست اما هرچی گناهه به نهایت خودش رسیده فاجعه بزرگتر اینه که ما ته ته دلمون و کارمون مشکل داریم و فکر میکنیم پاکیم اما نه وقتی رو چیزی که پاک نیست آب بریزی اون آبم کثیف میشه به جای پاکی کثیفی دلامون رو بیشتر نکنیم... (برای افرادی مثل خودم گفتم) یکم بیدار شیم ،یکم به روی خودمون بیاریم تا کی دل آقامون از دست ما خون بشه؟ ![]() |
|||
|
|
۱۵:۴۴, ۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
به نظر من بزرگترین فاجعه آخرالزمان افتادن در دام ابلیس و اصرار ورزیدن در ماندن در این دام است . دوستان می دانید حدود یک پنجم جمعیت جهان در دام اعتیاد گرفتار است ! یعنی از هر 5 نفر 1 نفر در حال ریزش و سوختن است . چه فاجعه ای از این عظیم تر که انسانهای گرفتار روز به روز روح و جسم خود را به شیطان می فروشند و نه تنها خود بلکه افراد خانواده و جامعه خود را درگیر این اسارت می کنند . در نتیجه کم کم شیطان لانه می گزیند در روح و جسم این انسانها و از انسانیت و معرفت آنها چیزی باقی نمی ماند . فکر می کنید انسانهایی که روح و جسمشان اسیر است می توانند به مهدی فاطمه (عجل الله تعالی فرجه الشریف) خدمت کنند ؟می توانند به معنویات برسند ؟ انسان جدا از خدا و معنویات آسیب می زند و این بسیار دردناک است ... تنوع گناه و مسائل شهوت آلود به دلیل اشاعه آن از طریق شبکه های ماهواره ای بسیاری از گناهان و مسایل غیر شرعی را به دلیل تکرار ،عادی جلوه داده مثلاً اگر روزی ارتباط با نامحرم در مجامع اسلامی مذموم شناخته می شد و حدودی برای آن در نظر گرفته می شد متأسفانه اکنون می بینیم دختران و پسران عزیزمان چگونه نسبت به این مسئله بی دقت عمل می کنند و بنیان زندگیشان را متزلزل می کنند . فطرت انسان جوری بنا نهاده شده که خطوط قرمز برایش کاملاً مشخص و برنامه ریزی شده است و در صورت تکرار گناه در ابتدا اظهار یأس و پشیمانی و عذاب وجدان مانع می شود که انسان بتواند مسائل روزمره اش به راحتی بپردازد و در صورت بی توجهی به ندای وجدان که متأسفانه روانشناسی شیطانی امروز اینگونه نسخه می پیچد انسان از منشأ انسانیت جدا می سازد مثل اینکه ما کامپیوتر خود بدون آنتی ویروس و محافظ وارد دنیای اینترنت کرده و از سایتهای مختلف و ... مرتب بازدید کنیم نتیجه مشخص است سیستم ما عملکرد صحیحش را از دست می دهد و مورد تهاجم ویروسها و ... قرار می گیرد وجدان ما مانند یک آنتی ویروس قوی عمل می کند که اگر آن را مرتب با تقوی الهی و ایمان به خدا آپدیت نکنیم ، نتیجه تأسف باری برای جسم و روحمان رقم خواهیم زد و اینگونه فاجعه انسانی شکل می گیرد انسان جدا از معنویات و خدا ... یا علی به امید رسیدن به معنویات و کسب قرب و رضایت الهی
|
|||
|
|
۱۰:۱۹, ۱۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
سلام به اعتقاد من این فاجعه چشم بستن به روی گناه یا سبک شمردن گناه خود و دیگرانه به بیان دیگه از بین رفتن حیا و تقوای انسانیه که خداوند هنگام آفرینش به انسان عطا کرد و شیطان همیشه سعی میکنه حیا و تقوای آدم رو بریزه تا گناه براش ساده بیاد
|
|||
|
|
۱۳:۲۷, ۱۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام من همیشه گفته ام بار دگر نیز میگویم کسی که در همه حال به یاد خداست خدا همنشین اوست آیت الله بهجت (رحمة الله علیه) خدا بیامرزتشون راست میگفت بزرگترین بلا چه در گزشته چه در زمان حال چه آخروزمان در دوری از حضرت حق ذالجلاله و الاکرام میباشد تمام گناه ها تمام منکر شدهای معروف تمام معروف شدهای منکر و خلاصه تمام مصیبتها بخاطر دوری از خداست |
|||
|
|
۱۳:۵۸, ۱۱/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۰ ۱۳:۵۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
(۱۱/اسفند/۹۰ ۱۳:۲۷)mohammad reza نوشته است: تمام گناه ها تمام منکر شدهای معروف تمام معروف شدهای منکر و خلاصه تمام مصیبتها بخاطر دوری از خدا علت نیست و عامل نیست بلکه معلول است معلول علتهای متعددی که سعی شده با ایجاد این تاپیک به برخی از مهمترین آنها برسیم خدا که دور نیست که بخواهیم به آن برسیم خدا نزدیک است با کارهایی و به علت کارهایی و مسائلی ما از او دور میشویم |
|||
|
|
۲۲:۵۶, ۲۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
بزرگترین فاجعه در آخرالزمان را در مجموع اگر بگویم عالم گیر شدن جور
جور یعنی ظلمی که لباس عدل بر تن کرده یعنی تبدیل منکر به معروف ریشه ی این بزرگترین فاجعه در آخرالزمان یک ریشه ی زیربنایی تر دارد که راه حل تمام مشکلات بشری است که از هبوط عالم در زمین ما گرفتارش هستیم یک همراه میخواهم تا در موردش صحبت کنیم کسی هست آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۰:۱۴, ۲۷/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۰ ۰:۵۱ توسط zarati313.)
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
ضمن تشکر از پست های خوب شما دوستان که کلی استفاده کردیم
در دوران آخرالزمان بشر بیشتر با وهمیات خود زندگی می کند و شیطان توانسته است به خوبی با نفوذ در وهم انسان ارزشها و ملاک ها و معیار های وی را تغییر دهد. امروز انسانها بیش از گذشته در امور وهمی خود غوطه ورند. قوه های شهویه و غضبیه با توجه به ارتباط قوی ترشان با جسم محدودیت دارند اما قوه وهمیه انتهایی ندارد! آنقدر مشغول وهمیاتمان کرده اند که فرصت نمی کنیم نیم نگاهی به آن اعماق دل یا همان فطرتمان داشته باشیم! همانطور که در فیلم تلقین نشان داده می شود! کارگردان مرزهای واقعیت و خیال را در هم می آمیزد نشان دادن مراحل خواب در خواب در خواب و در پایان فیلم بیننده نمی داند کل داستان فیلم در خیال بود یا واقعیت! (برداشت بنده) |
|||
|
|
۱۲:۰۴, ۲۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
(۲۶/اسفند/۹۰ ۲۲:۵۶)علی 110 نوشته است: بزرگترین فاجعه در آخرالزمان را در مجموع اگر بگویم عالم گیر شدن جورباتشکر از شما ودیگر دوستانی که دراین تاپیک شرکت مفید داشتند ویا مبحث رو دنبال میکردند. بنده یکی دوهفته ای است مشغول جمع بندی وخلاصه کردن این چندصفحه گفتگو هستم .تقریبا هم آماده شده . پیشنهاد میکنم بعد از مطالعه این مقاله وارد فاز دوم این گفتگو بشیم. یاحق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |