|
توهمی به نام فوتبال
|
|
۱۶:۰۷, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.(طه: 25) سلام رفقا وقتی آدم نگاه به عنوان بخش پروژه های آخرالزمانی شیطان می افته نه که خیلی اسمش دهن پر کن هست ذهنش میره سراغ یه مطالب خفن و پیچیده اما: کلامی اندر باب ورزش حرفه ای مصداق و تجلی لعب (بازی و بازیچه) 1- فوتبال حرفه ای
(دیروز ۲۰:۳۱) علی 110 نوشته است: (دیروز ۲۰:۲۲) نوشته است: ولی اگر جام جهانی و المپیک با هزینه معقول برگزار بشه اونم فقط برای ترویج ورزش 100% امر خوبی تلقی میشه خوب اینجاست که میگم ما هنوز به عمق پروژه ی عظیم و پیچیده ی شیطان واقف نشدیم و خودمان هم گرفتار آن هستیم میرسیم!!!!! امر خوب تلقی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه بگی چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این همان جایی هست که به نظر من ما فکر میکنیم خوب است اما ممکن است بی اندازه بد و مضر و منکر باشد اما باید دید استدلال من چیست برای این نظرم و بعد هم شما در رد یا تأیید نظر من نظر دهید! روی سخن من فقط و فقط اینجا با موحدانی است که بدنبال حیات طیبه و جامعه قرآنی و مهدوی است و میخواهند در جهانی سازی الهی حضرت حجت نقش داشته باشند عمیق بیاندیشید روی صحبت های من ما یک وهم داریم و یک عقل وهم و توهم چیزهایی هستند خالی و فاقد حقیقت و ارزش حقیقی ارزش حقیقت امری است پایدار و غیر فانی که در سعادت ابدی انسان نقش مثبت دارد وهم امری است باطل و فانی که از گرفتار شدن در آن شدیداً نهی شده ایم ارزش حقیقی آن چیزی است که مورد تأیید و توصیه خداست ارزش غیر حقیقی چیزی است که انسان در قوه ی واهمه ی خود میسازد و به آن اعتبار میدهد حالا یک مثال میزنم از یکی از توهمی ترین ارزش هایی که بی اندازه در جاهلیت مدرن اعتبار پیدا کرده ببینید دوستان من یک خط به عرض 5 سانتیمتر میکشم روی زمین بعد یک جسم کروی را از یک طرفش به طرف دیگر آن قل میدهم خوب از لحاظ حیات حقیقی این چه تأثیری در سعادت ابدی من دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هیچ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حالا عده ای به علت همین قل خوردن در زمین بازی کتک کاری میکنند ، فحش میدهند ، از یکدیگر کینه میگیرند عده ای شبانه روزی تمام همت و فکر و ذهن و استعدادهای خود را متمرکز میکنند در طول زندگی خود که بتوانند بهتر این جسم کروی را از این خط عبور دهند (کنایه از ورزشکاران حرفه ای) عمر و استعداد و... که باید صرف اموری شود به خصوص در دوران جوانی که حیات ابدی انسان و مسیر کمال انسان طی شود در آن عده ای بسیاری از مردم در کره ی زمین هم زمان و عمر خود را معطوف میکنند و حرص میخورند و شاد میشوند و افسرده میشوند و پول و وقت هزینه میکنند و احیاناً توهین و تمسخر میکنند و یا کینه میورزند به دیگرانی بر سر این که این جسم کروی از آن خط به عرض 5 سانت عبور کرد یا نه (کنایه از هواداران فوتبال) خود من که این حرف ها را میزنم زمانی (جام ملتهای اروپا در سال 1996) به علت حذف ایتالیا در گروهش افسرده شدم و یا هر روز روزنامه ی ورزشی میخواندم و یک مرجع اطلاعات