|
بزرگترین فاجعه ی آخر الزمان چیست؟؟؟(فراخوان برای گفتگو!!)
|
|
۱۹:۵۲, ۲۴/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۸ ۱۰:۲۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام در این تاپیک می خواهم از تمام رفقای بیداری اندیشه دعوت کنم به یک گفتگوی آزاد و حقیقی علت ایجاد این تاپیک هم در بخش سایر موضوعات همین است بیاید هر کس نظر خود را بدهد بیداری اندیشه نیاز به گفتگو دارد هر چند پستهای تقریباً یکجانبه هم کارکرد خود را دارد و در جای خود لازم است اما مدتی به نظرم می آید که رفقا باید تضارب آرا کنیم نظرات یکدیگر را بشنویم پخته تر کنیم ببینیم چی به چی است و کی به کی خلاصه چند چند است؟ ببینیم اندیشه های ما چیست در این بخش و در این تاپیک من از همه ی بر و بچ بیداری اندیشه دعوت میکنم در گفتگو شرکت داشته باشند سوال کنند و نظر بدهند و استدلال کنند یک سوال بسیار بسیار حیاتی دارم به نظر شما بزرگترین فاجعه ی آخر الزمان چیست؟! و به چه علت این مسئله را که می خواهید مطرح کنید به عنوان بزرگترین فاجعه ی آخر الزمان تلقی میکنید؟ پاسخ مختصر نهايي: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-10...#pid391641 |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۲۰, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بسم الله النور
سلام. به نظر بنده هم بزرگترین فاجعه آخر الزمان جاهلیت مدرنه.این همون جاهلیت ثانی و خطرناکیه که تو روایات هم ازش نام برده میشه.در عصر حاضر ما با جاهلیتی رو به رو هستیم که گویا علم زیاد موجب این جاهلیت شده.تو عصر اطلاعات و ارتباطات و زمانی که بشر عقل خودش رو در اوج شکوفایی می پنداره داریم اوج جهل و میبینیم.به عبارتی این علم برای بشر به قدری حجاب ایجاد کرده که انگار دیگه قوه ی عاقله ی انسانی کاری از پیش نمیبره و هر چیزی از عقل و عقلانیت میشنویم بر مبنای عقل دم پایی(عقل کوته نگر)هست و حال چرا این جاهلیت انقدر مخوف شده چون طبق روایات آخر الزمان عصر فتنه هاست و بندگان باید با فتنه های عظیمی دست و پنجه نرم کنن و درگیر بشن وقتی عقل بالنده نشد تو این فتنه ها انسان راه رو اشتباهی میره و خدای نکرده جزء گمراهان قرار میگیره و میشه مثل اون انبار آردی که حضرت امیر علیه السلام مثال میزنن در توصیف شیعیانشون در آخرالزمان و میفرماین انقدر به این انبار آفت میزنه که جز برای درست کردن دو قرص نان گندم باقی نخواهد ماند و شیعیان هم در آخرالزمان انقدر درگیر فتنه میشن که جز تعداد اندکی از اونها باقی نخواهند ماند. |
|||
|
|
۲۱:۲۱, ۲۴/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۰ ۲۱:۲۳ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
با دقت بخوانید
مراتب منكرات 1 ـ عمل منکر و خلاف شرع؛ همان گناه کردن 2 ـ اعتقاد باطل و منکر؛ براي مثال اعتقاد به ناروا بودن ارزشهاي اسلامي و دين را ناشي از جهالت و بحرانهاي اجتماعي دانستن، اعتقاد باطلي است که از عمل منکر هم بدتر است؛ 3 ـ خوب دانستن عمل منکر که چنين احساسي، از عمل به منکر و اعتقاد منکر نارواتر است. 4 ـ آنچه از منكر بدتر است «فاعل» و «صاحب» منكر است. در روایت هم داریم که مومن خیرٌ من علمه و فاسق شرٌ من عمله یعنی مومن از عملش بهتر است و فاسق هم از عملش بدتر است چرا که هیچ کدام نه مومن و فاسق نتوانسته اند تمام آنچه که در نیات پاک و یا پلید خود داشتند عملی کنند و محقق در عالم وجود
|
|||
|
|
۲۱:۲۱, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
[b]هرچی فکر کردم فقط همین به نظرم رسید غلبه شیطان بر کلیه امور زندگی ( مادی و معنوی ) انسان .
راستشو بخواهید دلیلشو نمیدونم !!! یعنی گیج شدم که چرا اینطوری شده!!!
|
|||
|
|
۲۱:۲۲, ۲۴/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۰ ۲۱:۲۵ توسط revenger.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
ریشه های جاهلیت مدرن همون اقامه منکر بود که فرمودید
بررسی ریشه ها: اقامه و القای منکر از طریق شیاطین انس و شکستن قبح گناه با عمومی نشان دادن آن وسوسه شیطان و نفس اماره برای تثبیت زحمت بندگانش ضرب المثل احمقانه: "خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو" و... مصادیق: بد حجابی رابطه با جنس مخالف بیماری های جنسی ربای سازمان یافته گاها شکستن قبح گناهانی مثل تمسخر به بهانه انتقاد و طنز و درکل ناکار امد دانستن دین در زندگی و... البته برای خاجی ها مثالهای به مراتبط بدتری هم هست مثل: ازادی حیوانی کشتی کج تجارت فحشا و... من که هستم ولی شما رو نمیدونم ![]() درمورد جام جهانی و المپیک هم صدق میکنه چون به طرز وحشتناکی اسراف میشه که میشه باهاش کلی به داد فقرای جهان رسید ولی اگر جام جهانی و المپیک با هزینه معقول برگزار بشه اونم فقط برای ترویج ورزش 100% امر خوبی تلقی میشه |
|||
|
|
۲۱:۲۶, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
به نظر شما بزرگترین فاجعه ی آخر الزمان چیست؟! بزرگترین رو نمیدونم ولی یکی از بزرگترین هاش این هست که حرام وحلالمون درهم آمیخته شده. یعنی همون چیزی که باعث شد دریک برهه از زمان حرف حق معصوم دردلهای یک سپاه اثر نذاره... دراین مورد خیلی حرف دارم.... یاحق |
|||
|
|
۲۱:۳۰, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲۴/آذر/۹۰ ۲۱:۱۴)علی 110 نوشته است: خوب چه جوری و به چه ترفندی و با چه فرایند و مکانیسمی تونسته دستگاه ابلیس و ائمه جور با وجود حضور قرآن و روایات امت اسلام را بیگانه کنه با این مفاهیمسوال به جایی بود ![]() جواب به این سوال راحت چون ما ادیان الهی دیگه ای هم داشتیم که به با وجود کتاب به انحراف کشیده و اون هم قوم یهود و کتابشون بوده اگه توجه داشته باشی قوم سهود اول میاد خدا رو به یک سری سوالات به شکل و قیافه می ده یعنی به اون جسم می ده بعدش در مرحله ی دوم اون رو به پای بحث و نقد می کشونه در مرحله ی سوم چون تونستند خدا جسم بدن و بعد اون رو به پای میز محاکمه برسونند حالا نوبت محدود کردنش و بعد از این دیگه راحت کارهایی که دلشون می خواد رو انجام می دن به همین راحتی ... اما چرا به گذشته بریم همین قیام امام حسین (علیه السلام) کوفیان با وجود این که می دونستند امام ننوه ی پیامبر به جنگش می رن این واقعا جای تامل داره چرا ؟؟ یا وقایع 8 دی سال 88 بعضی ها با دونستن این که چه حیله ای پشت این کار به پیشواز این عقاید می رن ؟؟؟ به نظر من فقط نباید منتظر باشیم که کی دهی محرم فرا می رسد تا ما برای عزای امام حسین گریه کنیم سر دستجات یا عزاداری ها برید طرف اومده خودی نشون بده و بره و از اون مهم تر ایا واقعا ما فقط باید برای امام حسین سوگواری کنیم و بس نباید علل قیام امام حسین رو بدونیم در عرض 60 سال بعد از ظهور اسلام , اسلام داشت به تحریف می کشید و این قیام حسین بن علی بود که باعث شد این قیام پا برجا بمونه از همه مهم تر به نظر من تا زمانی که وهابیت بر خانه ی خدا و عربستان حکم رانی می کنه باید شاهد وقایع فجیح تر باشیم نظرت دیگه ای هم هست اما ببینیم دوستان چه می گ |
|||
|
۲۱:۳۱, ۲۴/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۰ ۲۱:۳۳ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۴/آذر/۹۰ ۲۱:۲۲)revenger نوشته است: ولی اگر جام جهانی و المپیک با هزینه معقول برگزار بشه اونم فقط برای ترویج ورزش 100% امر خوبی تلقی میشه خوب اینجاست که میگم ما هنوز به عمق پروژه ی عظیم و پیچیده ی شیطان واقف نشدیم و خودمان هم گرفتار آن هستیم میرسیم!!!!! امر خوب تلقی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه بگی چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این همان جایی هست که به نظر من ما فکر میکنیم خوب است اما ممکن است بی اندازه بد و مضر و منکر باشد اما باید دید استدلال من چیست برای این نظرم و بعد هم شما در رد یا تأیید نظر من نظر دهید! |
|||
|
|
۲۱:۳۸, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم . بزرگ کردن ورزش و برگزاری مسابقات المپیک و فوتبال و ... همه نقشه ایه که شیطان و دار و دسته اش کشیدند تا نیروهای جوونها و افکار و اوقات فراقتشون رو مشغول کنند و یه جور کنترل همه ی جوونا رو به دست بگیرند .مگر نه اینکه بیشترین فجایع و جنایت ها رو آمریکا و اسرائیل در تاریخ برگزاری همین مسابقات انجام داده مثل حمله به غزه ؟! |
|||
|
|
۲۱:۴۰, ۲۴/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۰ ۲۱:۴۷ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
بسم الله النور
بزرگترین ریشه و علت جاهلیت مدرن اغوای عقل انسان هاست.انگار این عقل ربوده شده.چطور؟ امر رو با تبلیغات گسترده بر افراد مشتبه کردن.منکر شد معروف و معروف شد منکر و از نظر من این چیزی بود که رسانه ها بهش به شدت دامن زدن.به مرور ضد ارزش ها جایگزین ارزش ها شدن.یخرجونهم من النور الی الظلمات اینجا کاملا معنا شد. حق با باطل آمیخته شد تا افراد بپذیرن چون هیچکس باطل صرف رو نمیپذیره.و کم کم همون یک ذره حقی هم که آمیخته با باطل بود از میان رفت و فقط باطل خود نمایی کرد.بدعت ها دوباره شکل گرفت.بت پرستی مدرن شد تا جایی که کسی خودش هم باور نکنه بت پرسته.بت پرستی مدرن.انسان پرستی مدرن. در کنار همه اینها نظام اقتصادی با تغییر مواجه شد.حرام خواری عمومیت پیدا کرد.شکم ها از مال حرام پر شد.نیروی عاقله ی انسانی پشت پرده های ضخیم و حجاب قرار گرفت و حرف حق دیگه اثر نکرد بر دل های سخت شده. و باز هم یه صدای آشنا به گوش میرسه: الناس عبید الدنیا و الدین لعق علی السنتهم.... عبید الدنیا عبارت دردناکیه صراحتا میفرمایند بندگان دنیا در عصر ما حجت درون که عقل هست به اضمحلال کشیده شده.گیج شده.نه تنها راه بلکه خودش رو گم کرده و تا جرقه ای برای این حجت به خواب رفته زده نشه همچنان انسان گوسفند وار به زندگی ادامه خواهد داد و اوج عقلانیت میشه صبح تا شب دویدن برای شکم و لاغیر. |
|||
|
|
۲۱:۵۲, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم . توو این مدت اولین باریه که دارم احساس می کنم اینجا واقعا تالار گفت و گو هست بگذریم...با این بحث ها داریم یه جورایی می رسیم به همون کنترل ذهنی که توو مستند ظهور ازش گفته شد ... مثلا توو تالار تاپیکی دیدم با عنوان "رنگ سال 2012" این هم بخشی از همون لایف استایل و دین جدید آمریکاییه ... یاد حرفهای دکتر عباسی افتادم ؛می گفتند دنیا اینطوری شده که توو فیلم های هالیوودی می بینیم .یعین یه چینی -شرقی- یه سیاه پوست یه اروپایی و یه هندی و حتی یه عرب همه جین می پوشن همه شراب می خورند همه به یه سبک زندگی می کنند و این مهم نیست که کجایی اند ... مهم اینه که همه دارند به سبک آمریکایی زندگی می کنند!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

بگذریم...