|
توهمی به نام فوتبال
|
|
۱۶:۰۷, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.(طه: 25) سلام رفقا وقتی آدم نگاه به عنوان بخش پروژه های آخرالزمانی شیطان می افته نه که خیلی اسمش دهن پر کن هست ذهنش میره سراغ یه مطالب خفن و پیچیده اما: کلامی اندر باب ورزش حرفه ای مصداق و تجلی لعب (بازی و بازیچه) 1- فوتبال حرفه ای
(دیروز ۲۰:۳۱) علی 110 نوشته است: (دیروز ۲۰:۲۲) نوشته است: ولی اگر جام جهانی و المپیک با هزینه معقول برگزار بشه اونم فقط برای ترویج ورزش 100% امر خوبی تلقی میشه خوب اینجاست که میگم ما هنوز به عمق پروژه ی عظیم و پیچیده ی شیطان واقف نشدیم و خودمان هم گرفتار آن هستیم میرسیم!!!!! امر خوب تلقی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه بگی چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این همان جایی هست که به نظر من ما فکر میکنیم خوب است اما ممکن است بی اندازه بد و مضر و منکر باشد اما باید دید استدلال من چیست برای این نظرم و بعد هم شما در رد یا تأیید نظر من نظر دهید! روی سخن من فقط و فقط اینجا با موحدانی است که بدنبال حیات طیبه و جامعه قرآنی و مهدوی است و میخواهند در جهانی سازی الهی حضرت حجت نقش داشته باشند عمیق بیاندیشید روی صحبت های من ما یک وهم داریم و یک عقل وهم و توهم چیزهایی هستند خالی و فاقد حقیقت و ارزش حقیقی ارزش حقیقت امری است پایدار و غیر فانی که در سعادت ابدی انسان نقش مثبت دارد وهم امری است باطل و فانی که از گرفتار شدن در آن شدیداً نهی شده ایم ارزش حقیقی آن چیزی است که مورد تأیید و توصیه خداست ارزش غیر حقیقی چیزی است که انسان در قوه ی واهمه ی خود میسازد و به آن اعتبار میدهد حالا یک مثال میزنم از یکی از توهمی ترین ارزش هایی که بی اندازه در جاهلیت مدرن اعتبار پیدا کرده ببینید دوستان من یک خط به عرض 5 سانتیمتر میکشم روی زمین بعد یک جسم کروی را از یک طرفش به طرف دیگر آن قل میدهم خوب از لحاظ حیات حقیقی این چه تأثیری در سعادت ابدی من دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هیچ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حالا عده ای به علت همین قل خوردن در زمین بازی کتک کاری میکنند ، فحش میدهند ، از یکدیگر کینه میگیرند عده ای شبانه روزی تمام همت و فکر و ذهن و استعدادهای خود را متمرکز میکنند در طول زندگی خود که بتوانند بهتر این جسم کروی را از این خط عبور دهند (کنایه از ورزشکاران حرفه ای) عمر و استعداد و... که باید صرف اموری شود به خصوص در دوران جوانی که حیات ابدی انسان و مسیر کمال انسان طی شود در آن عده ای بسیاری از مردم در کره ی زمین هم زمان و عمر خود را معطوف میکنند و حرص میخورند و شاد میشوند و افسرده میشوند و پول و وقت هزینه میکنند و احیاناً توهین و تمسخر میکنند و یا کینه میورزند به دیگرانی بر سر این که این جسم کروی از آن خط به عرض 5 سانت عبور کرد یا نه (کنایه از هواداران فوتبال) خود من که این حرف ها را میزنم زمانی (جام ملتهای اروپا در سال 1996) به علت حذف ایتالیا در گروهش افسرده شدم و یا هر روز روزنامه ی ورزشی میخواندم و یک مرجع اطلاعات ورزشی بودم در محیط زندگی خودم و تا سال 2005 آپدیت هستم، یک یوونتوسی دو آتشه بودم اینها را گفتم که فکر نکنید کسی هستم که علاقه ای هم نداشتم به این مسائل یا اطلاعات ندارم ولی تفکر عمیق در باره ی کنه و ذات این امور