کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: با چادر ملی موافقید؟
بله
خیر

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظر شما در مورد چادر ملی
۰:۳۰, ۳۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #1

سلام دوستان.
1-به نظر شما چادر ملی حجاب کاملی هست؟اصلا حجاب هست؟
2-شما با طرحهای مختلف چادر موافق هستید،یا اینکه حجاب برتر رو فقط همون چادر معمولی میدونید؟

ممنون میشم دوستان به این دو سئوال پاسخ بدن.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sadkhany ، ترنم

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۲۶, ۱۱/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آبان/۹۰ ۲۲:۳۸ توسط yahya63.)
شماره ارسال: #21

(۶/آبان/۹۰ ۲۰:۲۳)Mohammad Trust نوشته است:  
(۶/آبان/۹۰ ۲۰:۱۶)yahya63 نوشته است:  سلام
ممنون از همه دوستان.
در مورد مانتویها یه مورد رو بارها گفتم و باز هم تکرار میکنم.
کسی نمیگه خانومای مانتوی ناپاک هستن.مسئله نوع پوشش هست!
کسی که مانتو میپوشه(مانتوی عرف شده امروزی)مثل اون کسی میمونه که مواد مخدر میفروشه اما افتخارش اینکه خودش مصرف نمیکنه!!!!!!
نظرتون در مورد همچین شخصی چیه؟

فکر نکنم به این شدت ، یعنی چی مواد میفروشه. من میترسم از دانشگاه عکس بذارم ، بن بشم.

اخه حجاب زورکی رو هم پیامبرم قبول نداشت ، چه برسه به این حکومت اسلامی که 10% از اسلام هم دقیق توش اجرا نمیشه.

نمیدونم چرا اینقدر به دخترا خانما گیر میدید ، خیلی اوضاع پسرا خوبه ؟

دوست گرامی حجاب توی کشور ما یک قانون اجتماعی هست (جدا از مسئله دینی)و هر قانون اجتماعی توی هر کشوری رو باید مردمان اون کشور رعایت کنن.
اینکه تو دانشگاه هزار جور مدل هست رو همه میدونیم.اون که وضع حجابشونه .وضع اختلاط دختر پسراشون بدتر از اون.دوست شدنا رابطه های نامشروع و و و و و و ....
استاد ازغدی یه حرف خیلی جالبی میزنه.میگه (((رعایت کردن قانون حجاب ربطی به اعتقاد طرف نداره بلکه این قاون کشور ماست.یه عده میگن وقتی ما اعتقاد قلبی نداریم این حجاب چه فایده ای داره.ما بهشون میگیم برای شما فایده نداره ما اصلا بهاعتقاد قلبی شما کاری نداریم ما میخوایم فضای جامعه سالم باشه.مثل این میمونه که یه نفر پشت چراغ قرمز بایسته بگه این ایستادن من که فایده نداره به زور افسر هست من که اعتقاد قلبی به چراغ قرمز ندارم.اینجا اصلا برای ما اعتقاد فلبی طرف مهم نیست.ما میخوایم از چراغ رد نشه که جون صد نفر دیگه به خطر نیافته!!!))))(نقل به مضمون)

در مورد پسرا هم کسی نمیگه وضعیتشون بهتره.مسئله اینجاست که هر دو طرف باید رعایت کنن.اما از همیشه تو هر مشکلی زمینه ایجاد مشکل یکی از راهای اساسی برای علاج اون مشکل هست.دختر خانمها با رعایت نکردن حجاب دقیقا دارن زمینه رو فراهم میکنن.
وای به روزی که زنان یک جامعه فاسد بشن.
حتما این جمله رو شنیدین که اگه میخوای یک جامعه رو از هم بپاشونی فقط کافیه زنان اون جامعه رو فاسد کنی!!!
زن واقعا توی یک جامعه تاثیر بسیار مهمی داره با سالم بودن جامعه رو به بالاترین حد کمال میرسونه و با فاسد بودن....
کاش زنان و دختران ما قدر خودشونو میدونستن.

یکی از دوستان نظر آقای خامنه ای رو در مورد چادر ملی گذاشته بودن.ممنون میشم منبع بزارین.ممنون.

نظرتون رو در مورد شخصی که بالاتر گفتم رو هم بگید.
مواد فروشی که مواد استفاده نمیکنه!!!
این متن مربوط میشه به تایپیک صحبتهای یک جاسوس انگلیسی در مورد چادر که یکی از دوستان زحمتش رو کشیده.به خاطر اینکه دوستان بیشتر به اهمیت چادر پی ببرن این متن رو تو این تایپیک هم کپی میکنم.(البته با اجازه دوستمون،امیدوارم منو ببخشه.)