ورزشی بودم در محیط زندگی خودم و تا سال 2005 آپدیت هستم، یک یوونتوسی دو آتشه بودم اینها را گفتم که فکر نکنید کسی هستم که علاقه ای هم نداشتم به این مسائل یا اطلاعات ندارم ولی تفکر عمیق در باره ی کنه و ذات این امور برای من پوچی و عبثی و بی حاصلی این امور را مکشوف کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بشر حقیقتاً برای پرداختن به امور بسیار عظیم تری خلق شده اما ابلیس چنان زینت داده باطل خود را که این امر و کسانی که اطلاعات بالا در این زمینه دارند دارای جایگاه اجتماعی و ارزش اجماعی محسوب می شوند زمان یکی از معصومین علیه السلام شخصی از مقابل ایشان عبور کرد مردم به معصوم گفتند که این فردی عالم است گفت به چه عالم است گفت تمام نسب ها را میشناسد گفت این علم نیست بلکه فضل است (یعنی اضافه است) ندانستنش هم به کسی ضرر نمیرساند {بلکه اگر شما را از دانستن اموری که به دانستش امر شده اید باز بدارد و آنچنان شما را مشغول خود کند که باعث غفلت از آن علوم و معارف حقیقی بشوید ضد علم هم محصوب میشود و حجاب شما خواهد بود} من 6 کتاب به دوستان معرفی میکنم بروید ماهی گیری ترتیب معرفی اون هم مهم است 1- جاهلیت مدرن (جمعی از نویسندگان به نظارت اسماعیل شفیعی سروستانی) 2-گزینش تکنولوژی از دریچه ی جهان بینی توحیدی ( اصغر طاهر زاده) لینک دانلود متن کتاب موجود است 3- علل تزلزل تمدن غرب ( اصغر طاهر زاده) لینک دانلود متن کتاب موجود است 4- فرهنگ مدرنیته و توهم (اصغر طاهر زاده) لینک دانلود متن کتاب موجود است 5- توسعه و مبانی تمدن غرب (شهید آوینی) لنیک دوم متن کتاب 6- جهانی سازی مهدوی و جهانی سازی قرآن (استاد حکیمی) لینک مفید دیگر 7- جامع سازی قرآنی (استاد حکیم) لینک مفید دیگر دو کتاب اول بسیار بینش دهنده است حداقل اون دوتا رو بخوانید یعنی جاهلیت مدرن و به خصوص به خصوص کتاب ارزشمند گزینش تکنولوژی از دریچه ی جهان بینی توحیدی ( اصغر طاهر زاده) لینک دانلود متن کتاب موجود است جان من بدبختی ما رو ببین اسرائیل بالاترین نرخ سرانه ی مطالعه ی جهان رو داره اونوقت خود اعضای تالار بیداری اندیشه که مثلاً دنبال بیدار شدن اندیشه هستند چه قدر در روز مطالعه میکنن؟
تازه اگر مطالعه هم بکنند چه میخوانند بیشتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر کسی دنبال مطالعه ی توحیدی باشه به نظر من کتابهای بسیار مهمتری از لیست بالا را حتماً باید مطالعه کنند انشالله ادامه دارد... |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۴۲, ۲۶/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۹۰ ۱۹:۰۷ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۲۶/آذر/۹۰ ۱۱:۴۶)MohammadSadra نوشته است: ----------------------بسم رب الحسین سلام علیکم السلام علیک یا ثار الله محمد صدرا جان، اگر تونستی یه سطل آب رو رو سرت با هر دو دست نگه داری و هر دو پایت را هم بالا ببری ، اونوقت داداش وحید هم سقف امتیازاتتو بالا میبره. ![]() دوست خوبم دیدگاه نوین ، شما مطلب کوتاه این دوست کوچکت را نخواندی، خواندی؟ این حقیر، خیلی کوتاه مسائلی را برای همه دوستان روشن نمودم . انشاالله در مورد دیگر ورزشها هم اگر عمری باقی بود خواهم گفت. فقط کافی است چه شما و چه دیگر عزیزان و دوستان بجای جو گیر شدن و یقه گیری یکدیگر ، در محیطی همراه با تامل و تفکر و آرامش ،باهم سخن گویید. خواستی خودم میام اهواز و ساعتها برایت روشنگری خواهم نمود ،هرچند خود روشنگری . دوست خوبم Blank Mind ، من عکسهایی زیاد از استادیومها چه در انگلیس و چه در آلمان دیده ام که شرم از توضیح آنها دارم. دوستی میگفت که در انگلیس بدترین الفاظ و ناسزا ها را نثار داور و مربیان میکنند.حتی آنها را مورد ضرب و شتم قرار میدهند. بسیار شنیده ای که در ایتالیا و حتی انگلیس بازیکنان سیاه پوست مورد اهانت و توهین قرار میگیرند. آیا تمام آنها مشکلات خانوادگی دارند و یا عقده های فرو خورده شده؟ اگر این سرگرمی نمیتواند ادب و منش صحیح را یاد دهد پس به چه درد میخورد؟ اللهم الرزقنا شفاعة الحسین موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۱۷:۲۱, ۲۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
سلام
فكر مي كردم اينجا تالار بيداري انديشه ست.و قراره هر كسي حرفي يا سوالي داره بگه و ديگران با بحث منطقي يا رد كنند يا قبول.اما فكر كنم يه كم اشتباه كردم . يكي نظرش در مورد فوتبال مثبته ، نظر آقاي علي 110 رو قبول نداره اما كسي كه زياد ميونه اي با فوتبال نداره با اين پست موافقه . جالبه !!!!!!!!!!!!!!!!! اولا من فكر كنم خيلي كار درستي نيست پستي كه ميخواين بذارين، تو عنوان پست نظرتون رو بگيد " توهمي به نام فوتبال" يعني چي؟؟؟؟ ميشه اينو با يه سوال شروع كرد ، يا نظر خواهي كرد ، بعدش دليل خواست . اصلا بگين فوتبال چقدر آدم و سرگرم ميكنه ،چقدر آدم و از هدف اصليش دور ميكنه؟ ميتونه ارتباطي با نظام سلطه داشته باشه ؟ وخيلي سولات ديگه كه مد نظرمونه. بچه هاي تالار رو دعوت كنيم تانظر بدن ، دليلشونو بگن ، ببينيم تو فكرشون چي ميگذره ، خوب حالا اگه ميتونيم با دليل منطقي كه داريم ، به جواب مورد نظر خودمون برسيم. دوما اصلا اصلا اصلا ديدگاه نوين قصد توهين نداشت . اگه از ابتدا تمام اين پست رو بخونين كاملا مشخصه . فقط مثال زد هر چند بهتر بود به جاي محرم و عاشورا ، مثلا يه چيز ديگه اي مثل عيد نوروز و يا هر چيزي كه جنبه جهاني داشت رو مثال ميزد كه من الان حضور ذهن ندارم.خواهشا درست قضاوت كنيم وكاري نكنيم كه از اون ور بوم بيفتيم سوما توهين كردن خيلي بده ، خوبيه اين تالار اينه كه همه يه هدف داريم پس فكر كنم بايد به نظر هم احترام بذاريم . نظر همه قابل احترامه. چهارما، خودمونه برتر از هم ندونيم يكي وقتشو داره ميره تحقيق ميكنه مطلب ميذاره تو تالار ، همه استفاده ميكنند . يكي مثل من سراپا تقصير وقت خوابيدن نداره ، تمام سعي شو ميكنه روزي يه بارم شده بياد تو تالار از مطالبش استفاده كنه گاهي هم يه نظري بده . يكي ميشه مدير ، يكي ميشه معاون ، يكي ميشه ناظر يكي هم ميشه تازه وارد. اين دليل بر ندونستن يا دونستن يا به قول دوستمون سرك كشيدن نيست. پنجما: بعضي افراد اين تالار شناخته شده اند و مورد احترام بقيه افراد. معذرت ميخوام اما وقتي تو يه جا ازكسي يا كساني تشكر ميكنند، اين حساسيت ايجاد ميكنه ( اقاي mohammad sadra) .. فكر كنم همين تشكري كه پايين ميذارين كافي باشه. اگه هدف بيدار كردن انديشه هاست ، اين راهش نيست . الان اگه يه مهمان اين پست رو بخونه فقط به نظرش ميرسه دو دسته اند و يه دسته كه نام آشناي اين تالارند يه سمت بقيه سمت ديگه. خلاصه اينكه مگه ما اعتقاد نداريم امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بين ماست و ما اونو نميبينيم ، شايد سري به تالار ما هم بزنه پس بذارين از تالار لذت ببره ، افتخار كنه بهمون. ما همون جوانان آخرالزمنيم كه منتظريم . و اينكه ما نه افراط داريم نه تفريط . عقيده هر كس قابل احترامه. در مباحثي كه يه طرف حرف حق و منطق رو قبول نميكنه ادامه بحث معني نداره. شرمنده زياد حرف زدم و با وجود افراد بزرگ و با ايمان اين تالار بي ادبي كردم. يا حق |
|||
|
|
۱۷:۳۲, ۲۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
نقل قول:محمد صدرا جان، اگر تونستی یه سطل آب رو رو سرت با هر دو دست نگه داری و هر دو پایت را هم بالا ببری ، اونوقت داداش وحید هم سقف امتیازاتتو بالا میبره. به جدم من کاره ای نیستم . اقا مهدی مدیر فنیه تالاره . باور بفرمایید بنده کمترین میزان پاک کردن رو هم دارم ! چون در بحثها شرکت میکنم فکر میکنید همه کاره منم . به جان خودم تا حالا نزدیک 300 تا پست هم ازم پاک شده !!! یا علی (علیه السلام) |
|||
|
|
۱۸:۰۳, ۲۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز
دیدگاه نوین به نظر بنده بعضی از مسائل توضیح دادنش نیاز نیست.یعنی مساله اونقدر بدیهیه که بعید به نظر میرسه کسی ندونه!! اونم یه بچه شیعه! این که شما فوتبال رو در کنار محرم گذاشتی یک قیاس مع الفارغه! گاهی اوقات لازم و ضروریه که نگاه جامعه و مردم معطوف به مساله ای باشه. محرم هم یکی از همین مسائل هست. اگه محرم رو کنار بگذاریم دیگه چیزی از شیعه و یا بهتر بگم اسلام باقی نمی مونه! محرم یک واقعه ی عظیمه که باید همه ی نگاه ها معطوف به اون باشه. این مطلب رو حتی خود اونور آبی ها هم تایید کردن که شیعه دوبال داره یکی مهدوی و یکی حسینی. حالا من نمی دونم شما چطور این مساله رو در کنار فوتبال گذاشتی؟؟!! در ضمن فوتبال تنها یک مثال بود ، تقریبا تمام ورزشهای حرفه ای که بتونن تماشاگر جذب کنن همین حالت رو دارن. متاسفانه به نظر میرسه دو جور نگاه در مورد دشمن شناسی به وجود اومده: 1- نگاهی که معتقده همه ی کارهای عالم به دست دشمن انجام میشه و به طور خلاصه این نظرریه رو داره که: حتی یک لیوان آب در دنیا بدون اجازه خورده نمیشه!!!!! 2- نگاهی که معتقده هیچ خبری نیست! همه چی توهمه! هیچ دشمنی وجود نداره! تمام مسائل در دنیا عادیه و پشت پرده هیچ خبری نیست. آیا واقعا به نظر شما در ورزشهای حرفه ای و بخصوص فوتبال هیچ فسادی وجود نداره؟ پاک پاک هستن؟ هیچ طرح و برنامه ای برای این رویداد بزرگ وجود نداره؟ ببینید ما نمی گیم که دشمن فقط و فقط از طریق ورزش مردم رو سرگرم و یا حتی کنترل می کنه بلکه ورزش هم جزی از سیستمه!