برای من پوچی و عبثی و بی حاصلی این امور را مکشوف کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بشر حقیقتاً برای پرداختن به امور بسیار عظیم تری خلق شده اما ابلیس چنان زینت داده باطل خود را که این امر و کسانی که اطلاعات بالا در این زمینه دارند دارای جایگاه اجتماعی و ارزش اجماعی محسوب می شوند زمان یکی از معصومین علیه السلام شخصی از مقابل ایشان عبور کرد مردم به معصوم گفتند که این فردی عالم است گفت به چه عالم است گفت تمام نسب ها را میشناسد گفت این علم نیست بلکه فضل است (یعنی اضافه است) ندانستنش هم به کسی ضرر نمیرساند {بلکه اگر شما را از دانستن اموری که به دانستش امر شده اید باز بدارد و آنچنان شما را مشغول خود کند که باعث غفلت از آن علوم و معارف حقیقی بشوید ضد علم هم محصوب میشود و حجاب شما خواهد بود} من 6 کتاب به دوستان معرفی میکنم بروید ماهی گیری ترتیب معرفی اون هم مهم است 1- جاهلیت مدرن (جمعی از نویسندگان به نظارت اسماعیل شفیعی سروستانی) 2-گزینش تکنولوژی از دریچه ی جهان بینی توحیدی ( اصغر طاهر زاده) لینک دانلود متن کتاب موجود است 3- علل تزلزل تمدن غرب ( اصغر طاهر زاده) لینک دانلود متن کتاب موجود است 4- فرهنگ مدرنیته و توهم (اصغر طاهر زاده) لینک دانلود متن کتاب موجود است 5- توسعه و مبانی تمدن غرب (شهید آوینی) لنیک دوم متن کتاب 6- جهانی سازی مهدوی و جهانی سازی قرآن (استاد حکیمی) لینک مفید دیگر 7- جامع سازی قرآنی (استاد حکیم) لینک مفید دیگر دو کتاب اول بسیار بینش دهنده است حداقل اون دوتا رو بخوانید یعنی جاهلیت مدرن و به خصوص به خصوص کتاب ارزشمند گزینش تکنولوژی از دریچه ی جهان بینی توحیدی ( اصغر طاهر زاده) لینک دانلود متن کتاب موجود است جان من بدبختی ما رو ببین اسرائیل بالاترین نرخ سرانه ی مطالعه ی جهان رو داره اونوقت خود اعضای تالار بیداری اندیشه که مثلاً دنبال بیدار شدن اندیشه هستند چه قدر در روز مطالعه میکنن؟
تازه اگر مطالعه هم بکنند چه میخوانند بیشتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر کسی دنبال مطالعه ی توحیدی باشه به نظر من کتابهای بسیار مهمتری از لیست بالا را حتماً باید مطالعه کنند انشالله ادامه دارد... |
|||
|
|
۱۶:۲۳, ۲۵/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۰ ۱۶:۲۶ توسط stranger00.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
عالی !
یه نفر پیدا شد حرف دل من رو در مورد فوتبال زد. = البته در مورد مطالعه هم منبع مورد مطالعه خیلی بیشتر از خود مطالعه با ارزشه . افرادی رو میشناسم که با همین مطالعه زیاد و و همین کتابهایی که در جمهوری اسلامی هم چاپ میشه اصلا از دین خارج شدند. در مورد سرانه اسرائیل هم اصل در برخورد با دشمن اینه که دشمن داره دروغ میگه مگه این که خلافش ثابت بشه. |
|||
|
|
۱۸:۳۱, ۲۵/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۰ ۱۸:۳۲ توسط دیدگاه نوین.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
نچ نچ نچ
جانم ، با دید بهتری به فوتبال نگاه کن ... اولا فوتبال در مرحله اول یک ورزش است . همونطور که پیامبر گفت که به فرزندانتان شنا و سوارکاری و تیراندازی (ورزش های آن زمان) را یاد بدهید . فوتبال هم مانند این سه ورزش بالا آمادگی بدنی انسان رو بالا میبرد . دوما اینکه حالا یه عده بی جنبه ، بی اخلاق بیان فحش بدن و بد اخلاقی کنند که دلیل نمیشه کل اون ورزش زیر سوال بره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! سوما حتی اگر این طور باشه ، چه ربطی به پروژه های شیطانی و ابلیس و ... داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() در ضمن تا اونجایی که من میدونم روسیه بالاترین نرخ مطالعه رو دارها !!! |