«فرانتس فانون» جامعه‏ شناس مشهور، در کتاب انقلاب الجزایر یا بررسی جامعه ‏شناسی یک انقلاب به بررسی نقش چادر زنان الجزایری در مقابل استعمار فرانسه پرداخته و می‏نویسد: «سیاست‏مداران استعمار به این نتیجه رسیده بودند که اگر بخواهند به تار و پود بافت جامعه الجزایری هجوم ببریم و استعداد مقاومت را از آنها بگیریم، باید ابتدا زن‏ها را تحت تسلط خود در آوریم و لذا هر چادری که دور انداخته شود، افق جدیدی را که برای استعمارگران ممنوع بوده در برابر او می‏گشاید و پس از دیدن هر چهره بی‏حجابی امیدهای حمله‏ور شدن استعمار ده برابر می‏شود»

همفر، جاسوس انگلیس، در خاطرات خود می‏نویسد: «باید زنان مسلمان را فریب داد و از زیر چادر و عبا بیرون کشید با این بیان که حجاب یک عادت است، از خلفای بنی‏عباس و یک برنامه اسلامی نیست و لذا مردم زنان پیامبر را می‏دیدند و زمان صدر اسلام در هر کاری با مردان شرکت می‏کردند. پس از آنکه زنان را از چادر و قبا بیرون آوردیم، باید جوانان را تحریک کنیم که دنبال آنها بیفتند تا در میان مسلمانان فساد رواج یابد و برای پیشبرد این نقشه لازم است اول زنان غیر مسلمان را از حجاب بیرون بیاوریم تا زنان مسلمان از آنها یاد بگیرند»
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، asier
۶:۳۵, ۱۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #22
آواتار
نقل قول:
خوش به حالتون چه قدر دیده مثبت دارید!!!!

من فقط از آخرت عذاباشو گناهامو نکیرومنکر جلو چشمامن!

دیوانه کنندس!

دوست عزیز دید مثبت کدومه من حرف دروغی گفتم ؟ نکنه شما فکر میکنید که بهشت و نعمتهاش مختص معصومین (سلام الله علیها) هستش ؟ درسته که فقط معصومین (سلام الله علیها) مرتکب اشتباه نمیشن اما باقی انسانها هم میتونند به مقام ومرتبه معصومین در بهشت برسند اما این که می فرمایید گناهانم میاد جلوی چشمم باید بگم که حسی هستش که همه بعد از گناه بهشون دست میده و بعد از پایان یافتن حس خوب ولحظه ای یک حس پشیمانی به آدم دست میده که در اون لحظه خودشو سرزنش میکنه , درسته که ما معصوم نیستیم اما میتونیم با معصومین محشور بشیم ,خدا ارحم الراحميناست و ما را ميبخشد
اما انسان در هر حال بايد ازعدل خداوند در بيم و خوف باشد ، چرا كه خداوند حق هيچ صاحب حقي را زايل نميكند واو عادلترين قاضي و دادستان است

.
بابا اصلا اینها هیچ , چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی خوب برادر من مجبور که نیستیم گناه کنیم ما که میدونیم چه عذابی در انتظار آدم گناه کار هستش خوب در برابر وسوسه های شیطان ملعون باید صبر کنیم این صبر کردن تو همه زمانها بوده آزمایش انسانها از سنّت‏های الهی می‏باشد که تخلف ناپذیر است و در هر برهه‏ای از زمان وجود دارد. آیاتی که در قرآن مجید می‏باشد و صراحت در این امر دارد که خلقت انسانها برای امتحان و آزمایش الهی است و می‏فرماید:«لبنلونکم حتّی نعلم المجاهدین منکم و الصابرین و نبلوا خبارکم؛(1) ما همه شما را قطعاً می‏آزمائیم تا معلوم شود مجاهدان واقعی و صابران از میان شما کیانند و اخبار شما را بیازمائیم

».
و نیز آیات بسیار زیاد دیگری که دلالت صریح بر امتحان الهی دارد که مخصوص هر فردی در هر زمان و دوره‏ای است و هیچ گاه این امر جدا از نظام الهی نمی‏باشد

.
حتّی در دوره حضرت حجّة«علیه السلام» این سنّت الهی جراین دارد تا روز قیامت که دیگر روز حساب است نه روز عمل و امتحان

.