(البته منظور بنده از ورزش مواردی هست که قبلا گفته شد) و مطمئنا تنها به این یک هدف بسنده نمی کنن. بلکه این وسط به وسیله ورزش های حرفه ای میلیون ها دلار جابجا میشه و شاید کلی آدم این وسط قربانی بشن . بنا بر این پیشنهاد بنده اینه که به جای اینکه همه رو متهم به توهم توطئه کنیم کمی منطقی به قضایا نگاه کنیم نه اونقدر بدبین باشیم که به صندوق پست جلوی اداره پست گیر بدیم که چرا شبیه ابلیسکه!!! نه اونقدر خوشبین باشیم که حتی اگه خود شیطون هم جلومون ظاهر شه بازم انکارش کنیم!! به هر حال از دوستان خواهش می کنم توی بحث هاشون کمی بیشتر مراعات کنن. تا اینجا پست کسی حذف نشد ولی اگه بخواد این جوری ادامه پیدا کنه چاره ای جز حذف و ویرایش پستها ندارم. یا علی |
|||
|
|
۱۸:۰۳, ۲۶/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۹۰ ۱۸:۲۴ توسط دیدگاه نوین.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
Agha sayyed
جان ممنون بابت نظرت ... اما در مورد پست اولت ، منم خودم با این دو آتیشه بودن تو فوتبال مخالفم . اصلا معنی نداره که آدم اعصاب خودش رو برای فوتبال خراب کنه . تا جایی که فوتبال از حالت سرگرمی به یک هدف تبدیل بشه . این غلطه ... اما یادت باشه همه طرفدار های فوتبال اینطوری نیستند . و این ربطی به اصل فوتبال نداره !!! yamin جان از تو هم ممنون حرف درستی زدی فضای تالار گفتگو باید منطقی باشه . اما همون اولین نفری که جواب منو داد ، لحنش خیلی تند بود که منم اوضاع رو اینطوری دیدم گفتم بزنم تو فاز خنده و شوخی یکم جو عوض شه ... [/font] [font=B Nazanin]به کسی برنخورده که احیاناًًًًًًً... (۲۶/آذر/۹۰ ۱۸:۰۳)guided نوشته است: دوست عزیز دقیقا حق با توئه ... ارزش های محرم باید به این شکل حفظ بشه ، چون یک نیاز برای هر جامعه است که ظلم رو نپذیره و ارزش آزادگی خودش رو بدونه و ... . اما اینم یادت باشه ، جامعه به سرگرمی نیاز داره . حتی مثال هم زدم که پیامبر هم با صحابه و اطرافیان شوخی میکردند . حالا سرگرمی بزرگ و کوچیک داره . بعضی از اونها اونقدر محبوب اند که همه گیر میشن . مثل فوتبال ... در ضمن منظور من از این مقایسه صرفا نفی این مسئله بود که همه گیر شدن چیز بدی نیست . چون یکی از دوستان به خاطر این مسئله فوتبال رو برده بود زیر سوال !!! نه فوتبال پاک پاک نیست . از جریان های مافیایی گرفته تا فحش ناسزا و ... همه تو فوتبال وجود دارند ... بهتره حرفم رو اصلاح کنم همه اینها خودشون رو به فوتبال چسبوندند . اصل فوتبال ربطی به این مسایل نداره . میدونی مثل چی میمونه ؟؟؟ مثلا بگیم تو این زمانه از تلویزیون به خاطر همه گیر بودنش خیلی سو استفاده ها میشه . اینهمه دشمن با کانال های مختف داره تو تلویزیون مانور میده و باهاش مردم رو سرگرم میکنه ،اینهمه دلار این وسط توی ساخت برنامه ها و شبکه ها حروم میشه ، اینهمه فحش و ناسزا و بی اخلاقی داخل خیلی از شبکه های تلویزیون هست ، اینهمه ... خوب پس نتیجه میگیریم تلویزیون کلا چیز بدیه ... بچه ها موافقین یه تایپیک بزنیم و اسمش رو بگذاریم : توهمی به نام تلویزیون !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۲۰:۳۵, ۲۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۲۶/آذر/۹۰ ۱۶:۳۶)Blank Mind نوشته است:نقل قول:با به نظر من مشکل فوتبال اصلا این حرفها که شما زدید نیست. موضوع تاپیک هم این نیست. فوتبال ابزاری است برای اتلاف وقت انرژی و اندیشه شما . |
|||
|
|
۲۲:۳۶, ۲۶/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۹۰ ۲۲:۴۴ توسط ali.khm.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم دوستان عزیز دچار سوءتفاهم نشوید. ما با نفس ورزش مثلا فوتبال مخالف نیستیم. چه کسی گفته بازی فوتبال رو ترک کنید؟ مثلا با دوستانتان و یا به عنوان ورزش؟( هر چند باید قید زانوهایتان را بزنید!!) بحث ما سر فسادی است که فوتبال را فرا گرفته و آن را تبدیل به سرگرمی مضحکی کرده است! آیا برای شما جای سوال نیست که تیم های بزرگ دنیا چرا اینقدر معروفند؟! آبراموویچ این همه ثروت را از کجا آورده؟! چرا بارسلونا اینقدر محبوب شده؟ چرا فلان بازیکن خدای بعضی ها شده؟؟!! و... بدون شک جواب یکی است و آن تکیه به اهرم قدرت و پول و در یک کلام یهود و صهیون! چند نفر از ما حاضریم قید بازی فاسد(!) رئال مادرید بارسلونا را زده و شب زود بخوابیم تا شاید صبح برای نماز شب بیدار شویم؟!! پس مطالب زیر را به دقت ببینید!
جرارد پيكه، بازيكن تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا همراه نامزدش شکیرا به سرزمین های اشغالی سفر کرده است. به گزارش خبرنگار ورزشی مشرق، مدافع بارسلونا که پیشتر اعلام نامزدی اش با خواننده کلمبیایی خبرساز شده بود این بار در اقدامی جنجالی خشم مسلمانان طرفدار این تیم را برانگیخت. جرارد پيكه که در تعطيلات تابستاني به پیشنهاد شکیرا راهي بيت المقدس شده در حضور عکاسان و خبرنگاران در مقابل دیوار ندبه قرار گرفت. ![]()
انتشار تصاویر پیکه با كلاه يهودي روبروی 'ديوار ندبه' در بيت المقدس در حالیکه که شکیرا نیز او را همراهی می کند خشم مسلمانان هوادرا این تیم را برانگیخت که این مسئله می تواند تاثیر بسیار زیادی در کاهش محبوبیت او و باشگاه بارسلونا داشته باشد. ![]() ![]() سفر هفته پیش گواردیولا سرمربی این تیم به تل آویو و حضور در کنسرت خواننده زن صهیونیست نیز با اعتراض گسترده رسانه ها عربی و هوادران مسلمان بارسلونا روبرو شده بود. ![]() سفرهای پی در پی اعضای باشگاه بارسلونا به سرزمین های اشغالی در حالی صورت می گیرد که این باشگاه برای اولین بار در تاریخ 112 ساله خود با عقد قرارداد 150 میلیون یورویی با موسسه قطر كه يك NGO بينالمللي است و از سال 1995 با رياست شيخاحمد بنخليفهآلثاني، امير قطر افتتاح شده، سود سرشاری را به دست آورده است. ![]() var addthis_pub = ""; var addthis_options = "email, favorites, misterwong, friendfeed, twitter, myspace, google, facebook, reddit, live, more";[url=http://www.addthis.com/bookmark.php][/url] و در پایان عرض می کنم دوستان خوبم از درگیری لفضی پرهیز کنیم . اختلاف دشمن اتحاد است. ایها الناس شمشیرهایمان را برای دشمن تیز نگه داریم نه اینکه به روی هم بکشیم! درود و رحمت بی پایان خداوند بر شما باد
|
|||
|
|
۰:۱۴, ۲۷/آذر/۹۰
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
خوبه خوبه ، خیلی خوبه ... بچه ها اینجا رو داشته باشید :
آیا برای شما جای سوال نیست که بزرگترین سرمایه داران جهان بی آنکه سود اقتصادی داشته باشند ، اینهمه شبکه های مختلف رسانه ای ایجاد کردند ؟! مرداک اینهمه ثروت از کجاش آورده ؟! چرا فارسی وان اینهمه مخاطب داره؟! چرا فلان بازیگر خدای خیلی ها شده ؟؟!! و... بدون شک جواب یکی است و آن تکیه به اهرم قدرت و پول و در یک کلام یهود و صهیون! چند نفر از ما حاضریم قید شنیدن اخبار فاسد بیبیسی رو زده و شب زود بخوابیم تا شاید صبح برای نماز شب بیدار شویم؟!! پس مطالب زیر را به دقت ببینید! روبرت مرداک یهودی استرالیایی الاصلی است که به سلطان شیطانی رسانه ها معروف است او دارای 60 شبکه تلویزیونی به 13 زبان مختلف است که روزانه حداقل 300 میلیون مخاطب را به خود جلب می کند. همینطور مسئولیت 100 روزنامه و مجله معتبر همچون دیلی تلگراف، وال استریت ژورنال، تایمز، ساندی تایمز، نیویورک پست و نیز شبکه های خبری معروفی همچون فاکس، فاکس نیوز و اسکای نیوز و سایت هایی همچون "مای اسپیس" بر عهده این فرد است. روبرت مرداک که از صهیونیست های بسیار با نفوذ در دنیاست بارها شخصاً به دخالت در امور دیگر کشورها از طریق همین شبکه افسانه ای رسانه ای اذعان داشته است که شاید یکی از مهمترین این کارکردها اثرگذاری و هدایت افکار عمومی توسط شبکه فاکس نیوز در جریان جنگ آمریکا علیه عراق باشد. ![]() در حال حاضر شبکه فارسی 1 ظاهراً برنامه های خود را برای مخاطبان فارسی زبان افغان، تاجیک و ایران تهیه و پخش می کند، لیکن به خوبی مشخص است تمرکز اصلی برنامه ها بر روی مخاطبان ایرانی است. برنامه های این شبکه فارسی شامل پخش سریال های تفریحی و خانوادگی صرف با دوبله فارسی و نیز موسقی تصویرهای خاص با محتوای جنسی و خشونت می باشد. از این بابت این شبکه نسبت به دیگر شبکه ها، حتی شبکه 24 ساعته ام بی سی پرشیا که پیش از این پخش فیلم های سینمایی روز هالیوود با زیرنویس فارسی را در ماهواره عرب ست آغاز کرده بود متمایز است و در پایان عرض می کنم دوستان خوبم با توجه به تکیه و مانور زیاد دشمنان اسلام بر روی شبکه های تلویزیون ، پیشنهاد میکنم بیایید در اقدامی داوطلبانه و هماهنگ ، همه تلویزیون هامون رو بریزیم دور . اینطوری : ![]() جدا از شوخی !!! آخه اینکه این صهیونیست ها دارند روی فوتبال اینطوری کار می کنند چه ربطی داره به اینکه بیایم و خود فوتبال رو بکوبیم ؟؟؟ کارهای این احمقها (صهیونیست ها) هیچ ربطی روی ماهیت فوتبال نداره و فوتبال به قوت خودش باقیه و اصلا هم به سرگرمی مضحک تبدیل نشده . این مسئله مربوط به نگاه انسان و استفاده انسان از فوتبال داره . جناب ali.khm این درسته که منم بگم چون این احمقها دارند روی برنامه های تلویزیونی اینطور مانور میدن پس تلویزیون هم به یک سرگرمی و وسیله مضحک تبدیل شده ؟؟؟!!! ![]() |
|||
|
|
۱:۰۴, ۲۷/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۰ ۱:۰۶ توسط افلاطون.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
فوتبال مثل بازي شطرنجه
منتهاش ادمهاش جون دارن و حركت ميكنند به نظرم اين تفسير بديهانه بودش راستي بردار ديدگاه نوين شنيدم شلوغ كاري كردي هااگه خواستي ما هم بياييم وسط ![]() ![]() راستي فكر كنم نظراتتون داره تغيير موضوع ميده و توي باب سياسي حركت ميكنه البته اگه خودتون توجه كرده باشين |
|||
|
|
۳:۰۶, ۲۷/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۰ ۳:۱۵ توسط sam101.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
سلام
بنظر من فوتبال الان بلای جامعه ی بشریه.و واقعا چیز بدرد نخوریه.شما میخوای ورزش کنی همین ایروبیک بهترین ورزش برای سلامتیه یا همین تیر اندازی بهترین سرگرمیه حتی شرط بندی در تیراندازی مشکل شرعی نداره. دوستمون محرم و با فوتبال مقایسه کردن.عزیزم محرم سالی 10 روزه ولی فوتبال چی؟ بازی پشت بازی لیگ ایران تموم میشه لیگ اروپا شروع میشه اون تموم میشه جام جهانی شروع میشه و این چرخه ی باطل بدرد نخور ادامه پیدا میکنه.اگه محرم هم اینطوری بود و مردم هرروز زندگیشونو ول میکردن برن عزاداری وغیره اونم کار خوبی نیست. من مواردی رو دیدم که با همین فوتبال یه جامعه یا اندیشه رو از بین بردن مثلا مردم یک شهر تو اروپا که از دولت خودشون در خواست حقشونو میکردن با راه یابی تیم شهرشون به لیگ (که دولت توش دخالت داشت و عمدی بود) انقدر سرشون گرم فوتبال شد که حق و حقوقشون کلا از ذهنشون پرید و بقول گفتنی 20-30 سالی عقب افتادن. خود تلوزیون هم بدتر از فوتباله.کلا سرگرمی که یک توانایی یا مهارتی به آدم نده گذشته از لذت لحظه ای که میده وقت تلف کردنه. البته همه ی اینا نظر منه بهش فکر کنین ولی اصلا مجبور نیستین قبولش کنین. یه چیزیم یادم رفت بگم .اینکه فوتبال الان تو دنیا اینهمه مخاطب داره دلیلش بازی فوتبال یا مثلا خوب بودنش نیست.اینهمه سرمایه و تبلیغات و توجه رسانه ها رو به بازی منچ و مارپله ی ساده هم میدادن الان جای فوتبال اونا پر مخاطب بودن (نمونش مکعب روبیک که این اواخر مد شده بود دلیلشم رسانه ها بودن ) و اینکه چرا هزینه رو روی فوتبال گذاشتن و ای بازی رو انتخاب کردن ؟ساده است چون با فوتبال میشه عمر چندین میلیون انسانو یکجا هدر داد با منچ نمیشه. اینام نظر بود. موفق باشید و به یاد خدا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| توهمی به نفع دشمن | saeed125 | 30 | 11,697 |
۲۶/دی/۹۰ ۸:۳۸ آخرین ارسال: emadm |
|

![[تصویر: biggrin.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.gif)

![[تصویر: 74255_543.jpg]](http://mashreghnews.ir/files/fa/news/1390/4/1/74255_543.jpg)
![[تصویر: 74253_526.jpg]](http://mashreghnews.ir/files/fa/news/1390/4/1/74253_526.jpg)
![[تصویر: 74252_276.jpg]](http://mashreghnews.ir/files/fa/news/1390/4/1/74252_276.jpg)
![[تصویر: 74257_940.jpg]](http://mashreghnews.ir/files/fa/news/1390/4/1/74257_940.jpg)
![[تصویر: 74254_863.jpg]](http://mashreghnews.ir/files/fa/news/1390/4/1/74254_863.jpg)
![[تصویر: murdoch.jpg]](http://www.psyop.ir/wp-content/uploads/2010/06/murdoch.jpg)
![[تصویر: 50773_627.jpg]](http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/9/16/50773_627.jpg)