|||
|
|
۱۹:۰۹, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۵/آذر/۹۰ ۱۸:۳۱)دیدگاه نوین نوشته است: سوما حتی اگر این طور باشه ، چه ربطی به پروژه های شیطانی و ابلیس و ... داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ربطش این جاست که وقتی جام جهانی میشه و یا موقعی که تب و تاب فوتبال داغه حمله ی اسرائیل به غزه زیاد میشه و یا پروژه های شیطانی اجرا میشه چون دنیا تو توهم فوتباله در واقع فوتبال شده ابزاری برای استفاده ی اون ها و ارزش واقعیه خودش رو از دست داده خیلی وقته راستی فوتبال بین جوون ها محبوبه و اون ها خیلی رو چیزای محبوب زوم می کنن |
|||
|
|
۱۹:۳۴, ۲۵/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۰ ۱۹:۳۴ توسط دیدگاه نوین.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۵/آذر/۹۰ ۱۹:۰۹)7zahra7 نوشته است:(۲۵/آذر/۹۰ ۱۸:۳۱)دیدگاه نوین نوشته است: سوما حتی اگر این طور باشه ، چه ربطی به پروژه های شیطانی و ابلیس و ... داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اولا هم تو جنگ 33 روزه و هم تو جنگ 22 روزه ، موج خبری همه رسانه ها روی جنگ ها بود . اگه یادت باشه همون زمان بود که حزب الله و نصرالله برای جهان شناخته شدند . دوما جنگ غزه سال 2008 ، در زمستان و محرم بود . هیچ فوتبال و جام جهانی و چیزی هم نبود . سوما این قضیه حتی اگه درست باشه هم ربطی به فوتبال نداره ... |
|||
|
|
۱۹:۵۶, ۲۵/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۰ ۲۰:۴۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز
اولاً ورزش حرفه ای بنابر تحقیقات پزشکی نه تنها برای بدن مفید نیست بلکه مضر هم هست!!! این بحث رو کامل باهم انجام میدیم سروفتش دوماً اصل تاپیک رو نگرفتی اصل تاپیک ورزش فوتبال نیست فوتبال حرفه ای است که در اون برد و باخت اهمیت و اعتبار پیدا کرده برای آدمها مهم شده این برد باخت جوری که براش حاضرند از عمر و اعصاب و سرمایه ی خود هزینه کنند برد و باخت آن امر اعتباری است که حکم لعب و بازیچه است و شیطان در آخرالزمان آنچنان آن را زینت داده که اینقدر برای ما مهم شده لطفاً تفکر کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (۲۵/آذر/۹۰ ۱۸:۳۱)دیدگاه نوین نوشته است: اولا فوتبال در مرحله اول یک ورزش است .شما فکر میکنی من در این حد اطلاع ندارم که فوتبال معمولی یک ورزش محسوب میشود در عرف جامعه گویا شما حقیر را یک فرد کودن فرض کرده اید اولاً فوتبال حرفه ای یک صنعت است فراتر از صنعت چیزی است تبدیل به پدیده ای شده که تمام شئون حیات زندگی بسیار از انسانها را به خودش درگیر کرده (۲۵/آذر/۹۰ ۱۸:۳۱)دیدگاه نوین نوشته است: همونطور که پیامبر گفت که به فرزندانتان شنا و سوارکاری و تیراندازی (ورزش های آن زمان) را یاد بدهید . فوتبال هم مانند این سه ورزش بالا آمادگی بدنی انسان رو بالا میبرد . ثانیاً شما فکر میکنید بنده نمیدانم این سه ورزش مورد توصیه و تأکید اسلام است گویا شما نمیدانید که در بین اعراب بازی های بسیاری مرسوم بوده (به قول امروزی ها ورزش) و منحصر در این سه نبوده است اما چرا از بین این همه این سه ورزش مورد تأکید اسلام است علتش دو چیز است یکی اثر حقیقی اینها در سلامت جسمی و روانی و دیگری اثر مستقیم اینها در قوای رزمی و نظامی!!!! و مطابق با آیه قرآن که می فرماید: وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا اسْتَطَعْتُم مِّن قُوَّةٍ وَمِن رِّبَاطِ الْخَيْلِ تُرْهِبُونَ بِهِ عَدْوَّ اللّهِ وَعَدُوَّكُمْ وَآخَرِينَ مِن دُونِهِمْ لاَ تَعْلَمُونَهُمُ اللّهُ يَعْلَمُهُمْ ... ﴿۶۰- انفال﴾ و هر چه در توان داريد از نيرو و اسبهاى آماده بسيج كنيد تا با اين [تداركات] دشمن خدا و دشمن خودتان و [دشمنان] ديگرى را جز ايشان كه شما نمىشناسيدشان و خدا آنان را مىشناسد بترسانيد...(۶۰) کجا فوتبال مانند سه ورزش بالاست تازه جان مطلب مسئله ی ورزش کردن نیست!!!!! (۲۵/آذر/۹۰ ۱۸:۳۱)دیدگاه نوین نوشته است: دوما اینکه حالا یه عده بی جنبه ، بی اخلاق بیان فحش بدن و بد اخلاقی کنند که دلیل نمیشه کل اون ورزش زیر سوال بره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! سوماً مسئله بی اخلاقی نیست مسئله این است که این پدیده (به قول شما ورزش حرفه ای) که اینهمه اهمیت پیدا کرده در تمدن جهانی سازی شده ی امروز و این همه انرژی مادی و معنوی انسانهای کره ی زمین را به خود اختصاص داده اصلاً چه ارزش حقیقی دارد؟ من یک خط به عرض 5 سانتیمتر میکشم روی زمین بعد یک جسم کروی را از یک طرفش به طرف دیگر آن قل میدهم خوب از لحاظ حیات حقیقی این چه تأثیری در سعادت ابدی من دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مصداق لعب و بازیچه همین پرداختن به اموری است که فاقد ارزش حقیقی استآیا حقیقتاً امروز فوتبال حرفه ای جایگاهش در تمدن امروز یک ورزش است که برد و باختش اهمیت ندارد اگر برد و باختش اهمیت ندارد که این همه روزنامه و پایگاه خبری و نشستن پای تلویزیون که چی میشود و چی نمیشود پس چیست و اگر برد باختش اهمیت دارد یعنی یک امری که در توهم خود به آن اعتبار و اهمیت داده ایم را داریم برایش عمر و پول و اعصاب و ... هزینه میکنیم به چه علت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آیا بشر برای این خلق شده که حیات خود را درگیر این مسائل کند آن به در این حد اصلاً بشر برای چه خلق شده؟ هدف از خلقت چیست؟ آیا جز این است که هر لحظه از عمر که صرف تحصیل سعادت نشود میشود خسران ؟ (۲۵/آذر/۹۰ ۱۸:۳۱)دیدگاه نوین نوشته است: سوما حتی اگر این طور باشه ، چه ربطی به پروژه های شیطانی و ابلیس و ... داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ببین دوست من اول قبل از اینکه بخوایم ربطش رو بفهمیم باید به چند مسئله عمیق بیاندیشیم منظور خدا از این آیات چی هست؟ و از اون مهمتر مفهوم لعب (بازی و بازیچه در این آیات چیست؟) و زندگى دنيا چيزى جز بازيچه و لهو نيست و پرهيزگاران را سراى آخرت بهتر است. آيا به عقل نمىيابيد؟ (32) الأنعام : 32 وَ مَا الْحَياةُ الدُّنْيا إِلاَّ لَعِبٌ وَ لَهْوٌ وَ لَلدَّارُ الْآخِرَةُ خَيْرٌ لِلَّذينَ يَتَّقُونَ أَ فَلا تَعْقِلُونَ زندگانى اين دنيا چيزى جز لهو و لعب نيست. اگر بدانند، سراى آخرت سراى زندگانى است. (64) العنكبوت : 64 وَ ما هذِهِ الْحَياةُ الدُّنْيا إِلاَّ لَهْوٌ وَ لَعِبٌ وَ إِنَّ الدَّارَ الْآخِرَةَ لَهِيَ الْحَيَوانُ لَوْ كانُوا يَعْلَمُونَ جز اين نيست كه زندگى اين جهانى بازيچه و بيهودگى است. و اگر ايمان بياوريد و پرهيزگارى كنيد خدا پاداش هايتان را خواهد داد، و از شما اموالتان را نمىطلبد. (36) محمد : 36 إِنَّمَا الْحَياةُ الدُّنْيا لَعِبٌ وَ لَهْوٌ وَ إِنْ تُؤْمِنُوا وَ تَتَّقُوا يُؤْتِكُمْ أُجُورَكُمْ وَ لا يَسْئَلْكُمْ أَمْوالَكُمْ بدانيد كه زندگى اين جهانى بازيچه است و بيهودگى و آرايش و فخرفروشى و افزونجويى در اموال و اولاد. همانند بارانى به وقت است كه روييدني هايش كافران را به شگفت افكند. سپس پژمرده مىشود و می بينى كه زرد گشته است و خاشاك شده است. و در آخرت نصيب گروهى عذاب سخت است و نصيب گروهى آمرزش خدا و خشنودى او، و زندگى دنيا جز متاعى فريبنده نيست. (20) الحديد : 20 اعْلَمُوا أَنَّمَا الْحَياةُ الدُّنْيا لَعِبٌ وَ لَهْوٌ وَ زينَةٌ وَ تَفاخُرٌ بَيْنَكُمْ وَ تَكاثُرٌ فِي الْأَمْوالِ وَ الْأَوْلادِ كَمَثَلِ غَيْثٍ أَعْجَبَ الْكُفَّارَ نَباتُهُ ثُمَّ يَهيجُ فَتَراهُ مُصْفَرًّا ثُمَّ يَكُونُ حُطاماً وَ فِي الْآخِرَةِ عَذابٌ شَديدٌ وَ مَغْفِرَةٌ مِنَ اللَّهِ وَ رِضْوانٌ وَ مَا الْحَياةُ الدُّنْيا إِلاَّ مَتاعُ الْغُرُورِ |
|||
|
|
۲۲:۰۲, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحسین
سلام علیکم السلام علیک یا ثار الله با تشکر از علی آقای گل که سر صحبت در باب این موضوع را که مدتهاست میخواهم مطرح نمایم اما به دلایلی منصرف شدم و حالا هم خیلی جمع و جور در این مورد سخن می گویم ، را باز نمود. نمیخواهم از طرح ماسونی بودن این به اصطلاح ورزش سخنی بگویم که خود به آن آلرژی پیدا کرده ام. این هم که این ورزش توسط انگلوساکسونها بصورت امروزی درآمده و تمامی قوانین ابتدایی آن توسط آنها نگاشته شده به عهده خود دوستان ،هرکه دوست داشت خود در این باب تحقیق نماید. حال این حقیر از منظری دیگر این مسئله را دنبال میکنم. فرض کنید شما طرفدار یکی از تیمهای آبی یا قرمزید. ساعت 5 بعد از ظهر جمعه 18 فروردین قرار این بازی برگزار شود. شما هم تمامی کارهای دنیوی و اخروی را کنار گذاشته اید تا این بازی را به تماشا نشینید. یک سوال : درطول مدت پخش این بازی تا به حال شمرده اید که : چند فحش داده اید ، به بازیکن خودی و ناخودی؟ یا اونها را با القاب زشت و نام حیوانات اسم برد نموده اید؟ شما بگویید که نام این کار چیست؟ غیبت ، تهمت ، بدزبانی،فحاشی و.. راستی تمام اهل منزل را با یک کودتای دو ساعته سر جا نشانده اید. آنها که حق تماشای برنامه خود را ندارند ، دارند؟ کسی حق ندارد حرف بزند، یا ختی خیال تغییر کانال تلوزیون را در مخیله خود داشته باشد. چند بار برادر و یا خواهر کوچولوی خود را برای دیدن این مسابقه دعوا کرده اید و یا حتی نوازش نموده اید؟ چند بار سر پدر ومادر و یا همسر و فرزندانتان داد و هوار نموده اید؟ تازه پس از اتمام این مسخره بازی پس از دو ساعت با صورتی برافروخته شروع به تفسیر مینمایید . اصلا میدانید فشار خونتان چند است؟ این وسط اون آدمهایی که از روز قبل رفتند و پشت استادیوم خوابیده اند و کلی اذیت و آزار دیده اند و کلی هم فحش و ناسزاهای جوندار دادند و بعضاً یاد گرفته اند را حساب نکنید. فردا سر کار بحث با همکار و خط و نشان های بعدی هم بماند. اما ؛ یکی به این حقیر بفرماید که چی عاید شما شد ؟ اصلا خدا به کنار ، پولی ، شهرتی و لذتی و چیزی عایدتان میشود ؟ نماز و مطالعه و گپ و گفتگوهای خانوادگی جایگاه خود را از دست میدهند ؛ اینطور نیست ؟ دین و دنیا را تویه تماشگر برای چند ساعت از دست میدهی ،که چه ؟که غافل شوی ؛ و مگر نه اینکه شیطان عزم خود را جزم کرده تا ترا غافل نماید. این سخنان را کسی میگوید که هم فوتبالی بوده آنهم از نوع چمنیش و هم طرفدار پر و پاقرص تیمهای داخلی و خارجی. دیگه نه به تماشا مینشیند و نه پیگیر است .حتی از تمرینات جست و گریخته اش کنار کشیده . چون لذتی در آن نمیبیند. چون خدایی در آن مشاهده نمیکند. این بود مطالبی که بصورت بسیار خلاصه عرض نمودم. ولی به واقع به این سوال حداقل برای خود پاسخی بیابید: اینکه 25 نفر بدنبال یک جسم چرمی کروی ساعتها بدوند و میلیونها نفر وقت بگذارند و آنها را به تماشا بنشینند و کلی هزینه و پول و وقت صرف شود ،برای چه؟؟ اللهم الرزقنا شفاعة الحسین موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۲۲:۵۷, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
چرا برداشت منفی از صحبت های دوست عزیز بر میدارید.
ایشون اطلاعات خودشون رو نوشتن شما هم اطلاعات خودتون رو دیگه این لحن صحبت کردن دیگه شایسته نیست. ماشالله هم شما و هم دوست عزیزمون با این اطلاعات نشون دادید که بار علمی دارید و فرد بی اطلاع مخسوب نمیشید. ولی بهتر اینه لحن صحبت کردن رو ملایم کنیم.چرا خطاب قرار دادنمون پرخاشگرانه و تند باشه وقتی میشه خیلی دوستانه صورت بگیره ؟ |
|||
|
|
۲۲:۵۸, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
به نظرم این نکته رو هم بد نیست مد نظر داشته باشیم:
قسمتی از پروتوکل های یهود: - براى منحرف كردن فكر و ذهن آنهايى كه ممكن است در بحثهاى سياسى، برايمان مشكلاتى ايجاد كنند، مسايل جديدى چون مسايل صنعت به پيش مىكشيم و عنوان مسايل سياسى جديد روى آنها مىگذاريم و به مردم اجازه مىدهيم كه اينگونه مسايل را مورد بحث و بررسى قرار دهند. البته توده هاى مردم تمايل دارندكه در زمينه مسايل سياسى غيرفعال باشند. لذا براى آنكه امر به آنها مشتبه شود، و ندانند كه درباره چه موضوعى بحث مىكنند، فكر آنها را به مسايلى چون تفريح، سرگرمى و رفتن به كلوپها و... جلب مىكنيم. و در همين اثناء، مطبوعات را وامىداريم كه به مسايلى چون رقابتها و مسابقات هنرى و ورزشى بپردازند. بدون شك پرداختن به اينگونه مسايل آنها را از مسايل بنيادى دور و منحرف مىكند. اندك اندك به ابراز نكردن عقيده خود عادت مىكنند و سرانجام، به تكرار همان چيزهايى مىپردازند كه ما مىخواهيم و بدينسان به فكر آنان جهت مىدهيم و مىتوانيم به همكاريشان اعتماد كنيم. |
|||
|
|
۲۲:۵۹, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام ********************** (۲۵/آذر/۹۰ ۱۸:۳۱)دیدگاه نوین نوشته است: [/font][font=B Nazanin]فوتبال در مرحله اول راهي براي سرگرم كردن كشورهاي جهان سوم هست و عد يك رزش. پيامبر هم اين سه تا ورزش رو در واقع به خاطر كاربرد نظاميش توصيه كردند نه به خاطر فقط ورزش بودن. حالا كه اينكه يه فوتباليست ميخواد توي ميدون جنگ دشمن رو چجوري دريبل بزنه نميدونم نقل قول:سوما حتی اگر این طور باشه ، چه ربطی به پروژه های شیطانی و ابلیس و ... داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ربطش زياده يكم فكر كن متوجه ميشي !!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| توهمی به نفع دشمن | saeed125 | 30 | 11,687 |