1) سوره محمّد«صلی الله علیه وآله»، آیه 31

.
۶:۵۶, ۱۳/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۰ ۱۴:۲۸ توسط افلاطون.)
شماره ارسال: #23
آواتار
وقتي ادم حيا كنه همين طرف نگاه نكنه خودش ميشه حجاب بصري
حالا هم اگه اون بنده خدا هم اگه يكم بيشتر خودش از چشم ديگرون پنهان كنه ديگه فكر نكنم نيازي به چادر داشته باشه
راستش رو بخوايد مردها بيشتر از زن ها نياز به چادر دارند :s
چرا Huh
من يه صحنه هايي رو به عينه ديدم طرف شلوار لي لوله تفنگي ميپوشه بعد وقتي ميخواد بشينه استغفرا... سه متر در عرض و طول باسنش ميزنه بيرون Dodgy
۱۴:۰۲, ۱۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #24
آواتار
به نام خدا
سلام
فكر ميكنم اين سوال رو بايستي خانم ها جواب بدن
چون پوشيدن چادر ممكنه براشون سختي هايي از جمله نگه داشتنش روي سر رو داشته باشه كه چادر هاي ملي ميتونن اين مشكلات رو كاهش بده چون لااقل ديگه نيازي نيست يه دست رو بند نگه داشتن چادر بكنن.
۱۴:۱۹, ۱۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #25
آواتار
بریم تو گونی چی !؟!؟! اونطوری خوبه ؟
۱۴:۵۳, ۱۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #26
آواتار
(۱۳/آبان/۹۰ ۱۴:۱۹)blue sky نوشته است:  بریم تو گونی چی !؟!؟! اونطوری خوبه ؟

نور علی نور میشه اونوقت!!! Dodgy
از این جماعت بعید هم نیست به اسم مد و ... زن رو تو گونی هم بکنند!!!
۱۵:۳۸, ۱۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #27
آواتار
سلام دوستان .
يه داستاني رو قبلا شنيدم که با اين تاپيک هماهنگه (همون داستان مسجدي روستايي که کسي توش نماز نميخوند وقتي آخوند مسجد عوض شد بعد از مدتي مسجد پر بود از نمازگزار . علتش را پرسيدند .آخوند مسجد گفت : وقتي به مسجد آمدم و پرس و جو کردم فهميدم مردم اين روستا بخاطر سرما و درنياوردن کفش وضو نميگرفتند و مسجد نمي آمدند .من براي مصلحت گفتم اشکالي نداره با کفش نمازخوند. حالا مسجد پر از نمازگزاره. اول مردم را وارد مسجد کنيم ، بعد عاشق کنيم و بعد ... ) نميخوام بقول دوستان قياس مع الفارق کنم .من خودم چادر ملي نميپوشم و چادر معمول خودمون رو با دنيا عوض نميکنم و اگر قرار باشه خانم چادر پوش ما البته از اون دست چادريها که با اجبار خانواده چادر مي گذارند ، بخاطر فرار از چادر ،حال بهانه اي بنام چادر ملي و آن هم از نوع تنگ که بيشتر به يک مانتو بلند شبيه داشته باشند اين بنظر کاملا مردوده ولي اگر قرار باشه بين مانتو هاي موجود که چه عرض کنم لباسهايي که ما حتي جلوي مادرمان هم خجالت ميکشيديم بپوشيم و چادر ملي مقايسه کنيم .چادر ملي ارتقاء بزرگي است .پس مهم اينه که ما داريم براي چه گروهي نظر ميديم .دوستان سخنان ما ميتونه چاقوي دولبه باشد.نکنه خدايي نکرده با نظراتمون اراده اون دختر خانم جووني رو که اول راهه و مثلا ميخواد تازه چادر رو بعنوان حجاب بپذيره سست کنيم. بگذاريد جوون مسيرو تغيير بده و براه بياد . من بشخصه خانمهاي رو ديدم که بخاطر يکسري بهانه هاي کوچيک مثلا گرماو سختي و .. مانتو داشتند و با آمدن چادر ملي به چادر رقبت نشان دادند . چادر ملي حداقل از نظر رنگ و بلندي با انواع مانتو ها قابل قياس نيست . يا حق
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، rastin ، yahya63 ، N.Mahdavian ، asier
۱۵:۱۴, ۲۵/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۰ ۱۵:۱۵ توسط N.Mahdavian.)
شماره ارسال: #28
آواتار
سلام دوستان!
ذکر این نکته خالی از لطف نیست که برای کسی که تازه به حجاب علاقه پیدا کرده و مسئله ی حجاب براش اهمیت پیدا کرده چادر ملی بهترین گزینه هست....
از قدیم گفتن:
رهرو آن نیست که گهی تند و گهی خسته رود رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود
این ضرب المثل مصداق کاملی برای این موضوع هست.
کسی که تازه حجاب براش تبدیل به یه دغدغه ی مهم شده ، اولش با چادر ملی شروع می کنه و بعد یواش یواش این چادر ملی جای خودشو به چادر اصلی و معمولی میده
موفق باشید
یا علی

امضای N.Mahdavian

از هر راهي كه داري ميري همين الان پات رو بكوب رو ترمز!
فرمون رو بچرخون و بنداز تو "صراط مستقيم"
تا تـــهِ تــــــهِ ش برو
ميرسي به خـــــــــــدا...
حتي اگه آخرش بن بست باشه!

[تصویر: t945_9n09smhkxpumq9k5q34.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، MohammadSadra
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان